Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Novofundlandský pes
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 16:41
- Nahlásit

Lea_Gauni
tak to blahozelame a mala dorastie zachvilu ;)
ozaj, PP este neprislo? som fakt zvedava ako dlho im to bude trvat

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:22
- Nahlásit

pigie
Díky , no mě přijde na svůj věk dost velká, holt mám asi jiné představy než paní rozhodčí.

PP zatím nepřišel, ale prý vrh před Bubčou už PP má (narodili se asi o 3 týdny dřív), tak doufám že do konce února by mohl dorazit

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 06:30
- Nahlásit

Lea_Gauni
To vies, ze je dost velka, ale pokial ma rozhodca ine predstavy o velkosti, tak proste musi dorast
A s tym PP to potom uz vypada omnoho svetlejsie teda, ak uz vrh predtym ma. Nechapem, co im natom moze tak DLHO trvat, ci to tlacia striebornym pismom na zlatom papieri a musi to mat 7 peciatok z kazdeho kontinentu

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 07:57
- Nahlásit

pigie
Tak to skutečně nevím, ale až PP dorazí, tak dám vědět, jestli je stříbrným písmem na zlatém papíře

Mary Lou
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:24
- Nahlásit

Lea_Gauni

Asi bude potřeba to napsat i zlatým písmem do komína. Ale abych tě uklidnila, naše mladá na Baby dostala PP z Francie až byl mladé přesně 1 rok a to máš ještě čas. Trochu.

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:30
- Nahlásit

Mary Lou
Lea_Gauni

Mna z tych casov omyva Som kedysi rozmyslala nad importom, ale toto ma dokonale odradzuje

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 08:54
- Nahlásit

Tak jak jste si všichni užili krásný víkend?

My jsme byli letos poprvé plavat. Gaunimu se kupodivu chtělo, dokonce nosil z vody balónek, sice jenom když dosáhl na dno, ale i to je pro nás úspěch Když plaval, tak měl papulu urputně zavřenou a balónek mu byl ukradený Ale když byl připnutý na břehu a Bubča šla do vody, tak vyváděl jako někteří vodní maniaci a štěkal a kňučel, že jsem na něj zapoměla a on by taky rád do vody - jojo, to je holt konkurenční boj
Bubča vletěla do vody jak torpédo, ale šla jenom tak daleko, aby si nenamočila ocas, urputně ho zvedala nahoru Nosila taky z vody balónek a dokonce plavala, sice jenom kousíček a předníma ala "bagr", ale šlo jí to pěkně. Jenže zjistila, že plavání je pěkná dřina, tak se jí to moc nepozdávalo. Zmákla to celkem 3x a úplně ji to stačilo.
Pak jsme pokecali s Evčou a Roňáskem a vyrazili domů. Doma jsme všichni únavou usnuli a spali celou noc jako zabití

Honza fotil, takže máme zdokumentovanou plavající Bubču i Gauniho ve vodě s balónkem v papuli (tuhle fotku si dám asi zarámovat, protože to se jen tak nevidí), večer sem dám nějakou fotku

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:06 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Lea_Gauni
No, my sme si uzivali tiez, aj ked trochu inak, akoby sa Hugovi pacilo. Neboli sme totiz plavat, nasla som mu nejake chrasty na krku, tak prevencia a rozum povedali, nie. Tak som ho aspon pofotila, ulozila do snezienok a urobili sme si dlhu vychadzku, po ktorej fucal ako kon

Je to proste moja snezienka

Lea_Gauni
A fotky su kde???! Ziadne take vecer

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 09:53
- Nahlásit

pigie
Ty fotky s Hugem jsou nádherné.

Mám je doma, takže dřív než večer to nepůjde

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:09
- Nahlásit

Lea_Gauni
Chyba, mali tu byt uz vcera vecer. Som vcera do Evky rypala, ze ci nefotila a kde su fotky? Ja len co dojdem domov, stiahnem fotky a sup s nimi na web Zoberte si so mna baby priklad!

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

My jsme měli taky super víkend. V sobotu jsme udělali velkou procházku, takže po příchodu domů se Rony uložil ke spánku a budila jsem ho na večeři

A v neděli jsme byli taky plavat, tam kde Lea_Gauni s hafánkama Bylo tam krásně, Rony byl ve svém živlu, že už může do vody, no paráda.

pigie
Jojo, rýpala jsi s fotkama, tak jsem je na stránky dala ještě večer Lenku jsem taky přemlouvala večer ať dá nějaké fotky, tak slibovala dneska přes den, a hele, najednou že až večer

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:36
- Nahlásit

Evik_Rony
VEČER budou, přes den fakt ne, jsem v práci a ještě se drbu s klubovýma stránkama. Zázraky sice dělám na počkání, ale nemožné až do tří dnů

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

Lea_Gauni

Je mi to naprosto jasné Ale pozor, večer mám noční, takže budu bedlivě sledovat, kdy se fotky objeví

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:00 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik_Rony
rýpala jsi s fotkama
Ja za to nemozem, ale ja milujem fotky

Ale pozor, večer mám noční, takže budu bedlivě sledovat, kdy se fotky objeví
Tak to budeme dve. Aj ked na nocnej budes len ty

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:10
- Nahlásit

pigie
Tak to budeme dve. Aj ked na nocnej budes len ty

To teda ale vůbec není spravedlivé. Taky bys mohla jít na noční, ze solidarity

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:14
- Nahlásit

Evik_Rony
pockaj na prvy marcovy tyzden

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 14:10
- Nahlásit

pigie

Tak to věř že si počkám, směn tam mám bohužel víc než dost Ale třeba se dočkám změn a budu mít volno

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 18:03
- Nahlásit

Evik_Rony
Nooo, u mna sa uvidi zajtra, ci vobec este niekedy budu nejake nocne

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 19:42
- Nahlásit

pigie
Evik_Rony
Ani jedné z vás vůbec nezávidím, noční by mě asi zabila.

Tak pro zpříjemnění, tady jsou slíbené fotky URL

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

Lea_Gauni
su uplne super A ta obdivujem, do tej vody ist, brr.
A zavidim pouzivanie tych malych lopticiek, u nas plati, cim vacsie, tym lepsie. Kto videl tahat psa kmen stromu z vody, len preto, ze to plavalo na hladine, tak vie o com hovorim Kurnik, ale ked tak pozeram, ako pekne ich do tej vody prehovarate. Nas Hugo prisiel k vode, kukol na mna a pobral sa plavat, uplne samostatne a uplaval toho teda na prvy krat teraz by som povedala, ze az privela. Som pozerala zo zatajenym dychom, ci ho nepojdem zachranovat. Ale si velmi dobre pamatam, ze ten jeho prvy vyplav skoncil tym, ze si odaportoval kusok trstiny z hladiny a statocne ho zachranil na breh Proste zachranar od stenata Nedavno som tie fotky prezerala, kde ho mam zvecneneho s tou trstinou v papuli

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 20:36
- Nahlásit

pigie
Voda zas tak ledová nebyla, ale musím si pořídit ještě neoprénové botičky, protože mi ke konci mrzly nohy.

Tak to se máš, že Hugo začal plavat sám od sebe. Gauni plave, ale většinou jenom se mnou a neaportuje. Bubča má vodu ráda, ale samotnou jí plavat nenapadlo a spolu jsme to ještě nezkoušely. Tak jsem ji přemluvila, že to aspoň zkusí. Prostě jaká panička, takoví hafánci, já vodu taky moc nemusím

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:13
- Nahlásit

Lea_Gauni
já vodu taky moc nemusím
ja som totalny neplavec preto som chcela psa zachranara Zistne dovody A zatial to vychadza, s nim som sa osmelila vo vode tak, ako som nebola schopna so ziadnym clovekom predtym Je to proste fakt milacik

A co Bubca, ta ma aky vztah k aportu?

Lea_Gauni
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:23 - Změnil/a: Lea_Gauni
- Nahlásit

pigie
Taky dobrý důvod.

Bubča nosí kde co, nejraději poštu, protože když ji donese kam má, tak za to dostane piškot. I ve vodě lovila balónek s nadšením, tak doufám, že jí to vydrží. V nošení čehokoliv ji podporuju, nosí doma kromě hraček taky poštu, letáky, pytlík s piškotama, různé krabičky, katalogy z výstavy, časopisy, různé mňanky co oba dostávají, taťkovi sem tam kladívko, rukavice (ty miluje) atd. Prostě cokoliv, co neklouže a vleze se jí do papulky.
První týden co byla doma dokonce chtěla donést zvonící mobil, ale nějak jsem nebyla v dosahu, tak ho odnesla z obýváku do předsíně a tam ho trošku ožužlala, už to chudák nerozchodil

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 21:31
- Nahlásit

Lea_Gauni
tam ho trošku ožužlala, už to chudák nezorchodil

To mi pripomina, ako som ja Huga ucila priniest zvoniaci mobil Nooo, zistila som, ze na naucenie hlavne potrebujem nejaky nefunkcny mobil, pretoze pes mi ho nosil tak nadsene, ze mi ho hadzal k noham, co tiez moc nepodporuje zivotnost Inak, s tymi rukavicami by si mohli ruky podat. Hugo ich otcovi strha z ruk - pracovne - si ho tak naucil, tak teraz trpi Mama je nadsena z toho, ze Hugo nosi prazdny kosik, ked plejeme hriadky, ja ho odnesiem plny, vysypem a vrazim Hugovi a poslem za mamou a moja mama omdlieva blahom Tak isto, ked po nom poslem nejake letaky. Niekedy mam pocit, ze cvicim psa pre mamu, kvoli ktorej som toho psa nemohla mat skor

Mimochodom, vcera sa nam po x rokoch treningu podarilo chytit piskotu z nosa. Asi mu logika dospela

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 05:24
- Nahlásit

Lea_Gauni
pigie

Tak s těmi mobily jste mě pobavily obě dvě, to jsem se tady smála nahlas U nás se teda mobil nenosí, u nás se mobil zhazuje ze všeho kde zrovna leží Minule ležel na skříňce, ale Rony usoudil, že je tam zbytečný, tak se prošel kolem s mávajícím ocasem a mobil se učil létat. Výsledek byl ten, že jsem hledala po bytě součástky z mobilu, prozatím jsem byla úspěšná a našla jsem všechny

Lea_Gauni
Fotky jsou super, už se těším, až taky s Ronym vlezu do vody, o víkendu jsme to měli spíše takové rekreační I když je fakt, že on si u vody vystačí i beze mě

pigie
Já jsem poprvé u vody taky Ronyho nemusela přemlouvat, aby do ní šel. Spíše se musel krotit. No však Lenka s Lídou by mohly vyprávět Prostě vodní blázen už odmala.

Mějte se krásně a přeji vám krásný den, mě pomalu ale jistě končí noční a jdu domů za hafánkem a pak spát. Čauky.

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 06:21
- Nahlásit

Evik_Rony
Preberam to za teba, mam rannu A ty sa dobre vyspi

Tak u nas mavanie ocasom je mozne kdekolvek, nema co zhodit. Okrem kvetov, tie su na krajoch miestnosti, takze v ich blizkosti chvost chytam, ked je treba

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 07:11
- Nahlásit

Ked sme pri tom uceni. Mala by som otazku, ktory cvik trval najdlhsie vasmu psovi pochopit? Lebo u nas jednoznacne chytanie piskota z nosa Ostatne cviky pochopil velmi rychlo - v podstate za par opakovani. Tu to donedavna vzdy vypadalo tak, ze dam na nos, poviem mozes, pes skloni hlavu a kukne na mna, ci si ten piskot moze vziat co spadol na zem. Bohuzial, nevedela som mu vysvetlit nijak, ze to ma chytat inak. Akurat nedavno katka mi poslala video, ako jej sany krasne chyta piskot z nosa. Tak som ho ukazala Hugovi, tak asi pochopil

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 05:56
- Nahlásit

pigie

Ahojky, tak doufám, že to za mě vezmeš i dneska, už mám totiž za sebou další noční a těším se domů ještě více než včera

Přeji vám všem krásný den, já jdu spááát

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 06:12 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik_Rony
Jasne, preberam smenu Vobec ti tie nocne nezavidim a sladko sa vyspi, aj ked teda ja po nocnych spavat cez den nemozem

Vcera sa Hugo so Sany poriadne vykupali v Dunaji a prebehli po luke, kde obaja nachytali x milion bodliakov. Mali sme s nich strasnu radost

Evik_Rony
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:18
- Nahlásit

pigie

Tak už jsem zase vzhůru, dneska už mi byl jedno i ten kravál co je venku, spala jsem jak zabitá. Ronymu se to náramně líbí, ráno přijedu, poblbneme na zahradě a pak hurá domů, rozvalí se na deku a spíme

Tak to jste měli super, Hugo se pořádně vyřádil My budeme mít veselo asi v neděli. Moje kolegyně našla labradora, fenku, je jí cca 10 měsíců, je to ďáblík neskutečný, tak asi přijede v neděli na návštěvu, myslím že budeme mít porytou zahradu jak tam vběhnou

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 31 . 32 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání