| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:37
- Nahlásit
davidkova renata
možná ste ty starý nekrmila těma NEJ
a voni jsou nějaké NEJ?!
no starý to moc nejni, když to porád píšou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:42
- Nahlásit
Ebony
a voni jsou nějaké NEJ?!
ale jistěěěěě ,zejména cenově .starý to je minimálně 3 roky co mi todle tvrdili na super extra klinice.Doporučili mi Eukanůůbu a to s geniálním zdůvodněním,poslouchejte : voni ty granule psům většinou nechutnaj,takže jich sežerou minimum a tim pádem se nepřežíraj(i štěnata) a nemaj pak dysplázku a jiný orthopedický problémy Dobrý ne?Taxem tam už nešla,sem holt nevosvícenej blp,no..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
to náš veterinář taky prodává eukanahubu, ale zkusil mi ji nabídnout jen jednou , teď už je hodnej, bodejť, kde by vyškráb takovýho zákazníka s patnácti čoklama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit
Ebony
Tak jsem se zase na internetu dočetla, že maso a tvaroh se nemají dávat štěňatům, protože jim ubírají vápník a pak mají dysplazku
Ze se rozcilujes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit
Ebony
kde by vyškráb takovýho zákazníka s patnácti čoklama
což nejni zdaleka konečná až nakrejete toho kžížence berňáka,budou další pacoši
|
xjindri1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:48
- Nahlásit
DKK je dědičné onemocnění způsobení interakcí více genů (polygenní dědičnost)a jen částečně lze ovlivnit stravou a zátěží.Krmením stěňat velkých plemen které mají k DKK dispozice bílkovinou živočišného původu (maso) se urychluje jejich růst a tím neúměrně zatěžuje kosterní soustava (klouby).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:03
- Nahlásit
xjindri1
DKK je dědičné onemocnění způsobení interakcí více genů (polygenní dědičnost)a jen částečně lze ovlivnit stravou a zátěží.Krmením stěňat velkých plemen které mají k DKK dispozice bílkovinou živočišného původu (maso) se urychluje jejich růst a tím neúměrně zatěžuje kosterní soustava (klouby).
Promin, ale tvuj vyrok si odporuje sam proti sobe v mnoha bodech. A tedy ma se krmit bilkovinou rostlinneho puvodu?? aby ty stenatka tolika nerostly?
|
xjindri1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
Fifi
V granulích je poměrně hodně bílkoviny rostlinného původu.Ty které obsahují vyloženě maso jsou cenově téměř nedosažitelné.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:29
- Nahlásit
xjindri1
Ne kterých granulích je tento reklamní slogan?
Štěňátko tolika neporoste, když nebude dostávat tolika svaloviny. Po svalovině opravdu ženou.
Pokud chce někdo krmit klasikou, musí tomu krapet rozumět. Rozhodně si ale nemyslím, že by byť i čistá svalovina dovedla u psa způsobit DKK - to je neprostý nesmysl. Vlci v přírodě také žerou potravu rostlinného původu, ale ta živočišného tvoří většinu krmné dávky.
|
xjindri1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:36
- Nahlásit
Smečka
Reklamní slogan jsem nečetla,ale laboratorní rozbor granulí několika značek zvučných jmen,který dělala jedna diplomantka.Obchodním zástupcům oněch firem se to pramálo líbilo.Jinak co píšeš dále je stejné,co jsem napsala výše...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:38
- Nahlásit
xjindri1
V granulích je poměrně hodně bílkoviny rostlinného původu.
Ano, na to jsem se ptala. Ale ja holt dam psovi i steneti radsi maso bez konzervantu, nez hledat granule, kde lze maso tezko pohledat a jsou cenove nedosazitelne.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit
xjindri1
Hm, to je divné. Mě z toho tvého povídání vyšlo, že psu prospěšnější je krmit ho garnulema protože neobsahují tolik živočišných bílkovin.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
až nakrejete toho kžížence berňáka,budou další pacoši
nebuďte drzá pani, kříženec ještě neviděl granuli, to bude druhá Bordžínka, zdravá....a velká....
Smečka
mně taky
|
puro
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 23:47
- Nahlásit
najlepsie je krmit tesco granulami, z tych neporastie vobec
|
puro
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 23:56
- Nahlásit
inak, ak chcete tip na vyborne a lacne masko, tu je:
1, 2, 3, 4
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
puro
inak, ak chcete tip na vyborne a lacne masko, tu je:
jo,to je to zaručeně pravý kung-pao,že Kdysi mi to přišlo mailem,přesnej postup i s obrázy jak se z krysy stane kuře ,přísahám,že nepoznáte nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
přísahám,že nepoznáte nic
odzkoušeno doma???
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:29
- Nahlásit
Montik
hele, co zítra zajít do hospůdky na zahraďáku? máme tam opět srazík pejskařů a taky budeš mít aspoň motivaci se přidat
tady je téma http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4571_0.html
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit
choco
jak tebe můžu zastihnout a kde? Já pracuju na kulaťáku v Dejvicích a jezdím domů přes celou Prahu na Jižňák...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit
Mel
já to teda mám na zahraďák z ruky,ale možná by mi to mohla vzít Monča )) alias Montík,když bych se s ní scukla mpřed tím na Florenci a dala penízky,viď? ))))))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:59
- Nahlásit
PetraK
kolik máš těch pangamínů???ti je nějako hodí až pojede z práce
a Maršovice po neděli vymyslím plán
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 06:31
- Nahlásit
Mel
jéé, já dneska nemůžu, na Zahraďáku budu až zítra. Ale když děláš v těch Dejvicích, tak tam jezdím denně z práce...Ale jde o to, do kolika děláš?? Bych ti to tam mohla hodit... Případně se na zítra domluvit někde na té desítce...Ten sraz mě mrzí, už jsem to téma četla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit
sarax
těch pangaminů mám deset pytlíků - nechceš nejdřív prachy pro Mel ?- je to nějakých 315 káčées.
Maršovice - dobrý, v poho, já jen že jsem šla do skříně, viděla tam ty tašky a vzpomněla si.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:38
- Nahlásit
Montik
Z práce chodím tak nějak po čtvrté.
Jinak na desítce budu i zítra, v Hostivaři na cvičáku, tak bysme si mohly dát sraz někde tam. V kolik a kde tak zhruba budeš? Já budu od tří na cvičáku tak do pěti minimálně, ale klidně i dýl..
A vezmeš to i pro choco?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit
Mel
jj,vezme to i mě,už jsem jí předala prašulky,dík moc
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit
Mel
No, mě by se to hodilo asi spíš až v pátek na kulaťáku, páč zítra budu mít čas asi až pozdě...Mám to tenhle týden komplikovaný..Já z práce odcházím ve tři, na kulaťáku jsem i před půl čtvrtou, tak kdyby ti to vyhovovalo spíš takhle budu ráda..Kdyby ne, tak můžu zítra něco vymyslet.... To se dá...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit
Montik
v pátek to zrovna taky nevyjde, bo to já zdrhám z práce dřív, odjíždíme na závody, takže chci nejpozději ve dvě vypadnout...
Tak jestli něco vymyslíš na zítřek, klidně bych i nějak dojela (budu autem) a nebo to můžem nechat na příští týden
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:04
- Nahlásit
Mel
No, tak, to asi necháme na ten další týden... Páč to bude asi nejjednosušší....jak nad tím tak přemýšlím (a že mi to teda dneska opravdu moc nejde)..Neva to?? Bych ti pak k tomu frkla i něco dobrýho, jako odškodný...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:11
- Nahlásit
Mel
Hola hej, můžeme nějak naplánovat to předání pangamínů?? Co třá zítra kolem 15.20 na kulaťáku?? (nebo jak by se ti to hodilo..) Ještě bych pak prosila přesně upřesnit místo..Kuju...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:08
- Nahlásit
Montik
OKI, zítra v poho... klidně v 15,20h a místo bych upřesnila asi na zastávku 119 směr letiště, je tam stánek - pekárna... vyhovuje?
|