Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 14:55
- Nahlásit

pigie
Jůůů, tvůj hafan spí taky "na supermana"?
http://mujweb.cz/www/hugo-the-night-keeper/14/img_ 6263.jpg

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 15:54
- Nahlásit

Dines

To znám, já dělám jenom dvanáctky, noční jsou paráda, ale ty ranní, to je mazec ale už se to blíží, končím v 18.00 a hurááá domů za hafánkem

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 15:59
- Nahlásit

Evik_Rony
To já dělám normálně 24ky, což je kolikrát lepší, než ta denní 12ka..... no, to ti přeju, já končím až v osm

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit

Dines

Tak to musí být šílené, mě bohatě stačí ty 12ctky. Ale je fakt, že budu dělat raději více nočních po sobě, než dělat ranní. Tak ať ti to uteče rychle

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit

Rozpis na Nitru - rozhodčí p. Libuše Ubrová
(třídy jsou jen odhadem)
psi
???
1286 Kročkovci S. a V., SK
dorost
1287 King of Helluland Duke Of Heaven
mladých
1288 Maróteam Athos
šampionů
1289 Dustin Maceška
1290 Egebaek's Indian Charlie
1291 King of Helluland Viking
feny
mladých
1292 Agnes od Ruského kostelíka
1293 Artemis Gomaru
1294 Maróteam Agáha
1295 Seal Cove's Helene
mezitřída
1296 King of Helluland Angel Wings
otevřená
1297 Celesta z Boršického kopce
1298 Feebe z Brumovského panství
1299 Inna The Night Keeper
1300 Issa The Night Keeper
1301 Mississippi-Missouri Eimi-Li
1302 Skipper's Made For King of Helluland
veteránů
1303 Hanni vom Elsterufer

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:49
- Nahlásit

Rozpis na Senec - rozhodčí p. Vladimír Javorčík
(třídy jsou jen odhadem)
psi
dorost
416 King of Helluland Duke Of Heaven
mezitřída
417 Mississippi-Missouri Different B&W
šampionů
418 King of Helluland Viking
???
419 Kročkovci S. a V.,SK
420 Velčická Dagmar,SK
mladých
421 Seal Cove's Helene
mezitřída
422 asi King of Helluland Angel Wings
otevřená
423 Inna The Night Keeper
424 Velčická Dagmar,SK
425 asi Skipper's Made For King of Helluland

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:20
- Nahlásit

Ahojte, takze Fed Cup za nami, ti co neboli mozu lutovat, ti co boli, dufam, ze z toho mali aspon nieco Ja konkretne len mam z toho posudky, psov som vnimala akoby cez zaclonku A blahozelam k vysledkom. Myslim, ze pre Gem v sobotu R.CAC v takej konkurencii 12 fien bol velky uspech. Blahozelam este dodatocne A Sylvia, po sobote som sa u teba specialne potesila v nedelu Krasne si to sama povedala, oplatilo sa pockat )))

Lea_Gauni
Tie rozpisy som dostala echo, ze nesedia. Jedine, co som vsak ja pochopila, ze Different bude otvorena, a ze Krockovi maju psa aj fenku v mladych.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

Taky pořád čekám, kdo se kdy pochlubí a nic. Výsledky už jsem zkoukla, ale to není to nejdůležitější Tak honem povídejte všichni, jak bylo.

pigie
To je klidně možné, bylo to jen tak odhadem a Nitra v nich měla dobrý chaos.

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

Lea_Gauni
Aaaale, z nasho pohladu katastrofa, hlavne nedela a najma Hugo v kruhu pri posudzovani dorastu )) A tusim to boli psi dokonca, nie fenky Nuz, co uz. Tak to dopadne, ked si moj mysli, ze vodicka vodicka spolahlivo psa navedie na vodu a ono ho to naviedlo do kruhu Zabila by som oboch, ale priznam sa, ze v nedelu Huga viac ako Stana (lebo usiel aj pri mne a nie raz, nechapem a este raz nechapem, lebo toto nie je on, preto vravim, ze 100% poslusnost neexistuje. Moj pes v nedelu mal poslusnost 0.01%) Ta hanba... Potom sa drzali uz od kruhu sakramentsky daleko radsej

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:56
- Nahlásit

pigie
Asi se chtěl Hugo přidat

Na klubových stránkách už jsem viděla i fotky vítězů - ale nějak mi tam chybí jména, sice jsem si tipla, ale nevím, nevím, jak moc jsem se trefila

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Lea_Gauni
Tak bohuzial, ja viem len prve dve miesta ))) Akosi mi v tom zhone ufrnklo, ktory pes bol s majitelmi, kedze kazdy ich tam mal viac

Takze prvy bol The Deep Blue a druhy Posion or Honey. Hned ako budem mat tretie a stvrte miesto, tak to tam dopisem. Databazu s vysledkami poslem aj vam vecer.

Asi se chtěl Hugo přidat
To jednoznacne a ukazat im, ako sa robia steniatka

A tu je fotka vsetkych, co boli vo finale

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:13
- Nahlásit

isdpch
jj, som

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

pigie
Tak první dva jsem trefila třetí bych tipla podle fotky a handlera na Thickish Newfoundland XMAS BERRY, ale u čtvrtého (Béla Siklosi) tak tam teda nevím, možná Skipper's MADE IN HUNGARY, ale to střílím úplně na slepo

Ta fotka všech ve finále vypadá parádně

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:06
- Nahlásit

isdpch
Teraz uz hej. Idem ti odpisat ;)

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:14
- Nahlásit

Lea_Gauni
tretieho aj ja tak tipujem, lebo to tak vychadza, ale necham si potvrdit a stvrty fakt netusim

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:40
- Nahlásit

Lea_Gauni
Tak si si tipla spravne

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:21 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

pigie
Tak to mě těší

Ještě mi prosím prozraď rozhodčího, někde jsem ho už viděla a mám pocit, že je to Kanaďan.

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 19:23
- Nahlásit

Lea_Gauni
Rozhodcu finále? To bola Ridarcikova. Inak posudzovali Fred Bock a Ron Horn.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:49
- Nahlásit

Ahojky,

tak už i my jsme se po FC probrali. Tedy my jo, děvčata ještě stále spí, jen Julie už (ale pouze občas) popoběhne.
My měli největší radost právě z Julie (i když Gem měla dáááleko lepší ocenění), protože jsme ji přihlásili kvůli tomu, aby se otrkala. Vůbec jsme nevěřili, že to vydrží a zvládne a ejhle ona ano. No na to, co bylo u ní ještě před 6 týdny to byla úplná bomba. Sice v sobotu jsme se dost nasmáli, neboť se Radkovi připletla tak dobře pod nohy, že šel na hubu, ale ji to nevystresovalo, což bylo fajn. Takže teď budeme pilně se učit nejen se chovat a plavat, ale i vystavovat a až ještě trochu nabere a doroste ji ta nuceně ostříhaná srst, tak to zkusíme s ní vyrazit.
Jinak nás mrzelo, že jsme neviděli finále, ale bohužel, tento týden máme bonitaci a v práci docela velkej blázinec, takže něco jsme si museli odpustit a mazat domů. Díkybohu, že jsme vůbec mohli odjet v pátek na Fed Cup.

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:51
- Nahlásit

Mary Lou
Tak to ste prisli o dost. Napr. o prijazd tajnej rozhodkyne na motorke

A som rada, ze ste to zvladli. My sme to akosi nezvladli a len dufam, ze to nebude mat ziadne trvale nasledky. Niekto nam tam fakt vymenil psa...

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:05
- Nahlásit

Ahojky, musím napsat, protože už se těším na vodu, trochu odrelaxovat, protože už mi z té práce šibe. Stejně si musím kus práce vzít s sebou, ale alespoň vypadnem. Holky jsou v docela slušným binci, až se za ně stydím, ale už snad bude trochu času. Tak těším se na pátek!!!!

pigie
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 10:18
- Nahlásit

Mary Lou
My tiez Aj ked Hugo to uz dva tyzdne uspesne sabotuje. Najprv zapal usi, potom dve rany po osinach, z toho jedna "uspesne" zmizla v tele a ked som sa zacala v sobotu radovat, ze snad budeme mat aj ako tak zdraveho psa na vodu, tak tresk na nohe hot spot My mame proste stastieeeeeeeeeeee!

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

My se těšíme taky, to je jasnéé Rony včera dostal letní sestřih, to byla zase sranda a pigie aby ti to nebylo líto, tak zítra jdeme na krev, jestli se nepozná, proč má zase ten zánět kůže či co to vlastně je. Takže taky veselo.

Jedna fotečka z plavání v Odře

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 07:57
- Nahlásit

Evik_Rony
Tak cakam na vysledky!

Inak s radostou oznamujem, ze hot spot uz ma chrastu, takze snad to nebude take zle. Balit ani tesit sa nemozeme, lebo pes by 24 hodin nespal, nezral, necikal Vcera som s nim trochu cvicila, ale to nam nepomoze, to bude hanbaaaaa zrusit tie jeho zauzivane veci, ze do vody sa nevojde a neplava na druhu stranu rybnika

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:22
- Nahlásit

pigie
Tak nemusíme být pořád jenom my jako jediná atrakce vodního výcviku Jeden pes neaportovací závislák, druhý neplavoucí nezávislák

Evik_Rony
Taky jsme včera vykouzlili Gaunimu letní sestřih, vypadá jak plyšák, tak kraťoučké má chlupy, ale aspoň mu nebude horko a rychleji bude schnout

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Lea_Gauni
To sa mi lubi. Takze nase spojenie je za kazdych okolnosti plavouci nezavislak. A aport sa nosi len zo zeme. Ak to vo vode plava, dokaze to priplavat aj k brehu, ked sa to ponori, az potom to treba aportovat, lebo to potrebuje zachranit!

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

Lea_Gaunipigie

No pobavily jste mě teď obě

U nás už to propuklo, Rony zahlédl nachystaný neopren a ploutve, od té doby se nehne ode mě, co kdybych si jela někam sama aportovat a jeho nevzala. Šílenec.

Výsledky krve budou dneska, dám vědět, jak jsme dopadli

Lea_Gauni

Tak na ten Gauniho letní sestřih jsem zvědavá

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:25
- Nahlásit

Evik_Rony
Vidis! Prave preto sa my nemozeme balit. Lebo vies ake tazke sa je zmestit do maleho zachoda so psom??? On nas uz potom fakt nespusti z oci a nemozeme ani veci nosit do auta, a nechat ho doma sameho, lebo to je jediny cas, kedy zacne zavyjat a skucat Minule zacal v nedelu rano o pol piatej, ked sme sa chystali prec. To bola hanbaaaa, susedia nas preklinali

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:21
- Nahlásit

pigie

To museli být sousedi nesmírně rááádi Rony je momentálně uražený, tváří se, že mi to všechno strašně dlouho trvá, že on by vzal aporty a byl by hotový. Je tu ale šílené vedro, tak kéž by bylo o víkendu aspoň trošku pěkně a sluníčko

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 07:29
- Nahlásit

Ahoj, tak dufam, ze ste vsetci prisli v poriadku domov ako my. My sme to vzali este cez brnensku Olympiu, rozhodli sa, ze ta klietka o rozmeroch 160x106x66cm bude pre nase 4 andulky dostacujuca, zistili, ze bud zoberieme klietku alebo psa, tak sme psa nalozili, odviezli do Bratislavy, kde sme ho nechali uz konecne spokojne si pospat. Zviezli sa spat do Brna a kupili volierku. Vsetci spokojni, akurat my dvojnozci uz uuuuplne mrtvi. Pomlcim o tom, ze pes pri vecernej prechadzke hladel na vodu, akoby v nej minimalne dva roky nebol.... Nabuduce ho uz fakt necham pritopit v tej vode a budem mat pokoj

Vsetkym Vam chcem podakovat, lebo tam som to nestihla so vsetkymi. Bol to jeden super vikend, moc sa nam lubilo, najma teda urcite Hugovi. Musime mu kupit rybnik a cln (aporty mi posepkal, ze mozem kludne zahodit, tie vraj nechce). O jeho vykonoch radsej pomlcim, bohuzial nemozem povedat, ze sa mu nechcelo, alebo nemal naladu, preto nepodaval vykony. Svina, bol presne taky ako ho poznam, aj ked mava obcas aj svetlejsie chvilky. Akurat to zavyjanie a knucanie neviem, ci ho Stano oduci v mojej nepritomnosti

Falcovi sa omluvame za obednajsiu navstevu, kedy sa Hugo rozhodol, ze mu neuteceme asi, ked sme v chatke a isiel sa zoznamit s Falcom. Hajzel jeden maly, drzy je ako plostica, nabuduce mu uviazem aspon ploskacku na krk, nech nieco prinesie.

No a este musim povedat, ze najvacsi dojem na mna nechala Bubca v clne... O tom sa mi dokonca aj snivalo

Takze este raz dik a budem sa moc snazit, aby sme vas uvideli co najskor

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání