| Autor |
Zpráva |
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:39
- Nahlásit
pigie
Fotečka zatím není, musíme něco vyfotit a pak se musí fotka také vydařit. Teď je to ve stavu, kdy nestojíme, neležíme, jsme taková dobrá poletucha.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Mary Lou
poletucha - nadherny vyraz Ale na fotecky sa tesim
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:35
- Nahlásit
Mary Lou
A to počkej, až pustíme v sobotu všechny poletuchy najednou na zahradu
Gauni s Maruškou si budou někde v klídku žužlat ouška a děvčata můžou řádit, Bubák bude mít radost.
S Roňáskem se taky honila po zahradě jako bychom ji snad doma drželi na řetězu
Pak to večer můžem všechno znovu okoupat, aby nebyli někteří na výstavu jako prasátka
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
Lea_Gauni
No uvidíme, určo to prubneme, ale Gemálkovi "šibe", hrozně žárlí, tak uvidíme. A co je s podivem i na Marjánku, koza. Jinak Julie se už aklimatizuje, už začíná zlobit a krást - třeba brýle. Hračky ji zatím moc neberou.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:07 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit
Mary Lou
No taky na co hračky, že? Ale takové brýle, ty jsou aspoň k něčemu užitečné Že by měla Julinka pocit, že blbě vidí
Jinak Bubáček dnes po ránu dotáhla zase něco k dokonalosti. Nedávno se naučila rozplétat pletivo na plotu a zajít si občas sama na vycházku. Dneska ráno volám, hledám a Buba nikde. Někdo zapoměl zavřít na zahradu, tak jdu obejít plot, kde zase byla pracovitá a ono nic, ani dírečka, ale Buba taky nic. Tak jsem vyběhla ven, obcházím plot a volám. Bubča se řítí ke mě s výrazem - "No vždyť jsem tady, to je sranda, že " A najednou koukám, že z venkovní strany plotu jsou bílé chlupy - Buba se rozhodla, že se nebude unavovat rozplétáním pletiva, ale prostě ho podlezla. Nikdy bych nevěřila, že tak velký pes se narve do tak malé škvíry mezi betonový základ a pletivo.
Buba je prostě náš prudce inteligentní miláček
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:25
- Nahlásit
Lea_Gauni
Víš, nedá se říci, že ti to přeji, to né, ale zase, že bych neměla škodolibou radost, to se také říct nedá. Po pravdě, to bylo Ganunišek to, Gaunišek ono, víš není nad to si taky občas "užít".
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:40
- Nahlásit
Mary Lou
No pořád jsem čekala, kdy se projeví Bubák v pubertě a ono nic, i teď je pořád hodná, poslušná, žádný tvrdohlavec typu nevidím-neslyším, s Gaunerem to bylo podstatně horší. Akorát ta její věčná aktivita a neunavitelnost - no někde se to holt muselo projevit ale aspoň mám jistotu, že Bubča přemýšlí velice samostatně.
Někdy až moc...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:54
- Nahlásit
Lea_Gauni
Buba se rozhodla, že se nebude unavovat rozplétáním pletiva, ale prostě ho podlezla. Nikdy bych nevěřila, že tak velký pes se narve do tak malé škvíry mezi betonový základ a pletivo.
Tak toto mi pripomina Huga a jednu prihodu, ked mal asi 3-4 mesiace a bol prvy krat na dedine u nasich. Otec mu vybral zajacika zo zajacinca, nech si havo okuka ine zvieratka. Zajac vyplaseny cupel, ani nedychal, Hugo ocuchaval zajacika. Zrazu zajac frnk a vybehol, Hugo frnk za nim Zajac frnk popod plot k susedovi do bordelu. Hugo frnk za nim! My sme s otocom za tie sekundy ani nestihli sa zorientovat. Len som vybehla k plotu, lebo som sa bala, ze v tom bordeli, co tam sused ma (zberatel stareho srotu) sa ten pes zabije. Otec vybehol, lebo uz videl, ze je po zajacovi, lebo sa v tom bordeli strati Zrazu zajac frnk a naspat k nam tou istou cestou otcovi do ruk. A moj pes frnk a boli spet u nas. Doteraz nechapem, ako normalny pevny plot, s betonovym murikom a pevnym pletivom mohli obaja podliezt. U zajaca to este chapem, dalo sa to odcerit na zajaciu velkost. Doteraz vsak nechapem, ako sa to podarilo Hugovi, hoci som to videla na vlastne oci Najstastnejsi bol otec, ze neprisiel o zajaca
Este som aj fotila ho s tym zajacikom, bohuzial, fotky sa nevydarili. Toto bolo este pred nahanackou
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
Lea_Gauni
Tak čauky zítra a těšíme se na Vás i na tetu. Připrav Gauniška na nejhorší - 4 baby bude mít v baráku, nevím jak to uchodí. Měla bys jej začít na tento stav psychicky připravovat a důkladně, ať nemá moc velké trauma.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:12
- Nahlásit
Mary Lou
Tak to Gauniho obdivujem. Hugo by to isto neprezil
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Mary Lou
Už se na vás všichni těšíme, včetně Gauniho, akorát tetka o tom ještě neví, ale až se dozví...
Jenom jsem trochu na pochybách, jestli mám Gauniho vůbec dneska koupat, když bude zítra minimálně oslintaný až na hřbetě
pigie
No Gauni a ženské, to je kapitola sama o sobě. Dostal od některých už tolikrát seřváno a stejně si půjde znovu zkusit čuchnou, co kdyby to třeba tentokrát vyšlo.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
Lea_Gauni
Dostal od některých už tolikrát seřváno a stejně si půjde znovu zkusit čuchnou, co kdyby to třeba tentokrát vyšlo.
Nie su s Hugom pribuzny? Ten si nikdy neskoci a vobec mu nevadi, ked aj schyta po papuli, kludne si pojde dat nalozit o 10s znova
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:52 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit
pigie
No příbuzní - holt jsou to chlapi, no. Jinak Gauner teda nečeká ani těch 10s, to by bylo prý moc dlouho a třeba by to prošvihnul
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
Lea_Gauni
nam sa raz stalo, ze ho jena bernacka fakt tvrdo zosekala, az pod nou lezal nehybne. A to tela, len co mohlo vstat to skusilo znovu To uz som len zakrutila hlavou, ze to nie je mozne. Tak som ho schytila, nakricala na neho a bol pokoj aspon na chvilu
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
pigie
Lea_Gauni
Nie su s Hugom pribuzny? No dědeček byl vždycky v tomto oboru mistr, tak proč by to nezkoušeli. Navíc pokud je "baba" trochu pitomá a řve po nich málo, jen aby se neřeklo, musí jít, příroda volá.
Ale já myslím, že čtyři bude i na Gauniška privela.
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 17:56
- Nahlásit
Mary Lou
Neboj, Rony mu nejspíš přijede na pomoc, aby se Gauni z tolika bab náhodou nezbláznil Asi se na chvilku zastavíme, myslím, že to bude pro všechny zase pořádná sranda
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:30
- Nahlásit
Evik_Rony
V tom případě je to všechno OK - Gauni s Marií zalezou někam do kouta si lízat ouška, Gemča bude provokovat Roňasa a ty dvě mladý blbky se můžou v klidu seznámit a pohrát si. No naplánovala jsem jim to dobře, ale už vidím to jejich "Kalousku jsi jednička"
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 20:01
- Nahlásit
Mary Lou
No naplánovala jsi jim to skvěle, ale myslím si, že si to zítra naplánují podle sebe a to bude mazec. Každopádně se na to těším.
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 22:46
- Nahlásit
Lea_Gauni
Gratulujeme Gaunimu k tak krásnému umístění na výstavě, je to šikulka!!! Samozřejmě zdravíme i Bubču.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:03 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit
Evik_Rony
Pěkně děkujeme, až dorazím domu, tak to oběma vyřídím. A jestli konečně pojede internet, tak přidám i nějakou fotečku
V sobotu oba oslavili narozeniny - Gauner(19.2.) dodatečně čtvrté a Bubča(21.4.) předčasně první. Dostali k večeři "dort" a od mamky nové vodní aportky, které teda ocenila spíš Bubča, ale chutnalo oběma.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:01
- Nahlásit
Evik_Rony
Lea_Gauni
Čauky, musíme se vám pochlubit. Vyrazili jsme v neděli ke známým na Vranovskou přehradu se všemi třemi holčičkami. Marjánka ve své pohodě, Gema šla do vody stejným způsobem jak v Budišově, potom už naštěstí normálně - ona snad bude zahajovat každou sezónu takovým způsobem!! No a malá nám tam pro změnu skočila za nimi po hlavě. Sice potom plavala ještě jednou, ale moc odvázaná z toho nebyla. Tak uvidíme jak příště.
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 00:07
- Nahlásit
Lea_Gauni
Tak na ty aportky jsem zvědavá hlavně u Gauniho, to si tedy fakt počkám
Mary Lou
Hele buď ráda, že Julča do vody šla v klidu, jsem na ni zvědavá a už se těším do Benešova. A Gemča to asi bere jako tradici, však co, ji to přejde a bude zase plavat jak rybka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:41
- Nahlásit
Evik_Rony
No, a pockaj si na nase aportiky, z ktorych mne vstavaju vlasy hrozou Vlastne nie, ja som len zistila, ze moj pes nevie nic
A ked sa tu blahozelalo Gaunerovi i Bubce, ktorym zelam, nech sa im plava co najlahsie a co najdlhsie. Tak blahozelam aj Evke, nech sa jej splnia vsetky sny
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Ahoj všem, přidám sem pár foteček z návštěv, nějak se furt nemůžu dost k tomu, abych je dala k nám na stránky
Návštěva u Evik_Rony - Bubča a Roňásek (Gauner byl mezitím s chlapama na špacíru )
Návštěva Mary Lou u nás - všech 5 hafánků pohromadě (Julinka, Bubča, Gema, Gauner a Marjánka)
- mlaďoši bez Marjánky
-Italky spolu -ty se hledaly až se našly a stálo to za to
-a poslední Honzova oblíbená - italské duo na cílové fotografii
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
pigie
Děkuju za přání, včera jsme trochu slavili, tak Rony dělal, že je moooc hodný a furt čekal, z které strany mu kdo dá nějakou dobrotku prostě fundlák
A neboj, brzy zjistíš, že Hugovi to jde, akorát o tom nevíš
Lea_Gauni
Fotky jsou super, se těším, až konečně budou na stránkách a bude jich více
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 23:42
- Nahlásit
Ahoj holky! Jste tu někdo?
|
Sylvadogačka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 23:43
- Nahlásit
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 06:46
- Nahlásit
Sylvadogačka
Čauky, já jsem tady až teď, kupodivu nemám noční ale ranní, takže už jsem opět v práci. Fotky co jsi posílala jsou super Anetka roste jako z vody a brzy Elzinku doroste.
|
Mary Lou
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Sylvadogačka
No to je dost, že jsi se objevila a navíc, jakou jsi mi udělala radost, to ani nevíš. Já jsem až podle fotky Anetky v postoji zjistila, že ono to pod Alpama tak blbě roste všechno. Já měla strach, že toho h.....p..... mám jenom já. U Gemy jsem si říkala - ona bude hodná a ještě o tom neví, teď mám nové heslo - ona bude hezká a ještě o tom nikdo neví, ale já jí věřím. Tak jak tak koukám, jsem dvě. A víš co jí ještě šeptám - neval na mě ty svoje oči-puči! a ona se ještě stále tváří, že mě nerozumí. Ale za tu dobu už musí přeci česky umět, puboš.
|
Lea_Gauni
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:31
- Nahlásit
Tak pro zvědavce tady máme rozpis na CAC Banská Bystrica. Posuzovat měl Vladimír Adlt, což teda organizátoři moc nedali, protože se jim přihlásilo celých 7 fundláků. Nicméně na rozpisu kruhů je uveden jiný rozhodčí a to: Bánhidi Pálné, H. Myslím, že takovou chybu už podruhé neudělají
401 Válek Miroslav,Jána Kostru 2,03601 Martin SR
402 Mississippi-Missouri Different B&W
403 King of Helluland Quido Quentin
404 Ochaba Peter,Za dráhou 16,03401 Ružomberok SR - Vista MacCedris Beethoven???
405 Agnes od Ruského kostelíka
406 Artemis Gomaru
407 Aurora Black Brother's
|