Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:30
- Nahlásit

cafina
Co ty škrkavky u pejska? Už může přijít normálně do kontaktu se psy, aniž by je nakazil?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:32
- Nahlásit

baile
moc děkuji, je moc zajímavý, ale opravdu vypadá starší.

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:33
- Nahlásit

baile
Už z něho nic nevyšlo, takže by to mělo být v pohodě.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 10:38
- Nahlásit

cafina
A když má pejsek škrkavky, tak stačí, když se mu aplikuje ten prášek proti červům (co dávají běžně na veterině), nebo jste mu museli dělat nějakou dlouhodobější léčbu?

Šárka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:30
- Nahlásit

cafina
nevíš něco více o tom kříženci špice? povaha...?

baile
myslím, že to chce doluho dobější léčbu aby se červíci úplně vymítili

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:47
- Nahlásit

cafina
Na agi to bylo bezva, ale jsem na tom podobně jako ty. Jsem pomalejší než Max a hrozně pletu trať. Teda jenom někdy, abych se zase moc nepomlouvala Míček Maxovi nehážu, nějak ho to nenadchlo. Všechny přestávky jsem prosmrkala, zatracená rýma

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:49
- Nahlásit

baile
Musíme zase brzo uspořádat nějakou procházku, jsem strašně zvědavá na to Zuzčino štěndo

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:51
- Nahlásit

cafina
Ta kamarádka se mi ještě neozvala. Kde jsi říkala, že bydlí? Nastudovala bych trasu, kde bychom se mohly nejlépe setkat. Mluvím teď o té Olomouci, abys byla v obraze

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:53
- Nahlásit

Dává se tableta na odčervení, ale musí se podat opakovaně, aby se zničily všechny.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:54
- Nahlásit

Bubacek
A co vy? Dívala ses na obsazení kruhů? Kolik vás tam bude?

cafina
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 11:57
- Nahlásit

Šárka
Dneska je hrozný šrumec, tak jsem ho ještě neměla čas prozkoumat. Jak budu něco vědět, tak sem napíšu.

maxim
To jsem ráda, že se v tom nakoupu sama
Kontakt jsem Regině předala, určitě se ti ozve. Bydlí v Oslavanech.
Na procházku pro mě nejbližší volný termín je až 19.1.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:03
- Nahlásit

cafina
To jsem ráda, že se v tom nakoupu sama
To určitě ne. Vidím na sobě, jak je to den ode dne lepší, myslím s tou orientací na trati, všechno chce cvik, ty seš na tom ještě líp, protože můžeš trénovat častěji, tak uvidíš sama
Příště máme na programu trénink slalomu, ten běháme moc pomalu, Max ještě asi nepřišel na to, že je to vlastně ohromná legrace, na kličkování jsou papillonci machři, a tunel, toho se trochu bojí, protože cvičíme pokaždé už potmě, tak je v něm tma jak v tunelu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:08 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Všem přeji příjemný den
maxim
No co my. My se krmíme, čůráme, kakáme a spinkáme, jó a ještě chodíme na prochajdy. Trošičku se učíme. Se mnou by jí to šlo, ale paničkou je dcera a s ní nechce mít nic společného. Dokonce, když se obleče a chce jít s Čokytkou ven, tak se schová u mne a štěká jako o život.
Ale příští týden máme 5 měsíců a už vážíme 2,5 kila.
Dívala a v kruhu jsme sami jako ve štěňatech.

baile
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:17
- Nahlásit

cafina
maxim
Toho 19.1. bych taky mohla. Tak snad se na procházku domluvíme. Kdybys chtěla maxim dřív, tak se můžu zeptat Toma se Zuzkou, jestli bychom se někde nesetkali. Ale byla by to kraťoučká procházka, když je to ještě štěně.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:21
- Nahlásit

Bubacek
s ní nechce mít nic společného.
No tak to bude něco podobného jako u nás. Původně měla být Maxova panička moje mladší dcera, ale on si prostě vybral mě a hotovo. S tím nic nenaděláš. Ale uvidíte na výstavě. Třeba si to Fidorka rozmyslí a bude spolupracovat

Ale příští týden máme 5 měsíců a už vážíme 2,5 kila
Tak to gratuluju. To je hned vidět, že se krmíte důkladně

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:23 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim
my nemáme Fidorku. Fidorku má Radka. Naše malá se oficiálně jmenuje Honey Joe IREMIR, ale říkáme jí Čoky.

A děkujeme za gratulaci, ale když má doma tři velké kamarády tak co kdyby jí všechno snědli a ona zůstala hlady. To nemůže dopustit a proto papá sama svoje a ještě papá i s kamarády a taky dostává hódně pamlsků.

A já jsem naučena, že musím dávat hodně, protože jsou velcí a pak se divím, že malá občas nemůže.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:23
- Nahlásit

baile
Mně to 19.1. taky vyhovuje, do výstavy se stejně budeme věnovat přípravě a ještě ke všemu mi budou natírat všechny dveře, tak nevím, jak to bude s časem. A do toho 19. štěndo povyroste a bude s námi moct na celou prochajdu, ne?

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:24
- Nahlásit

Bubacek
Ježiš omlouvám se, mám v tom jakýsi guláš

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:27
- Nahlásit

maxim
to je v pohodě

baile
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:28
- Nahlásit

maxim
na celou prochajdu asi ještě ne, ale uvidíme, třeba si Zuzka s Tomem vezmou pro něho tašku, kdyby bylo unavené

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:30
- Nahlásit

maxim
už máš doma vstupák???

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:32
- Nahlásit

baile
To je dobrej nápad My máme pro Maxe takovej klokaní pytel, nosí se na břiše, taky jsme ho do něho strkali, když byl ještě malej. Moc se mu v něm líbilo

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:33
- Nahlásit

Bubacek
Jo, přišlo to někdy tento týden. Ty ne?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:34
- Nahlásit

maxim
Už jo, teď ho donesli ze schránky.

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 12:38
- Nahlásit

Bubacek
No vidíš. Když budeš něco potřebovat, stačí se zeptat na fóru a někdo to donese

Uranika
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 15:04
- Nahlásit

Haf ve spolek, Jsem dvoumesicni tricolorka a mam nove panicky s internetem tak jsem si sem prisla s vami popovidat. Zatim delam louzicky kde se mi zachce a vubec nechapu proc bych k vuli tomu mela chodit do mrazu a s bobkem je to zrovna tak. Ta legrace kdyz do nej nekdo slapne. Venku se jenom posadim a odmitam udelat jediny krok (komu by se chtelo v te zime), chvili to trva nez to panickove pochopi ale potom se spokojene rozebehnu ke dverim. Tak zatim Haf, haf...

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 15:12
- Nahlásit

Uranika
Ahóój, vítáme tě mezi námi
Řekni páníčkům, ať sednou k internetu a něco nám o tobě i sobě napíšou

Uranika
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 15:17
- Nahlásit

A co byste o me chteli vedet (samozrejme jsem nejkrasnejsi, nejvychytralejsi atd... o paniccich to rict nemuzu). Privezli si me do velke betonove krabice a honej se se mnou po kobercich nejradeji je trham, a ty zaclony puvodne byly az na zem. Trochu trenuji na schodech uz je bravurne vybehnu vsechny ale dolu me museji nosi.

Haf...

maxim
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 15:34
- Nahlásit

Uranika
Podle jména odhaduji, že jsi s rodokmenem, můžu být zvědavá na jméno chovné stanice? Potom mě zajímá, do jaké velikostní kategorie spadáš, jestli budeš chodit na výstavy, běhat agility nebo něco jiného... Kde bydlíš, protože kdybys byla od Brna, pozvali bychom tě na společné procházky, tam je vždycky ohromná legrace. Jestli už máš svoje stránečky na internetu nebo se na ně páníci chystají a jestli bys sem nechtěla dát fotku, ať se můžeme pokochat.

samozrejme jsem nejkrasnejsi, nejvychytralejsi atd..
To je úplně jasný

Bubacek
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 15:36
- Nahlásit

Uranika
Ahojky, další přírustek. Hurá. Napiš třeba odkud jsi, atd.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání