| Autor |
Zpráva |
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:10
- Nahlásit
papillon_girl
Před chvílí jsem s Endíkem trénovala prvky do tance se psem. Co ty a Bowien? Nechcete se přihlásit taky na soutěž v tanci v Ráječku u Blanska?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:47
- Nahlásit
baile
Co ty a Bowien? Nechcete se přihlásit taky na soutěž v tanci v Ráječku u Blanska?
a kdy to bude? nevím, bojím se, že to dopadne tak jako na zkouškách, ale mohla bych to zkusit! Bow se vždycky lekne, jak je ta hudba nahlas!!!! ale když se odhodláme, a to že se odhodlat musíme, natrénujem to! a alspoň se tam konečně potkáme.. Jinak je to hroznej šikkula a hrozně rychle se všechno učí, je na tanec prý jako dělaný, ale je to stydlivec Umí Andy taky panáčkovat??? umíte nějaký zajímavý cvik, mě už nenapadá, co ho naučit
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 20:57
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj
Já jsem tady žádnou fotku, na kterou mám kliknout, s PFkem nenašla
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:22
- Nahlásit
v Brně už je táké snih
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:24
- Nahlásit
Šárka
No jak to? Jsme 20km od Brna a tady nic
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:26
- Nahlásit
maxim
našla jsi to PF? je o stránku zpět
a mohu se zeptat na víkendový výlet domluví se něco a mohu se přidat?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:35
- Nahlásit
Šárka
našla jsi to PF? je o stránku zpět
na straně 69? Tam jsem ho nenašla
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:43
- Nahlásit
Šárka
Ten výlet bude v sobotu nebo v neděli, přesně to ještě nevíme a je pro malá plemena, protože minule se někteří pejsci těch velkých báli. Takže pokud vezmeš čivaváčka, tak se samozřejmě přidat můžeš
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:49
- Nahlásit
papillon_girl
Jo, určitě to pojď zkusit! Je to 24.2. v Ráječku u Blanska. Téma je povolání . Nemusíš se bát (já se sice po každé taky bojím, ale to je u mě normální). A navíc - papillonci jsou šikovní
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:50
- Nahlásit
už se domlouvá výlet u OBI v sobotu na 13 hod v Bystrci, tak uvidím jestli se něco domluví, jestli ne tak se s prckem přidám
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 12:53
- Nahlásit
papillon_girl
Jinak informace a přihláška jsou tady na těchto stránkách: www.tanecsepsem.cz Pokud se přihlásíš, tak aspoň tam budeme mít konkurenci (jinak tam žádný jiný papillon netancuje)
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:03
- Nahlásit
Šárka
Ten výlet bude až příští týden 29. nebo 30.12.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
maxim
ajo
a tento víkend se vám to nehodí?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:07
- Nahlásit
baile
Ahoj, jak bylo dnes na tréninku tance ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:08
- Nahlásit
Šárka
No já osobně budu dohánět předvánoční přípravy. Na poslední chvíli jako vždy
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:22
- Nahlásit
Šárka
Tento týden v sobotu můžu jenom já a Zuzka (Tom) s grifonkem. Tak uvidíš, buď se k nám přidáš nebo půjdeš s jinýma psíma kamarádama do té Bystrce.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:26
- Nahlásit
baile
Tom mi psal, že se zeptá Zuzky a podle jejího rozhodnutí by jsme kdyžtak šli k obi všichni.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:30
- Nahlásit
info:na neděli se plánuje výlet do Moravan (za futurem)
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:35
- Nahlásit
maxim
Ahoj! No super, jsem tak šťastná!!! Prvně jsme šly vyvenčit psy do lesa, tam si poběhali (ze začátku Andy štěkal na Edu, ale pak už to bylo v pohodě). Pak jsme čekaly na jednu paní (Janča totiž zapomněla klíče ) - mezitím si Andy se Sunny moc pěkně hráli (boxovali se a honili se). Pak přišel na řadu výcvik. Koukala jsem závistivě, jak to cafině se Sunnynkou jde. Pak jsem si vzadu trénovala prvky z tance (moc se Andymu nechtělo, radši by běhal se Sunny). Potom jsme se šli ohřát do té místnosti. Andy byl tak šťastný, že se začal předvádět před Sunny a pak se ji pokoušel obšťastnit . Ale ta se nedala, a snažila se ho kousat do pacek. Nakonec jsme si zaběhli menší okruh agility. A jeli domů.
No prostě nádhera. Ještě jednou děkuji cafině za to, že mi umožnila tam být s ní
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:38
- Nahlásit
Šárka
Dobře, tak já počkám, co mi napíše Tom se Zuzkou.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:43
- Nahlásit
baile
No prosím. Tak když si Sunnynku neokupuje pro sebe Max, tak si s Andym taky pěkně pohrají. Takže asi bude přece jenom na holky, jenom je stydlivej
No jo, jestli já bych taky radši nebyla někde v lese na procházce s kamarády, než tady čučet v práci...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:44
- Nahlásit
baile
Tom psal, že chtějí malovat a že ještě neví.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:52
- Nahlásit
Zuzka mi psala, že jo.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 13:53
- Nahlásit
maxim
No taky jsem si říkala. To bylo poprvé, co skákal na nějakou fenečku . Asi nemá rád konkurenci, tak to vždycky vzdá, když je poblíž Max.
Sunnynka měla pěkný červený kabátek s kožíškem. Určitě by se Maxovi taky líbila
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:14
- Nahlásit
baile
Sunnynka měla pěkný červený kabátek s kožíškem.
Ten jsem už viděla na té vycházce na Klajdovku. Než jste přišli, tak jí ho cafina sundala. A Maxovi se potom líbila i bez kabátku, však víš
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:32
- Nahlásit
baile
tak zítra ve 13 hod zastávka Kamenolom
ahoj
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 14:59
- Nahlásit
Tak kde je ta PFka od papillon_girl? Já ji nevidím
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:12
- Nahlásit
Halóóó
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:33
- Nahlásit
maxim
Tož ten je krásný. Já jsem Ti PF-ko poslala na e-mail.
Nemohu tady dávat obrázky.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:35
- Nahlásit
|