Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:12
- Nahlásit

maxim
Mně by zajímalo, co to má za šátek připíchlej spínacím špendlíkem nebo čím na prsou
nebuďme sadisti...... ale je to fakt divný... když o tom tak přemýšlím, tak to nechápu, jak to tam má daný....
zlyvitr
tady je ta stránka ještě jednouURL

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:25
- Nahlásit

papillon_girl
Jasně, zavolej tam
To, že tam není napsaná chovná stanice, to nevidím poprvé. nechápu, když chtějí pejsu prodat, proč tam neuvedou víc podrobností.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:11
- Nahlásit

maxim
zítra ráno tam jdu volat, tak jem teda pěkně zvědavá, co z paní vyleze...

Šárka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:27
- Nahlásit

pak dej vědět

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:49 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
Tak to jsem zvědavá.
Napsala jsem jim mail, že nechápu, proč by ho měli dávat pryč z toho důvodu, že se stěhují do bytu
Odpověděli mi něco ve smyslu, že neví, o čem mluvím.

Esínek
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 22:51
- Nahlásit

papillon_girl
Jsem jenom trošku nepochopila to s tím vlastnictvím...

tak to je tak že já mám doma veterána a malého Tanga a s Radkou jsme se dohodly už před rokem že koupíme psa napolovic a bude u nich. Co se týká veterinární péče a výstav jdou poplatky na polovic. To znamená i penízky za případné krytí Jinak Radka má Jacka a já PP

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 00:47
- Nahlásit

maxim
Paní co má tento inzerát chová Kerry blue teriér a jmenuje se E. Neduchalová! Má asi 6letou fenku a pravděpodobně jí zbylo štěně z vrhu a tak ho prodává. Myslí že není na tom nic divného. No ale zavolejte

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 07:48
- Nahlásit

Esínek
To, že prodává štěně by nebylo nic divnýho, ale četla sis ten text? Že je to z důvodu stěhování... A ta paní, co mi odpověděla na mail se jmenuje Marešová.

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 07:53
- Nahlásit

maxim
nečetla, já jsem si myslela že jí zůstalo štěně doma a tak napsala že se stěhuje aby ho lépe prodala. vypadá že má už asi 8měsíců. Jdu si ten text přečíst

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 07:55
- Nahlásit

prodám stene papillona s PP odber mozný ihned
Myslíš toto??

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:34
- Nahlásit

Esínek
Jo, toto. Paní Marešová mi znovu psala, že inzerát psala dcera, myslím, že ho radši měla napsat sama
Že měli dvě štěňátka, ale všichni chtěli jen fenku. A že je moc milý a mazlivý, což je jasný, vždyť je to papillon
Moc se mi líbí, ale ta cena je astronomická, alespoň pro mě. Snad si ho někdo brzo vybere.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:36
- Nahlásit

Esínek
Jo a ještě musím doplnit, že včera tam toho textu bylo podstatně víc s příšernýma gramatickýma chybama a argumentací, že štěně prodávají z důvodu stěhování do bytu atd....
Zřejmě si to paní Marešová přečetla a dodatečně vymazala.

Šárka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:43
- Nahlásit

maxim
Smím vedět kolik za papilonka chtějí Kč?

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:49
- Nahlásit

Šárka
15.000,- Kč

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:51 - Změnil/a: Esínek
- Nahlásit

Šárka
No jestli má super rodokmen, proč né. Já mám Gideonka na prodej za 10.000,-

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 08:58
- Nahlásit

Esínek
O tu cenu jako takovou tady ani nešlo. Tys ten inzerát asi četla už upravený paní Marešovou. To bys musela vidět jeho původní verzi

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:03
- Nahlásit

maxim
Asi ano )) včera už tam bylo jen to.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:06
- Nahlásit

Esínek
No to už je jedno. Četla to papillon_girl a proto tam chce dnes telefonovat

Esínek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:07
- Nahlásit

maxim
tak to potom jó

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Odkaz na inzerát z předešlé strany jsem zrušila. Abych někoho nepoškodila, když šlo o nedorozumění.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 16:40
- Nahlásit

Představte si, Max dneska objevil zrcadlo. Do dneška si ho ani nevšiml a teď před ním stojí, čučí na sebe a kňučí, hrabe, nosí tam balonek...

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 08:27
- Nahlásit

Dobré ráno všem!

maxim
Buď ráda, že "ho" má za kamaráda.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 09:30
- Nahlásit

Dobré ráno
tak dneska se Andy dvakrát tak hrozně lekl, že kdybych ho neměla na vodítku, tak mi zase zdrhne Nejdřív se lekl malýho jorkšíra, kterej číhal a pak proti němu vystartoval. A pak jsme šli a z poza rohu se vyřítil velký pes...(podotýkám, že Andymu nic nedělal a jen si běžel dál), ale Andy se tak lekl, že táhl na vodítku, ocas dole a chtěl okamžitě domů.
Řeším to tak, že ho hnedka nenechám jít domů a volám ho ke mně - ale i když normálně poslouchá, tak jakmile se lekne, tak neslyší nevidí...Přišel až na čtvrté zavolání, když zjistil, že se stejně nikam nedostane (když je na vodítku).
Nemáte nějakou radu, jak se zachovat, když se pes lekne?

Baileys
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 09:42
- Nahlásit

Obedience-
prosííím, poslat aspon nějakou zálohuuu,nebo se nějak domluvit!!je ten kurz naplněný,tak abychom popř nezabrali místo někomu ,kdo by dojet chtěl a naopak,u někoho nastala změna
Děkuji

Šárka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 09:53
- Nahlásit

Přeji dobrý den.
baile
Já také volám, aby neutekl. Doporučuji hlavně nelitovat. Na strach se doporučuje nereagovat, jako že se nic neděje, tak přece chceme aby se pes choval. Taklhle se Dino odnaučuje bát se petard. Dělala jsem, že se nic neděje a on se tak začal chovat. Když jsme někde kde to nezná a slyší petardu, tak se lekne, ale není to tak, že přestene chodit, prostě se to hodně zlepšuje.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:02
- Nahlásit

baile
Myslím, že mnoho se s tím dělat nedá. Pokud se opravdu lekne, řídí se nejdřív instinkty a neprve potom tím, co se naučil. Jediné, co mě napadá, je posilovat pocit bezpečí, který má u tebe. Tudíž, vyhledávat tyhle situace se psem na vodítku, volat a chválit, když přijde, příp. i vzít do naruče a "zachránit ho."

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:09
- Nahlásit

Šárka
To je sice taky metoda, ale když ti pes prchá pryč, člověk se jen těžko může tvářit, že se nic neděje. A když na něj začneš volat, nikdo z nás není tak dobrý herec, aby v hlase zakryl, že má o toho psa strach, tudíž psa podpoříme v tom, že situace je opravdu vážná. Myslím, že je lepší, když se snaží prchnout k tobě pro záchranu. Hlavně jsou pejsci, kteří se prostě lekat budou, i kdyby se člověk tvářil jakkoli lhostejně. Ale na jiné to samo fungovat může..

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:15
- Nahlásit

cafina
No asi máš pravdu, když byl menší, tak jsem dělala, že se nic neděje a on ke mně ztratil důvěru, že místo aby běžel za mnou, aby se schoval, tak běží pryč, někam do bezpečí. Je to prostě malý trdlo. Mám strach ho pouštět z vodítka, nikdy nevím, odkud se vyřítí pes. Asi ho budu pouštět jen na známých místech a když bude ve společnosti jeho kamarádů - to bývá odvážný.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:18
- Nahlásit

cafina
Říkám si, kdybych mu pořídila psího parťáka, tak by nebyl tak úzkostný, když by byli dva...Vidím to na něm, když venčím s jinými psy, to se chová jinak, když vidí cizího psa, ani neštěká, ostatní si ho jdou očuchat, on vidí, že jim nic neudělá, tak se taky přiblíží...Ale když je sám, tak je nejistý.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 10:25
- Nahlásit

baile
Určitě by mu další pejsek pomohl, ale musíš dobře vybírat povahu, aby nebyl stejná nátura a nepodporovali se navzájem.
Máme nějaké nové mimi, třeba toto:

a pak ještě malé 4-týdenní po mamice:

Ale záleží, jak se domluvíte doma???

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání