Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:40 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Já taky pak přisvištím (nebo spíš přihrkám ) někde k dálnici, ať se nezdržujem

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:48
- Nahlásit

cafina
Začínám se těšit. Zelená a ztuhlá budu jako vždycky až v kruhu

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:51
- Nahlásit

maxim
Zase se budete s Maxem třepat? Nesmíš ho rozvibrovat, on za to pak chudáček nemůže

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:04
- Nahlásit

cafina
No já vím, že to na něho asi přenáším, ale co mám dělat? Jsem i přes svůj pokročilý věk pořád trémista.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:12
- Nahlásit

maxim
Musíš to hodit za hlavu a jen si to užívat. Šampioni už jste a ty další věci jsou jen takový bonus - třešinka na dortu Rozhodčí nekoušou a jejich názor stejně trémou nezměníš. I rozhodčí si myslím bude preferovat, když bude mít v kruhu milé a usměvavé lidi, než bílé třesoucí se trosky (to prosím neber osobně, jen porovnávám dvě strany mince)..

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:19
- Nahlásit

Bubacek
No ty se máš , já si neplánuju nic, snad jen ty okna a vyzdobit byteček

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:24
- Nahlásit

maxim
jé to jsem ráda, že nestresuju sama , taky si vždycky říkám, že musím být v pohodě, že to přenesu na holky...hlavně Ája je na tohle citlivá.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:29
- Nahlásit

cafina
tak to je fakt . Mě se nejlíp vystavovalo v září v Bolce. Jančík tam rozdával VD jak na běžícím pásu a já se s tím tak smířila, že do kruhu jsem nastoupila úplně v pohodě. Ája se vystavila jak ještě nikdy a J. ji vychválil až do nebe. Já byla v takovém šoku, že ani nevím, jestli jsem mu poděkovala .

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:37
- Nahlásit

Radka
Raduš, do Olomouce jedeš to vím(aspoň si to říkala) a jedeš i do Brna v Únoru? Ještě jeden dotaz - dáváš holkám něco na srst? Naše malá je pořád nahatá a pořád pouští chlupy. Krmíme Mastery a Purinu Proplan tak snad ji nic nechybí.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:42
- Nahlásit

Bubacek
do Brna jedu taky, včera jsem to hlásila . Já bych jí na srst nic nedávala, je to štěně které přesrsťuje. Fidorka má 8 měsíců a je taky ještě pořád nahatá, to se spraví

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:45
- Nahlásit

Bubacek
Já dávám Maxovi na srst Dermanorm. A jsem s ním spokojená, i když názory se různí.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:48
- Nahlásit

cafina
Radka
Musíš to hodit za hlavu a jen si to užívat
Já to všechno vím, ale jde to nějak mimo moji vůli. Budu se alespoň snažit. A začnu hned v Olomouci. Pak mi můžete říct, jak jsem dopadla

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:49
- Nahlásit

cafina
Tak jsem si říkala, že by se mi ty boty hodily možná už v tu neděli na agi. Jak budeš tento týden v práci?

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:50
- Nahlásit

cafina
ano, přijmají, ale těško se s nimi domlouvá (na tréninky).

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:04 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Neboj, se mnou se spíš budeš třepat smíchy než strachem
V práci jsem ještě zítra a pak sobota, neděle.

Šárka
To mě překvapuje. Já jsem byla v SZBK a problém domluvit se na trénink určitě nebyl.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:08
- Nahlásit

cafina
Neboj, se mnou se spíš budeš třepat smíchy než strachem
Tak to mě uklidňuje.

A dneska jsi v práci do kdy?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:10
- Nahlásit

Radka
Já musím počkat až mi Martina pošle PP, pořád je ještě nemám. Už jsem ji volala tak doufám, že to do pátku, kdy je I. uzávěrka stihnu.
maxim
Díky za radu, toto neznám. Já ji přidávám jednu tabletku Canvit H50 plus. Dostali jsme to u veterináře, když jsme byli očkovat.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:25
- Nahlásit

maxim
Dneska jsem v práci do 19h., ale boty mám doma, to ti nepomůže.

Bubacek
Přihlášku pošli hned, stejně jste ve štěňatech nebo v dorostu, o nic nejde. Já jsem první výstavu taky hlásila bez rodokmenu, jen jsem si musela na plemenné knize zjistit číslo zápisu. Kopii rodokmenu pošleš, jak ti dojde domů.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:39
- Nahlásit

cafina
Tak to bych si ty boty mohla zkusit v tu sobotu, jak pojedu ze cvičáku. Prosím tě, vem je s sebou do práce a já bych ti pak zavolala a domluvily bychom se, jo?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:42
- Nahlásit

Bubacek
Ten Dermanorm je olejíček a Max ho ochotně slízá jen tak z talířku.
Jo a když budeš posílat tu přihlášku, tak tam napiš, že ti rodokmen ještě nepřišel a že ho dodáš dodatečně.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:09
- Nahlásit

maxim
Už to mám v upomínce

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:18
- Nahlásit

cafina
I já
Ta hlava...

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:25
- Nahlásit

maxim
Tak, tak Co není psáno ( v lepším případě, co nepípá v mobilu), jako by nebylo A prý bude s věkem hůř Já úplně přesně vím, jak skončím - stará babka s hromadou psů kolem sebe, všechny budou květinky (jména budou dávno zapomenuta) a budem spolu žít na jedné hromádce

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:34
- Nahlásit

cafina
Ale pozor, abys coby stará sklerotická babka nezapomněla ty květinky krmit, protože jinak by se z nich mohly stát rychle Adély...

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:56
- Nahlásit

maxim
To ne, krmení je činnost již zcela automatizovaná Ale minulý týden jsem měla na hlídání 2 boxery, to už bylo tedy 2 x denně 5 misek - každé granule z jiného kyblíčku nebo pytlíčku. Když jsem odjížděla v pátek do Prahy, nachystala jsem všechny misky na večer na velkou hromadu a mamince napsala 2 stránky A4 itinerář, kdo se kdy krmí, kdy se venčí a s kým. Z Prahy jsem pak psala, jak to zvládají a došla odpověď: "Držíme se návodu!"

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:16
- Nahlásit

cafina
Tak ještě že máš tak šikovnou mamku

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:26
- Nahlásit

maxim
Ano, je bezvadná. Sice se cizích psů trochu bojí, ale má je ráda, a když řeknu, že je hodný, tak mi věří. A když hodný není, splní do puntíku popis, jak se má k němu chovat, takže vlastně zvládá i agresory. Měli jsme doma dospělého ovčáka, začínal u nás uvázaný v pokoji u skříně s košem, já chodila do práce, takže ho musela venčit (bydleli jsme ještě v bytě), všechno spolu zvládli, i utřít nožičky po procházce. Mamča je prostě šikulka!

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:28
- Nahlásit

cafina
Toho pejska asi nebudou chtit. Je na ne asi moc maly. Chteli prave nejakeho stredniho. Puvodne chteli staforda, ale pak se kvuli Connymu rozmysleli (on vrci na psy).

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:32
- Nahlásit

cafina
Nemá to mamina jednoduchý

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:33
- Nahlásit

baile
Neva, určitě přijde nějaký další adept. Staforda bych moc nedoporučovala. To Connyho vrčení by při dobré výchově sice ustál, ale stafíci bývají hodně akční a asi by Connymu ve hře hopsal dost po zádech a to by, myslím, nebylo pro Connyho dobré.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání