Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:49
- Nahlásit

Radka
Ve vaně to fakt jde, dokonce i při koupání, ale plavat v rybníku nebo tak, to ho neláká.

Radka
cafina

Už jdu domů, úplně jsem se tady zapomněla. Tak zatím ahoj večer nebo zítra.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:50
- Nahlásit

maxim
A stejně by tam byli sami...

No právě to myslím

Radka
Sunny se nerada koupala ve vaně, ale teď už ví, že pak bude velká hra s velkým ručníkem, a tak to všechno vydrží a upřeně hledí na ten ručník, kdy už pro něj sáhnu a budem se spolu o něj prát. Ručník je prostě velký favorit

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:06
- Nahlásit

maxim
Radka
Já se taky loučím! Už mi rozmrzlo maso, tak pádím na stopu, a pak mě čeká zase dloooohá odhliňovací kůra

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:32
- Nahlásit

Pro Bowa je prostě voda kyselina sírová, ve který jen tak nesmočí ani chloupek! Ale poslední dobou, když jsem na procházku k rybníku za městem v poho přeběkne přes hráz pklné té hrozivé kyseliny! ! Včera kdy\ž jsme tam šli dokonce seběhl z hráze dolůaž k potoku, tak jsem si řekla, že seběhnu s ním a taky se půjdu podívat! to jsem ale neměla dělat! Bowien si v poho cupital k pramínku, který odtud vytékal....a jeho šihovné pacičky ani nezaznamenaly, že jde po té kluzké řase! v poho to prošel, napil se a už by se vracel ke mně, ale já šílenec jsem šla za ním, že si v pramínku umyju ruce. Ale moje nbešikovny pazoury s kluzkýma teniskama to nějáýk neuustály a já sjela z hráze porostlou tím hrozivým kluzkým svinstvewm málem až dolů k potoku! Myla jsem kompltet celá od bahna, tak jsem r\ychle alspoň svlíkla bundu a zbyxlou hodinu a půl lítala po poli je tak jak nějákej křovák.... ještě že tam fakt skoro nikdo nechodí, nebo by si lůidi pomyslely, že místo paničky jse s tím potrhlým papouchem nějáký jezerní strašidlo! ale procházka bxyla nakonec fakt krásná, takže si z toho prostě nic nedělááám

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:11 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina

Víš, kde to je?

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:48
- Nahlásit

Pořád mi ten obrázek mažou Asi je moc velkej

baile
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:31
- Nahlásit

Můj Endík má vodu rád, ale že by si šel sám zaplavat, tak to ne. On se rád brouzdá u břehu, dělá do vody čumáčkem bubliny . Když chci, aby plaval, tak ho musím vzít a jít s ním kousek do vody a on pak plave ke břehu.

baile
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:32
- Nahlásit

baile
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:33
- Nahlásit

zmoklá slepice

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

baile
No přesně tak
Ten náš se taky brouzdá po břehu, ale ještě kromě toho se pase pod hladinou jako hroch. To se mu pak někdy podaří ponořit hlavu až po uši a je z toho docela překvapenej. Ale zvítězil, má ten klacík, co byl tam na dně
Ale já si říkám, že když to koupání sám nevyhledává, tak proč ho do toho nutit.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:39
- Nahlásit

baile
Teď když vidím tu zmoklou slepici, říkám si, jak se mu vždycky smějeme, když vypadá jak chlupáč s obříma ušima na tenounkých špejlích

baile
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

maxim
Se mi včera zdálo o našem srazu Zdálo se mi, že jsme se všichni sešli, už jsme chtěli vyrazit na prochajdu, ale pak jsem zjistila, že jsem Endyho nechala doma
To se mi snad v pondělí nestane

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:07
- Nahlásit

No jestli reaguje jako ten náš pokaždé když se mu zdá, že se někam jde, tak to ho určitě nezapomeneš

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:20
- Nahlásit

maxim
Fotka se mi nezobrazuje. Zkus mi ji poslat na mail, je na mých stránkách v kontaktu.
Já teda ještě psa nikde nezapomněla, ale často se mi stává, že se nemůžu dopočítat, kolik psů momentálně venčím. Obvykle mám svoje 3, ale chodím venčit i jiným lidem a beru si jich víc zaráz nebo beru část svých a počty kolísají od 1 do 4, a když venčím několik skupin za den, odpoledne už nezvládám kontrolovat všechny a hlavně si honem vzpomenout, jak se ktery jmenuje

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:22
- Nahlásit

cafina
Já tomu teda moc nerozumím, ale na co si někdo pořizuje psa, když si ho potom nechá venčit od někoho jinýho? Nebo jak to je?

cafina
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:28
- Nahlásit

maxim
Venčím psy lidem, co jsou moc zaměstnaní a na psa si prostě čas neumí najít. Mají ho rádi, ale když s ním nechodí ven, skáče jim doma po hlavě - pochopitelně. Tak je beru ven na procházky, oni se vyběhají s ostatními psy, něco pocvičíme, a domů se vrátí spokojený a klidný pes. Já ty lidi taky nechápu, ale vydělám tak peníze na svoje psy a pomůžu dalším, aby byli spokojení, takže pro mě to svůj smysl má.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:30
- Nahlásit

cafina
Jo, jasně. Ještě že ti psi mají někoho takovýho, jako jseš ty.

Tak už máš fotku v mailu

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 08:04
- Nahlásit

maxim
No jasně To je lom Velká Klajdovka ! Taky tam chodím plavit smečku. A co ti pejsci vzadu? Někdo známý?

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 10:16
- Nahlásit

cafina
To ne. Fotili jsme to na krajské výstavě, objevila to náhodou moje dcera. Tak jsme se tam šli potom projít a oni tam už byli. Měli jsme trochu strach, aby nám nepocuchali Maxe. Ale dobře to dopalo.
Je to tam moc pěkný.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 10:41 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim

To jo. Sice je tam vstup zakázán, je to chráněná rezervace, ale lidí tam chodí plno. Kromě pejskařů je to vyhlášený ráj nudistů [ . Vždycky, když se tam vřítí ta moje banda, mám strach, aby na "někoho" nešlápli

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 11:01
- Nahlásit

cafina
byli tam naháči, když jsme tam byli. Holka koukala, mohla si udělat krásnou představu o různých velikostech a tvarech....

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 11:07
- Nahlásit

cafina
Letos máme doma neustále nějaký komáry. Asi se mi tady někde líhnou nebo co. Ale jak vezmu do ruky plácačku, posedne Maxe amok. Skáče metr vysoko, řve jako kdyby ho na nože brali a snaží se mi za každou cenu tu plácačku vyrvat. Když se mu to podaří, rád by ji rozcupoval na kusy a když mu ji chci sebrat, strašlivě vrčí a má co dělat, aby nezapomněl na slušný vychování. Co mu na tom může tak hrozně vadit?

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 11:21
- Nahlásit

maxim
Asi chrání komáry před vyhubením, když mají křídla stejně jako motýl
U nás je nepřítel číslo jedna vysavač, ale to je moje vina, protože jsem učila květinku štěkat na povel na trubku od vysavače..

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 11:48
- Nahlásit

cafina
Hm.... tak to by se asi pejsa neměl učit štěkat na povel na věci denní potřeby, že?
Já jsem zatím využívala chvil, kdy štěkal sám od sebe, dělala jsem posuněk a chválila jsem ho. pak musel přestat. No ale zatím se nezdá, že by to úplně pochopil...

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 11:56
- Nahlásit

maxim
Já jsem se právě bála, že bude řvát pořád, takže do půl roku bylo štěkání striktně zakázáno. Pak jsem vylosovala trubku od vysavače jako věc ne úplně denně potřebnou a zavřela jsem se s trubkou a se Sunny v pokoji a číhala na ni s trubkou tak dlouho, dokud se nerozštěkala. S vysavačem to prvně nespojovala, ale ten se zase líbil nejmladšímu ovčákovi, no a já jsem pro každou volovinu, takže teď, když luxuju, skáčou kolem a řvou oba

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 12:18
- Nahlásit

cafina
Max se při luxování přesunuje strategicky z místa na místo, pokud možno z dosahu. Ale jinak je v pohodě. Šílí jen z té plácačky.
No vidíš, ještě na něco jsem se chtěla zeptat. Když jsi žádala o udělení JCH, byla jsi v Praze osobně nebo jsi to posílala poštou?
A jestli poštou, jak dlouho to trvalo, než ti vrátili všechno zpět?

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 12:25
- Nahlásit

maxim

Tak to teda nevím, my JCH nejsme, musíš se zeptat Radky , ti už ho mají i zapsaný

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 12:56
- Nahlásit

cafinacafina
Víš, že bubáček má doma kromě papillonka ještě americké akity? Co vás vedlo k tomu, pořídit si k tak velkým psům takové malé trpaslíčky?

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 13:57
- Nahlásit

maxim
Že by byl bubáček z ch.s. Iremir?!
Já chtěla malého pejska, co by byl tak trochu na mazlení, ale zároveň dokázal s ovčáky držet krok na vycházkách a zvládl by i cvičení, kdyby na věc přišlo, s ne moc náročnou srstí (nejsem česací typ). Dlouho jsme vybírali, a pak jsme na výstavě uviděli motýlky a bylo rozhodnuto. A jsem moc šťastná, že ji máme, vnesla do našeho života spoustu radosti a energie

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 14:08
- Nahlásit

cafina

Že by byl bubáček z ch.s. Iremir?!

Jak to víš? Někde na starších stránkách jsem na to narazila, věděla to i Radka. Je tady nějaký informační kanál, který mi uniká?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání