| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
ok,pokus c.1
|
nels
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit
ok,tak tohle je moc maly,kaslu na to )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:20
- Nahlásit
nels
je mu citit na omak kycle
To mi příjde v pořádku.
Zkus volžit tu fotku větší
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:52 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Smečka
no občas mu právěže lezou
zkusím sem hodit jinou fotku ..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:01
- Nahlásit
Bassi
ahojda,tak tomu mímu jsou i vidět žebra,to tvýmu nejsou,bud ráda
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:07
- Nahlásit
brezen2008
no teď už ne
čím krmíš? já ho fakt nemůžu přibrat - vůbec
poradíte něco??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:10
- Nahlásit
Bassi
Mne prijde akorat, nejak nechapu, proc chcete psa obalovat tukem??? Kor na leto? Kvuli vystavam?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit
Bassi
granulemi,ale přecházím na vařený ,mám NO 6letého,fota jsou na vycházkách ....
vařím těstoviny+ konzervu + různý přísady,dneska jsem tam dala olej s rybičkami + tvaroh + jablko + mrkev
ale těstoviny střídám s rýží
no přes den dostává např.piškoty,suchary,tu odpadne kus chleba s paštikou,támhle vodpadne topinka.....
a preventivně tam dávám česnek
je celočernej,takže na něm je vidět akždej dekagram ubytku na váze,ted má 35 kg a zaplat pánbůh za to.... měl 30 a něco když přišel
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:19
- Nahlásit
Fifi
nechci ho obalovat - to vůbec ne,zvlášť u něj je to nežádoucí ... al vadí mi,že mu lezou ty kyčle
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:21 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
brezen2008
no můj má + - 35kg ,ale opravdu pak jde vidět každé půlkilo dolů ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:27
- Nahlásit
Bassi
to znám - někdy je mi trapné když jedu např. metrem a lidi na něj ukazujou jak je hubenour,on maso jako takové dlouho nemohl,prostě ho nestrávil,tak jsem mu ho začala mlít a to mu dělá dobře,ale musí to být jako kaše jinak je mu blbě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:40
- Nahlásit
Bassi
nechci ho obalovat - to vůbec ne,zvlášť u něj je to nežádoucí ... al vadí mi,že mu lezou ty kyčle
Ja ti nevim, mi prijde dle fotky opravdu v poho. Tyhle plemena oplacanejsi vypadaji desne, naopak tahle figura jim slusi.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:43
- Nahlásit
no občas mu právěže lezouBassi
Když to je taková divná mánie mít psy obalené tak, aby jim nebyly vidět žebra a kosti. Jenže pro psy je to nepřirozené. Myslím, že tvůj je akorát. Nelíbí se mi v jaké kondici jsou vystavována v současnosti krátkostrstá plemena. Hlavně u pracáků je to votřes. V Nitře jsem čistě náhodou zabloudila do haly, kde vystavovali dobrmany. Úplně jsem se zděsila. Normální přerostlá tlustá prasátka. Fakt jsem zůstala čumět, jak může být lidský vkus zvrhlý. Někteří psi se sotva valili. Vůbec si nedokážu představit takového psa zatížit nějakým pohybem, nedejBože výcvikem. Nehledě na to, že to bylo fakt hnusný.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:46
- Nahlásit
Fifi
souhlasím , bohužel momentální trend u RR (zvlášť na výstavách) je o těch 10 kg víc ...vypadaj strašně ,njn
tendle pes má poněkud jiné využití než na výstavách, v poli by mě těch jeho 10 kg navíc asi zabilo
březen
ty jo,to je přesný ...mě se ptaj i lidi v buse,zda mu dávám nažrat
tak to je super,že ti to žere aspoň takhle,i když je to piplačka,no ...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit
Smečka
máš naprostou pravdu
naše "kondice" není "výstavní" , to už mi bylo taky řečeno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:52
- Nahlásit
Bassi
tendle pes má poněkud jiné využití než na výstavách, v poli by mě těch jeho 10 kg navíc asi zabilo
Tak neres svuj vkus, ze se Tobe nelibi, ze mu lezou kycle.. Pokud ho nepotrebujes vyzrat na vystavu, bud rada, ze je takovej, jakej je.
Smečka
Souhlas. Ikdyz treba u rtw se ty sadloidni koule ted dost zmirnily.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:53
- Nahlásit
Bassi
Njn proti rozhodnutí rozhodčího těžko něco namítat. Já ale minulý týden zažila na klubovce čsv, že tlusí psi dostávali VD a to jen kvůli kondici. Nekteří rozhodčí naštěstí soudnost mají.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit
Ikdyz treba u rtw se ty sadloidni koule ted dost zmirnily.Fifi
No hurá, to byl také děs.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:56 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Smečka
Fifi
tak jste mě trošku uklidnily
někteří ano (rozhodčí) ... a díky za ně
|
nels
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
Bassi
ja myslim,ze Bassinek vypada uplne v pohode, ono ti RR jsou tak kazdy jiny,ze se stejne neda to posuzovat podle kg apod. vem si kolik jich chodi na Hafbo a musi mit tak 50 kg
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit
choco
PetraK
Montik
Čauky, tak mám doma pangaminy. S poštovným vychází jeden pytlíček na 31,25 Kč. Se pak budem muset nějak dohodnout, jak se sejdeme a předáme si to
Davídková
tvou várku předávám isdpchovi, až ho uvidím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mel
jůůů hurá! vy ste paní anděl!
JInak já dělám na Praze 5 - jestli je to nějak podstatná informace pro předání (případně i mezi ostatními)
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:44
- Nahlásit
Mel
super...já dělám na Florenci, jestli to někomu pomůže.... Případně jsem u našich na Zahradním Městě (Strašnice, Skalka...) nebo Kladno...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:05
- Nahlásit
Mel
tvou várku předávám isdpchovi, až ho uvidím
ok,tak at ti předá penízky...kolik to je,plííís?....a já mu to pak dám
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
Mel
bezva, tak kdepak si to můžeme vyzvednout?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:11 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Holky, domluvíme to později, dneska nestíháááám vůbec nic, moc práce Jen jsem chtěla dát vědět, že už to přišlo a kolik to stojí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
Mel
pro PetruK to můžem vzít Honz ají to hodí dě+laj kousek od sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit
sarax
Kecááááš?? Fakt?? No to byl bylo super skvělý a oužasný!! Du hned rozbít prasátko, ať mám připravený peníze hnedle na ruku! .
Hele chystá se něco pro ty Maršovice? Že bych rovnou Honzovi dala aspoň třeba kilčo na granule, jestli se to bude dělat jako pro Kralupy - případně můžu dát i tašku s věcma-ale to byste to měli doma zase nasáčkovaný, což? No promysli to a rozhodni. Páč jak řekli, tak udělala
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit
Tak jsem se zase na internetu dočetla, že maso a tvaroh se nemají dávat štěňatům, protože jim ubírají vápník a pak mají dysplazku
tak kde sakra vzali ti moji staří psi, co byli jen na granulích, ty čtyřky!?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:34
- Nahlásit
Ebony
že maso a tvaroh se nemají dávat štěňatům, protože jim ubírají vápník a pak mají dysplazku
to je starý ,a nemusíte lízt jinam,najdete to i tady
možná ste ty starý nekrmila těma NEJ ...
|