Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:40
- Nahlásit

Radka
Už se mi zobrazují!!! Nedělala si před tím něco na svých stránkách? Jestli ty fotky s tvými webovými stránkami nejsou nějak propojené...
Máš nádherné papillonky!

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:46
- Nahlásit

baile
aha, já měla stránky otevřené a teď jsem je zavřela, tak asi jo

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

baile
a děkuji

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

Radka
Mně se taky nějak nechtějí zobrazit. Napřed tam byly a teď zmizely. Ale na stránkách jsem si všechno prohlídla

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:49
- Nahlásit

maxim
tak to nechápu, já vidím všechny - svoje i Vaše

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:25
- Nahlásit

maxim
Ahoj, dnes nejsem v práci, tudíž bez PC, tak jsem jen na chvilku v kavárně a teda čubrním, co se tady sešlo lidí
Mně Jančík nic nesmyslného nenapsal, viděla jsem to stejně, i to pořadí, jen mě pobavilo, jak detailně studoval anatomii každého psa a prohmatal je doslova od čumáčku po ocásek. Asi ne každému to bylo přijemné..
A co napsal vám?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:26
- Nahlásit

Teď už přeskočí i větší

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:31
- Nahlásit

cafina
No mně naštvalo, že toho druhého psa jeho panička neuměla předvést, dokonce jí to nadiktoval do posudku a potom ji nechal jít ještě jednou ( žádná větší změna ) a dal jí CAJC
K tomu by snad mělo patřit i to předvedení, ne?
Navíc řekl, že je Max vychrtlej, ten druhej byl ale zase podle mě až moc dobře živenej. No ale naštval mě hlavně s tím předvedením. Na to, jak byl v jiných směrech akurátní tak tady byl zase moc tolerantní.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

maxim
To by mě taky naštvalo, ale beru to tak, že posuzování je hodně subjektivní a každému rozhodčímu se líbí trochu jiný typ. Prostě příště víš, na koho nemáš chodit. Nebo z Fredíka aspoň na pár dnů uděláš pucka, aby se přiblížil Jančíkovic ideálu

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:43
- Nahlásit

cafina
Už ho trošku přikrmujem, masíčkem, on totiž jinak moc nežere. Kolikrát si říkám, kde pořád bere tu energii

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:56
- Nahlásit

maxim
Sunny nám po hárání nejedla skoro měsíc, jen občas, co jí moooc chutnalo, byla to jen kostra s kůží, ale stále duracell

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:59
- Nahlásit

cafina
Jo jsou k neutahání
Teď jsme mu v Budějkách koupili pískací míček, s tím i spí a v noci se budí, určitě je mu líto, že si nemůže hrát, protože přes den nás s ním přivádí k šílenství, lítal by za ním celé hodiny. Ale co jsme si navařili....

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:06
- Nahlásit

maxim
Přesně tak! Každý večer, kdy ovčáci leží kolem nás a spokojeně chrupkají a Sunny s hračkou v tlamě (teď je v oblibě gumové kuřátko nebo šála od tučňáka) skáče po nás všech a zapojuje nás do házení a tahání se, přemýšlím nad smyslem názvu "společenské plemeno" a říkám si, že to vzniklo asi tak, že nestačí jeden páneček, ale celá společnost hračko-házečů na to, aby to nebohé zvíře mohlo jít večer v klidu spát..

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:14
- Nahlásit

cafina
No jo, to mě nenapadlo
Takže smečkový pes potřebuje k životu kolem sebe hodně ostatních psů a společenký hodně lidí. Budu muset ještě nějaké pořídit

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:16
- Nahlásit

maxim
cafina
Děvčata Vy máte jen jednoho, ale já mám žravou Áju - co ta by do sebe naládovala kdyby mohla a vybíravou Fidorku - u té sedím na zemi a krmím z ruky pokud chci aby za celý den něco snědla- to je někdy síla.
jinak jsem právě přidala na stránky pár foteček - fotil syn, je nemocný a docela se nudí.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:22
- Nahlásit

Můj šéf právě pod tlakem dojmů z vyprávění zde zaměstnaných vášnivých houbařů vyrazil do lesa s plastovým kyblíkem s logem naší firmy. Rád by nikoho nepotkal, ale to se mu asi nepodaří, lesy jsou plné houbařů. Kdybyste ho viděly, modrá motorkářská bunda, rifle a nové kožené polobotky. A ten kyblík...

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:22
- Nahlásit

maxim
No, ovčáci jsou proti papillonům zcela klidné plemeno. Když se dost vyběhají a pocvičí, tak jsou úplně nejhodnější nunánci domácí. Sunny to cvičení nebo vycházka jen příjemně rozehřeje a doma řádí jak tajfun. Často skáče spícím ovčákům na hlavu a kouše je do nosu, aby si s ní šli hrát, nebo jim cpe hračku do tlamy a strašně u toho vrčí. A pak kdo je tady pracovní

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:26
- Nahlásit

maxim
cafina
Teď nevím který příspěvek je lepší ), ale s tou hračkou to dělá hlavně Ája na nás - šílený pes

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:27
- Nahlásit

cafina
Tak to bych chtěla vidět

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:31
- Nahlásit

cafina
A pak kdo je tady pracovní

No vidíš. To by mohl být ten správný důkaz, že je potřeba otevřít pro Papillonky tu pracovní třídu ( viz.pracovní třída u Papillonů )

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:31
- Nahlásit

maxim

Radka
Když měla Sunny nežravé období, seděli jsme nad ní a miskou všichni. Byla ze všech stran obklopena ovčáky, kteří jak supi čekali, až tu misku opustí. A ona vrčela na každého, kdo se jen o chlup přiblížil a dělala proti nim směšné výpady, ale z misky si nevzala ani ťuk. Tak jsme jí vždycky chvíli přemlouvali, pak jsem jí podržela kus od misky a ovčáci to snědli před ní. Úplně se třepala vzteky, ale stejně to nepomohlo, hold hormony dělají své

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:35
- Nahlásit

cafina
U nás sedí jak sup Ájinka, ale malé je to fuk, sezobne 2 granulky, nebo kousíček masíčka jde mordovat nějakou hračku - ona na to jídlo nemá čas. Kdyby zůstala bez dozoru tak snad zemře hladnou smrtí )

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:36
- Nahlásit

Radka
Když se tak dívám na fotky z tvých stránek, je tam jedna Marcel se snaží dostat Áju do vody
taky se nerady koupou?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:37
- Nahlásit

maxim
V klubu bohužel nikoho neznám, na koho bychom se mohli obrátit, a taky se obávám, že papillonků s nějakou zkouškou je fakt málo. I když mám pocit, že třeba šeltie mají taky třídu pracovní a cvičit jsem jich viděla ještě míň jako motýlků..

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:38 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
hold hormony dělají své

a co to způsobuje u toho našeho chrta?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:41
- Nahlásit

maxim
Myslím, že chlapi jsou na tom s hormonama ještě hůř

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:41
- Nahlásit

cafina
Já myslím, že s nimi klidně můžeme skládat zkoušek kolik chceme, jenom nemůžou na výstavě do třídy pracovní. A stejně by tam byli sami...

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:43
- Nahlásit

maxim
No Ájinka dobrovolně tak akorát smočí nohy , ale va vaně se chová vzorně - z té se snaží zdrhat malá, ale v tomhle počasí jí už nic jiného nezbývá- umyju ji tlapky ať chce nebo nechce.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:45
- Nahlásit

maxim
No však jo, to by bylo CACů

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:46
- Nahlásit

cafina
Myslím, že chlapi jsou na tom s hormonama ještě hůř

Někdy jo. Ten náš mezek se zamiloval do postarší ořešice od nás z domu. Kdykoli ji slyší venku, řve jako o život. A co teprve, když hárá...
Už jsem navrhovala majitelce, jestli ji nechce dát vykastrovat, když štěňata stejně nechtějí a v domě jsou kromě té její fenky samí psi.
Prý to není potřeba,je už stará a snad už hárat nebude. Neví o čem mluví.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání