Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:31
- Nahlásit

Radka
31.12.07 a 5.1.08

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:35
- Nahlásit

Bubacek
Tak o tom vůbec nicnevím, jaké máš číslo Ty, zkusím se ozvat...ale až večer

Esínek
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:51
- Nahlásit

No to jsem zase něco propásla. hela Radi jak si můžeš býti tak jistá že to bude esík?? A né Ája ten nároďák?? A nebo nikdo

Radka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:53
- Nahlásit

Esínek
si nejsem jistá, jen si to myslím

Esínek
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:01
- Nahlásit

Radka
Ha ha

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:02
- Nahlásit

maxim
Jsem nějak ve středu zapomněla, že jdu ještě v pátek do práce.. Takže už mě tu zas máte!!!

Esínek
Vítám novou diskusnici Co Tangoušek? Bude taky v Olomouci?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:05
- Nahlásit

cafina
No vidíš, a já jsem si říkala, jaký máš pěkný dlouhý volno

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:32
- Nahlásit

maxim
Včera jsme měli se Sunnynkou kalamitní situaci. Hovínko se jí přilepilo na vlasy na zadečku a ona si ho pak rozsedla a rozšmudlila tak, že ho měla opravdu všude. Rozhodla jsem se, že si pořídím malý fén a budu ho brát na každou výstavu, protože tohle se mi stát v neděli ráno v Olomouci, tak omdlím hned potom, co se hanbou propadnu!!

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 10:56
- Nahlásit

cafina
tak omdlím hned potom, co se hanbou propadnu!!

Tak u nás to probíhá jinak. Pokud Maxovi zůstane hovínko na vlasech, stojí jak solnej sloup a ani se nehne, dokud to neodstraním. Z fénu má panickou hrůzu, po koupání ho musíme vyběhat do sucha
Když jsme jeli na úplně první výstavu do Ostravy, při venčení na parkovišti si právě ty vlasy pokakal. Měla jsem z toho málem smrt, ale Eva ho vytřela papírovou utěrkou a pozůstatky jsem potom na místě výstavy vyčesala hřebínkem. Nebylo to sice moc příjemné, ale účel to splnilo - kalhotky měl zase krásně čisté

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:43
- Nahlásit

maxim
celá Ája , stojí jak přibitá, jen útrpně hledí a čeká až jí od toho nadělení pomůžu . Já to řeším tak, že sebou nosím i vlhčené papírové ubrousky.
cafina
Esínek je v práci. Tango do Olomouce nepojede, ale uvidíte Flavia - brášku mojí Fidorky.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:18
- Nahlásit

maxim
Radka
Tak to vás, holky, obdivuju, ale mě se to nikdy ubrouskem nepodařilo. A to, co vytvořila včera, to bych musela vykoupit celého Hartmanna, abych ji nějak pomohla

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:25
- Nahlásit

cafina
ségra má špiclinu a ta je na to odborník. Sedne na zadek a jede ...no má to kolikrát až na zádech a to už fakt pomůže jenom sprcha . To jsou ta úskalí života s dlouhosrstým psem

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:30
- Nahlásit

cafina
Radka
Jo a ten dlouhosrstej pes si na ušpinění vybere vždycky tu nejblbější chvíli. Měli jsme kokršpaněla a když jsme ho jeli stříhat, hrozivě si ty kalhotky pokadil. Museli jsme ho s otcem okoupat v potoce

baile
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:30
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak to se nám s Andym stává celkem často s tím hovínkem . On má hodně dlouhou sukínku a když se nahrbí, tak se mu ta sukínka pěkně rozprostře a hovínka padají pak pěkně na ní . Naštěstí mívá normální stolici, ale když je trošku řidší, tak je to horší.
A to odstraňování je peklo. Zkoušela jsem to listem, to se akorát rozmázne. Jinak když je hovínko tužší a má ho zamotané do chlupů, tak nevíc se mi osvědčilo to odstranit tak, že jsem našla tenký pevný klacík, hovínko nějak nabodla a sundala.
Někdy to ale nejde, tak jdeme ostudně domů s nalepeným hovínkem Doma pomůže samozřejmě sprcha.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:32
- Nahlásit

baile
Ahooooj studentko!

Máš nějaké nové zprávy o Barneym?

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:34
- Nahlásit

baile
Někdy to ale nejde, tak jdeme ostudně domů s nalepeným hovínkem
to jsem vždycky ráda za Ájinin hnědý flek na zadku...tak nejak to na dálku splyne . U Fidorky je to horší

baile
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:52
- Nahlásit

cafina
Tento týden jsem se pořád učila, tak jsem se s Tomem neviděla. Ale dnes večer jsem si s nima domluvila procházku v parku, tak dám vědět, jak se prcek vyvíjí . Už se na něho těším.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:02
- Nahlásit

baile
cafina
Taky se těším, až ho uvidím v originále
Co ta procházka 19.1. půjdeme?

baile
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:08
- Nahlásit

maxim
Já s tou procházkou počítám a moc se těším.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 14:17
- Nahlásit

maxim
baile
Určitě! Jen si řekněte, jestli chcete dopoledne nebo odpoledne. Já si na druhou část dne domluvím trénink pro Edánka.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 14:26
- Nahlásit

cafina
Já myslím, že dopoledne je to lepší

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 14:48
- Nahlásit

maxim
Tak jo! A kam vyrazíme?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 15:07
- Nahlásit

cafina
Tak jo! A kam vyrazíme?

Naprosto zbytečná otázka. Vždyť přece víš, že to nakonec zůstane na tobě...

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 18:43
- Nahlásit

maxim
Ach jo.. Tak to proberem v neděli v autě a něco vymyslíme. Aspoň se odreagujeme z toho stresování se

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 19:02
- Nahlásit

cafina
Jasně. Tak ahoj v neděli

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 19:24
- Nahlásit

Brney je šikulka, dobře reaguje na zavolání a umí sedni a doma prý i lehni a má zájem o hračky. Na vycházce se začíná odpoutávat od noh a je zněj průzkumník. Fotila jsem, takže budou i fotky.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 19:47
- Nahlásit

Šárka
To je bezva

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 21:21
- Nahlásit

Poslala jsem fotky Klárce jak chtěla a myslím, že říkala, že je přepošle Tomovi. 2 dnešní fotečky Brneyho můžete vidět na www.mipsi.wz.cz v kamarádech.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 22:02
- Nahlásit

Ahoj všichni!!!
Už jsem si opatzřila výstavní ohoz, a taky všechno skvěle nacvičila, ale nevím, jak mi bude stát na stole, ale cvo už.... Dala jsem si předsevzetí, že prostě stresováníé nebude, takže nebude!!!! Taky někdo volíte modré barvy, třeba výstavní vodítko nebo tak (takovou barvu má výborný stužka) a prý to podle průzkumu rozhodčí tak nějak naladí a většinou ji pask zísdkáte a navíc to podporuje sebevědomí.... Tak a´t je celý náš den modrý.......
Radka
cafina
maxim
Kdy se zadává titul národní výtěz a k čemu mi to je? To je jediný, co jsem na vvýstavách nikdy nepochopila....
Bubacek
A kolik je dcerce? určitě jim pomůže, když se kruhem projdou ještě před tím a navíc, když se to povede, tak to bude hrozně roztomilé, malá holčička a roztomilé štěńátko, takže rozhodčí určitě přivře očka, já si vzpomínám na nsši 1. výstavu, to jsem byla taky menší a bylo to... no takové podivné, moc jsem ještě neměla zkušenosti, ale 2. výstaVA UŽ BYLA NAPROSTO SUPER SE VŠÍM VŠADY, TAK JSEM BYLA MALÁ, ALE ŠIKOVNÁ..... neboj, ona to zvládne!
Esínek
Promiń, ale já to dfakt nepochopila, kdo se tu jmenuje Tangouš??? to nemá chybu, Jáí znám fenkzu, co se jmenuje Karel, ale Tangouš taky není marnej.....

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 22:40 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

papillon_girl
kdo se tu jmenuje Tangouš???
URL v odkazu PSI

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání