Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 12:56
- Nahlásit

maxim
Tak držím palce, mAX JE ŠIKULA!!! My taky cvičili poslušnost, a krásně nám to šlo... Když bylyxy něco jako klubové zkoušky byli jsme 1., ale pravda, že na ZZO jsme si něják netroufli....
cafina
Prosím, nevíš, jako hio mám naučit aportovat venku? Doma aportuje krásně, ale jenom při hře (když má náladu on), venku má vždy plno jiných věcí a nějaký aportek ho nezajímá... Kdybychom to zvládli, šli bychom na zkoušky, ale takhle by to prostě nešlo.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 12:58
- Nahlásit

cafina
Vřele doporučuji
tak to se hrozně těším, určitě to bude fajn.... Bow cvičí hrozně rád, tak doufám, že se hoodně zdokonalíme a budem potom myslet třeba i na nějaký ten závod.....

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:12
- Nahlásit

papillon_girl
Pokuď aportuje doma, určitě to rozvíjej dál, ale nenuť ho k tomu. Měl by mít nějakou hračku nebo dvě, které nemá pořád k dispozici, ale budeš mu je půjčovat jenom na aportovací hry. Při hře buď za každé přinesení velká pochvala a pamlsek vyměnit za hračku nebo pochválit a zase hned hodit. Každému sedí něco jiného. Když mu to půjde dobře doma, vezmeš s sebou hračku někde ven. Až budete někde sami, aby vás nikdo nerušil, zascvič si s ním pár cviků poslušnosti a jako za odměnu vytáhni hračku a zkus navodit hru jako doma. Když ho to zaujme, postupně budeš hru přesouvat do rušnějšího prostředí.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:20
- Nahlásit

cafina
Díky za radu, snad nám to půjde!!!

Uranika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 13:31
- Nahlásit

papillon_girl
cafina
maxim
Haf,
s tou posteli to jeste moc nevidim, panicci se tvarej jako tvrdaci radsi budou oni spat u me na zemi nez ja v jejich pelisku (no uvidime). Uz mi vyhrozujou jizdou na kole nemate nekdo s tim nejake zkusenosti (chci pohodlnej a bezpecnej kosik nebo neco podobneho ).
Jak jste vychovavali k poslusnosti vy svoje usaky at vim co me ceka Brrr.

Haf,...

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:19
- Nahlásit

Uranika
Já mám na květinku tašku Trixie, ta by se asi dala použít. Jsem si říkala, než vyroste, tak aby mohla na delší procházky. Ale mockrát jsme ji nevyzkoušeli, ona strašně chtěla pořád běhat sama.

Uranika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 14:25
- Nahlásit

cafina
Ja bych radeji neco sofistikovenejsiho preci jenom panici jsou zvykli jezdit na kole docel dost.
Dik
Haf,..

baile
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 15:55
- Nahlásit

cafina
maxim
Tak mám nejnovější zprávy o štěňátku. Má se přímo báječně. Páníčci jsou z něho nadšení. Je opravdu čistotný, jak si říkala. Doma to zadržuje, akorát ještě bobky a čůrání nedělá na trávu, ale na chodník . Je to strašně živé štěndo a chce si pořád hrát. Conny z počátku z něho byl vystrašený, ale už si zvykl a dokonce si s ním už dvakrát hrál!!!

baile
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 15:56
- Nahlásit

cafina
maxim
Jinak se jmenuje Barney (čte se Bárny) a jeho první fotečky jsou zde: http://www.conny.jochy.cz/galerie.php?id=5

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 15:57
- Nahlásit

cafina
Já mám na květinku tašku Trixie
Já na Maxe taky Ale přesně jako Květinka i on raději po svých.

Uranika
neco sofistikovenejsiho
To znamená co? Myslím jako to slovo.

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 16:01
- Nahlásit

baile
Tak Barney je naprosto skvělej A je to fakt prcek. Strašně roztomilej, rozplývám se...

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 16:51
- Nahlásit

baile
To jsem ráda, že už si s Connýskem rozumí. Vypadá moc spokojeně!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 16:57
- Nahlásit

baile
Doma to zadržuje, akorát ještě bobky a čůrání nedělá na trávu, ale na chodník
Nediv se, v karantétě žádná tráva není, jen kachličky

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 17:56
- Nahlásit

baile
Ten je fakt krásný!! Moc mu to přeju.....
cafina
maxim
my tu tašku máme taky... že radši po svých už ani říkat nemusím....
Uranika
jeddnou jsem viděla na netu takový košík, ale zkušenosti s tím nemám. Proč tě páníčci nenaučí běhat u kola, to je hrozná sranda ne?? Jinak poslušnost je moc fajn věc a každého správného motýlka to moc bnaví, tak se neboj. Najděte si v okolí nějaký dobrý cvičák a začněte co nejdřív, poznáš tami super psí kámoše a budeš si zvyklat na cizí...... Jinak tady jsou ty stránky, kde je ten košíkURL ale podle mě ti to moc příjemný nebude. Z jakého, že si města??? A co pánečci, jsi jejich 1. pejsánek?

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:10
- Nahlásit

maxim
papillon_girl
my tu tašku máme taky
Tak to nemá chybu!!! Myslím, že firma Trixie by mohla s motýlkáři uzavřít výhodný kontrakt

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:15
- Nahlásit

cafina
firma Trixie by mohla s motýlkáři uzavřít výhodný kontrakt
Souhlasím my si od nich nedávno objednali skládací slalomek a skočky.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:21
- Nahlásit

Uranika
URL tady je ještě něco levnějšího a vypadá to dobře!!!! ps: taky od trixie

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:35
- Nahlásit

cafina
Tak to nemá chybu!!! Myslím, že firma Trixie by mohla s motýlkáři uzavřít výhodný kontrakt
Jo. Všichni budou mít doma jejich tašky v pohotovosti a pejsani budou lítat po svých

cafina
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 18:57
- Nahlásit

maxim
papillon_girl
No jo, co bychom pro ta naše sluníčka neudělali!

Mějte se moc hezky, já už za chvilku budu pádit z práce, ale určitě se sem zastavím zítra nebo pozítří.

Uranika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 20:34
- Nahlásit

papillon_girl
Dik za odkazy ja se v tech psich webech jeste neorientuji a panicci uz vubec ne predemnou zadneho psa nemeli jenom rozne exoty a ty byli v kleci. Takhle nejak jsem si ty kosiky predstavovala.
S tim behanim za kolem je to fajn napad uz se na to tesim ale oni jsou fakt nesoudny behat 70km za jednu projizdku to by sem si usoupala nozicky u same prdelky to se radeji povozim v kosiku.

maxim
Tim slovem jsem chtela zasetekat neco v tom smyslu, ze bych si prestavovala vec ktera je primo urcena pro danou akci, ne nejakou nahrazku. Pokud jsem vyhafala spatny vyraz tak se omlouvam. Jsem zkratka jeste male hloupe stene.

Haf, haf,...

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 23:52
- Nahlásit

Uranika
je primo urcena pro danou akci,
Aha, tak ta kabela, co máme my je přímo určená pro jízdu na kole a je to ta z druhého odkazu od papillon_girl.
To běhání u kola asi pro papillonky nebude. Vydrží sice hodně, ale tohle by podle mě bylo už trochu moc.

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 11:27
- Nahlásit

Taky je u vás dneska tak hnusně? Tady prší led

baile
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:19
- Nahlásit

maxim
jojo, taky. Od rána pršosněží. Teď trošku převažuje sněžení. Ach jo, už jsem si říkala, že to roztaje a nic.

Za chvilku půjdu venčit s Tomem a Zuzkou Barneyho Snad nezapadnem

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:34 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

maxim
To běhání u kola asi pro papillonky nebude
My s Bowem te´d začneme jezdit, asle jenom krásté trasy, pak ho berem do toho košíku a mám známé, kteří se tomu s papim taky věnuje... Ono asi záleží hodně na povaze pejska Bow by pořád lítal, takže mu to s kolemn nebude doufám dělat problíémy, ale pravda, že moc daleko bych si takhle s ním jet netroufla, to fakt ten košík.....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:37
- Nahlásit

maxim
baile
U nás je krásně... teda docela, nádherně hustě tu sněží, tak už se rtěším na odpolední procházku.....
Uranika
Tak řekni pánečkům, že přeju hodně štěstí, ať si s tebou pořádně užijou a ty bu´d hodné milé štěˇ'nátko a dělej jim jenom radost....

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:45
- Nahlásit

papillon_girl
Jestli je Uranika správný papillonek, tak ani nic jinýho než radost dělat neumí

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:47
- Nahlásit

baile
Snad nezapadnem
To asi ne. Pod tou troškou sněhu je ledovej škraloup. To spíš dávejte bacha, ať po tom ledu někam neodjedete a když, tak jen do teplých krajin

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:51
- Nahlásit

maxim
nic jinýho než radost dělat neumí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 12:58
- Nahlásit

Viděli jste někcddo film KLIK, ŽIVOT NA OVLÁDÁNÍ, jakj tam byl ten Piškot... Papillonek, co ojížděl kačera... To by si mohl zahrát Bowi tzaky a Hanýsek (bowůw motýlí kámoš) je nba tom podobně, tak mě napadá, jestli papilloni nechcou dělat "radost" i sobě sexem.....

maxim
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 13:02
- Nahlásit

papillon_girl
Takovej film jsem neviděla. A abych řekla pravdu, klidně bez něho budu žít dál

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání