| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:40
- Nahlásit
maxim
cafina
Tak odtud si můžete stáhnout ty fotky - je to zabalené zipem.
http://conny.jochy.cz/download/venceni071209.zip
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:06
- Nahlásit
baile
Ty jsou užasný!!! Moc zdravím a děkuju!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:14
- Nahlásit
baile
Neboj, mám to v hlavě
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:19
- Nahlásit
cafina
Jsou fakt skvělý!!! Hlavně fotka č. 38. Jak tam Sunnynka cení zuby na Maxe a Max se dívá tak smutně, že on nic, že si jen čuchl k jejímu zadečku...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:24
- Nahlásit
baile
cafina
Hlavně fotka č. 38
No ta je fakt dobrá. To je pravá momentka. Kdo by neznal poměry, musel by si myslet, že je Sunny terorista a chce právě Maxe přinejlepším sežrat
Ale bezvadný jsou všechny, je vidět, že fotograf má zkušenosti a je šikovnej.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:31
- Nahlásit
maxim
však jsem ho chválila. Nařídila jsem mu, že musí brát vždycky foťák, když je tak šikovný
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:33
- Nahlásit
maxim
Jsi taky nervózní na ten závod? Mně se o něm zdálo. Že jsem tam přijela a oni mi normálně řekli, že na ten závod nejsem nahlášená, a že nemůžu závodit. Tak jsem byla z toho tak smutná, že jsem jela zbytečně...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:33
- Nahlásit
baile
maxim
Fotky jsou nádherný. My, co máme koupaný foťák nižší cenové kategorie, to umíme ocenit!
Krásná je i č. 28, kde Sunny i Max splynuli v jeden chumel
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:42
- Nahlásit
baile
maxim
Nervozitu naprosto chápu. Já mám před každým závodem, zkouškou a teď už i před výstavou ráno "běhání", dokud se úplně "nevyběhám", a pak nic nejím, než to pomine.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:44
- Nahlásit
cafina
Tak ty taky tak trpíš? A já si myslela, že jenom já jsem takový nervák.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
baile
Trpím!!! Za ty roky v kynologii už by mě to mohlo přejít, ale opak je pravdou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:55
- Nahlásit
baile
cafina
Tak jme na tom všechny stejně. Přemlouváme druhý, že o nic nejde, že to bude dobrý, že mají být v klidu a samy máme běhavku
baile
Jasně že jsem nervózní. Hlavně když vím, že ještě dohromady nic neumíme a máme se někde předvádět. Ale opravdu se budu snažit brát to s humorem
cafina
Před výstavou jsem v klidu, ale víš přece, jak potom vypadám v kruhu...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:59
- Nahlásit
cafina
maxim
Taky si říkám, proč se zbytečně stresovat, když o nic nejde, ale on ten stres nejde jen tak zastavit. Vždycky si říkám - tentokrát budu v klidu...přijdou závody a jsem úplně v troskách
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:04
- Nahlásit
maxim
baile
Pro mě je stres než dojde k samotné akci, ještě při čekání na předvedení bývám dost bílá, ale pak v kruhu nebo na place už jsem to zase já, to už si to jenom užívám. I když jsem zažila i zkoušky, kdy jsem se modlila, abych už mohla z placu odejít, jaká to byla ostuda. Hlavně s Badáskem na poslušnosti to bývalo opravdu jen pro silné povahy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:13
- Nahlásit
baile
Mluvíš mi z duše. To je to podvědomí. Neumíme ho ovládat. Dělá si co chce...
cafina
Tvůj způsob stresu je lepší. Tuhnout předem. Ale co já? Jestli budu tuhnout při závodu, tak to nemusím vůbec běhat. Já to znám, pak tě bolí celý tělo, jak byly ty svaly v křeči
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:36
- Nahlásit
maxim
Dnes o nic nejde, jste tam jen pro zábavu. A i s baile to všem ukážete, uvidíš!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:41
- Nahlásit
cafina
Za chvilku vyrážíme. jede se mnou Esterka, bude to dokumentovat. Fotí ráda, dobře a hodně, tak pak dodám fotky.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:55
- Nahlásit
maxim
Tak budu na vás myslet a doufám, že Esterka nebude potřebovat stabilizátor obrazu Na fotky a výsledky se moc těším!!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 18:07
- Nahlásit
maxim
baile
Holky, kde jste? Dyť já se uhryžu zvědavostí, jak vám to dopadlo! Jestli dorazíte až po sedmé, tak prosím, prosím, pošlete aspoň SMS, jak jste to dneska všechno vyhraly
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 20:39
- Nahlásit
maxim
baile
Tak co???? Doufám, že nepíšete, protože právě prožíváte bouřlivé oslav\y vašiuch úspěchů, ale já jsem zvědavá jak blázen§!!!!!! Tak honem pište, jsme s Cafinou obě hrooooozně zvědavé!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 20:51
- Nahlásit
papillon_girl
Takže : my s Maxem jsme v kategorii začátečníci vyhráli druhé místo !!! Dostali jsme krásnou stříbrnou medajli.
Nakonec jsem nervózní vůbec nebyla.
Domů jsme se vrátili až po sedmé hodině, šíleně zmrzlí, ale šťastní.
Pes už chrní a já k tomu nemám moc daleko, takže oslavy asi necháme na jindy
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:01
- Nahlásit
maxim
Gratulujeme!!!!! Jste fakt skvělí!!!!! Držím palečky a´t vám takhle vychází každý závod!!!!! ze mě to na závodech taky většinou spadne, protože Bowien a snad úplně každý papillonek vždyycky nakonec tak překvapí, že na nějakou nervozitu ani není čas myslet!!!!!
A co baile?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 21:41
- Nahlásit
papillon_girl
Ta vyhrála druhé místo v závodnících, takže v kategorii nejvyšší
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 09:33
- Nahlásit
maxim
baile
Obrovská gratulace !!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 09:44 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
Díky
Hrozně jsem se bála, pak jsme běželi, pak jsme vyhráli druhé místo a teď si trochu víc věřím, i když ten náš závod nebyl opravdový ale jenom začátečnický, takže míň překážek a mohli jsme si sami vybrat trasu, ale stejně mi to pomohlo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 12:54
- Nahlásit
Ahojky všichni,
tak jak už tu psala maxim, obě jsme se umístily na krásném druhém místě!!! Byly jsme strašně šťastné. Nějaké fotky jsou tady na stránkách: http://conny.jochy.cz/galerie.php?id=2 Škoda, že už byla tma, když jsem běžela já - už se nedalo fotit. Ale maxim tam na pár fotkách je Max je sice trošku rozmazaný, jak běžel rychle, ale jinak super.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:01
- Nahlásit
baile
Pěkný
Říkala jsem si, že si náš první závod dám na stránky, tak musím ještě posbírat nějaké fotky, když to moje děcko nic nefotilo, páč bylo zmrzlé a odtud si můžu stáhnout alespoň nějaké
Ještě že toho Zuzčinýho přítele máme...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:06
- Nahlásit
maxim
jojo, ještě se omlouvám, že jsem se včera s tebou nerozloučila, čekali jsme chvilku v autě, ale ty jsi pořád nešla, tak jsme jeli.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:12
- Nahlásit
maxim
Zase musíme domluvit nějaký výlet, ať má Zuzčin přítel co fotit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 13:24
- Nahlásit
baile
No my jsme šly s Evou ještě za Maruškou kvůli tomu členství a já jsem potom přemýšlela, jak jsi jela domů, ale Esterka říkala, že jsi odjela se Zuzkou.
Výlet určitě domluvit musíme a nejen kvůli focení Třeba o vánočních prázdninách.
|