Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:08
- Nahlásit

cafina
Který číslo ? Mrknu. Huráááá

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:20
- Nahlásit

maxim
1139/07 Ale prý vypadá na fotce mnohem větší než ve skutečnosti. Tak snad se pak budem potkávat na procházkách

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 16:23
- Nahlásit

cafina
Tak děkujeme!!!! Šťastnou se stala Formika Anée od paní Hartmanové to je taky pořádné číslo, jakoby si chvílema s Bowem vyměnili role... Nakonec jsem mu ji přidržela, ale byla to teda pořádná domina! Taky, že si to Bow na ní dozajista vychutnal a musel si připadat jako nějaký patriarcha.....

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:13
- Nahlásit

cafina
Ten je moc roztomilej. Kdy mu skončí karanténa?

maxim
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:20
- Nahlásit

cafina
Za chvilku odjíždím do Šlapek, venku je nějak podezřele namrzlo
Takže v neděli v 9.00 na parkovišti u ZOO.

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:25
- Nahlásit

papillon_girl
Sunny je na tom podobně. Tuhle "hru" by přijala asi jen v případě, že by se u toho oba střídali

maxim
Karanténa končí dle zdravotního stavu a dle počtu červíků v bříšku, zřejmě příští pátek, ale uvidí se.
Dobře dojeď a neuklouzni!
V neděli se budu moc těšit!!!!!!!!!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:27 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Tady vám poslílám ty nej fotečky, stačí na to kliknout...
[imgs] http://album.inMail.cz/@papillon.girl?675590[/imgs ]

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 17:30
- Nahlásit

cafina
Tuhle "hru" by přijala asi jen v případě, že by se u toho oba střídali

baile
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 18:46
- Nahlásit

cafina
teda dneska jsi tam v útulku měla zájemců...Je to tam asi jak na běžícím pásu, že?

cafina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2007 19:27
- Nahlásit

baile
To jo, ale tihle si nic nevybrali, kočka byla moc velká a moc hnědá..
Tak já už pádím domů, v neděli ČAU!!!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:09
- Nahlásit

Ahoj! Tak vám tu všem přeji krásný a nej nej nej nejlepší nový rok plný úspěchů nejen psích, ale těch především!
Prostě se mějte skvěle... Já hned zítra ráno vyyrážím s kámoši na hory a budu tam až do 1., tekže písnu až za rok.... Jinak si hlavně silvestra pořádně užíjte a a´t je i pro pejsky alspoń trochu příjemným svátkem......

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 10:34
- Nahlásit

Halóóó, halóóó, kde jste kdóóó?

Jak se líbila procházka? Nám moc, květinka spinkala až do večera - ale nejdřív jsem jí musela odmrazit zadeček. Měla ho chudinka namrzlý od toho neustáleho slintání pánu dvořitelů

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:36
- Nahlásit

cafina
Měla ho chudinka namrzlý od toho neustáleho slintání pánu dvořitelů

Nám se procházka taky moc líbila, jenom jsem si z ní donesla otravnou rýmu zajímavý, když mrznu na agi, tak nic a taková pěkná procházka a já musím potkat bacil...
No ale prdím na ni, ať si otravuje, nebudu si jí všímat. Teda až na ty kila kapesníků
Pořád čekám že Tom vloží na Connyho stránky nějaké fotky, ale zatím nic.

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:41
- Nahlásit

maxim
Taky se těším, jak nás a naše sluníčka zase zvěčnili. Zkusím dnes popohnat očkování miminka, jestli by ho nemohli dostat dřív, ale pššššššt, zatím nic nahlas neříkat

jenom jsem si z ní donesla otravnou rýmu
A co vitamínky? Papáš?!

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:56
- Nahlásit

cafina
Je to divná věc, ale já jsem zjistila, že jakmile začnu papat vitamínky, a to třeba i jen preventivně, hned na mě něco vleze. Teda jako nějaká nemoc. Ale to mám teď na mysli ty umělé vitamínky. Ovoce jsme měli, ale už se snědlo, zbývá tu nějaká mrkev a ušklebené jablko, tak se je pokusím schroupat, než si budu moct koupit nějaké čerstvé, dneska se mi ale nikam nakupovat nechce. A uvařila jsem si čaj s citrónem.
Jsem zvědavá, jak si budou Zuzka s Tomem s miminkem rozumět. Někdy má člověk pocit, že tomu chudáčkovi z útulku musí vynahradit všechno, čeho se na něm zlý člověk dopustil a to se dá lehce přehnat, všechno se mu odpustí i to, co by se nemělo. Já to znám, můj otec má fenku z útulku a zezačátku jsme jí nechali zbytečně volnou ruku...

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:00
- Nahlásit

maxim
Jenom jestli to tvoje tělo nedostane vitamínový šok, když mu občas nějaké dopřeješ!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:03
- Nahlásit

cafina
No vidíš, nějak tak to asi bude
Ale nějaké to ovoce i zeleninu jím, asi tak, jako každej. Nejlepší na přísun vitamínů je můj kolega v práci. Nosí mi svačiny i s ovocem a zeleninou, prý abych se najedla a nebyla protivná z hladu, až mu budu dělat doklady
Dívala jsem se, že Pointr už se vrátil k páníkovi

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:12
- Nahlásit

maxim
To máš teda hodného kolegu

Pointr už je doma. A co říkáš na paní mastinovou. Už volala majitelka, taky si ji vyzvedne, prý je to anglický mastif dlouhosrstý. No já teda znám jen krátkosrsté a mnohem větší, ale uvidíme, co si k ní přinese za doklady. Třeba budu muset rozšířit své vědomosti! Každopádně mě málem snědla láskou, když jsem ji ráno s kolegyní přijímala.

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:17 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
No když může existovat australská nebo americká čivava, tak proč ne dlouhosrstý mastif. Ono je těch plemen najednou tolik, že z toho nejsem moudrá. Například mě překvapila rasa Hokaido. Nikdy, až do té doby, než jsem byla na výstavě, jsem o něčem takovém neslyšela. Teda až na ten japonský ostrov

maxim
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:27
- Nahlásit

cafina
Ten zvoneček s motýlkem je moc pěknej. Hned jsem si ho dala do vitrínky

Bubacek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 14:19
- Nahlásit

Pro všechny,
přeji do Nového roku hodně zdraví, štěstí, splněných přání a úspěchů a dobrodružství s Vašimi psími miláčky.

baile
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 15:48
- Nahlásit

cafina
maxim
Ahoj holky, procházka byla jakovždy krásná. Endík taky pak dlouho spinkal, tak mě nechal chvilku se učit (jinak furt otravuje ).
Tom jak teď se Zuzkou bydlí v tom novém bytě, tak tam prý nemají zatím internet. Takže na fotečky budeme muset asi chvilku počkat.
Jdu se zase učit, ach jo . Se máte, že už se nemusíte drtit takový nesmysly.

cafina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2007 16:29
- Nahlásit

maxim
Tak mastifka byla původně z útulku z Itálie, takže původ taktéž nejistý. Tak se nemusím učit nové plemeno

to all
Nějakým zázrakem nás opět pustí dnes dřív domů. Takže všichni hezky oslavte příchod nového roku, pozor na bublinky a na ranní námrazu a se skalními příznivci se tady budu těšít zítra nadiskusovanou

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 10:41 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
baile
A je tu nový rok
Místo nebezpečné námrazy na nás venku čekal sníh. Nic moc, ale vypadá to pěkně. Včera jsme byli s Maxem a mou kamarádkou na vycházce, a protože bylo tak pěkně, trošku jsme ji protáhli a nakonec z toho byly tři hodiny. Když jsme se vraceli, začali už někteří nadšenci střílet petardy a Max se bál. Ale zjistila jsem, že není utíkací, ale chovací Tak jak jindy se nerad nosí, tak teď se mi cpal do náruče. Chvilku jsem ho nesla, ale pak už musel zase po svých a domů jsme doletěli kosmickou rychlostí , což ovšem tedy neprospělo mé rýmě a ta se mi pomstila. Smrkám jak o závod a už mi došly i papírové kapesníky, ještě že mám z dob dávno minulých schované staré dobré látkové
Dneska se musím trochu poléčit, zítra je agi.

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 11:10
- Nahlásit

maxim
Ahoj,
mám pocit, že se řídíš heslem: co mě nazabije, to mě posílí Ale neboj, jsem úplně stejná
Já jsem včera cestou z práce vyzvedla čenouška Blečka, kterého jsem měla přes noc na hlídání, doma jsem sbalila zbytek smečky a vyrazila jsem do polí. Bylo to úžasné, petardy se ozývaly jen z dálky, jinak všude ticho a tma, jen šustění psích tlapek na sněhu a vzrušený dech psích nadšenců. Moc mě mrzelo, že dnes musím trčet zas v práci, mohla jsem přes den vyrazit na krásný výlet - 3 ovčáci, papillonka a já. Hmmm.
Půlnoční oslavy jsme taky nějak přečkali. Květince spíš vadilo, že ji někdo budí, když ona chce relaxovat. Byla z toho taková rozmrzelá. Ale doufám, že to na ni nezanechalo žádné následky. Na některých zkouškách se přezkušuje reakce na střelbu a doteď jsme to měli v pohodě, tak snad jí to vydrží. Musím to zase na cvičáku potrénovat, až opadne to novoroční šílenství.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 11:20
- Nahlásit

cafina
mám pocit, že se řídíš heslem: co mě nazabije, to mě posílí

No to je jasný takový blbosti jako je rýma a podobně mě hrozně vytáčí, protože mě omezují v tom, co chci dělat a já chci všechno dělat hned a ne čekat, až si choroby usmyslí mě opustit
Nějak jsem v tom svátečním ruchu zapomněla s Maxem trénovat na výstavu. Třeba to posouzení na stole, že? No ještě mám čas, tak už se do toho musíme pustit.
Na té včerejší vycházce jsme šli lesem, je tam potok a ten byl částečně zamrzlej a voda proudila pod ledem, dělala u toho takový zvláštní zvuk, připomnělo mi to zimu v Tatrách, když jsem tam jako dítě byla s rodiči, zamáčkla jsem nostalgickou slzu a pohladila psa. Je fajn, že i teď, když už člověk není dítě jsou na světě věci, který mu dělají radost

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 12:42
- Nahlásit

cafina
Teď jsem se dívala na ty dva vaše nové nádherné přírůstky v útulku. Ten zlatej retrívr je fakt nádhernej Snad si pro ně majitelé co nejdřív přijdou

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 13:46
- Nahlásit

maxim
já chci všechno dělat hned a ne čekat, až si choroby usmyslí mě opustit
Svatá pravda!!

jsou na světě věci, který mu dělají radost
V tomto já jsem dítě pořád. Já jsem jako pan doktor z Vesničko má.. Kochám se stále

dva vaše nové nádherné přírůstky v útulku
Bylo jich víc, ale něco už vrátili v noci, některé my ráno, co jsme už znali z předešlých návštěv. Pro retrívra si taky přijdou. Má krásnou barvu, ale trochu moc sebevědomí na můj vkus. Asi to doma trošku řídí.. Mám trochu obavy, aby v "chovu" retrívrů bez PP nevznikl taky časem syndrom agresivity, jako se to stalo kokršpanělům.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:05
- Nahlásit

cafina
v "chovu" retrívrů bez PP
Myslíš, že v papírovém chovu se na agresivitu dává pozor? Že se vůbec dnes při uchovňování dbá na povahu?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:28
- Nahlásit

maxim
No asi ne všude, ale určitě zvíře s PP, pokud má být uchovněno, musí projít výstavou a bonitací, případně ještě nějakou zkouškou nebo povahovými testy, tak věřím, že touto sítí projde jen málokterý agresivní jedinec.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání