| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:24
- Nahlásit
maxim
Ahoj, prý nás chceš v neděli zabít ranním vstáváním Takže mám vyřídit od Reginy, že sraz máte 6:15!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:40
- Nahlásit
cafina
Radši vyjedeme dřív, došly mi prášky na nervy
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:50
- Nahlásit
maxim
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:53
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj
Myslíš jako, že mám mlčet o tom, že jsem nervák? To je zbytečný, oni to stejně poznají
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:59
- Nahlásit
cafina
Ahoj, prý nás chceš v neděli zabít ranním vstáváním
A jestli to svedla jenom na mě, tak to od ní není vůbec hezký
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:00
- Nahlásit
maxim
Ahoj, néééé, že jsi nervák, ale že Ti došly ty prášky. Jak se těšíš na výstavu???
Já čím víc se to blíží tím mám větší strach, že to bude absolutní propadák, myslím z naší strany. A celkem se obávám i rozhodčí.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:04
- Nahlásit
Bubacek
maxim
Ahoj, děvčata klídek, vždyť jdete samy .
Ája jde taky sama, NV dostane Esinka, tak o co de a Fidorka má jednu konkurentku a tu snad porazíme...aspoň doufám
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:14 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Bubacek
Já se na výstavu těším, už mě tady na fóru tak rozebrali, že snad nervy mít nebudu, i když se tomu dá jen těžko poručit. Nemůžu tě tím pádem utěšovat, aby ses nebála, na první Maxově výstavě jsem se taky bála, jak to dopadne a bojím se pořád, ale to asi každej je napjatej, jak to dopadne. Zkusíš a uvidíš a nakonec budete překvapení, jak dobře to dopadne Přece už nějaké zkušenosti máš z vystavování medvídků, ne?
Radka
Jo jo, CACík by se hodil
a tu snad porazíme
Určitě
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:16
- Nahlásit
Radka
Ahoj Raduš,to jsem ráda, že Tě vidím. Už jsi tady dlouho nebyla.
Včera jsem cepovala dceru co má jak dělat a co né a chodil mi mráz po zádech. Čoky s ní vůbec nechce komunikovat a snaží se jen dostat ke mě.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:24
- Nahlásit
Bubacek
A dcera trvá na tom, že ji bude vystavovat ona? Ty vystavuješ?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:26
- Nahlásit
maxim
Přece už nějaké zkušenosti máš z vystavování medvídků, ne? to mám a né malé, dokonce i z rozhodčí jsem se již několikrát setkala, ale s Papouškem je to poprvé.
Medvědy chovám víc jak 10 let a už si troufnu odhadnout co a jak, ale Papouška mám poprvé a když vidím ty Vaše krasavce plné dlouhých chloupků tak mne polévá hrůza, když se podívám na tu naš nohatou nahotinku.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:27
- Nahlásit
maxim
Já, z fr. holema??? To bych jí to jen kazila.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:27
- Nahlásit
Kdo má ještě výstavní horečku?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:29
- Nahlásit
Bubacek
krasavce plné dlouhých chloupků
Oni byli přece taky holí, když byli malí. Od toho je třída štěňat, jsou tam všichni takoví
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:32
- Nahlásit
Večer před výstavou
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:34
- Nahlásit
Jednu Vám tady vložím jak jsme na tom nyní
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:36
- Nahlásit
maxim
Večer před výstavou - takhle to přesně bude u mne ze soboty na neděli
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:39
- Nahlásit
Takhle vypadal Max
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:43
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj, nezbývá, než to zkusit...možná bude Čoky tak vyjukaná, že půjde jak panenka. A když né, tak co, jste ve štěňatech a to se na nějaké předvedení ještě tak moc nehledí.
Já bych malé poradila asi toto: Ať Čoky v žádném případě za sebou netáhne jak ,,autíčko" je to na nic, rozhodčí stejně nevidí žádný pohyb a Čoky se můžou výstavy pěkně zprotivit. Raději ať se k ní skloní a láká ji za sebou na pamlsek, každý krůček dobrý.
Tobě bych poradila, chvíli před tím, než půjdou holky do kruhu, abys odešla, tak aby Čoky viděla jak jdeš pryč, ale aby neviděla, že stojíš někde jinde a tam na ně koukáš , možná pak malou líp poslechne. Máte ještě pár dní, tak by možná stálo za to to zkusit ( teda jestli jste to ještě nezkoušely)
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:43
- Nahlásit
Bubacek
Hele, já bych byla v klidu. Štěňátka se posuzujou shovívavěji, a jestli bude Čoky koukat v kruhu po tobě, alespoň bude mít hezky našpicovaný ouška, to náš Max je pokaždé jako osel. A nebo si stoupneš tak, aby tě vůbec neviděla a ona bude ještě ráda, že má mezi všema těma cizíma lidma aspoň Adélku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:45
- Nahlásit
Radka
Hezky jsme se shodly Dokonce na minutu
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:46
- Nahlásit
maxim
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:51
- Nahlásit
maxim
tak, když na to tak koukám tak jsou si podobní, ale Max tady má na bříšku, alespoň náznak dlouhých chloupků.
Ale kašlu na to, když nás sepsují tak Čoky zůstane jen domácí mazlík a pro nás bude vždy nejkrásnější.
Jó a v kolika Max přezuboval??? My už máme 6 horních a 6 spodních a také několik stoliček nových.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:56
- Nahlásit
Bubacek
Ale kašlu na to, když nás sepsují tak Čoky zůstane jen domácí mazlík a pro nás bude vždy nejkrásnější.
Ve štěňatech se ještě nemůže poznat, jak bude pejsek nakonec vypadat. Já chápu, že se bojíš, u medvídků asi zase takový rozdíly ve vzhledu podle věku nejsou, že? Ale u dlouhosrstých pejsků je to jinak, mně řekli, že Max bude dokonale ochlupenej až ve třech letech!!!! Tak si s tím vůbec nelam hlavu. Na této výstavě se akorát dozvíš, jestli nemá nějakou zásadní vadu a o krásu budete soutěžit později.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:56
- Nahlásit
Radka
maxim
moc děkuji za rady.
Radka
Ať Čoky v žádném případě za sebou netáhne jak ,,autíčko" to jsem jí říkala taky
Raději ať se k ní skloní a láká ji za sebou na pamlsek, na to mi řekla, že není stařenka, aby chodila zhrbená. A já ji na to řekla, že jinak se to nenaučí a že předvádí Čoky a né sebe. A že až to bude umět tak potom se budou předvádět obě.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:57
- Nahlásit
Bubacek
u papiho je důležité 6-6 a špičáky, jinak chibějící zoubek nevadí.
Nebuď netrpělivá, uvidíš, že Čoky bude fakt pěkná, nemůžeš stovnávat psa a fenu ( Marcela k Tobě s tím Tangáčem fakt neměla chodit )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:58
- Nahlásit
Bubacek
Max přezuboval ve čtyřech měsících a trochu mu u toho padalo ouško, dokonce jsem sem tenkrát psala dotaz URL
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 11:00
- Nahlásit
Radka
jak jedeš??? Autem??? Sama nebo s někým???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 11:01
- Nahlásit
maxim
však my máme taky ještě čtyři měsíce, pět nám je až v pátek, ale ouška máme pevné.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 11:02
- Nahlásit
Bubacek
škoda, že jdete před náma, to teprve uvidí shrbenou stařenku , se u holek nakláním pořád, jsou malé, tak co. Záleží na psovi, né na hrbáčovi co ho vede...aspoň by to tak mělo být.
|