Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:52 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
No doufejme.

Já musím zítra do prááácééé

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:57 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 15:09
- Nahlásit

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:01
- Nahlásit

maxim
Když odcházím z práce po druhé dvanáctce, často si připadám jako ten tvůj poslední smailík..

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:07
- Nahlásit

maxim
A nebo takhle:

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:08
- Nahlásit

maxim
Jak to děláš, že je máš takový hezky akorát?!

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:10
- Nahlásit

cafina
Jsou krásní, že? A takoví všeříkající, člověk už nemusí víc dodávat
Ale jsem fakt otrávená při představě, že zase musím do práce. Tak jsem si hezky zvykla, že jsem doma a čeká mě jen vycházka se psem a přáteli... No ale možná je to tak hezký právě proto, že vím, že je to vyjímečně. Nechodit do práce vůbec by mě asi taky nebavilo. A nejen proto, že bychom záhy pomřeli hlady...

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:14
- Nahlásit

cafina
Jak to děláš, že je máš takový hezky akorát?!
V odkaze, až si ho sem nachystáš, umaž v adrese to "s" v hranatých závorkách na začátku a na konci : [imgs]

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:22
- Nahlásit

maxim
že by ?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:28
- Nahlásit

maxim
Já má teď dva dny volno, ale jako vždy mám program od rána do večera, takže vlastně pojem volno je jen relativní. Ale mám tam zařazeno i procházky a cvičení s vlastními pejsky a na to se moc těším!

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:29 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
No vidíš
Takhle byl Max včera po procházce unavenej

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:48
- Nahlásit

maxim
Jéé, mě to nejde zobrazit

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 16:56
- Nahlásit

cafina
A co teď ?

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 17:51
- Nahlásit

maxim
No teda! Oni jsou tak krásní, když jsou unavení a odpočívají! Já si ty chvíle odpočinku vždycky moc užívám, protože jich není mnoho Sunnynka, když přejde z tvrdého spánku, do příjemného odpočívání, převalí se na záda a střídavě jí trčí nohy do vzduchu a nádherně si lebedí. I odpočinek se musí umět vychutnat

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:05
- Nahlásit

cafina
Přesně jsou hrozně roztomilí. Max je mi pořád v patách, jak si na chvilku sednu, rozvalí se mi u nohou a hodlá odpočívat. Jenomže já nevydržím dlouho sedět a pořád ho ruším. Jenom večer, když jdeme spát, přitiskne se v posteli těsně ke mně a to už mu neutíkám, ale zase z toho nic nemám, protože spím, že jo. Takže když si ve dne náhodou lehne někam bokem, potichu se s holkama svoláváme, abysme se mohly pokochat, jak je roztomilej

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:08 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
Právě jsem koukala na kruhy v Olomouci:
[url=www.psivystava.cz][/url]
Zdá se, že Max i Sunny jsou oba ve třídě sami!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:13
- Nahlásit

maxim
Jenomže já nevydržím dlouho sedět a pořád ho ruším
to moc dobře znám... u mě má jedinou příležitost, když se učím nebo si čtu... sttejně to většinou vzdá a uvelebí se těsně vedle mě, lehne si na bok, pořádně protáhle packy a konečně zavře očička a spinká.... I když se podívám jenom na jeho čumáček, tak vždycky spatřím jakoby takový milý úsměv!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:16
- Nahlásit

cafina
Nevíš, jak je na tom Bowčín?

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:18
- Nahlásit

cafina
No fakt ! Tak to jsem moc zvědavá, jak to dopadne ! Mohl by to být náš první CAC. Jenom nejsem moc nadšená z té Ovesné.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:21
- Nahlásit

papillon_girl
V jaké je třídě?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:23
- Nahlásit

maxim
v otevřené do 2,5 kg

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:26
- Nahlásit

maxim
Jenom nejsem moc nadšená z té Ovesné.

s Ovesnou to vždycky stojí za to ale pro nás je teda mnohem horší DOLEJŠOVÁ, znáš ji?

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:27
- Nahlásit

papillon_girl
Tak to jsou tam tři.

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:29
- Nahlásit

papillon_girl
Dolejšová nás posuzovala na úplně první výstavě v Ostravě a dala Maxovi CAJCe, nepamatuju si, že by tam byl nějaký problém. Co udělala tobě?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:31
- Nahlásit

maxim
Tak to jsem zvědavá... My už 2 CACE z národních máme a potřebujem jenom mezinárodní, ale tohle je pro nás takový tréning! Ale to víš, že být V1 zní velmi lákavě a myslím, že bychom na to i měli!!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:32
- Nahlásit

maxim
papillon_girl

Úplně mě chytá výstavní horečka! Kdyby to šlo, jela bych hned zítra

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:35
- Nahlásit

maxim
. Co udělala tobě?

dala nám bezdůvodně VD, a to jenom proto, že má nějaké spory s paní Šťastnou, což je naše chovatelka.. Rendgenovala nás na stole asi 10 minut a pak mi oznámila, že má Bow malkinký ďolíček na hlavičce,k terý jsem dodnes ani nenašla, což podle ní žádnou vadou ani chybou není, ale ani prý není veterinářka, takže nám to VD prostě musí dát.... no nevím... nikdy jsem o něčem takovém neslyšela, ale to je prostě tvrzení proti tvrzení.......

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:36
- Nahlásit

cafina
já už se taky nemůžu dočkat! Dneska jsme s Bowem trénovali chůzi, postoje a tak, což mě stejně jako tebe úplně naladila a nechce se mi čekat tak dlouho.....

maxim
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:38
- Nahlásit

cafina
No jo, jak se na netu objeví obsazení kruhů, chytá horečka i mě. Ale zítra je moc brzo, musíme s Maxem ještě trénovat. Sakr, dáme do toho všechno, nabalím si s sebou svoje homeopatika na nervy, abych zase nezdřevěněla v kruhu...

papillon_girl
Bowien teď coby budoucí otec jistě nabyl ještě větší sebevědomí, v kruhu mu to připomeneš a ponese se jak na obláčku

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 18:43
- Nahlásit

maxim
ponese se jak na obláčku

Vždycky, když vstoupíme do kruhu, stává se z něj velký chrabrý rytíř, který zachránil 1000 fen a vy\chutnává si obdivné pohledy, tak doufám, že to tak bude i te´d!!!!

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání