Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:40
- Nahlásit

papillon_girl
jojo, coursing běháme (teda zatím jsme to zkoušeli jen dvakrát). Andyho to strááášně moc baví. Má v sobě lovecké sklony. Normálně má takovou klidnou povahu, ale jak uvidí střapec, tak v něm něco cvakne a úplně se změní

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:41
- Nahlásit

baile
Co ty pořád děláš? Neříkej, že se pořád učíš

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:41
- Nahlásit

maxim
Taky ti domů došla pozvánka na členskou schůzi a ples ve Šlapanicích?

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:43
- Nahlásit

baile
Mně zatím nic nedošlo. Mrknu do schránky.

Když se v psovi při coursingu probudí lovecký pud, nebude mi potom na poli utíkat za zajícema?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:44
- Nahlásit

maxim
no jo, pořád se učím a stejně žádný výsledky nevidím Dnes jsem byla na zkoušce a nějak mi nesedly otázky...

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:46
- Nahlásit

maxim
Taky jsem se bála, že mi pak bude běhat za zvěří. Ale všichni tvrdí (ti, kteří se coursingu věnují), že to tak není, že psa začne zajímat hlavně igelit , tak nevím, co je na tom pravdy. Stejně pro jistotu se na výletech rozhlížím po okolí, jestli kolem neběží nějaký zajíc, kdyby náhodou...

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:49
- Nahlásit

maxim
Tak uvidíš, jestli ti něco dojde z těch Šlapanic. Jsi nováček, tak jestli tě mají v nějaké evidenci. Jinak píšou, že by se všichni členové měli dostavit na členskou schůzi (neděle 27.1. v 9h), že se tam budou platit poplatky a asi říkat rozvrh hodin.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:52
- Nahlásit

baile
No zeptám se ve středu. V neděli máme totiž domluvenej výcvik s cafinou. Ale až ve dvě, to bych snad stihla, ale musela bych s sebou do Šlapek vzít i Maxe

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:56
- Nahlásit

maxim
Zkus se zeptat, možná to ani není povinný - sama nevím.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 14:58
- Nahlásit

baile
Příspěvek už mám zaplacenej.
Bylas někdy na takovým plese?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:03
- Nahlásit

maxim
já ještě nic neplatila, tak tam asi budu muset jet
Na plese jsem nebyla a asi ani nepůjdu Nemám nic na sebe.

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:04
- Nahlásit

maxim
Nechceš jet na agility i ve čtvrtek? Nemám tam s kým jít búú Přítel by šel, ale je do šesti v práci, ach jo

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:07
- Nahlásit

baile
No čtvrtek je jedinej den, kdy nemůžu. Jezdím do Brna na němčinu. Ale dívala jsem se na stránky a agi je buď ve středu nebo v pátek. Víš určitě, že je i ve čtvrtek?

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:08
- Nahlásit

baile
No tak nic, spletla jsem se. Je to ne v pátek, ale ve čtvrtek

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:12
- Nahlásit

maxim
Kdyby aspoň bylo do šesti světlo...takhle abych se bála, že mě za každým rohem někdo klepne...Chtělo by to nějakého velkého psa obranáře.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:16
- Nahlásit

baile
A ty nikoho ze cvičáku neznáš, že byste se domluvili a šli spolu? Viděla jsem, že pěšky chodí spousta lidí.
Taky bůh ví, jestli cvičák vůbec bude, Maruška říkala, že bude možná moc mokro a že dá vědět na stránkách.

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:19
- Nahlásit

maxim
já všechny znám tak okrajově a nemám na ně číslo Teď jsem před chvilkou zjistila, že jsem tu dnešní zkoušku neudělala a oprava bude v pondělí, tak se stejně budu muset učit.
Ale až se na cvičák někdy dostanu, tak si musím vzít na někoho kontakty.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:21
- Nahlásit

baile
Z čeho byla ta zkouška?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:30
- Nahlásit

maxim
Integrované informační systémy - šíleně moc věcí k zapamatování a můj mozek si ty věci nějak nechce pamatovat

baile
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:32
- Nahlásit

maxim
Asi tady v Líšni bude pršet, nějak se mračí. Jdu se teď dívat na TV a odpočívat, protože už toho mám za dnešek dost. Tak se loučím. Ahoj

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:45 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Tento můj příspěvek je už pasé, proto ho ruším

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:46
- Nahlásit

baile
ten coursing musí být docela fajn, ale nikde v okolí tu nemáme cvičák nebo tak něco, kde se to běhá.... škoda, to by mě zajímalo, jestli je i Bowien lovec...... když doma lítá za oškubanou slípkou, taak na to i docšla vypadá....
maxim
to máš prvdu, opravdu dnes debata na úrovni..

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:49
- Nahlásit

maxim
to by mě zajímalo ,jak je tten pejsek starý... Prý černobíůý - vzácná barva... nechápu, proč si ti lidi pořizují pejsky, když pak ztratí zájem... A taky nechápu to měkký i po b ve slově byt!!!!!!!!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:51
- Nahlásit

Ale ten pejsek je nádherný, hned bych ho vzala...........

zlyvitr
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:56
- Nahlásit

maxim
je to fakt fešák taky trikolor jako ten můj andílek... a z dobré rodiny..

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 16:34
- Nahlásit

papillon_girl
Ale ten pejsek je nádherný
Mně by zajímalo, co to má za šátek připíchlej spínacím špendlíkem nebo čím na prsou ?
Napsala jsem jim mail, že nechápu, proč by ho měli dávat pryč z toho důvodu, že se stěhují do bytu

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 16:35
- Nahlásit

zlyvitr
Díky

Šárka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:37
- Nahlásit

maxim
to je fakt divné

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 18:10
- Nahlásit

Šárka
Celý je to divný. Píšou, že je zvyklý v bytě ( ty příšerné gramatické chyby raději neřeším ) a přitom ho prodávají, protože se budou stěhovat do bytu...
A na té první fotce, nezdá se ti nějak velkej?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 18:41
- Nahlásit

maxim
Šárka
Je to hodně divný... celý... pejsek s pp, ani neuvedou chovnou stanici... a když neuvedli věk... já to vůbec nechápu... asi na to číslo zavolám, jako rádoby zájemce a trošku se poptám... samozřejmě jako nezkušený člobrda, co si chce pořídit úplně 1. psa a pak to na tu kr---- hezky vybalím, co si o tom asi tak myslím....
zlyvitr
Jinak já mám 3letého skoro 2kilového psíka Bowiena Hroznový květ, rozeného agiliťáka a jke to prostě moje zlato.... Jsme z Bruntálu a tady jsou zatím ne úplně hotový stránečky [url=www.papillon-bowi.blog.cz][/url]

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání