Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 23:12
- Nahlásit

maxim
jů, ten je boží, ale nevím proč, ta lysinka mi ty tanga trochu připomíná...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 23:14
- Nahlásit

a Cleofáše taky znám, ten byl na agi závodech, tak jsme se tzam potkali

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:28
- Nahlásit

Ty, jo!
Já už dneska totálně šílím a to hlavně nedočkavostí, ale taky prohlínám Bruntálské břečky!! Zrovna včera totu začalo tát a já si připadám, jak prase, jenom když výjdu na chvíli ven a pak si prohlížím boty, zato když si prohlídnu Bowa, tak bych tu přírodu , Ale zas na druhou stranu je t u takový příjemný jarní vzdoušek, tak je bow venku hned radši, ale ta představa, že čerstvě vykoupaný a načesaný Bow mi slastně prolítne nějakou kaluží mě děsííííííí Tak doufám, že v Olmiku bude mnohhem míň mokro a špinavo!!!!!!!

Berete někdo foťák? Já určitě vezmu a musíme se všichni dohromady vyfotit, samo i s pejsany!!!!!! Mějte se fajn a zítra se moooooc těším!

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:49
- Nahlásit

papillon_girl
S tou břečkou je to fakt blbý. Ale naštěstí stačí pejsu opláchnout ve vaně a je zase čistej
Taky beru foťák.

Esínek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:46
- Nahlásit

Ahoj, já taky beru foťák, ale poslední dobou nestíhám fotit( a zítra nevím nevím zda něco nafotím.
Jo a k Tangouškovi- chtěli jsme mu vymyslet jiné jméno, ale nic nás nenapadlo. Tak je to Tangouš- teda řádný vylupek!!

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:32
- Nahlásit

Esínek
Mně se Tango líbí

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:37
- Nahlásit

Esínek
Mi taky a móóóoóóóóóóóóóc. Je skvělýýýýýýýýýýýýýý.

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:01
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, už máš nachystaný ovečky?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:23
- Nahlásit

maxim
No máme vykoupáno, vyfénováno, vyčesáno.
Dcera má nový kalhotový komplet, ráno ji učešu, kámoška nás vyzvedne a snad tam dorazíme.
Ještě jsem dneska otočila Vyškov a zpět.
V celku dobrý ne?

maxim
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 21:50
- Nahlásit

Bubacek
Seš šikulka.
my jsme byli ještě dneska na cvičáku, když jsem uviděla ten terén, chtěla jsem se otočit a jít domů. To bahno...
Ale nakonec jsme tam zůstali, jenom jsem potom musela Maxe skoro celého znovu vykoupat

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:38
- Nahlásit

Ahoooj!
Tak jak se vám tam líbilo!!! a co rozhodčí, jak jste všichni dopadli???, Našla jsem pár hezkých fotek, tak je dodám, kdyžtak mi pls písněte adresy ať vím kam....
maxim
Ty máš se zakulacováním už zkušenosti co, Max byl taky špejle... Co mám dělat, aby do měsíce bylo všechno OK??? Ona říkala jenom tak o deka nebo 2, tak jsem si říkala, že bychom to mohli zvládcnout do 2kg, což hjsou dvě deka.....
Bubacek
Jáí tam pořád někde lítala, abych se všema alspoň trochu pokecala a hledala známé, co mají jiná plemena, tak jsem dcerku v kruhu úplně prošvihla, ani tebe jsem neviděla Jak vám to vyšlo?

Kdo už se těší do Brna

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:02
- Nahlásit

papillon_girl
Veterinářka mi doporučila, abych dávala Maxovi štěněcí granule. Napřed z nich byl nadšenej a trochu se zakulatil, ale potom se mu přejedly a zase žere málo
Ale zkusit to můžeš

Kdo už se těší do Brna
Já jo, těším se vždycky. A dneska jsem poprvénebyla nervózní

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:05
- Nahlásit

papillon_girl
Jo a adresu najdeš, když tady klikneš na člena a vlezeš na Maxovy stránky, mám ji tam v kontaktu

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:21
- Nahlásit

maxim
Já nevím s tím přibíráním. On je hodně drobný a kdyby byl tlustý vypadal by hrozně, navíc štěněcí granule moc nechce... Myslím, že je to prostě o vkusu rohodčí a pro mě je důležité, že má te´d skvělou fyzičku na agi a konečně má na to pořádně závvodit... Výstavy jsou pro nás jwenom tak pro zábavu, tak to moc řešít nebudu!
Jinak si šikula, já byla nervózní hrozně... ale v kruhu to ze mě spadlo a bylo to v poho, Addresu mám, zítra ti ty fotky pošlu

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:46
- Nahlásit

papillon_girl
pro mě je důležité, že má te´d skvělou fyzičku na agi a konečně má na to pořádně závvodit.
To je fakt. Když on je v pohodě, tak se na názory jedné rozhodčí vykašli.

Esínek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 07:05
- Nahlásit

Dobré ránko prosím o poslání foteček. fotila jsem ale nic moc blahutovamarcela@seznam.cz Děkuji

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 07:15
- Nahlásit

Taky prosím, kdo má fotky pošlete mi je na hudecekmrm@seznam.cz

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 08:41
- Nahlásit

Esínek
Radka
Tak to bude asi jen papillon_girl

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:12
- Nahlásit

maxim
Ahoj!

Děkuji za fotečky Sunnynky! Co ty Maxíkovi? Vyšly?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:31
- Nahlásit

cafina
Jasně, něco tam je. Škoda, že jsi nás nestihla v kruhu

Včera jste mluvily s Reginou o Ml.Boleslavi v dubnu. Co tam bude?

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:55
- Nahlásit

maxim
Jste byli v pohybu moc rychlí

Do Mladé Boleslavi přece jedem všichni, ne?!

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:58
- Nahlásit

maxim
kdybys ještě pořád chtěla hubnout, tak tohle mi přišlo meilem
Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívku:

1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.

2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož
tá ti ty kalorie zruší.

3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty,to budeš najštíhlejší.

4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.

5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítatače, jako polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.

6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.

7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to
nejíte, ale koštujete.

8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.

9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo pořádně bojovat.

a navíc

10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 10:59
- Nahlásit

cafina
Jste byli v pohybu moc rychlí
No jo, to abychom předvedli, že nemáme drobivou chůzi

Do Mladé Boleslavi přece jedem všichni, ne?!
No jasně. Ale to bude klubovka? Já jsem našla na netu klubovky tři, ale jedna je v březnu, druhá v červnu a třetí v říjnu
Dej mi sem prosím nějaký odkaz na tru dubnovou

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:00
- Nahlásit

Radka

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:35
- Nahlásit

maxim
Máš pravdu, je to 29.3.! Loni byla v dubnu, tak mě to zmátlo.

Radka

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:46
- Nahlásit

maxim
cafina
jo, jo srandičky, ale ke mě dorazily 2 fotky z výstavy a ani jednu nemůžu publikovat na webu. Jsem tam bod 10. Děs běs

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:51
- Nahlásit

Radka
Nejsou ty webovky náhodou o tvých pejscích? Co záleží na tom, jak tam vypadáš ty

cafina
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:52
- Nahlásit

Radka
Prosím Tě, kde bys ty to vzala? Nepleteš si to se mnou?

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:54
- Nahlásit

maxim
no to jo, ale i i holky tam mám vyfocené zezadu a prdele tam dávat nebudu

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:55
- Nahlásit

cafina
maxim
tak já Vám je pošlu mejlem, ale nebudete se smát tak, že to uslyším až v Ostravě...jasný

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání