Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:59
- Nahlásit

nevim jestli z útulku (o tom uvažuji já a oni se nejspíš toho chytli), ale psa chtějí

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 10:02
- Nahlásit

myslím, že ta stránka začínala na k a pak následujíb 2 písmena, ale jaká? No mám co dělat, abych to trefila

cafina
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:42 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Šárka
Ahoj,
tady je odkaz na stránky URL

Je to ale jen jedna z organizací, ještě jsou v okolí URL a URL

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:00
- Nahlásit

ahoj! Jak se všichni máte? Už se připravujete nq vánoce? Já včera pekla cukroví a Bowien byl ve svém živlu žebrák jeden§

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:07
- Nahlásit

Díky, já jsem se na to ptala na Zetoru, jinde to nevyšlo, tak doufám, že tohle vyjde, ale stejně nevím jak konkrétně se mám domluvit na trénink. Nejspíš jsem mluvila se Soňou Šabackou a říkala, že na stránky dá asi někjaký plán.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:09
- Nahlásit

papillon_girl
No jo, už se to blíží, taky budu muset začít uklízet a péct. Ale kdy?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:25
- Nahlásit

papillon_girl
Ujde to. Taky jsem už pekla a máme napečeno, teď jen udělat nepečené, naplnit, ozdobit a je to. Co se týká úklidu okna už mám umyté, i když pořád prší, sklo pomyté, tak teď jen převlést peřiny, utřít prach a vyluxovat a je hotovo. Pejsani jsou také okoupaní a pelíšky vyprané. Játrové, psí mlsky, na které byl tady recept, jsou také upečené a mohu říct, že AA móóóc chutnají, ale Papoušková prý radši piškotek.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:28
- Nahlásit

maxim
Ahoj,
ptala se mě kamarádka s australákem, že by se k nám přidala do Olomouce. Má Oktávku a bydlí tvým směrem, tak by nás pobrala postupně. Co ty na to?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:33
- Nahlásit

Bubacek

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:36
- Nahlásit

cafina
Hlavně, abychom nakonec nemusely pronajmout autobus
Ne, pokud se australák nezblázní z těch malých, tak samozřejmě proč ne. Bude nás víc, bude legrace. A kde bydlí?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:37
- Nahlásit

maxim
co to je???

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:41
- Nahlásit

Bubacek
To je závist. Že už máš skoro všechno hotová a já se nemůžu rozhoupat a donutit

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:47
- Nahlásit

maxim
No, ale musím konstatovat, že mám šikovné pomocníky. Je nás doma sedm ( 3AA+1PAP, 2 děti a moje maličkost ), počkat osm málem jsem zapomněla na křečíka a když se práce dobře rozdělí tak to jde jako po drátku. I když naše Papoušková spíš nadělá nepořádek, jak pořád kuchá ty plyšáky, ale je to miminečko a vše je ji předem odpuštěno.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:06
- Nahlásit

cafina
Ahojky, toho psíka, kterého si chtěla vzít Zuzka s Tomem, tak toho už si někdo vzal? Není už na stránkách.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:08
- Nahlásit

Bubacek
No tak to já mám doma taky pomocníky - dvě děti, kočku, pejsana, rybyčky a možná nějaké pavouky za lednicí. Ale i tak je to na mně, zatroubit do útoku. Říkala jsem si tento víkend. Ale jestli bude v sobotu cvičák a v neděli ty agi závody, tak to asi neklapne. Budu se muset překonat, jsem totiž hrozně líná, a udělat všechno nějak během týdne.

Radka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:20
- Nahlásit

Bubacek
maxim
Ahoj, tak já už mám napečeno, včera jsem to doplácala, přes noc ztuhla čokoláda, tak dneska jak příjdu z práce musím cukroví schovat do krabic. Sklo mám naleštěné od listopadu, takže mě už taky čekají jen okna a peřiny

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:28
- Nahlásit

maxim
Čauky, mám na tebe menší prosbu. Nevzala bys mě v neděli do těch Šlapanic? Že bychom daly sraz u toho kostela (hned jak se odbočuje na ulici Šlapanická). Pokud teda nejedeš jiným směrem.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:42
- Nahlásit

maxim
Bydlí v Oslavanech. Australanka je hodná, se Sunny se kamarádí, je to ještě dorostenec. A stejně bude v kufru. Podrobnosti domluvíme před výstavou. Tak já jí písnu, že s náma může počítat.

baile
Už si ho vzal jiný zájemce.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:46
- Nahlásit

cafina
Tak to jsem ráda, že si ho někdo vzal. Ale koukám, že "mého" krasavce si ještě nikdo nevzal. To je asi kvůli tomu kašli?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:51
- Nahlásit

baile
Už se mu ukončila léčba, ale musí se počkat, než odezní účinky antibiotik, aby se dal naočkovat, a pak se může vydat do světa.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:53
- Nahlásit

cafina
tak snad najde někoho aktivního. Budeš mít volno příští středu?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:56
- Nahlásit

baile
To jsem zrovna v práci. Co příští pondělí ?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:56
- Nahlásit

Radka
Ahoj Raduš, moc ráda Tě vidím. Ty jsi, ale šikulka. Taky to budu muset doplácat přes týden, protože tento víkend mám tak nabitý (ale příjemnými věcmi), že začínám mít obavy, že to všechno nezvládnu. V sobotu dopoledne návštěva, přijede mi babička (88let), odpoledne jedu do Prostějova na Adventní koncert R. Pachmana. A v neděli si přijedou pro štěňátko a ještě nevím jestli přijedou ke mě domů nebo tam budu muset jet. No uvidíme.
Jó a Papoušková je skvělá, jsem strašně ráda, že jsme si ji pořídili.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:00 - Změnil/a: baile
- Nahlásit

cafina
V úterý mám zkoušku, tak se v pondělí budu učit. Ale jinak jsem zjistila, že můžu i příští čtvrtek nebo pátek. Už by se nemělo vyučovat. To máš volno?

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:03
- Nahlásit

baile
Jo, to mám volno! Tak já si to předběžně píšu do kalendáře a ještě se pak dodomluvíme

baile
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:05
- Nahlásit

cafina
super, kdyžtak si napíšeme sem nebo na mobily

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:14
- Nahlásit

Šárka
já jsem se na to ptala na Zetoru, jinde to nevyšlo
Tomu nerozumím? Já myslím, že na rozdíl od KZJ tyhle organizace nové členy přijímají..

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:26
- Nahlásit

baile
A co tady tenhle pro Zuzku a Toma? Bude jezevčikovitý, ale je hrozně fajn! č. 1075/2007

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:28
- Nahlásit

baile
Jedu od dálnice, takže na Šlapanickou odbočuju doprava. Jasně že tě vezmu.

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:36
- Nahlásit

cafina
Tak z Oslavan by mohla jet přes Ostrovačice, aby se dostala na dálnici. Jenom jsem to chtěla vědět, aby si kvůli mně třeba zbytečně nezajížděla

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání