Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:48
- Nahlásit

maxim
tady bys ho měla vydět: http://album.inmail.cz/Album_Image.aspx?ItemID=672 495

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:00
- Nahlásit

Bubacek
Právě jsme se vrátili ze cvičáku, běhali jsme agi. Pokaždé tam musím mít nějaký problém Dneska mi klouzaly boty
Tak to se moc běhat nedalo. A jsem úplně zmrzlá.
Tvůj smajlík je taky moc krásný

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:02
- Nahlásit

maxim
to já jen, abych Ti spravila náladu. Pf ka Ti došli v pořádku?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:04
- Nahlásit

Bubacek

Díky za PFko
Jen co se mi podaří přinutit děcko, aby se mnou spolupracovalo, vytvoříme taky něco a pošleme

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:08
- Nahlásit

Bubacek
Náladu mám teď už konečně vánoční, mám uklizeno i napečeno, takže si už budu jen užívat
A mám volno až do ledna a to je ještě lepší nemusím mezi svátky do práce

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:34
- Nahlásit

maxim
no Ty jsi, ale šikulka. Napečeno mám také, pesany okoupané, pelíšky vyprané, uklizené mám taky. Jen ještě stromeček a vysát no a uvařit a taky si budu užívat.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2007 22:43
- Nahlásit

Tak právě se nám podařilo vložit na stránky to video z vánočních agi závodů

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 13:20
- Nahlásit

maxim
jestli chceš, pošlu ti pfko e-mailem, ju? a moc děkuju za to od tebe, je krásńoučké!!
baile
Když já pořád nevím, v agi si věřím a řekla bych, že jsme dobří, ale v dancingu nevím... to jsou oficiální závody? to není dogdancinmg, ale tannec se psem, že? jestli je to tak, můžem tančit s hračkou, že? jako motivaci! Pak bych do toho i šla! a rto téma povolání mi příjde fakt dobrýý
No taky jsem si říkala. To bylo poprvé, co skákal na nějakou fenečku ]
ty jo! to snad ani není možný Bow nějakou jen koutkem oka zahlédne a hnedka hobluje

Jinak se vám všem musím pochlubit, 28. k nám přijede fenečka od paníé Hartmanověé, takže budem jak v 7. nebiiiii

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 13:56
- Nahlásit

baile
Právě jsem se podívala na tu soutěž a vypadá to fajn! Tak mě napadlo, neudělali bychom spolu skupinu (taneční), že bbychom si domluvili prvky, hudbu a tak a pak to prostě na sohutěži jen tak zkusit! Myslím , že by to bylo zajímavžý a možná bych do toho i šla a co ty?

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 15:14
- Nahlásit

papillon_girl
Jasně, pošli mi ho mailem. Adresu máš u toho ode mě, ne?

baile
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 15:23
- Nahlásit

papillon_girl
jo, hračka může být.

Na skupinu si netroufám. To by dobře nedopadlo, když bychom si to spolu ani jednou před tím nemohly zkusit. To chce totiž trénink. Skupina totiž bývá o dost těžší než soutěžení v jednotlivcích.

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 08:15
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!

baile
Myslím, že nemáš co závidět. Vy zas umíte jiné cviky, o kterých nám se ani nesnilo
Včera jsem byla za Evou v Hruškách na první opravdový trénink agi. Myslím, že nám to šlo, ale na druhou stranu, máme toho hodně před sebou. Sunny se moc snažila a strašně ji to bavilo. Akorát ta zima byla hrozná. I když měla obleček, stejně jsem ji cpala pod bundu, kdykoli jsme neběhaly. Chudinku ji to úplně zmohlo, padaly jí víčka už v autě cestou domů a doma spinkala celé odpoledne. Až jsme ji kolikrát šli hledat, kde se nám ztratila, na takový klid u nás nikdo není zvyklý

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 08:24
- Nahlásit

baile
A řekni prosím Zuzce, že máme nového chlapečka v nabídce:

Dej mi prosím vědět, jestli by měla zájem.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 09:59
- Nahlásit

cafina
Ahojky
Já jsem dávala Maxovi taky obleček a pak jsem zjistila, že bez něho je při běhání spokojenější. Ale ty přestávky, než zase přijdeš na řadu jsou fakt blbý.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:00
- Nahlásit

cafina
Co myslíš, jak asi ten chlapeček vyroste? Je moc krásnej, pravidelně koukám na stránky útulku, teď je tam štěňátek víc, to mají teda start do života, co?

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:02
- Nahlásit

cafina
Jo a ještě jsem zapomněla, došla ti PFka? Je to výtvor mé mladší dcery, je to šikulka.

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:03
- Nahlásit

maxim
Květinka už si na obleček zvykla. Dokonce si ho nesundává, ani když je sama. A běhání taky v pohodě. Trochu jsem měla obavy, aby se s ním nezasekla v tunelu, ale dobře to dopadlo

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:05
- Nahlásit

maxim
PFka krásná! Dcera je opravdu šikovná!!

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:10
- Nahlásit

cafina
Teď naposledy jsem měla na agi špatný boty, klouzalo to. Nemáš zkušenosti s klouzáním s těma botama od tebe? Chodíš v nich běhat? Vypadají, že by klouzat nemusely, měla jsem si je vzít rovnou takhle jsem Maxe tím klouzáním děsila

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:17
- Nahlásit

maxim
Zkušenost nemám, tenhle model jsme dostali poprvé. Navíc já jsem taková stále se někam řítící a hroutící, tak když by za to náhodou mohly jednou boty, ani mi to nepřijde

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:22
- Nahlásit

cafina
A v jakých botách běháš ty? Poradili mi kopačky, ale tak jako ty jsi hroutící, tak já jsem neustále mrznoucí, představa kopaček v tom mrazu mě deprimuje

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:26
- Nahlásit

maxim
Já mám teniskový odchov až dokud není pod nulou. A pak takový traktorový zimní boty. Ale na ledu to, myslím, klouže úplně všem! Jinak kopačky jsou určitě ideál - tedy na léto

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:07
- Nahlásit

cafina
Dneska jedem do obchodu, podívám se tam po nějakých. Škoda že nemůžu vyzkoušet, jestli by neklouzaly ty od tebe.
Jdeme se pokusit vložit Maxovu PF na stránky

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:09 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Tak dobře vyberte! S PFkou už jsem se taky dnes poprala, ale už ji tam mám. A nová videa s Květinkou

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:14
- Nahlásit

cafina
My už ji tam taky máme
Jdeme mrknout na ta nová videa

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:21
- Nahlásit

cafina
PFka pěkná
Videa jsou bezva, škoda že nejsou delší, tak pěkně vám to jde,člověk by se na to vydržel dívat dýl

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:31
- Nahlásit

cafina
Co myslíš, jak asi ten chlapeček vyroste?
Myslím to štěndo z útulku, co by se mohlo líbit Zuzce

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:38
- Nahlásit

maxim
Videa mi točila kamarádka a nějak nám delší nejdou stáhnout a přehrát. Tak aspoň takhle. Děkujem za pochvalu!!
Já myslím, že štěndo by mohlo být max. po kolena, možná ani to ne.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:51
- Nahlásit

cafina
Maxovi je dneska nějak špatně. Včera si vyžebral trošku pečených kaštanů a dneska se mu z nich neudělalo dobře.

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:55
- Nahlásit

maxim
Tak s kaštany nemám žádné zkušenosti Snad bude brzy v pořádku!! Květinka je stále velmi krotká po včerejším tréninku, taky mám strach, jestli se přece jen nenachladila.. Ach jo, slunička naše malý

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání