Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 18:12
- Nahlásit

cafina
Prochazku beru klidně odpoledne, snad budou moci i majitele Barneyho - abyste ho konečně viděli, jak si pěkně spokojeně roste. (Už dokonce i prozkoumává okolí a občas dělá tvrdohlavýho)

baile
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 18:14
- Nahlásit

cafina
maxim
Tom mi říkal, že Barney pokouší Connyho tak, že ho tahá za fousy Je to pěknej rarach

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 18:50
- Nahlásit

baile
No jo, bere to, co první přečuhuje

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 19:17 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
Jasně, procházku můžeme klidně přeložit, to není žádnej problém. Alespoň ne pro mě Ale trasu prosím vymysli ty, já to na procházky nikde neznám, vždyť víš, že jsem čerstvý kynolog

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 19:21
- Nahlásit

baile
No zdá se, že si Conny pěkně užije

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 21:08
- Nahlásit

cafina
maxim
all
já se omlouvám, ale zasas mám děsnej frmol, tak 5 těžkých písemek za den, tak nic nestíhám Fotky budou na 100% zítra, dám to do fotoalba a vložím odkaz, bo je jich kolem 35, tak posílat to mailem by mi trvalo hodinu jednomu..... Tak si každý vybere, jaká se vám líbí a hodím xem odkaz

Jinak bylo supr, že jsme se konečně potkali osobně....... jste fakt všichni supr příjemný lidičky, fakt!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 21:17
- Nahlásit

papillon_girl

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 09:40
- Nahlásit

maxim

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 10:49
- Nahlásit

all
Dnes jsem mého Andyho česala, a koukám, že má zase za ušima chuchvalce (slepené zamotané chlupy - dredy). Stává se vám to taky? Jsem si říkala, jestli nemá špatnou kvalitu chlupů, protože se mu to tvoří často. Nejvíc se mu to zacucká, když se škrábe packou.
Pokud se vám to u vašich papillonků taky stává, jak to řešíte? Vtíráte mu preventivně do srsti nějaký přípravek?

Už jsem z toho zoufalá, sice na výstavy nechodíme, ale chtěla bych, aby měl pěknou srst. Většinou ty "dredy" nejdou už rozčesat, tak to musím nenápadně prostříhat (aby to nešlo vidět). Naštěstí má na uších dlouhé chlupy, kterými se to vystříhání skryje.

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:08
- Nahlásit

Ahoj!
Dneska jsem tu jen na skok, v práci jsem zas zítra, tak se tu určitě uvidíme.
Jen hlásím, že jsme byli se Sunnynkou na vyšetření luxace patel a výsledek je negativní Mám radost nejen za květinku, že je v pořádku, ale i za sebe, neboť je to můj první ortopedicky zdravý pes, takže si toho řádně považuji.
Mějte se všichni krásně a zítra ahoj!!

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:16
- Nahlásit

cafina
gratuluji Sunnynce!

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:21
- Nahlásit

baile
Maxovi se ty chlupy taky cuckují, když se škrábe za uchem. Musím to hlídat a hned, jak se mu to udělá to opatrně rozčesat. Ale ty říkáš, že se mu to dělá často, takže se asi často škrábe. Asi bych mu nechala ouška prohlídnout, jestli tam něco nemá, co by ho svědilo.

Esínek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:26
- Nahlásit

baile
kdyby jen za ušima)) ale nám se cuchaj i mezi nožkama- a to pak přemluv papillonka aby držel ) bobek
Já mám nato jen jednu radu- česat a česat

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:26
- Nahlásit

maxim
Tak často se neškrábe (občas se poškrábe, jako každý pes), ale asi to bude tím, že to v počáteční fázi nepodchytím a všimnu si toho až pozdě, když už to má hodně moc zacuchané, s tím se toho pak už moc nedá dělat. Asi ho budu muset víc česat. Jak často Maxe češeš? Já Andyho češu nepravidelně, většinou to vyjde jednou za dva týdny. Asi to je málo

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:28
- Nahlásit

Esínek
Mezi nožkama se mu to taky občas stane, ale to není tak hrozný - to mívá jen trošičku, tak to většinou razantně ustřihnu (není to vůbec poznat). Ale ty ušiska....hrůza

Esínek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:31
- Nahlásit

baile
vem si kondicioner a dej si do rozprašovače. Postříkej nu ouška a rozčeš) pomůže to! Ale když už je to moc tak nůžky (

Esínek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:34
- Nahlásit

No já teď na Olomouci vystavovala odchovance!! Přinesla mi ho p. majitelka se čtyřma koulema musela jsem mu je ustřihnout! Myslím ty zacuchance né ty pravé a to byl boj!!!!

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:35
- Nahlásit

Esínek
to mě nenapadlo, kondicioner, hm... zkusím to

Esínek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:37
- Nahlásit

Jinak profi kosmetika- ale na jednoho papillonka?? No je to drahé. Na ty moje mám 1l Héra šamponu na jeden rok.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:42
- Nahlásit

Esínek
čtyři koule )). Můj prďolka se naštěstí docela rád češe, ale česání uší moc rád nemá, tak to musím vždycky strašně opatrně, abych ho náhodou netahala za chlupy - je totiž děsně citlivej. Když už se mu to nelíbí, tak si protestně vždycky lehne na záda, abych mu na ty uši nemohla a česala ho jen na bříšku

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 11:58
- Nahlásit

baile
Nevíš jestli fotky Tomovi přišli? Jak jsme byli venčit, tak říkal, že si žádných nevšim.

Sprej na snadné rozčesání pro psy stál 160Kč

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:08
- Nahlásit

baile
Já češu Maxe často, aby na to byl zvyklej a nestávkovat před výstavou. Třeba každý druhý den. Má to rád, vždycky potom dostane dobrůtku. A drží taky celkem ochotně, i když se vyskytne nějaký chuchvalec. Ale to je opravdu málokdy. Buď je to tím častým česáním nebo má kvalitní srst, to nedokážu posoudit.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 12:57
- Nahlásit

Esínek
Přinesla mi ho p. majitelka se čtyřma koulema

Esínek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 13:20 - Změnil/a: Esínek
- Nahlásit

maxim
no holt si myslela že je to všechno OK- tak ráno před odjezdem na výstavu jsem mu je musela ustřihnout

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:01
- Nahlásit

baile
maxim
Já Bowa čašu asi 2-krát týdně a pokud to nedělám do těch 2 týdnů ty chundelky má, ale hlavně česat alspoň 2krát do toho týdne. Je dobré používat hřebínek se 2 řadami zoubků, ty hustčí, kartáče by se moc neměli, rve to chlupy, ale já ho používánm na oca, bo ho má hrozně hustý, a hřebenem to nejde. Mám na tyy chundely, když už se nám udělají takovou fintu, že vezmu kartáč a pořád to jakoby vyčesávám a taky to rozplétám ručně, ono se to po chvilce uvolní jde to ven samo, takže se nemusí stříhat

Ale když se udělá na šulínce, tam to vyčesávat nemůžu, je na to hrozně citlivý, tak prostě nůžky a je to... Navíc komu záleží na spodku, ono je lepší mít šuldu holýho....... alspoń částečně na fenečky

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 17:50
- Nahlásit

papillon_girl
Tak co, kdy budou ty fotky ? Už jsem moc zvědavá

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 20:56
- Nahlásit

maxim
už!!!!! Někteý jsou boží a jiný takový podivný, tak se alspoň pobavíííme
URL

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 21:07
- Nahlásit

papillon_girl
Náhodou jsou to pěkný fotečky

maxim
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Dobré ránko přeji, kde jste kdo?

cafina
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 09:31
- Nahlásit

maxim
Dobré ráno, já se teprv rozkoukávám v práci A protože jsem byla včera opět trénovat, hekám pokaždé, když mám vstát ze židle. Hold jsem pěkně zlenivěla, co jsem neměla žádného sportovacího psíka a teď je to znát

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání