| Autor |
Zpráva |
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:42
- Nahlásit
Lea_Gauni
Mary Lou
To bude super výstava, už se tam moc těším.
Posílám naši jednu jarní fotečku
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:43
- Nahlásit
Hups, nějak jsem ji zapomněla připojit, tak tady je
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:10
- Nahlásit
Evik_Rony
I já, já tuto rozhodčí přímo obdivuji. Ona dokáže i škaredou známku dát s takovou noblesou, že si nikdo ani nedovolí remcat navíc máš pocit i jako vystavovatel, že jsi jen prostě dnes šlápla vedle. I toho "brontosaura" tehdy Jura unesl vcelku dobře a to bylo i na mne tvrdý. A když mluvíš s vystavovateli NF ze zahraničí, oni si ji nesmírně váží a přitom nikdy chovatelkou našeho plemene nebyla. V tom to asi není.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:42
- Nahlásit
Evik_Rony
Co tady strašíš s jarní fotkou, když je venku 10 čísel sněhu???
Jedna naše sice neaktuální, ale k aktuálnímu počasí
Nero a malý Gauner(cca 1 rok)
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:00
- Nahlásit
Lea_Gauni
Fotka je focená v úterý v poledne, o hodinu později už bylo na zahradě bílo Počasí je fakt šílené. Včera jsme na procházce střídavě neviděli na cestu díky chumelenici a občas zase bylo nádherně a svítilo slunko. No nevím, počasí si dělá co chce
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:28 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit
Halo, halo, je tu někdo? Nějak nám to tu chcíplo
Na klubových stránkách už jsou přihlášky na školičku štěňat pro nejmenší a na vodní práce pro vodníky, které jsou tentokrát netradičně spojené s "Kozmickým bobkem".
Tak žádné výmluvy (že pigie ) a přihlašovat, přihlašovat....
Jedna vzpomínková pro Evik_Rony
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:35
- Nahlásit
A jedna motivační z loňského "Kozmického bobka"
Vítěz výstavy Kató od Štiky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Lea_Gauni
nie, nie, tentokrat taktiez nie . My uz mame zajednane miesto na termin 20.6.2008 - 22.6.2008. Pan dostal uz niekolkokrat aj pisomne mailom, nech sa neopovazi v ten vikend brat nadcas!
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:07
- Nahlásit
pigie
Tak to jsem zvědavá , jestli to klapne.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:46
- Nahlásit
Lea_Gauni
Raz to proste uz vyjst musi
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 07:28
- Nahlásit
Lea_Gauni
Tak s tou fotkou ze školky z Vanova jsi mě opravdu pobavila ale teď už to zkoušet raději nebudeme, že ne Nemuselo by to být tak idylické jako tehdy
pigie
Běda Ti, jestli nepřijedete, mám to zapsané červeně, že jsi přislíbila účast Tak se snaž
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 07:36
- Nahlásit
Evik_Rony
Bojim, bojim Ale ja mam aj psa obranara, ved pozri na ten vyraz. Nebojis sa?
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 08:39
- Nahlásit
Evik_Rony
No asi by to už tak idylické nebylo, ale kdybychom obě cpali do psů soustavně piškoty, tak by to třeba chvilku šlo
Však u Sádráku taky byli přivázaní nedaleko od sebe a jak jim to šlo, než Gauniška dožralo, že na něj Roňásek čumí
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:40
- Nahlásit
pigie
No já myslím, že to bude obranář asi tak jako ten můj, musíš bránit ty jeho
Lea_Gauni
Tak těch piškotů by musel být nejméně vagon a to tak že hodně velký No na sádráku jim to šlo, na pár metrů od sebe jim to jde krásně Ale mám takový dojem, že po včerejšku to má Rony u Gauniše schované, když mu seděl v autě
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 09:44
- Nahlásit
Evik_Rony
No já myslím, že to bude obranář asi tak jako ten můj, musíš bránit ty jeho
PSSSST! To tu nehovor tak nahlas! Nemusia vsetci vediet
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:05
- Nahlásit
pigie
Já myslím, že nejsme jediné, buď v klidu To je děs,jsem opět v práci,pokouší se o mě nějaký bacil,no už aby byl večer a mohla jsem jít domů
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
Tak bych se měla chlubit - v Nitře V2, Res. CAC - ale v zásadě moc k chlubení není, neboť to bylo druhá ze dvou - ale na druhé straně tam napráskal i VD, takže vlastně spokojenost.
Jinak už dlouho jsem neviděla tak bombový kruh - konečně opravdu VELMI dostatečně velký, po celém obvodu a ještě uprostřed koberce, prostě bylo vidět, že si s kruhy Nitra vyhrává. Dokonce byl tak velký kruh, že s mými brýlemi jsem musela na druhou stranu pořádně zaostřit. Když to srovnám s Brnem, je mi až hanba.
Takže fakt dobrý, spokojenost.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:05 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Mary Lou
Jo, kruh bol tak velky, s dvoma stlpmi a stolikom uprostred, ze fotit bolo velmi obtiazne. To, keby clovek aj blesk chcel pouzit, tak nedoleti Mna tym usporiadanim vobec nepotesili...
A mimochodom blahozelam Mna potesila Hugova mamicka, ktora dostala najlepsieho veterana
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:31
- Nahlásit
pigie
aj blesk chcel pouzit, tak nedoleti no jo, fotograf(ka) to nemá nikdy jednoduché, ale pokud by jsi byla v Brně, tak by ten tvůj pravděpodobně zase naopak "přeletěl"
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:33
- Nahlásit
pigie
Promiň, uteklo mi slovo tvůj - blesk
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 15:48 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit
Mám zprávu pro všechny, kteří doufali, že v Českých Budějovicích bude konečně posuzovat paní Olga Dolejšová.
Bohužel, opět posuzuje pan Janda a podle toho taky vypadá účast.
Rozhodčí: Janda Jiří [CZ]
Novofundlandský pes 21
psi - třída mladých 2545 až 2546 2
psi - mezitřída 2547 až 2549 3
psi - třída otevřená 2550 až 2553 4
psi - třída šampionů 2554 až 2555 2
feny - třída mladých 2556 až 2559 4
feny - mezitřída 2560 až 2561 2
feny - třída otevřená 2562 až 2563 2
feny - třída šampionů 2564 1
feny - třída veteránů 2565 1
Kdy konečně organizátoři výstav pochopí, že je třeba zvát rozhodčí, kteří přilákají spoustu vystavovatelů a ne pořád tytéž struktury.
A opět "velké" množství zahraničních rozhodčích, celých šest na cca 3500 psů - 2xSK, 1xGRO, 1xA, 1xGR, 1xS
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 16:56
- Nahlásit
Lea_Gauni
Dá se tedy předpokládat i velké množství zahraničních účastníků, ne?
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:12
- Nahlásit
Mary Lou
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:12
- Nahlásit
Lea_Gauni
Mám ohromnou radost z Nausie a tak jsem to počítala a je to historicky třetí NF s titulem INTER v našem klubu (resp. v Českých zemích) a to tam počítám Toriho. Bomba
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:28
- Nahlásit
Mary Lou
Co co co? Nieco mi uslo?
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:17 - Změnil/a: Evik_Rony
- Nahlásit
Mary Lou
Máš pravdu, taky mě těší, že tady máme takovou šikulku
Jak jste trávili víkend? My jsme měli veselo, kromě "stavebních prací" jsme měli návštěvu v podobě Gauniho a Bubči, takže bylo na zahradě velmi veselo
A ještě jedna fotka našeho drzého kocoura, který si dělá z Ronyho postel
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:32
- Nahlásit
pigie
Asi hej, ale to muselo ujsť, bo to prišlo v nedelu - Nausie od Štiky zvládla posledního CACIBa na Intechampionku, je to šikulka - má sice pátého, ale měla tři od nás, takže ji chyběl jeden z venku - je to pro nás veliký úspěch, zatím to byla jenom FLOWER před cca 15 lety a teď TORNÁDO a jinak nikdy NF z Čech, takže doufejme, že jsou ledy prolomeny.
Evik_Rony
Jak jste trávili víkend? - byli jsme na velkým výletě pro jednu novofundlandí slečnu, kterou jsme přivezli domů a teď ji pracně učíme česky. Navíc musíme vysvětlovat Gemálkovi, že ji nebude terorizovat, že není zas až tak velký frajer, že velet budeme stále my, že pro ni se nic nemění - což Gemálek těžce chápe, protože hroóóóózně moc žárlí. Ještě že Marjánka je takový zlatíčko a kliďas.
Takže finále - málo spánku, hodně práce, neustále ve střehu, no jistě si to dovedeš představit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Mary Lou
Fiha, som nevedela, ze je tak malo ceskych intersampionov. Tak to blahozelam
A k tej slecne, mate novy prirastok?
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:19
- Nahlásit
pigie
malo ceskych intersampionov - já mám někdy pocit, že na ty podmínky, které máme je 3 až moc - chybí "materiál", s kterým můžeš vyjet do Evropy, chybí řeč, peníze, chuť k cestování a v neposlední řadě i handlerství, a když náhodou někdo vyjede, tak se vrátí ne se zkušenostma, které by měl příště využít, ale s obrovskými českými objektivními příčinami, proč nevyhrál a odradí tím spoustu lidí.
Přírůstek máme - od soboty - slečnu Thickish Newfoundland
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 16:06
- Nahlásit
Mary Lou
Tak to blahozelam k prirastku! A fotecka by nebola?
|