| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:08
- Nahlásit
cafina
Už jsi posílala přihlášku na Brno?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:15
- Nahlásit
maxim
dneska nám odpad cviák, tak se s bowem nedá vydržet, bo se chová jak blázen!!!!!! To je zase energie.. Doufám, že dneska stihnu ještě pořádnou procházku, protože tu máme krásně a svítí slunííííčk§!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:22
- Nahlásit
papillon_girl
U nás je taky krásně. Minule cvičák odpadl, protože cvičiště se prý podobalo zoranému poli po záplavě, tak snad to dneska bude lepší. Nebo že bych si vzala na přezutí holiny?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:29
- Nahlásit
maxim
Nebo že bych si vzala na přezutí holiny?
holíny radši ne....... Jednou jsem to zkoušela a výsledek byl, že jsem se skoro nemohla pohnout a pes předde mnou zdrhal v dálkácha já ho vůbec nestíhala! To už výjde nastejno vzít si kopajdy nebo nějaký zimní bo´tule, s tím rozdílem, že se budeš moct hýbat!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:30
- Nahlásit
maxim
možná jenom, když zrovna nebudete běhhat, ale věčné nazouvání a vyzouvání by ti asi začalo lízt krkem!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:44
- Nahlásit
papillon_girl
No ale my dnes nemáme agi, ale základní poslušnost. Tam toho moc nenahýbu.
Holiny ale stejně vypouštím a risknu běžnou obuv.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:45
- Nahlásit
maxim
Ještě neee. Ale myslím na to, uzávěrka už se blíží. Když já teď jaksi vůbec nestíhám Ale přihlásím, neboj, květina se ochlupuje velmi intenzivně, je z ní opavdu kočka! Trochu se i uklidnila - ale to bude asi tím, že jsem měla teď hodně volna, tudíž ona volno neměla vůbec žádné
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:49
- Nahlásit
cafina
Tak to jsem na ni zvědavá Hlavně na ten klid...
Vyrážíme na cvičák.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 14:01
- Nahlásit
maxim
No ona je klidější spíš doma, už si nehraje pořád, ale občas. Venku to teda poznat není, tam běhá stále - stále.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 15:38
- Nahlásit
Tak na cvičáku bylo dneska dobře. Sice blato, ale našla se tam i tráva. A hlavně bylo teplo
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 15:39
- Nahlásit
maxim
Kéž by to vydrželo i do zítra! A jak vám to šlo? Co míček a aportování?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 15:58
- Nahlásit
cafina
aportování jsme nenacvičovali. To budu asi muset sama
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 16:06
- Nahlásit
maxim
To určitě. Když není extra zapálený aportér, tak přítomnost ostatních psů působí většinou rušivě, tudíž je až pro pokročilé
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 18:18
- Nahlásit
cafina
Mám teď nějakou práci, tak ahoj zítra.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 11:59
- Nahlásit
Ahoj!
Pamatujete, jak sem Radka napsala odkaz na toho plyšovýho papillonka? Dneska jsem od paní dostala odpověď, že cena je 280euro + 20 euro poštovné, což je vpodstatě asi 9 000kč! Myslíte že ue to možný? Nesekla se třeba o tu jednu nulu,???????? Já si ho fakt chtěla objhednat, ale tohle je fakt too much!!!!!! Ještě 1 000kč k tomu a můžu si koupit radši živého pejska!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 12:17
- Nahlásit
papillon_girl
No jestli se nespletla, tak je to děs. Ale v Rusku je asi možný všechno.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 13:24
- Nahlásit
maxim
no taky si říkám¨!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
[b]cafina
baile[/b]
Jaký to číslo pejska říkala Zuzka?
1065?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 07:49
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, tak to je síla . To já si taky raději koupím živého a baba ať si plyšové nechá v Rusku.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:07
- Nahlásit
maxim
jo to je to štěně
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:17
- Nahlásit
Šárka
Takhle na fotce podle tlapek bych si taky myslela, že bude menší, ale hlava vypadá mohutně. Pak se v tom vyznej, když to můžeš jen odhadovat.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:41
- Nahlásit
Dargo v 7 týdnech vážil 5 kg.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:44
- Nahlásit
asi si ho brat nebudou, že? On jim každý řekne něco jiného, je to těžká, ale chtěli velkého psa a přezdívali ho bernardýn , ale nejspíš obra nechtějí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:44
- Nahlásit
Šárka
Tak to musel být sladkej medvěd
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:45
- Nahlásit
já si nemyslím, že z něj vyroste velikánský pes
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:48
- Nahlásit
Šárka
No podle toho, co říkali v neděli si ho brát nebudou, protože by byl moc velkej.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:49
- Nahlásit
to jsem zvědavá koho si tedy vezmou
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:51
- Nahlásit
Šárka
já si nemyslím, že z něj vyroste velikánský pes
No to je právě smůla těch kříženců z útulku. Nikdo neví, jací byli rodiče, kolik jim vlastně je a jak tedy asi budou vypadat. A když někdo fakt nemůže mít velkýho psa, je asi lepší, když si to štěně vůbec nevezme než aby ho pak vracel.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:53
- Nahlásit
Šárka
to jsem zvědavá koho si tedy vezmou
Oni jsou jako rozhodnutí, nějakýho si určitě z útulku pořídit?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:57
- Nahlásit
cafina
Ahoj, vy prý máte www stránky ohledně záchranařiny a jí si je omylem smazala, bylo to na websnadno. Můžeš mi je napsat?
Byvila jsme se s tou holčinou od kavkazáka (omlouvám se zapoměla jsem její jméno) o tom že ji s tím psem nechtěli na skoro na žádný cvičák vzít a na Zetoru a tak když jsme šli okolo, tak jsem ji přesvědčila, že se půjdem zeptat a šlo to a dokonce se mi podařilo k té záchranařině, ale smazala jsem si ty stránky. Musím pochválit i toho zlého psa, jak pak byl moc hodný.
|