Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 18:43
- Nahlásit

Evik_Rony
Anoooo, aj Hugo miluje nocneeee. V noci mu nechybam a rano vstane, ide sa von, potom spolu spime a zase sa ide von, potom spolu cosi porobime doma, zase sa ide von, no a on potom ide spat znova a ja do prace

Jo, vonku so Sany bolo uplne super. Hugo machroval celu dobu a predvadzal aky je neposlusny. Ja svojho psa obcas nespoznavam

A fenecku s Ronym odporucam vyviest radsej niekam von, lebo ta zahrada bude vypadat asi fakt zle

Dnes sme boli v meste, potrebovala som si vyzdvihnut platobnu kartu, tak sme sa presli mestom a vzbudzovali zase rozruch. Zas sme boli tri hodiny vonku, nas ten pes asi uz musi nenavidiet

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 06:43 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik_Rony
Tak ja som sa taaaaak tesila, co ma tu dnes rano bude cakat. A ty nic? Uz mas po nocnych, coooo? Tak si tu nieco teda napisem sama. Som si otvorila priatelov rozpis sluzieb a vasu stranku a idem kukat, kde by som sa mohla bezbolestne pridat

whoahaaaa Ja som aj nieco nasla! 20.6.2008 - 22.6.2008 Tak to na 99% vypada, ze tam by sme sa pridat mohli! Pokial teda zase mne nenalozia nejaku robotu, ale dufam, ze nie

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:59
- Nahlásit

No dobrá, vidím, že zatímco já chudák musela zařizovat vše pro to, aby se "výmysly" některých daly zabrzdit, vy si trajdáte po rybnících. Děvčata, děvčata, víte že teď trpím pocitem, že nemáte dobrou povahu? Asi ani jedna.

pigie

V sobotu jsem byla skoro celý den v Bratislavě, ale nemám ne tebe kontakt, takže jsem ti nemohla dát vědět, ráda bych bejvala koukla na Huga, ale nezadařili se. Ovše, teď tam budu trošku častějc, takže dám vědět, pokud to budu vědět dopředu.

Evik

Přeposlala jsem ti ty Holanďany, přišlo to? Nemám zprávu.

Lea

Jsem ráda, že Buba se snaží jít do vody, ono to opravdu možná pomůže i Gaunerovi. Vzpomínám si, že náš Nenášek měl 100% aport ve vodě a 0% aport na suchu. přišel Paša a ona začala nádherně aportovat i na suchu. Jó závist je někdy i nádherná věc.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:00
- Nahlásit

pigie

Když to po sobě čtu, tak se až stydím, to je chyb.

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:08
- Nahlásit

Mary Lou
Děvčata, děvčata, víte že teď trpím pocitem, že nemáte dobrou povahu? Asi ani jedna.
Ako rychlo ma prekukli

V sobotu jsem byla skoro celý den v Bratislavě
Tak to je skoda! Maila mam aj tu pod clenom a mozem poslat po evke alebo lenke cislo na seba. Rada sa stretnem.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:11
- Nahlásit

pigie
Tak se snaž, aby to aspoň někdy vyšlo, změny v rozpisu služeb své drahé polovičce zakaž a hotovka, jinak tě asi nikdy nikdo neuvidí

Mary Lou
Jj, závist je sice hnusná vlastnost, ale někdy se dá dobře využít. Jsem zvědavá, jestli se nám to povede. Aspoň trošišišišišinku

Přidám jednu fotku pro mě pěkného černobílého jen tak, pro potěchu oka

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:19
- Nahlásit

pigie

Včera jsem noční sice neměla, ale doma jsem taky nebyla,takže nebylo kdy ti napsat Ale neboj, dneska opět mířím večer do práce, opravdu jásám nadšením No nikam jinam než na zahradě asi být nemůžeme, ta fenka co jí kolegyně má, je nalezenec, má ji pár dnů, tak se obávám, že by se ztratila opět. Uvidím, co to bude za číslo a jak budou blbnout.

Mary Lou

Jojo, maily přišly, nestihla jsem ti poslat odpověď, ale už jsem to napravila, měla bys to mít v mailu.

Lea_Gauni
To si piš že se vám to povede, já ti furt říkám, že tě Gauni ještě překvapí a Bubča taky

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:23
- Nahlásit

Evik_Rony
halo halo, být ty či nebýt na ICQ? něco bych ráda

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:36
- Nahlásit

Lea_Gauni
halo halo, být ty či nebýt na ICQ? něco bych ráda
ja z vas umriem

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:50
- Nahlásit

pigie
neumírej, není třeba

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:00
- Nahlásit

Lea_Gauni
prihlasila sa na ICQ? Ok, nebudem teda

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:04
- Nahlásit

pigie
Jojo, přihlásila, vyřídily jsme a už zase chvátala na nějakou tu léčebnou proceduru

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:32
- Nahlásit

pigie

Čemu se jako směješ??? Člověk se jednou nepřipojí a už ho shánějí

Jsem chvátala na masáž, tož fajné to bylo, ale krátké

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:15
- Nahlásit

Lea_Gauni

Vidím podle psa, že už máš moře volného času, že brouzdáš, kde nemáš. Je pěkný, ale moc daleko a moc bez informací.

Já teď lítám po celý Evropě a hledám čistě černou a pěknou - či-li "balkánský" či jaký typ. Mám k tomu tolik podmínek, že nevím jestli do července něco najdu. No když nic tak vezmu černobílou recesivu a u nás. To už mám nachystáno, protože ostatní podmínky to splňuje.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:44
- Nahlásit

Mary Lou
No moře času nemám, ale díky tomu, že jsem sháněla loni štěně, jsem v kontaktu (velice přátelském) s paní chovatelkou a občas k nim vletím kouknout, co nového. A na tohohle psa jsem byla od začátku zvědavá, protože vypadal pěkně jako mlaďoch a má i pro mě vcelku zajímavý rodokmen. Těch informací je pravda vcelku málo, ale kdybych potřebovala, tak by se jich asi dalo zjistit víc

Tož to jsem teda zvědavá, co se ti nakonec podaří najít S tvými náročnými požadavky, to bude vcelku fuška

No když nic tak vezmu černobílou recesivu a u nás. To už mám nachystáno, protože ostatní podmínky to splňuje.
Něco mi uniklo? Kdo, kde, kdy a s kým?

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:45
- Nahlásit

Lea_Gauni

Něco mi uniklo? No to víš, že uniklo, to je výsledek dlouhých "zákulisních" jednání. Přesvědčila nás jedna dlouholetá chovatelka a jeden chovatel už najisto, takže hledáme čistě černého psa ke krytí na podzim. Ale protože je to poměrně velké riziko a takové harakiri, nebudeme riskovat neprověřeného psa (z hlediska sourozenců), navíc bychom rádi něco jak je Rayan, ale na toho teď nemáme a ani to nechci do toho vrazit, protože nevím, zda ti dva chovatelé mají pravdu, je to o pokusu (i když jsem to konzultovala s MVDr a potvrdil mi totéž.)
Když to dopadne dobře, šla bych po Rayanovi, už má hotové vyšetření, takže moje srdíčko se jen tetelí.
No a když nic nenajdu, "odnese" to některý Yentlův syn. Tam mám všechny informace daleko dostupné a jisté.

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 06:21 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Mary Lou
Fiha, vidim, ze u vas sa cosi chysta, tak nech to vyjde

Evik_Rony
A ty si zase na mna zabudla, ale tentokrat viem, ze mas nocnu! Spravodlivosti neujdes

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 07:51
- Nahlásit

Mary Lou
Tak už jsem v obraze

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 08:41
- Nahlásit

pigie

Chystá, chystá, ale ne u nás, nýbrž "u vás", tak doufám, že to opravdu vyjde, ale je to ještě strááášně daleko.

Lea_Gauni

Ty v obraze, já na "Balkáně"

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 09:30
- Nahlásit

Lea_Gauni

Tak mi spadla čelist. Našla jsem v Dánsku pěkného, čistě černého, nulového psa. Bomba. Ze čtyřgeneračního rodokmenu je pouze 7 předků DKK nulové, ostatní se pohybují v rozmezí A až E. Jen D a E je tam 5 a to ještě 3 jedince nevím. To je o Dánech známé, že dají přednost exteriéru před zdravím, ale netušila jsem, že až takhle. No člověk se pořád učí.

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:15
- Nahlásit

Ještě jednou já

Mám prosbu:

Hledám některého z těchto psů:
Black Mic Mac Oursons du Vent
Bikini Bottom Oursons du Vent
Big Foot Oursons du Vent
Ullick Oursons du Vent
Ulysse Oursons du Vent
Ulm Oursons du Vent
Ulan Oursons du Vent

S největší pravděpodobností by měli být ve Francii a v okolí, ale jejich brách je v USA, takže suď . Adresu na Newf Mermaid a Oursons du Vent mám, ale tam jsem nevyčetla kde jsou. Kdyby jste je někde potkali, dejte vědět.

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:21
- Nahlásit

Aj su, nemam cas, ale ako vyber bola Ulysse

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 11:47
- Nahlásit

pigie

Díky, díky, ale jak jsem pochopila, tak v 8 měsících umřel. No nevadí, budu hledat dál. Ještě jednou díky.

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 13:21
- Nahlásit

Mary Lou
No, som to rychlo zbehla, ale uz som nic nenasla. Tych francuzov si neskusala kontaktovat? Vela sa ich mota na forach, len ja po francuzsky neviem

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 14:26
- Nahlásit

Mary Lou
Ulysse umřel na mozkovou embolii - aspoň tak mi to bylo přeloženo.

Jinak ty další U.. mají podle jména všichni francouzské majitele, ale na stránkách franc. klubu jsem ani jednoho mezi krycími psy nenašla.

Tak mi spadla čelist. Našla jsem v Dánsku pěkného, čistě černého, nulového psa. Bomba. Ze čtyřgeneračního rodokmenu je pouze 7 předků DKK nulové, ostatní se pohybují v rozmezí A až E. Jen D a E je tam 5 a to ještě 3 jedince nevím. To je o Dánech známé, že dají přednost exteriéru před zdravím, ale netušila jsem, že až takhle. No člověk se pořád učí.
No oni ti seveřani to nějak moc neřeší, aspoň co jsem si všimla. Celkem mě ale udivuje, že se jim tam vůbec nějaká nulová zvířata objevují, DKK je holt záhada.

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 14:34
- Nahlásit

Mary Lou
Tady je adresa majitelů Bigfoot des Oursons du Vent

Fidon - Quertant Alain & Karine, Rue De Quievy 17 Ter - FR-59217 Bevillers

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 14:41 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

Mary Lou
Tady je odkaz na blog majitelky
http://www.toutoublog.com/BIGFOOT/
ale je naposled aktualizovaný někdy loni v květnu a jenom francouzsky
A tady jsem ji ještě objevila na nějakém foru http://terre-neuve.forumactif.com/reglement-du-for um-et-accueil-des-nouveaux-inscrits-f17/bonjour-t4 466-0.htm

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 15:31
- Nahlásit

Lea_Gauni
jj, to forum som objavila aj ja, preto som sa pytala, ci vedia francuzsky

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 16:16
- Nahlásit

babenky, prave som kapla na tuto stranku tancujuceho fundlaka, tak, reku, ze vam to sem dam ako vikendovu inspiraciu

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 17:41
- Nahlásit

pigie
Lea_Gauni

Díky. Francouzsky to moc nejde, ale já již psala Lidě, aby se mi poptala a zjistila, dala jsem jí i ty odkazy. Měla by se znát přes Wizarda s chovateli. Víc by mě sice zajímalo z hlediska krve to "U", ale mám pocit, že právě toto se ztratilo úplně, to "B" jsem přibrala jako další možnost, protože to se přece jenom někde občas vyskytne. Ale z toho "U" snad ani fena nikde moc nefiguruje. Ale snad se něco podaří zjistit Lidě.

DKK je holt záhada
Je pravda, že já se o tom kdysi bavila s Jehajkou a ona zastávala názor (mám pocit, že jich tam při ní bylo hodně), že tam kde se tomu věnují moc mají stejné výsledky jako tam, kde se tomu věnují málo. Ona těmi výsledky ovšem myslela (takto to prezentovala) odpad. Já nevím, já s ní nesouhlasím, ale jedno se jim upřít nedá - na výstavě chodí D nebo E pes úplně normálně. Musíš hoooooodně koukat a vědět, aby jsi něco začala tušit, a to ještě ne vždy.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání