| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 09:49
- Nahlásit
cafina
Taky blahopřeju k negativnímu vyšetření
Dívala jsem se, že v Brně dělají toto vyšetření dva veti. Dvořák a Snášil ( nebo Snášel ). U koho že jsi to byla ty?
My jdeme na agi dneska. Doufám, že se neutopíme v bahně. Po tréninku budu asi muset strčit Maxe do igelitky
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:01
- Nahlásit
maxim
Děkuji! Já jsem byla u Dvořáka - dostala jsem na něj dobré reference od naší polosestřičky Nettynky a její paničky Kamily. I já jsem u něj byla kdysi na RTG s Badáskem, když měl potíže, a choval se velmi pěkně ke mně i k pejskovi.
Po tréninku budu asi muset strčit Maxe do igelitky
Doporučuji velkou osušku a na nohy tretry Já jsem měla včera tenisky. Trénovala jsem na písku, takže to tolik neklouzalo, zato jsem měla boty durch a od blatíčka jsem byla já, Sunny i míček
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:13
- Nahlásit
cafina
Tak to my zajdem taky za Dvořákem. Mám toho teď v plánu nějak moc. Chci nechat Maxe čipovat a taky ho nechat vyšetřit. Na vycházce se tě musím na všechno vyptat, jsi taková moje skleněná koule, tak se připrav
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:30
- Nahlásit
cafina
maxim
Ahoj!!! Už některá z vás tuší, kam půjdem na procházku v sobotu? Už se to pomalu blíží...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:31
- Nahlásit
baile
Já teda netuším. Jako obvykle. Ale však ona cafina něco vymyslí...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:33
- Nahlásit
cafina
maxim
Jednou jsem byla na výletě kousek od Anthroposu (nějaké muzeum, kde vystavují mamuta a pračlověky) (Pisárky). Bylo to tam fajn, je tam les a hodně cestiček . Ale moc tam netrefím, tak si to netroufám zorganizovat.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:38
- Nahlásit
baile
Jo tak o tom mi vykládala kamoška, co má kokříky. Procházka začíná někde u nemocnice Milosrdných bratří, kolem řeky, ale tam je to prý lepší, když je sucho nebo zasněženo.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:55
- Nahlásit
maxim
baile
Já jsem tam jela jednou na kole, ale to už je dávno, cesta byla zpevněná, ale jela jsem jen jedním směrem, nevím, kde by se tam dalo udělat kolečko. Ale jestli máte chuť na dobrodružství, můžem to vyzkoušet. Parkovat se myslím dá ne přímo u Antroposu, ale asi 100 metrů nad cestou k němu je ještě jeden vjezd do toho parku, který vede k jakýmsi budovám a k fotbalovému hřišti. Pokud by někdo jel tramvají, vysoupí na Hlinkách a k Antroposu je to kousek.
maxim
jsi taková moje skleněná koule
Co budu vědět, ráda řeknu, a co nevím, zjistím
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 10:59
- Nahlásit
cafina
baile
Jasně, vyzkoušet to můžeme. Kolečko se tam určitě udělat nedá, je to kolem řeky, ale tak se vrátíme stejnou cestou, no. Alespoň si všechno kolem pořádně prohlídneme
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 11:00
- Nahlásit
cafina
Co budu vědět, ráda řeknu, a co nevím, zjistím
To je paráda, mít někoho, kdo se se mnou podělí o starosti
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:17
- Nahlásit
maxim
Od toho jsou přece kamarádi
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:24
- Nahlásit
cafina
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:40
- Nahlásit
cafina
Volala jsem Evě, jestli půjde v sobotu s námi a marně jsme přemýšlely, jak se k tomu Antrophosu dostaneme. Ona pojede od výstaviště a já od Bystrce a teď je to tam nějak předělaný
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:57
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že pro obě je lepší jet po dálnici a sjet na BVV, za Pisáreckým tunelem 2 odbočka vpravo (Kohoutovice + brána BVV tuším č. 9), sjedete dolů k BVV, tam vpravo, hned 1. nájezd nahoru - směr Kohoutovice, první odbočka vpravo - Kohoutovice a první vlevo - tentýž směr, projedete kolem vodárny a vlevo hned je Antropos a za ním nájezd na místo srazu..
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:03
- Nahlásit
maxim
Sunny v oblečku:
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:16
- Nahlásit
Dávám ho sem ještě jednou
Rychlá rota
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:18
- Nahlásit
cafina
Ten návod vypadá složitě, ale já myslím, že tam dojedeme. Pokud ne, můžou si naše zkameněliny přidat do sbírek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:20 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Oba jsou z těch oblečků evidentně nadšení Ale když se tak dívám na Sunnynku, tak Maxovi ten obleček asi malej není a jen dělá.Nejlepší je, jak mu z něj čouhají na "bříšku" ty chlupy
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:21
- Nahlásit
cafina
maxim
ahoj děvčata, oni Vám v těch oblečcích chodí ? Mě by holky neudělaly ani krok ...jsou jak dvojčata
ps. cafino máme stejný koberec
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:24
- Nahlásit
Radka
No to my nevíme, jestli v nich chodí. Koupily jsme je teď v Olomouci po té zkušenosti s maglajzem.
Max se tváří, že pokud mu ho jen jednou nasadím, do smrti se mnou nepromluví
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:30 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
Radka
maxim
cafino máme stejný koberec
Hlásím, že Sunny už trochu chodí. Musela jsem jí teda ohrnout všechny 4 nohavičky, protože jak s těma nohama pádluje, tak jí furt zapadávaly. Ale my už přejdem pokoj ze strany na stranu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:35
- Nahlásit
cafina
Takže říkáš - chce to jen trénink
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:37
- Nahlásit
cafina
maxim
tak to my Vám budem držet palce, ale na to já nemám nervy, to ať jsou raději špinavé
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:49
- Nahlásit
Kevinovi jsem to také musela ohrnout, ale myslím, že i dokonce přišít, ale nadšený z oblečku nebyl.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:54
- Nahlásit
cafina
Jak že je ta cesta MHD. když chci na ten Antropos sraz. Snad vás tam najdu. Sraz je ve 13 hod?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 14:59
- Nahlásit
Tak jsem neodolala a musím sem dát taky fotku (je to Kevinkův obleček, který nám dala Šárka)
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:00
- Nahlásit
Zajímavý je, že všichni tři na fotce mají ocas dolů
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:00
- Nahlásit
jak se mu v něm chodí? je mu dobře?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:01
- Nahlásit
baile
to máte ohrnuté nohavičky?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:04
- Nahlásit
Radka
No, mě je to doma jedno, ale na výstavě chci mít výhradně bílého psa
Šárka
Buď z nádraží tramvají č. 1, nebo trolejbusem, co jede do Kohoutek nebo do Lískovce - číslo netuším.
baile
Tak to potom Maxíkův obleček není menší, ale Endíkův určitě A chodí?
|