| Autor |
Zpráva |
Uranika
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:09
- Nahlásit
maxim
Jo nejake ho pavouka s predkama moji panicci dostali a me kvuli tomu pocmarali pod briskem nejakejma nesmyslnejma znakama. Do Brna to mam dost daleko ale v sousedstvi mam strejdu a snim se chodim pravidelne honit za chvili urcite prijde. nechci se chlubit ale narodila jsem se tady www.volny.cz/zlaty.krystal a co se agi tyce to uvidi cas (strejda wilda uz to ma zmaknuty tak ja asi pujdu taky az to od nej okoukam).
Haf,...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 17:51
- Nahlásit
Uranika
Agi je fajn. S kým budeš běhat?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 18:32
- Nahlásit
Uranika
Vítám nověho člena Doufám, že se časem potkáme na nějaké výstavě a že ti pánečci zřídí osobní webovou prezentaci, abychom mohli obdivovat, jak miminko krásně rosteš!
Šárka
Špicek není tak krásný, jak na první pohled vypadá. Dost se bojí a je i krapet útočný.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:13
- Nahlásit
cafina
Tak co ? Co Zuzka a štěndo ?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:16
- Nahlásit
cafina
i na psy?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 08:28
- Nahlásit
maxim
Myslím, že si se štěndem užijou. Connýsek prý byl odmalička klidný a hodný a tohle je úplně normální štěňátko, chce ji hrát a poznávat všechno
Šárka
Na psy nevím, u nás bydlí každý zvlášť. A pokud nemá navázanou komunikaci s námi, nepouštíme ho dohromady s jinými psy ani na venčení.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 08:56
- Nahlásit
cafina
jo, já jen jestli třeba nechňape, když jde nějaký okolo, ale tak se to moc nepozná. Budeš mě informovat jak se to s nim vyvíjí? Kdy mu končí karanténa?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:14
- Nahlásit
Šárka
Po nikom nechňape, sedí v zadu v kotci a nechce s nikým mluvit.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:22
- Nahlásit
cafina
Doufám, že nás bude baile pravidelně informovat, jak se to se štěndem vyvíjí. A víš, jak mu budou říkat?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:48
- Nahlásit
maxim
A víš, jak mu budou říkat?
Velmi se stydím, neb mi to včera říkali, ale já už byla odpoledne trochu kaput, takže teď fakt nevím. Něco od B, myslím Barny.. Snad mi baile napoví..?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 09:54
- Nahlásit
cafina
No však ona nám to řekne, až se tady objeví
Bereš s sebou Sunnynce na výstavu nějakej pelíšek nebo tak něco?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:07
- Nahlásit
maxim
Jejde, ty jseš hrozně napřed! Já jsem se v plánování tak daleko nedostala. Ale asi jí vezmu jen nějakou dečku, kam si bude moct lehnout, kdyby si nějakým omylem chtěla odpočinout. Jinak předpokládám, že bude řádit, když pojede Maxík a určitě tam bude i její oblíbenec Petty Pet, tak o nějaké zázemí asi nebude stát
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:10
- Nahlásit
cafina
kdyby si nějakým omylem chtěla odpočinout.
To bude i Maxův případ, takže vezmu taky jen něco malého. Normálně mu vozím pelíšek, ale on v něm stejně nechce být, tak se s ním nebudu tahat.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:16
- Nahlásit
maxim
Taky mám přepravku, ale tím bych ji akorát otrávila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:17
- Nahlásit
cafina
ve středu na agi jsem nechávala Maxe ošahávat od některých přítomných, dneska jdeme na cvičák, tak tam taky někoho uženu, musím mu na to vzít speciální odměnu. Příští týden věnujeme nácviku chození na výstavním vodítku, ale to mu problémy nedělá, tak jen pro osvěžení. Myslím, že nejlepší motivace pro něj bude, když ho nechám, aby se na výstavě kamarádil s ostatníma papillonkama podle chuti, bude se pak v kruhu na ně těšit a taky se podle toho tvářit
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:24
- Nahlásit
maxim
Taky musím potrénovat. Sunny nedělá problém kontakt, ale na vodítku se chová jak divoký hřebec a prý je do dobrá zábava. Měli jsme to perfektně natrénováno na podzimní Brno, ale od té doby jsme nějak usnuli na vavřínech a v Praze už se o nějakém statickém posouzení vůbec nedalo hovořit
Musíme na tom zapracovat!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:26
- Nahlásit
cafina
Tak teď nevím, co je horší
|
Uranika
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 10:52
- Nahlásit
cafina
V noci jsem nenachala nikoho spat. Jak usnuli tak jsem zacala knucet a potom panicka musela celou noc lezet u meho pelisku na zemi. Rano s nimi nebyla moc sranda ale uz jsem byla venku zkontrolovat okoli. Dokonce i bobek jsem udelala venku ale druhej jsem si schovala domu na koberec aby si moc nezvykali.
Jo a ten web jsem si vystekala snad behem vikendu jim na to dam trochu casu a potom to sem poslu.
maxim
Behat budu s moji sestrickou/panickou (nebo na co si to vlastne hraje) a doufam ze se mnou pujde i teta (panicka strejdy wildy)
Tak zatim haf,haf...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 11:01
- Nahlásit
Uranika
panicka musela celou noc lezet u meho pelisku na zemi.
Nebylo by jednodušší, kdyby si tě vzala do postele? neboj, ona brzy přijde na to, jak je to příjemný, když se k ní v noci tiskne takovej malej drobek
|
Uranika
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 11:07
- Nahlásit
maxim
Ja ji to rikam porad ale ona drzi proslov a nejake vychove. Co to je ?
Haf,...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 11:17
- Nahlásit
Uranika
Já jsem si taky myslela, že Max bude spát pěkně v pelíšku a do postele nesmí. Ale on se tam stejně propašoval, když jsem spala já, tak co už pak chceš zakazovat A teď spinká se mnou a myslím, že to jeho výchově nijak neuškodilo
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:07
- Nahlásit
Uranika
maxim
Taky jsem byla "tvrdá" a květinku jsem si vzala do postele hned první noc. Sice jsem jí nachystala pěkně pelíšek vedle postele, ale potvůrka tam nechtěla být, a jak jsem ji vzala k sobě, okamžitě se přitiskla a usnula. No, kdo by měl to srdce to nebohé miminko takhle zradit. Uraniko neboj, oni na to pánečci taky přijdou, kam patří motýlí miminko na noc. A venku, jakmile poznáš, co všechno se dá podnikat, uvidíš, že budeš klást hovínka na správná místa a budeš s tím spokojená ty i pánečci
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:15
- Nahlásit
cafina
Dneska máme předposlední hodinu cvičáku. Ještě jedna - a je to na tobě
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:38
- Nahlásit
Uranika
Ahoj, vítám tě!!! odkud, že to vlastně si? Bow od mala do postele nesměl, lase dalo nám to práci... kažýdou chvíli naás v noci budil škrabáním na dveře a já myslela, že ho Te´dska už za mnou do postele může, ale ví, že to není na vždycky, lae jenom , když byl vyjímečně hodný§ Taky se mnou spinká před závody a výstavami, abychom se naladili na stejnou vlnu Tak hezky řekni pánečkům, že jsi moc hodný a šikovný pejsek, který už všechno umí (co třeba začít čurat venku? ) Budou mít radost a ttřeba ti to konečně dovolí, tak se snaž..... Jedete na výstavu do Olomouce nebo do Brna... Bow říkal, že by tě chtěl poznat osobně Ale bacha, má sklony k neustálému znásilńování.......
maxim
Já už se té výstavy tak nemůžu dočkat... jsem se z toho už fakt zbláznila, ale poslední dobou to nemůžu dostat z hlavy a navíc jsme ve třídě 3, což je pro nás výzva!!!!
Dneska máme předposlední hodinu cvičáku.
Vy chodíte i na poslušnost nebo máte předposlední hoďku agi?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:41
- Nahlásit
Slyšeli jste o té obedienci v Suchdole nad Odrou? My jsme tam přihlášení na únor, nechcete se k nám někdo přidat???
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:46
- Nahlásit
maxim
Jéé, to je pro mě čest, že budete pak chodit ke mě. Já myslela, že ses ještě nerozhodla, vypadala jsi zaskočeně, když jsem ti to navrhla. Ale neboj, na všem se domluvíme. Já chci, aby byli šikovní motýlci vidět a leccos pro to hodlám udělat
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:49
- Nahlásit
papillon_girl
Vy chodíte i na poslušnost nebo máte předposlední hoďku agi?
Jj, je to výcvik základní poslušnosti S agi teprve začínáme, tak tam by se předposlední hodina nehodila
Výstavní horečku jsme asi už dostaly všechny
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:51
- Nahlásit
cafina
vypadala jsi zaskočeně,
Jo, já vím Ale to ne proto, že bych nechtěla. Spíš naopak
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:52
- Nahlásit
Tak my letíme na ten cvičák, potom se tady hned zase objevím
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 12:54
- Nahlásit
papillon_girl
Byla jsem na školení obedience jako divák, když bylo kousek od nás s Petrou Florschuetz. Vřele doporučuji, myslím, že mnohému se naučí začátečník i pokročilý. Já sice přímo na obedience zatím nemyslím, ale spoustu prvků a nápadů jsem využila jak u květinky, tak u ovčáků.
|