| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 09:15
- Nahlásit
baile
Tak jo, zítra napiš. Teda můžeš psát i dnes...
No a co ty říkáš na rozuzlení problému s rasou?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 09:18
- Nahlásit
maxim
no nechápu, jak to můžou psát na internetu. Takhle matou ostatní lidi. Pak se nedivím, když mě někdo potká na ulici a říká: To máte pěknou čivavu!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 09:20
- Nahlásit
maxim
Teď musím jít pryč, tak asi odpoledne se tu zase ukážu. Zatím ahoj.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 09:22
- Nahlásit
baile
Podle té adresy je to nějaký blog, takže to může být i omyl nějakýho dítěte. Ale onehdá mě potkal na ulici soused a říkal, že má stejného psa a jestli to nedáme dohromady. Protože vím, že u nás nikdo papillona nemá, vyvedla jsem ho z omylu. Jasně že on má čivavu, ale tvrdil, že je to čivava australská a že vypadá úplně stejně...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:36
- Nahlásit
maxim
čivava australská to jsem ještě neslyšela. Mně zas jeden pán tvrdil, že je rozdíl mezi plemeny Motýlek a Papillon. Měl psa (který se tak trochu podobal papillonovi - akorát neměl skoro žádné závěsy a byl spíš podobný špicovi) a pořád mi říkal, že to není papillon, ale motýlek
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 11:47
- Nahlásit
baile
Vidělas film K***a hoši guten Tag?
To, že jsme australskou čivavu neviděly neznamená, že neexistuje...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 16:19
- Nahlásit
mě zase někdo říkal že mám americkou čivavu, podle toho že je velkej a že je to tak i na výstavách, ale nikdy jsem se o tom víc nedozvěděla.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:23
- Nahlásit
maxim
Ahoj maxim, tak já jsem zjistila, že v pátek na ten cvičák nebudu moci jít Slíbila jsem příteli, že s ním budu slavit vánoce (pak totiž odjede). Dnes asi nejedete na cvičák, že?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:27
- Nahlásit
baile
Ahoj, Tobě jsem ještě nepopřála šťastné a veselé , na Tvých stránkách jsem nenašla žádný kontakt. Takže alespoň tak
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:30
- Nahlásit
cafina
Dnes se mi o tobě zdálo . Že jsem tě byla navštívit v útulku, měli jste tam nějakou novou místnost s klecemi a v nich byly kočky. Koťata jsi vypustila ven, abych si s nima mohla pohrát. Pak ale někdo otevřel dveře a dovnitř se přihnala štěňata . Tak jsme se rychle snažily pochytat kočky, aby jim neublížila. Byla jsem celá poškrábaná do krve
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:31
- Nahlásit
Radka
Děkuji moc. Taky ti přeji krásné svátky. (No na stránkách moc nepracuji, je málo času )
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:46
- Nahlásit
Radka
Ahoj
Já jsem svoje stránky aktualizovala a mám tam nové odkazy na agi a nějaké nové fotečky. Tak jestli chceš, mrkni. To víš, teď po těch závodech jsem celá natěšená, tak jsem to tam musela hned dát Taky jsem tam chtěla vložit krátké video, ale zatím se to nějak nedaří
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:49
- Nahlásit
baile
Ty máš teda sny...
Každý čtvrtek jezdíme do Brna na němčinu a taky navštívit mého tatíka. Takže čtvrtky jsou pro mě mrtvé, co se cvičáku týče.
Snad se uvidíme na té vycházce.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:50
- Nahlásit
Šárka
Myslím že ve výstavním katalogu jsem o americké čivavě nic nečetla...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 09:53
- Nahlásit
baile
Teda, jak kdybys to tady zažila
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:00
- Nahlásit
maxim
cafina
Holky, nemohly byste na výlet taky tuto sobotu odpoledne? Zuzka s Tomem a já bychom někam zašli.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:07
- Nahlásit
baile
Já mám sice volno pracovní, jinak jsem od rána do odpoledne v letu, mohla bych nejdřív ve čtyři a to už bude skoro tma. Tak bohužel, tentokrát beze mne
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:23
- Nahlásit
cafina
škoda, no tak aspoň se uvidíme zítra. Nepojedeš náhodou na cvičák po ulici Jedovnická? Jestli bych nemohla přistoupit . Je mi jedno v kolik hodin. Klidně si přivstanu. Pokud by to nebyl teda problém.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:30
- Nahlásit
baile
Pojedu kolem 7:40, ale jdu prvně na 20 min do lesa a budu mít i Edu. Když budeš chtít, vezmu tě i Edu si pohlídám.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:33
- Nahlásit
maxim
Supéér fotky, jste šikulky
Jak vložit video taky netuším, jestli zjistíš, jak na to...prosím o podrobný návod.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:37
- Nahlásit
cafina
Tak pokud by to opravdu nebyl problém, tak se k vám přidám. Eda mi vadit nebude, kdyžtak Andyho budu držet v náruči - ať se Eda pořádně vylítá.
Pokud teda pojedeš po Jedovnické, tak já bych mohla čekat na zast. Růženin dvůr ( http://www.mapy.cz/#x=138286080@y=132839232@z=14@m m=ZP@sa=s@st=s@ssq=novol%C3%AD%C5%A1e%C5%88sk%C3%A 1,%20Brno@sss=1@ssp=124900261_127256449_146199461_ 145639297 )
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:42
- Nahlásit
baile
Tak jsme domluveni!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:45
- Nahlásit
baile
V sobotu přijede Markétě kamoška se psem a budou celý den někde v trapu. Takže já taky odpadám, nejdu ani na cvičák
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:45
- Nahlásit
cafina
v 7:40 tam mám čekat? Nebo radši o něco dřív?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 10:49
- Nahlásit
cafina
Ahoj
Jak to bude s tou vánoční vycházkou? Půjdeme v sobotu nebo v neděli?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 11:52
- Nahlásit
Radka
Jak vložit video taky netuším, jestli zjistíš, jak na to...prosím o podrobný návod.
No v nápovědě se píše, že to jde přes YouTube.com. Ale tam je všechno v angličtině a tou já nevládnu. Pozvala jsem si k tomu přítele naší Markéty, zatím se mu to taky nepodařilo, vzal si to domů jako domácí úkol. Tak uvidíme.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 14:09
- Nahlásit
fotka z místní galerie - Tak vypadá strach
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 17:38
- Nahlásit
maxim
Jak to bude s tou vánoční vycházkou? Půjdeme v sobotu nebo v neděli?
Já chci oba dny . Ale to asi nepůjde
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 19:43 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Krásné vánoce přeju všem!!!! Jinak te´dka toho máme v e škole hrozně moc, tak jsem ani neměla čas psát Naštěstí už jenom pátek a je volno!!!!!! Máte tam u vás sníh? tady se zatím drží, tak snad nám vydrží do štědrého fden.....
Jinak máte někdo nějaké extra přání pod stromeček nebo tak celkově? Já si přála agi překážky (skočky, kruh a slalomek), protože cvičák je hodina cesty a navíc ne zrovna často, takžwee chceme být ve formě a máme už hrozný absťáááááák
Pls, kdyžtak na tu fotku klikněte, aby se zobrazil, je to pfko pro vás všechny!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
papillon_girl
Pěkné přáníčko!
U nás v Brně už sníh není. Je tu ale celkem zima, brr.
Extra přání nemám, ale kdybych měla zahradu, tak si asi taky přeju agi překážky, tréninku není nikdy dost
|