| Autor |
Zpráva |
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:07
- Nahlásit
Lea_Gauni
Já ho zažila jen v té Boleslavi a to bylo katastrofální..Jo a pak vlastně ještě v Kravařích na klubovce.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:38
- Nahlásit
Lea_Gauni\
To s tym PP je fakt zaujimave. Ja na tvojom mieste uz by som ziadala presetrenie a info u ich PK. Ved snad na neho nebudes cakat dva roky
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 08:02
- Nahlásit
pigie
No bohužel to vypadá, že je ta "rychlost" v Itálii vcelku běžná. Prošla jsem pár webů italských chovatelů a když jsem srovnala datum narození a číslo zápisu, tak to vychází zhruba tak, že datum narození leden nebo únor má zápisové číslo s rokem, ve kterém se pes narodil. Jakýkoliv pozdější měsíc narození má v zápisovém čísle většinou už rok následující. Takže cca 10 měsíců na vydání PP bude asi taková "normální" doba.
Psala jsem chovateli, tak jsem zvědavá, co zjistí. Když jsme u něj byli pro Booby, tak říkal, že na PP čekal průměrně 6-8 měsíců.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 08:55
- Nahlásit
Lea_Gauni
Aňulka
Holky díky za přání, výsledek je to samozřejmě bomba, ale přesto když nám chybí už jen jeden, tak už nevím co s tím.
A co to Brno? To je bomba! Konečně je z naší jedné mezinárodní výstavy opravdu mezinárodní výstava a ne výstava pro jednu CHS. Hrozně se těším na tu konkurenci a mrzí mě, že jsme se nemohli přihlásit, ale pojedu se podívat, to bude stát za to, konečně po dvou letech. A to ještě chybí Nausie s Anie, protože oni je přihlásili, ale někde se ztratila na ČMKU přihláška, tak to teď řeší. Chovatel jim řekl, že ho to mrzí, protože se přihláška ztratí zrovna u takové rozhodčí, že jindy by jim (on řekl kdy) poděkoval.
Všichni
Mám pro vás dobrou zprávu, chystá se škola štěňat, tak dejte vědět kdo z vás jede a v Brně domluvíme podbrobnosti, takže potom budu vědět víc.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:16
- Nahlásit
Mary Lou
Zrovna jsem četla na jiné diskuzi, že se těch přihlášek na Brno poztrácelo celkem dost, to se to ČMKU na poprvé moc nepovedlo , ale předokládám, že je Fredy "umlátí" argumenty
Škola štěňat - to je paráda, tak my se hlásíme určitě - 1 štěně, 2 lidičkové a 1 propadlík Janeba
Nevím, jestli dorazíme do Brna na podrobnosti, protože vystavujem v sobotu v Polsku a jdeme do kruhu až poslední kolem 12:40. K tomu cca 5 hodin cesty zpátky domů. Pokud v neděli vstanem v rozumném čase, tak přijedem, jinak zavoláme.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 12:43
- Nahlásit
Lea_Gauni
Ten propadlík Janeba mě tam bude strašit, já mám strach, že mě někdy začne opravovat, že minule to bylo jinak. Ale má smůlu, já si z něj nic nedělám
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
Mary Lou
Aj my sa mozeme prekvalifikovat na steniatka? Kebyze nam nahodou vysiel termin a mali by sme volno
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:48
- Nahlásit
Mary Lou
Však mě znáš MILUJU ŠKOLY ŠTĚNAT
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 17:47
- Nahlásit
pigie
Jistě, školičky jsou vždy otevřené všem, jen přímo na nich mají štěňátka přednost, ale ještě se nestalo, aby nebyl čas i na ty starší a postarší.
Lea_Gauni
Ty máš hroznou smůlu, když tě jednou nebudu chtít na školičce, stačí tě poprosit, zda by jsi mi tam nepohlídala Brežněva a je to. Takže neboj, já si ji ohlídám sama.
Sylvadogačka
Ty doufám jedeš, Elze to neublíží a Habsburk to potřebuje jak koza drbání, vlastně možná Pepa, ale to vyjde nastejno.
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 00:01 - Změnil/a: Sylvadogačka
- Nahlásit
Mary Lou
To je 1.-4.5.? Snad bychom přijeli, ještě nevím. Pepa je teď docela nervózní, když vidí ten můj rozpis výstav a akcí. Má teď před sebou hodně pracovních zakázek...Co se Habsburka týče, tak ta by místo školičky štěňat potřebovala spíš víkend v pracovním lágru a pořádnýho bachaře za sebou...To je šílený zvíře! Ta vymyslí i to, co se mně a Pepovi zdá absolutně nevymyslitelné! Až ji tam všichni přítomní majitelé jejich čerňoučkých, sladkých zlatíček poznají in natura, budou si svých zlatíček vážit dvakrát tolik... Já se pokusím s Pepou domluvit, abychom tam jeli. Ale týden na to jsou vodní práce a kdyby nebohl být pryč dva víkendy za sebou, tak bychom jeli na ty práce. S tím už počítá.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 02:09 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Mary Lou
Dakujem
Inak, stale ma dostava, ako moj pes sa dokaze ksichtit, ked si mysli, ze som uplny idiot Dostal povel lahni, ktory sa akoze prave pokusa vykonat A ja len tipujem, kedy ho chudaka uz uplne zblbnem. Teraz mu prerabame kuchynu a chudak si za posledny polrok bude musiet uz po x-ty krat zvyknut, ze rozky su zase inde, nez boli doteraz
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
pigie
rozky su zase inde neboj, pokud je má rád, stačí jen jednou a už ví, pouze to co nechce trvá dlouho než si to zapamatuje
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:09
- Nahlásit
No, to ano. Len to je ako s clovekom, co mu daju vypinac na druhu stranu dveri. Tiez najprv x krat siahne tam, kde je nauceny. Takze to iste teraz robi Hugo Chuda male. Ale tu uz ako chudatko nevypadal, skor ako najstastnejsi pes pod slnkom
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 16:13
- Nahlásit
všichni
Tak jsme se vrátili z mezinárodky v Brně. Pravda opět starý brněnský problém, kruh o velikosti pár naprosto nedostatečných metrů, řekla bych tak pro čivavy. Ovšem jinak nadšení - po dlouhé době jsme viděli opravdu výstavu s velkým V, kdy v konkurenci 64 psů bylo konečně plno zahraničních účastníků, konkurence byla opravdu tvrdá a paní rozhodčí nikoho neznala, takže nikdo dopředu nemohl spekulovat. Škoda jen, že takových výstav se nám v republice nepodaří moc, ale každá vlaštovka je dobrá. Jsem fakt nadšená. Konečně po letech.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 16:14
- Nahlásit
Mary Lou
A to je vsetko? Ziadne podrobnosti? Ja tu cakam a cakam a nikto nic... My vikendovi pracujuci to mame tazke
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 17:10
- Nahlásit
pigie
Lea už jede domů a má výsledky, takže večer to bude na klubu. Jinak celkově vyhrála Soňa s Deepem - BOB a CACIB
u fen byla CACIB fena od Molnára - Island´s Prince Bianca by Ursinus - pokud to tedy mám dobře, nepsala jsem to, protože to psala Lea. Lubica s Issou měla CAC v mezitřídě, v šampionech fen byla CAC Very Important. U psů v mezitřídě CAC - Caesar Jess Black Denis, v otevřené Soňa s Deepem, v šampionech Pangel s Egebaekem. Mladý jsem nesledovala - nic moc tam pro mě nebylo. Stačí nedočkavče?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 17:15
- Nahlásit
Mary Lou
Dakujeeeeem, to uz je lepsie
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:14
- Nahlásit
nejen pro pigie
Výsledky už jsou na našich klubových stránkách . Konkurence byla parádní, kruhy jako vždy tragické, klouzalo to šíleně a o běhu nemola být ani řeč
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:35
- Nahlásit
pro všechny
Chystá se školička - Račice na Vyškovsku - 1.-4.5.2008 - už se na Vás těšíme.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:49
- Nahlásit
Mary Lou
Někteří to potřebujou jako sůl Bubča doma řádí jak černá ruka, skáče Gaunerovi po hlavě, společnost jiných psích mimíšků ji jenom prospěje a Gauner si na chvilku odpočine.
Takže u nás se už všichni těšíííííííí
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
Tak my zase nic, drahy ma vtedy nocne. Ale neprestavam dufat
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:26
- Nahlásit
Lea_Gauni
Přijedu na návštěvu s Ronečkem, Bubča bude opět na nervy, co je to za velký strejda, který ji stále otravuje
Mary Lou
Jinak pokud se mi podaří zařídit si volno a Lenka a spol. mě přiberou k sobě do auta, tak přijedu taky
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:30
- Nahlásit
Odkaz na letošní video z Westminster show http://video.westminsterkennelclub.org/player/?id= 217208
Tak a kochejte se
Evik_Rony
Na návštěvě jste kdykoliv vítání, Bubča i Gauner budou mít určitě radost
Volno si zařiď, auto máme velké dost a při počtu pouhých dvou psů se tam ještě vejdeš.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:58
- Nahlásit
pigie
Když se dokážeš dopravit do Brna a z Brna, ostatní se zvládne.
To zas není tak velký problém. Auta jsou velká a auta pouze s fenama nebo s mimiškama máme taky.
Lea_Gauni
Je tam pěkně a kapacitně je to menší, takže je fajn, že nás na školičku nemůže být moc a ten dvůr je prostě bomba.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 06:04
- Nahlásit
Ahoj , jen informace, možná to víte, ale radši to sem dám. V útulku a Bouchalce je asi 5ti letý černý novofundlanďan.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 07:25 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Fík
Ahoj, o Bouchalce vieme uz davno vid www.fundlacek.cz
Mary Lou
Keby som nemala problem dostat sa do Brna, nemam problem dostat sa ani na miesto Ale Fed Cup je tak blizko, ze tam aj pesi dojdem
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 09:29
- Nahlásit
pigie
Keby som nemala problem dostat sa do Brna - tomu nerozumím, vždyť vlak jezdí a ani to netrvá dlouho. Z Brna do Račic je to horší, tam je spousta přestupování a ještě navíc autobusem a ten tě vzít nemusí. No ale záleží jak to vidíš ty.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 10:41 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Mary Lou
Uz som to tu vysvetlovala pokial si spominam. Uz som dost otrla na cestovanie verejnou dopravou. Nemienim pocuvat, ako ten pes smrdi a komu vsetkemu vadi.
Mimochodom, akurat, co sme sa vratili z pomerne slnecnej , ale uzimenej vychadzky, tak sa spustila normalna snehova burka. Napadlo tu uz par cm snehu za par minut. Takto bolo pred pol hodinou...
Teraz tu mame sneh
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2008 18:16
- Nahlásit
pigie
I u nás byla hnusná přeháňka a sníh zůstal na cestě ležet, ach jo ať už přijde jaro.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:29
- Nahlásit
Nějak nám to tady umírá
Tak já se teda musím pochlubit, jak máme šikovné hafánky. 9.2.2008 jsme byli na výstavě v polském Rzeszówě. Gauni v konkurenci 6 psů ve třídě otevřené získal V2 a naše malá Booby byla poprvé ve třídě mladých, měla čerstvých 9,5 měsíců a v konkurenci 4 fen získala V3. Paní rozhodčí se moc líbila, říkala o ní, že je jako panenka,ale je zatím malá (aspoň podle paní rozhodčí).
Fotky bohužel nemáme, protože tam byla spousta psů, tak Honza musel hlídat a nemohl fotit. Ale polští vystavovatelé fotili, tak si dovolím vložit sem jejich fotky, aspoň pro představu. (Přestože to byla pro Rzeszów první mezinárodní výstava, tak např. koberce v kruzích je pro ně na výstavách samozřejmost - když si vzpomenu na Brno - ach jo...)
|