| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:51
- Nahlásit
cafina
No pokud by to bylo jen pro zábavu, tak jdem do toho
KDE JE SRAZ NA TU NEDĚLNÍ PROCHAJDU
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:02
- Nahlásit
No tak nic. Zapomněla jsem, že máme na domluvu ještě týden čas
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:09
- Nahlásit
baile
Fotky jsem si prohlídla, je to bezva, je na něm vidět, že se mu to fakt líbí
Ale video mi nešlo spustit, když jsem klikla na odkaz, zobrazila se prázdná stránka
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 07:51
- Nahlásit
maxim
Sraz si dáme asi u Zoo, nemusel by tam být nátřesk. A buď necháme auta tam a popojdem kousek s pejsky na vodítku nebo se šoupnem ještě o parkoviště dál. Odtam už je to jen přes silnic a jsme v lese
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 10:08 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Ahoj
Ty jsi v práci?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 10:14
- Nahlásit
maxim
Jasně!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:03
- Nahlásit
cafina
Tak to mají útulkáčci ten nejlepší dárek k vánocům
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:36
- Nahlásit
cafina
Máš dárečky pro svoje čtyřnohé kamarády? Max dostane iglů a plyšového medvěda. A kočka dostane na vánoce odklad, neustále jí totiž slibuju, že ji potvoru jednu škodolibou vyhodím na mráz
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:42
- Nahlásit
maxim
Dárečků pro pejsky máme plno, byli asi celý rok nejhodnější, protože budou mít nejvíc dárku ze všech. Konkurovat jim bude jen maminka ( jak jinak ). Dostanou žvýkací kostečky a pak dvě sady různých hraček - tzn. 8 nových kusů pískacích potvor (moji tři psy a staroch Clifásek)
A kočku nevyhazuj, určitě by ti po ní bylo smutno!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:48
- Nahlásit
cafina
Max bude mít určitě největší radost z toho medvěda. On má totiž ještě oči a taky krásnou mašli...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:51
- Nahlásit
cafina
Kostičky a různé jiné dobrůtky dostává ten náš rozmazlený motýlí jedináček celý rok, tak pod stromek nedostane nic, aby si ještě nakonec nemyslel, že je všední den...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:00
- Nahlásit
maxim
Sunnynce se včera odpoledne ulevilo, a tak pomáhala mamince se stromečkem. Cokoli našla na zemi, sbalila a hned s tím do boudečky. Je to straka, potvůrka jedna!! A večer se mnou balila dárky - no hrůza, mě to normálně nejde, ale s její pomocí to byla opravdu kalamita. Málem jsem ji několikrát přibalila dovnitř
My máme kostečky hlavně proto, abychom se taky dostali k vlastním dárkům. Prvně totiž dostanou pejsci hračky a my se na ně aspoň půl hodiny díváme, jak jsou nadšení a jak si hrají a pískají. No a potom ještě dostanou ty kostečky, každý se někam zašije do koutku a my máme čas i na sebe
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:14
- Nahlásit
cafina
Max taky kontroloval, co balím, ale nepřekážel. Když zjistil, že mu nedovolím sežvýkat balicí papír a zalepit se izolepou, stočil se mi za zády a hřál.
No, aby Maxe zaujala kost natolik, že by nás nechal v klidu rozbalit dárky, musela by být telecí. Přinejmenším. No ale snad ho dostatečně zabaví ten medvěd, který se kosmickou rychlostí zařadí mezi slepé kamarády...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:34
- Nahlásit
maxim
Tak to ti doporučuji vyzkoušet ještě vepřový rypáček. Ovčákům je to jedno, ale květinka je vybíravá a do tyčinky jí chvilku trvá, než se zakousne a začne žužlat. A ještě s ní zvládne dělat akrobatické kousky, kouše jí na zádech, hraje si s ní. Zato rypáček, ten do sebe tlačí, div jí oči nevypadnou
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:46
- Nahlásit
maxim
cafina
Ahoj holky!
Maxim: Zkus ten odkaz otevrit v normalnim exploreru (v prohlizeci mozila firefox to myslim nejde)
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 12:54
- Nahlásit
cafina
Dnes jsem mluvila se Zuzkou a Tomem. Tomovi se to štěně líbí, ale Zuzce se prý víc líbí to bílé štěně 1136. Oba pry maji docela strach se jit do utulku podivat, ze by pak byli moc zklamani, kdyz by si urcite stene nevybrali. Tak se budou jeste pres svatky rozmyslet.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:01
- Nahlásit
cafina
Ted mi Tom pise, ze se te mam zeptat, k jakemu plemeni bys prirovnala toho pejska 1139. Co z neho zhruba vyroste? Tomovi se fakt libi, ale stale jeste se mu z hlavy nevykouril staford
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:02
- Nahlásit
cafina
A jestli pry neni moc hrrr (ten 1139)? Aby porad neprevalcovaval Connyho.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
cafina
Maxovi by se vepřový rypáček určitě líbil, ale nevím, co by tomu říkala má mladší dcera, zatvrzelý vegetarián z důvodu nesouhlasu s týráním zvířat, do kterého zahrnuje i jejich zabíjení a násladnou konzumaci. tak asi zůstaneme u kostiček.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:06
- Nahlásit
baile
Aby porad neprevalcovaval Connyho
A staford by ho houpal na klíně nebo co ?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:06
- Nahlásit
maxim
Taková mlaďoučká a už je vegetariánka? Je hodná, že nepodporuje zabíjení zvířat. Já osobně bych asi bez masa žít nemohla
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:07
- Nahlásit
maxim
A staford by ho houpal na klíně nebo co ?
No to jim pořád říkám, že stafordi jsou jedni z nejhravějších plemen a že bývají hrrr. Ale oni jsou zaslepeni láskou k stafordům.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:13
- Nahlásit
baile
Taková mlaďoučká a už je vegetariánka
No jo, pořád jí všichni říkají, že to pro ni není dobré, ale nedá si říct. Já mám maso taky ráda a všechno, co je s masem spojené. Právě mi na sporáku jako seno smrdí sojový řízek, který jí připravuju k štědrovečerní večeři.
Ale oni jsou zaslepeni láskou k stafordům.
To je problém, když člověk při výběru nepoužívá taky rozum. Aby potom nebyli překvapení. Conny se ho bude jistě bát a co potom.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:16
- Nahlásit
baile
Tak na exploreru se mi to otevřelo.
V tom malém ďáblíkovi bych teda Andyho nehledala. Koukám, co se to v něm skrývá
Max si taky hrozně rád hraje na zlého vrčivého a strašně nebezpečného psa. Asi budou ti motýli fakt všichni stejný třeštidla.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:17
- Nahlásit
maxim
Conny se ho bude jistě bát a co potom.
Tak hrozný to snad nebude, když ho budou mít od malinkatého štěniska a budou mu zakazovat jakékoliv drsné skákání na Connyho, tak si myslím, že by to snad šlo. Ale osobně se taky přikláním k nějakému ne tak robustnímu kříženci.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:20
- Nahlásit
maxim
jojo, Endík má vždycky strašně dobrou náladu, když se vrátí z nějaké super procházky, že pak ho chytá rapl, neví co by popadl do huby, začne rotovat a štěkat a pak když už mu dojde energie, tak sebou práskne a chrní. Někdy má ještě větší záchvaty běhání, ale to většinou nestihnu vytáhnout kameru
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:28
- Nahlásit
baile
Já jenom doufám, že ho Maxova přítomnost nepřipraví o to poprocházkové nadšení. Je vždycky takovej zakřiknutej a se Sunnynkou si nehraje...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:36
- Nahlásit
maxim
Nene, neboj, Endík si sice se Sunnynkou nehraje, ale stejně bývá z procházky nadšený, protože i Maxík je jeho kamarád, tak má radost, že má kolem sebe spoustu kamošů.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
baile
Tak to je dobře.
Už se těším na neděli. Jenom by mohlo ještě nasněžit. Kolikátý rok už jsou vánoce bez sněhu? Kdo je na něho zvědavej v únoru, žejo
|
baile
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:44
- Nahlásit
maxim
Já sníh ani moc nemusím, protože oni potom strašně solí chodníky, že pak ta sůl štípe Andyho do pacinek a špatně se mu chodí.
|