| Autor |
Zpráva |
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:06
- Nahlásit
cafina
díky a jak si prosímtě říkala ten název zastávky?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:06
- Nahlásit
Šárka
on v tom moc chodit nechce, ale jednou v tom byl venku, šel sice jak generál, ale aspoň chodil
Jojo, nohavičky mu ohrnuji, on se z toho nějak záhadně vždycky vysvleče.
Jinak mu to moc nedávám, ono to totiž dlouho trvá, než mu to nandám. Teď už mám sice grif, ale ze začátku to byl horor. Jednu nohu jsem mu prostrčila, druhou taky, pak jsem prostrkovala třetí a tu první si vysvlíkl...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:07
- Nahlásit
baile
tak to mi Kevin někdy dělal taky
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 15:33
- Nahlásit
Šárka
Dřív to byly Hlinky, snad jí to zůstalo i po rekonstrukci
baile
U nás je problém nasadit druhou nohu dřív než vyndá tu první. Pokud se podaří mít obě přední uvnitř, honem zapnu zip na zádech a na zadních už je to pohoda
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 16:15
- Nahlásit
baile
cafina
Tak to se povedlo s těma oblečkama
Já jsem ho Maxovi oblíkala jen jednou na focení, ale stál při tom jak solnej sloup, v hrůze, co jsem to zase dotáhla, takže se dal oblíct celkem vpohodě. Asi to chce čas než přijde na to, že by se mi při tom oblíkání mohl rovnou vyslíkat
cafina
My už jsme tady někde mluvily o čase srazu? Jestli jo, tak jsem to asi zaspala
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 16:22
- Nahlásit
maxim
Ještě jsme nemluvily, neboj! Co takhle 13:30?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 16:41
- Nahlásit
cafina
To by šlo
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 17:32
- Nahlásit
Přítel říkal, že je to o 2 zastávky dál. Sraz je u toho muzea? Nebo kde vás tam mám hledat?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:08
- Nahlásit
Šárka
Ještě o cca 100 m dál od Antroposu směrem pryč od křižovatky Hlinky je ještě jeden vjezd do parku, kde je i parkoviště, tam je sraz.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:22
- Nahlásit
cafina
Tak my teda jdeme běhat
Zatím ahoj, kdy tady zase budeš?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 18:23
- Nahlásit
maxim
Zítra
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:51 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Tak já se vám taky musím pochlubit svým úlovkem! je tzam v pláštěnce, kterou měl jako štěně a je mu dost malá, tak si říkám, že pořídíme tu větší konbinézku, protože v té se mu bude chodit i líp... Koukejte na twen ocas, mám přirozeně intelidnetního psouna se smyslem pro módu!
URL
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:54
- Nahlásit
Jinak tam vypadá totálně rozježeně a špinavě , bo jsme právě přišli z procházky.....ale bez oblečku...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:57
- Nahlásit
Zítra jdu obhlídnout zvěráče v Bruntále a pokusím se najít něco levnějšího, aby mu to nebylo ani velký ani malý... a aby to bylo nějak hezky barevný, tak držte palce.... Pak budu informovat, jestli v tom novém chodí!
cafina
A taky mooc gratuluju k výsledkům negativním, z květinky bude jednou supr mamča... Budeš někdy plánovat štěńda?,
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 22:34
- Nahlásit
papillon_girl
Budeš někdy plánovat štěńda?
Už zase sháníš pro Bowa nevěstu ?
mám přirozeně intelidnetního psouna se smyslem pro módu!
No jo, když to ani nemá pořádně oblečený a nikde ho to neškrtí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 07:41
- Nahlásit
cafina
Tak jsme se včera vrátili z agi jako čuníci. Do mé speciální protiskluzové podrážky mi nalezlo bláto a taková krátká tráva, dohromady to vytvořilo cement podobný materiálu na stavbu vlaštovčího hnízda a já jsem doma strávila pekelnou půlhodinku jeho odstraňováním. A stejně mě ta podrážka nezachránila, při jedné ostřejší zatáčce do tunelu jsem sebou liskla, div jsem do něho nezajela sama. Takže domů jsem přijela podobná hrochovi po bahenní koupeli.
No ale jinak jsme si dobře zaběhali, včera tam byli samí psi, takže tam došlo k několika rvačkám, do kterých se ten můj cvok neohroženě zapojil, měla jsem co dělat, abych ho z té vřavy vytáhla nepoškozenýho
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:12
- Nahlásit
maxim
ono to zaplé má až na knoflíček na náprsence, bo tam to fakt nejde!!! Navíc ono to tak trochu bylo tím, že jsem mu před nosem mávala pamlskem, pak si to chtěl nasadit ještě víckrát, aby si pošmákl......
A dneska ale jdem kupovat velikost pro něj, takže pak se uvidí, jaký má pro módu smysl....
Květinak By byla spíš pro Maxe...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:13
- Nahlásit
papillon_girl
Doufám, že pošleš fotku v oblečku, ať máme přehlídku kompletním
Štěňátka budou časem, když dopadne ještě dobře oční vyšetření a až udělá nějakou tu sportovní kariéru a nějaké další zkoušky
maxim
div jsem do něho nezajela sama
ten můj cvok neohroženě zapojil
Naprosto chápu! Sunny ráno před vypuštěním na zahradu napadla boty, protože tam velmi podezřele stály pod topením, kde přece nikdy nestojí! Obdivuji její schopnost naprosto přesně si pamatovat detailně celý dům, a jak se něco objeví na neobvyklém místě, ihned nás o tom informuje.
Taky si dlouho zvykala, že mám vedle postele skříň se zrcadlem, takže když v noci omylem vylezla z pod peřiny právě na tuto stranu, objevila proti sobě strááááášného nepřítele!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:33
- Nahlásit
cafina
No může se snad člověk s těma zlatíčkama nudit?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:48
- Nahlásit
cafina
A kdy chcete začít závodit? Musíme někdy poměřit síly...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 08:49
- Nahlásit
papillon_girl
Ježiš neblázni, vždyť jsme teprve začali
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:02
- Nahlásit
maxim
papillon_girl
Sunnynka má 18 měsíců v dubnu, tak jsem si říkala, že bychom do léta zkusili nastoupit na nějaké zkoušky a vidělo by se, jak nám to jde. Nějaké budou u nás na cvičáku kolem 20. dubna, ale možná to bude ještě brzo..?
papillon_girl
Ale na podzim se třeste!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:20
- Nahlásit
cafina
No za zkoušku nic nedáš, ne? Tak to můžeš zkusit i v dubnu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:59
- Nahlásit
maxim
To jo, ale zas se nesmím nechat odradit, kdyby nám to náhodou nešlo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:41
- Nahlásit
cafina
Jak tě znám, tak tebe jen tak něco neodradí. Seš bojovník
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:04
- Nahlásit
maxim
To jo, ale já se trochu stydím, protože vím, že z našeho týmu jsem tentokrát já ten slabší článek, tak mám strach, že to budu kazit já Ale bez boje se nevzdám , to určitě ne, a zapracuju na sobě, co to půjde
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:44
- Nahlásit
cafina
To já se taky stydím, když už zase ztrácím orientaci na place a posté letím k úplně jiné překážce...
No ale zase tam nikdo není dokonalej, ani závodníci, natož začátečníci
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:03
- Nahlásit
maxim
A co tyhle závody? URL
Nechceš jet taky? Já to zkusím. Mají kategorii IPO - V pro malá plemena bez obran a beze stopy. To bychom mohli zvládnout - udělali bychom motýlkům reklamu!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:11
- Nahlásit
cafina
No to je až v kvěnu, tak když nás do té doby připravíš, tak to taky zkusíme
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:15
- Nahlásit