Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:12
- Nahlásit

Ahoj! Založila jsem to, abych zjistila, jak se vede i jiným papillonkům, čemu se věnujete, jestli spíš výstavy nebo agi a jiný sporty Určo sem dejte i fotečky a pochlubte se svými motejy!!!! Já mám 1,7 kg prcka Bowienka a je to hrozný trdlouš! Ale stejně mě prostě vždycky dostane! Ps. neměla by nnějáká fenečka zájem?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 18:08
- Nahlásit

Pište někdo!!! Přece mi netvrďte, že je papillon ohrožený druh a já su jediná, kdo ho stále přechovává

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 08:43
- Nahlásit

koukni na stránky: http://www.altair.websnadno.cz/ jsou to naší známí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 19:39
- Nahlásit

bisonka
Ti jsou suprový!! nevíš, jestli by neměli zájem o krytí???? Jestli chceš, pošlu ti fitky na e-mail.nevím, jak to sem vložit

Bubacek
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 13:42
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj,
Papiloni jsou úžasná stvoření v říjnu si pojedeme pro štěňátko, které už máme zamluvené. Bude to fenečka a uvidíme co z ní vyroste. Chceme jezdit i na výstavy. Zatím se měj Bubu

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 18:43
- Nahlásit

Bubacek
no to je pravda!!!! prostě taková malá ďábliska!!!! už jste někdy předtím měli nebo to bude první papouch??? někdy jsou tak trochu praštění, ale právě to na nichg obdivuju!

baile
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:23
- Nahlásit

Ahoj všichni,
taky mám papillonka. Jsou to super plemena. Líbí se mi na nich, že jsou to veselí rarášci. Dělat se s nimi dá spousta sportů. Mého nejvíc baví coursing, pak spolu tancujem a trénujeme agility.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 00:29
- Nahlásit

papillon_girl
Bude to náš první papilonek. Dříve jsem chovala NO, Akity, aj.
Pořizuji ho spíše dceři, protože chce jezdit na výstavy a ty naše míšánky neudrží.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:01
- Nahlásit

papillon_girl
Ahoj. Taky máme Papillonka. Jezdíte na výstavy?

papiboy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:57
- Nahlásit

Já taky!§ Jednoho kluka 2,30 kg a 3 roky starý, je super, začínáme agi tak je sranda!
Na výstavy taky jezdíme, ale jen pro zábavu - i když Juniorch už jsme si stihli střihnout hned na začátku)
Odkud kdo jste?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 17:24
- Nahlásit

papiboy
My jsme z Ostravy a příští týden si pro to naše Papiloní miminko jedeme

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 19:38
- Nahlásit

papiboy
My jsme z brnutálu! já mám 1,7 kilového kluka a taky cvičíme už delší dobu agi, takže jsme zkusili i pár závodů, ale vždycky disk jinak je jako docela v poho..ale hroznej naddrženec a na cvičáku máme samý fenky a on je mezi nima jedinej chlapák...no tak to potom vypadá
Bubacek
Tak to jste vybrali fakt to nej plemeno... jsem si jistá, že se z nich stanou oblíbenci a za chvíli budou z jednoho alspoň 2...... my si právě druhýho asi pořídíme, a v budoucnu bych chtěla chovazt!
maxim
Na výstavy semtam zajedem a docela nám to i jde, ale prostě něják není čas... zatím máme 2krát CACE tak už ty 2 na šampiona doděláme! Mnohem víc nás ale baví dogdancing (na konci října máme zkoušky z freestylu1, tak držte palce) a agi, v tom se prostě líp projeví!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 19:43
- Nahlásit

papiboy
taky 3 roky starý... a odkud jste vy? Kde cvičíte agi?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 08:37
- Nahlásit

Všechny zdravím,
Je tady někdo, kdo má Papilonka z Ostravy?Chovatelka je senza paní, ale mít někoho blíž to by bylo super. Já bych s tou naší Papilonkou chtěla zkusit Canisterapii. Má v tom někdo zkušenosti?
Dík za případné odpovědi

maxim
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:36
- Nahlásit

papillon_girl
My máme kluka 4kg. Taky už je JCH a teď v neděli jedeme do Č.Budějovic zkusit CAC. Chodíme na cvičák a chtěli jsme cvičit agi, ale zatím mají plno tak snad na jaře. Je čas, má 16 měsíců. Jsme od Brna.

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:18
- Nahlásit

My jsme z Karlovarska agi cvičíme ve Varech - ale moc nám nejde, on je ten můj kluk dost svůj, takže si to projde svým tempem a když nechce, tak to neudělá ani za pamlsek ani za pochvalu. prostě na mě učí a myslí si svoje!

Jinak do Budějek jedeme také! Tak se určo potkáme.

papillon_girl to máš ale malého klučinu a tři roky? To jsem si myslela že jsme prckové Není z chovu Hroznový květ?

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:23
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, já jsem kousek od Ostravy a mám 2 papilloní slečny.14 měsíců a 5,5 měsíční štěně. Tady jsou stránky www.papillon.estranky.cz
Odkud bude vaše mimčo ?

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:38
- Nahlásit

Radka
Ahojky! Zdravím Fidorku!!!
Budete s ní v Budějkách? Je rozkošná a už bude zase o kousek větší, než když jsme jí viděli na dni papillona!

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:41 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit

papiboy
Ahoj Mirko, jseš to Ty ? Do Budějovic nejedeme, Ája už má 5 CAJCů, tak proč brát někomu další ) a Fidorka je mimčo. Taky to máme přes celou republiku. Ale Vám budeme držet palečky. Fidorka od toho den papillona moc neporostla, má sotva 2 kg a už jí bude 6 měsíců. V dospělosti jí typuju tak na 2,3-2,5 kg.

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 11:57
- Nahlásit

Ano , jsem to já!!
Tak to bude krásná slečna, jsem zvědavá jak se dosrstí
A do Prahy se taky letos už nepodíváte, co? No tak příští rok se určo uvidíme, povezeme sebou Bibionku na kukandu, tak jsem zvědavá. Ale co psala mamča, tak bude nakonec spadat do těch větších fenek( pův.jsme mysleli, že bude mít tak 3,20 kg), je to poznat dle výšky a i váhy.
Jsem na ní zvědavá - uděláme pár aktuálních foteček

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

papiboy
Tak Prahu jedeme, Ája už bude moct do mezitřídy a malá půjde do dorostu. Bude tam i Marcela s Esinkou. Určitě vezměte i Bibionku, na tu jsem zase zvědavá já - bráška Bárny je fešák .

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:10
- Nahlásit

Jsou si hrozně podobní - asi až na tu velikost
Do /Prahy je do třídy mladých Bíba už přihlášená, tak uvidíme ,jak obstojí!
A Fidorce budu držet pěstičky!!

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:13
- Nahlásit

Asi kecám, te´d nevím jestli jsem ty třídy nepopletl
Neva, prostě tam bude zkoušet štěstí už v kruhu
V Budějkách ještě jen ta kukanda. prý je dost živá, tak to bude alespoň sranda!

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:21
- Nahlásit

papiboy
Fidorka je výstavní typ , v Brně se v kruhu nesla jak interšamion , smál se jí i Jančík ( rozhodčí ). Jsem spíš zvědavá jak se bude dařit Ájince.
To, že je Bibionka větší vůbec nevadí, myslím si, že pro fenku je to s ohledem na štěňata lepší. Já mám Áju pořád lehce při těle a téměř 4 kila, ona je strašně žravá a trápit jí hlady nehodlám.

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 12:22
- Nahlásit

papiboy
Jestli je přihlášená, tak určo do mladých - oni jsou ti Ježíškoví

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:00
- Nahlásit

Tak to Bíba bude mít taky okolo 4 kg v dospělosti, už teď má přes 3,50 kg a to na to ani nevypadá, je samá noha
A žravá je taky tak, zas má spoustu pohybu okolo chaloupky a na vyhcázkách, takže bude alespoň v kondici. Jen nevím, myslela jsem, že bude nevěsta pro Arnieho a jen aby na ní došáhl?? přece jen je proti ní téměř poloviční - no , uvidíme

Fidorka je skvělá, předvádí se jedna radost, to bylo vidět a černá ouška mívají skvělý závoje - to bude holka jako lusk!

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:15
- Nahlásit

papiboy
Já myslím, že to nevadí - tak Arnieho postavíte na přiměřený schůdek , opačně si myslím, by to bylo míň vhodné.

Jo, jo malá je živel a ušiska bude mít nádherná.

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:23
- Nahlásit

Jo, pudy si zřejmě poradí i bez nás

Jaký je u vás počasí? Tady je teď nádherně, snad to vydrží až do neděle, déšť je fakt nepříjemnej, jsme pak celí krepatí

Radka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:36
- Nahlásit

papiboy
Tak tady je dost depresivně - šedivo. Ráno lilo a byla bouřka, ale už neprší tak to snad bude dobrý. Za chvíli jdu z práce domů, tak tady se snad objevím večer.

papiboy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:44
- Nahlásit

Radka
JJ, taky pomalu končím,a le ukážu se okolo osmé , to už budu mít klídek

A tady u nás je opravdu kráásně, tak vám to tam na zítřek pošleme!!

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání