| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:46
- Nahlásit
maxim
Jé já už vím ), Fredy Erebia Manto - tak to jsme se už určitě na výstavě viděli . Nebudete v listopadu v Praze?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:46 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
papillon_girl
tak to je to naše zlatíčko
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:48
- Nahlásit
Jinak všechny zdravím
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:52
- Nahlásit
Radka
Do Prahy nejedeme. Letos už jen na klubovku ( EXOTIC ) a pak zase až příští rok.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:55
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj, vaše štěndo je z ch.stanice Iremir?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:56
- Nahlásit
maxim
Klubovka je pro nás brzy, máme 15 měsíců až o týden později a do mladých už nepůjde, nemá pro co
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:04
- Nahlásit
Radka
My tam jedeme asi jen na čumendu. CAJC už taky nepotřebujeme.Nějak jsem se do toho zamotala.Zadává se tam čekatelství klubového šampiona mladých, jenomže to nějak nechápu.Když se klubovka se zadáváním CAJC... pořádá jednou za rok, tak jak by to ten pes stihnul nasbírat? A nebo to tam funguje jinak. Nevím. alespoň se tam vyptáme na uchovnění a podobně.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:08
- Nahlásit
CAJC - to jsou mladí , mezitřída a výš se zadává titul CAC - ale jak to chodí v Exotiku netuším, jsem v málopočetných.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:08
- Nahlásit
Radka
Jak jsi to poznala? Máš pravdu. Je nějaký problém?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:11
- Nahlásit
Radka
Jo já vím. Ale právě v Exotiku se zadává ček.klub.šamp.MLADÝCH. No to je fuk. Pojedeme a uvidíme.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:12
- Nahlásit
Bubacek
Né, není žádný problém ), malá je kouzelná, ale jsem ve spojení s paní chovatelkou - její Poker je otcem mojí Estel
( Ájinky ) a jsem trošku dedukovala . Tatínek Vaší malé má teď štěňátka v ch.st. Porubský květ. Jinak gratuluji
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:18
- Nahlásit
Radka
Děkuji za gratulaci a vysvětlení. Jsem s ní úplně nadšená, je to zlatíčko. Měla jsem malinkou obavu s přijetím do naší smečky, ale opět mne příjemně překvapili
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:41
- Nahlásit
Bubacek
počkejte za pár dní, jak si Vás všechny pomotá kolem tlapky , to oni umí ze všeho nejlíp
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:44 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Radka
Tak to jsem zvědavá jak si omotá kolem tlapky tři 45 kilové hafany.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:44
- Nahlásit
Bubacek
mělo být OMOTÁ
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:51
- Nahlásit
Bubacek
Jak jsi sem dostala tu fotku?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:51
- Nahlásit
Bubacek
však uvidíte, Ájinky nejlepší kamarád je dobře 50-ti kilový leonbergr a jak ti dva se spolu vyřátí - to většina lidí co je vidí spolu nechápe. On kolem ní chodí po drápech, jak si dává pozor aby jí neublížil .
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:54
- Nahlásit
maxim
tady by měl být návod
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:57
- Nahlásit
Radka
a tady jsou nejnovější přírůstci z Porubského květu - po Nikýskovi a Zaf
http://www.celysvet.cz/papillon.php
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:15
- Nahlásit
Radka
Díky. Budu to chvíli studovat a snad se zadaří.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:47
- Nahlásit
maxim
Sraz: Jsem ráda, že se ti nápad ohledně srazu líbí. Které dny bys mohla? Jelikož jsem z Brna, tak bych brala sraz v Brně, pokud by ti to nedělalo problémy sem dojet. Zkusila bych napsat i jedné kamarádce (už jsem se s ní asi tři roky neviděla), ona má dva papillony (fenku a psa), třeba by se taky přidala. To by bylo nádherný vidět vedle sebe tolik vlajících uší
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:58
- Nahlásit
Bubacek
A koilk mu teďka je? fakt fešák, ten si vás omotá kolem prstu fakt za pár dní!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:10
- Nahlásit
Zkouším vkládat fotku
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:15
- Nahlásit
baile
maxim
Jestli bude Brněnský motýlí slet, tak bychom se moc rádi připojili. Květinka má spoustu velkých kamarádů, ale malých málo. A koukat, jak se "boxuje" s jiným motýlkem, na to se nedá zapomenout
|
baile
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:37
- Nahlásit
cafina
No fajn, budem rádi, když nás bude víc. Docela mě mrzí, že v okolí mého bydliště nemáme žádné papillonky (teda až na jednoho, ale o toho se stará taková babička, která s nim chodí jen před barák a sedívá s ním na lavičce).
Snad se domluvíme na nějakém termínu, který by vyhovoval všem.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:56
- Nahlásit
baile
Nějaké Papillonky jsem v Brně viděla. Jednoho v Bystrci a jednoho v Komíně. Taky prý bydlí jeden v Bohunicích.
K tomu srazu : V podstatě nemůžu jen ve čtvrtek.Ostatní dny dělám do čtyř, v sobotu chodíme na cvičák. Když nějaký termín navrhnete ( baile,cafina ), tak si to zkusím zařídit. S cestováním do Brna bych neměla mít problém, bydlela jsem v Komíně.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 10:29
- Nahlásit
baile
Já mám taky pejska. Má 16 měsíců. Doufám, že si budou hrát a ne si vysvětlovat, kdo z nich je větší borec
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 10:33
- Nahlásit
maxim
Tak já zkouším vrhnout nějaký termín: co třeba 15. nebo 16.10. kolem 17h?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 10:39
- Nahlásit
cafina
To by šlo. Co na to baile ? Teď ještě kde?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 15:05
- Nahlásit
maxim
A co tam někde u vás? Nebo Popůvky, Žebětín, Medlánky (taky jsem původně z Komína )?
|