Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:41
- Nahlásit

maxim
Každá organizace má své mouchy
Jednou, až bude hoooodně času, budu ti vykládat o té naší..!

baile
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:57
- Nahlásit

Ahoj holky,
maxim
Jé, kde jsi našla tak pěknou fotku s Máňou od Syslové? Já to včera hledala snad hodinu a nemohla jsem nic najít.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:58
- Nahlásit

cafina
Radši ne. Já jsem v podstatě hroznej nervák a lidská blbost mě hrozně vytáčí, i když je to dneska běžná věc.
Ta moucha je boží

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:59
- Nahlásit

baile
Chtěla jsem ti udělat radost
Jinak všechno většinou hledám přes Google.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 09:59
- Nahlásit

maxim
Neptala ses Majky o té členské schůzi? Já tam asi nebudu moci jít, mám hodně učení

baile
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 10:01
- Nahlásit

maxim
Google je nejlepší, já to hledala přes Seznam a nic.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 10:02
- Nahlásit

maxim
lidská blbost mě hrozně vytáčí
U nás by ses vybouřila, je tady vydatně zaseto

baile
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 10:06
- Nahlásit

cafina
maxim
Jinak Barney je tak skvělý pejsek, je u Toma a Zuzky strašně šťastný, je pořád veselý, skáče, běhá, vrtí ocáskem, miluje všechny pejsky...

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 10:17
- Nahlásit

baile
Majka říkala, že tam chodit nemusíme
Barney je fakt strašně milej. Myslím že tím, že ho vysvobodili z útulku zachránili úžasnýho pejska

cafina
Obávám se, že by z té bouřky uhodilo do mě

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 10:40
- Nahlásit

maxim
A proč jsi to teda neřekla?
kdyby mi bylo 18, měla vlastní auto a řidičák, hnedka bych tam pro něj jela ale dokud našim totálně nedojde, že dva papillonci jsou mnohem lepší, do tý doby už mi 18 bude........... ale mám naději, že koupíme barák, takže když koupíme barák, takže i 2. psaaaaaaaaaaaaaaa

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 11:03
- Nahlásit

baile
To je bezva, že se tahle našli. Z Barneyho bude moc šikovný pejsek

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 11:06
- Nahlásit

papillon_girl
Tak snad se ti to podaří i dřív

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 14:26
- Nahlásit

Dneska to v té práci fakt nestojí za nic. Velitelství se pořád dohaduje, asi do toho všeho praštím a bude. A pak budu spokojená

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 15:32
- Nahlásit

maxim
Naprosto chápu Ještě mi posílala kamarádka MMS, jak je ze všema našima psama venku a jak si to užívají .
Já chci taky

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 17:02
- Nahlásit

cafina
To je ale škodolibá kamarádka...

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 19:04
- Nahlásit

maxim
Ne, je moc hodná, že je všechny vzala Tak já pádím domů, zítra drž palce, ať nám to na Slovensku vyjde a v neděli na "cvičišti" se moc těším. Nezapomeňte nějakou hračku/míček a pamlsky!

Uranika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 12:37
- Nahlásit

Haf,
tak jsem zase pribehla do diskuse. Docela problem to za tu dobu precist a vstrebat. Budu muset se tu otocit pravidelne. Koukam, ze je tu uz i Pruvan (ZlyVitr) strejdy Wildy. Pravidejne s nim chodim na vecerni (vlastne vzhledem k svetle) nocni prochazky. Minulej tyden me vzal poprve na cvicak, tam bylo nesmyslu pres ktere slo skakat a nejhorsi byla ta hadrova trubka do ktere jsem se napred bala ale kdyz jsem zjistila, ze na konci je kus piskotu tak se to dalo vydrzet.
Jak jste vy zacinali s cvicenim?
Zatim haf, haf,...

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 13:34
- Nahlásit

Uranika
S cvičením začínají asi všichni stejně. Nebát se, je to zábava a na konci čekají dobroty

Uranika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 14:10
- Nahlásit

maxim
Haf,..

Dobroty jsou v poradku ale to jako , ze mam behat jak se zachce panickum? To se mi moc nelibi. S tim budu muset neco vymyslet.

Haf...

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 14:35
- Nahlásit

Uranika
Můžeš běhat jak chceš ty, ale musíš podle čísel na překážkách. Myslím, že páníkům to v tomto případě vadit nebude a počkají na tebe v cíli.

Uranika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 18:01
- Nahlásit

Haf,..
Prave jsem prisla z navstevy u strejdy Wildy. Asi jsem ho probudila nic s nim nebylo a tak jsem mu sezrala alespon slepici paratek, mnam takovou dobrotu doma nemam. A ty granule mel taky lepsi nez ja a ty hracky krysa jako opravdicka tak jsem se ji snazila zakousnout. Cestou domu jsem musela zapasit s vetrem to bylo neco, aerodinamicky jsem stahnula usi a slapala proti vetru az se mi ocas narovnal. Hlavne ze jsem doma. Odchazim vstrebat zazitky do pelisku.
Haf,....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 22:43
- Nahlásit

Uranika
My začínali od jednoho roku a od malička nám říkali, že máme na agi geny... Wilda už je určitě super agiliťák, tak se hezky koukej, jak se to dělá a zkus ho napodobit... pak bude těch piškotků víc a panička bude mít radost a ty taky, protože běhání a skoky jsou přece super, ne,???

All
Taky už k vám dorazil ten děsnej vítr??? my se jqako nic netušící občané vydali na procházku a to byl zážitek... pole bylo totálně rozbahněné, vítr fičel jako šílený, ale svítilo nám alspoń sluníčko, takžr Bowin valil totálně napřed, lítal jako praštěný a byl bez sevbe štěstím... Až na to, že jsem domů došli jako největší prasata a pak se oba i mamka museli totálně prát.....
A mám ještě jeden dnešní poněkud divnáý zážitek, u kterého jsem ani nebyla, protože jsem vypadla na večer alspoń chvilku pryč..... Bow prý jednu chvíli byl jako totální blázen: lítal bleskovou rychlostí, pak hrabal na všechna místa v křesle, chvilku mu prý přední tlapky cukaly a pak se je protíral o čumák.... tak mu mamka packy promazala krémem (polštářky) a už to bylo v poho.... když jsem já přišla, lítal za kohoutem jako vřdy a byl naprosto šťastný, tak nevím, co to jako mělo znamenat.... možná křeč, to se m.ůže stát každému, ale spíš myslím, že mu trochu popraskaly polštářky, protože dneska bylo faktz hrozný bahno, nebo se mu něco nějak dostalo na ten polštářek a jak yxe mu to promazalo, už to bylo dobrý... te´dka sj spokojeně spinká jako by nic...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:58
- Nahlásit

tY JO.... ZAS TAM SNĚŽÍ.... Kde jste kdoo????

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:26
- Nahlásit

papillon_girl
Tady u nás teda jenom prší, ale štve mě to, protože máme cvičák a budeme jako čuníci. Asi jako vy včera

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:33
- Nahlásit

maxim
Asi jako vy včera

no tak to se těšte... rtolik bahna jsem na botách snad v životě neměla..... ale hlavně, že si pořádně zacvičíte a užijete si to, ne!

maxim
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:26
- Nahlásit

papillon_girl
Tak nás málem odnesl uragán, ale zablácení jsme moc nebyli

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:02
- Nahlásit

Ahojky
Je tu dnes někdo?

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:23
- Nahlásit

maxim
Je tu jedna Cafina, co je jí dnes pod psa. Organismus řekl stop mému pracovnímu nasazení, takže mi to dnes dává pěkně sežrat.

Co Maxík? Byl spokoený s cvičením a s vycházkou?

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:32
- Nahlásit

maxim
Na stránkách klubu už je přihláška na Mladou Boleslav!

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:46
- Nahlásit

cafina
Měla by ses trochu šetřit. Nebudeš svým miláčkům k ničemu, když se ztrháš
Se cvičením a vycházkou jsme byli spokojení oba. Byla to užitečně strávená neděle
Jdu tisknout přihlášku.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání