Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:06
- Nahlásit

cafina
Snad se nenachladila. Oni vypadají křehce, ale něco vydrží. Jak jsem psala, nedávám už Maxovi na agi obleček, občas se třese jakoby zimou, ale když jsem ho oblíkla, řekla bych že mu při běhání bylo moc teplo a to potom to čekání, než přijdeme na řadu snášel hůř, protože byl rozehřátej moc a teprve mu byla zima. Snad chápeš, co chci říct, někdy ty naše motýly chráníme zbytečně moc

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:16
- Nahlásit

maxim
Já vím!! Ale ona je to moje milovaná květinka, tak mám o ni starost..
Hlásila mi spolubydlící, že s ní byla venku, a zas se cosi snažila požrat, tak to jí zas tak špatně nebude

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:22
- Nahlásit

cafina
Já to beru podle sebe. Přijdeme na cvičák, třepu se zimou, ale jak začneme běhat, postupně se rozepínám a je mi pěkně teplo
A vydrží mi to i přes ty přestávky, kdy neběháme.
S tím žraním všeho možnýho i nemožnýho na procházkách mě zlobí i Max. Na vodítku ho donutím to vyplivnout, ale když je navolno, někdy se mu to povede spolknout

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:30
- Nahlásit

maxim
No jo, takoví noblesní pejsci a taková prasátka!!

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:38
- Nahlásit

cafina
maxim
Ahoj holky! Teď jsem se vrátila z procházky s grifonkem. Zuzce řeknu o tom pejskovi v útulku. Ale myslím, že jsou už rozhodnutí pro toho staforda...Mají už zarezervovaný nějaký štěně. Ale budu ji nadále přemlouvat, aby si vzala křížence

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:42
- Nahlásit

cafina
Tak jsem s tou Zuzkou mluvila, že se s Tomem na tu fotku z útulku večer podívají a zítra mi řeknou, jak se jim to štěně líbí

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 14:57
- Nahlásit

baile
Bezva, budu čekat na zprávy! Co Endík? Byl spokojený s tréninkem se Sunnynkou?

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:06
- Nahlásit

baile
cafina
Budu držet pěsti štěněti z útulku

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:10
- Nahlásit

baile
maxim
Holky, a co vycházka 29./30.12? Já mám v sobotu dopoledne trénink s Edou, ale od 13h a v neděli kdykoli mám volno. Máte už nějakou představu?

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:11
- Nahlásit

cafina
no Endík, ten byl tak spokojený Úplně jsem to na něm viděla, Sunnynka mu dodává energii. Jakmile je s ní, tak se mu rozsvítí očka a hned s ním hrajou všichni čerti

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:13
- Nahlásit

cafina
Co takhle zajet někam, kde jsme ještě nebyly ? Měla by s námi jet i Zuzka s Tomem, tak by mě kdyžtak vzali autem (pokud by to bylo mimo MHD). Neznáte nějaké pěkné místečko v Brně či u Brna?

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:23
- Nahlásit

baile
Ještě máme neprojitou trasu v lese za ZOO, už je zamrzlo, tak v poli nezapadnem. Ale je to jen návrh, klidně vyrazíme i někam za Brno!

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:23
- Nahlásit

cafina
baile
Já můžu v sobotu i v neděli. Krásných místeček moc neznám, pouze naše okolí, kam chodím se psem. Ráda zkusím něco nového

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:25
- Nahlásit

cafina
Ještě máme neprojitou trasu v lese za ZOO
Dobrej nápad

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:28
- Nahlásit

cafina
taky jsem pro zoo . Tak už se rovnou domluvíme i na čase, když jsme tu všechny.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:35
- Nahlásit

cafino? Jsi náš hlavní organizátor, udej čas a místo srazu

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:37
- Nahlásit

maxim
baile
Teda vy mě dáváte!! Tak vám dám na výběr: 29.12. 13h nebo 30.12. 9h?

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:45
- Nahlásit

cafina
maxim
Je mi to úplně jedno. Ale když už musím hlasovat, tak třeba pro sobotu v 13h.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:53
- Nahlásit

cafina
baile
Bezva. nebude cafina unavená po náročném dopoledni?

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:55
- Nahlásit

cafina
Klidně to můžem nechat na neděli, kdybys chtěla. Je mi to fakt úplně jedno.

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:02
- Nahlásit

maxim
baile
Tak já taky hlasuji pro neděli. Unavená sice nebudu, ale po včerejší zkušenosti (2 různé cvičáky, pokaždé 2 hodiny trénink, večer uskladňování 40 kilo mraženého masa = dnešní bolení v krku) bude pro mé zdraví neděle krapet výhodnější
Zkusím říct zas Vlastě, kdyby to tentokrát náhodou vyšlo

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:03
- Nahlásit

Teď musím do Brna. Pak si tady přečtu, jak to dopadlo. nezapomeňte na místo srazu

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:03
- Nahlásit

maxim
cafina
Přidala jsem na svoje stránky fotky z coursingu (pod Andyho aktivity) a taky video (pod Tanec se psem), jak Andy řádí, když přijde z výletu. Pusťte si to i se zvukem, jinak to není ono. Zítra už to video smažu. Je to totiž strašně nekvalitní (tmavé).

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:05
- Nahlásit

cafina
Vlasta by přijít mohla, alespoň bychom se seznámily ještě před Olomoucí
Takže v neděli v 9.00 hod.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:06
- Nahlásit

baile
Bezva, mrknu na to, jak se vrátím z Brna. Jsem zvědavá

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:06
- Nahlásit

cafina
maxim

Na coursingu Andy vždycky zapomene na to, že nerad běhá . Je tam úplně jako vyměněný. Dokonce kňučí, že už chce honit ten pohybující se igelit.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:11 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile
To by se Maxovi taky líbilo. Ale nesmíme to s těma aktivitama přehánět. Abychom nakonec nedělali všechno a nic...
A už takhle se na mě děti zlobí, že se věnuju víc Maxovi než jim
Ale to ony jen tak říkají. Ve skutečnosti jsou rády, že vypadnu se psem a nezacláním u PC

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:15
- Nahlásit

baile
Doma je teda pěknej rarach! Má to ale nějaký obrácený, takhle má řádit před vycházkou
Ale coursing, to je jeho krevní skupina!! Hlásím, že bychom se k vám přidali, jestli třeba na jaře nebo v létě půjdete zas někam běhat. Myslím, že Sunnynku by to uchvátilo (zvláště, když ji již uchvátily ty živé návnady, co běhají po polích, a schvátila i kolikrát mě, když jsem se ji snažila dohnat, abych ji mohla co nejefektivněji vyhubovat).

baile
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:23
- Nahlásit

cafina
Jasan, však se domluvíme, až se zase bude coursing pořádat. Musíme sledovat buď stránky brněnského coursingu (www.coursingbrno.cz) nebo blanenského (http://www.agility-blansko.net). To je pro psy taková zábava!!! Kdybys viděla Andyho běhat, tak bys ho nepoznávala

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:25
- Nahlásit

maxim
To by se Maxovi taky líbilo. Ale nesmíme to s těma aktivitama přehánět. Abychom nakonec nedělali všechno a nic...
To je správný názor! Ale na druhou stranu, jedno proběhnutí pro zábavu a pro naše poznání věci by neškodilo, co říkáš?!

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání