| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:43
- Nahlásit
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 21:43
- Nahlásit
maxim
Ahoj
no myslím, že u nás byli nejhodnější pejsánci. Dostali nejvíce dárků, ale myslím, že jinak jsme byli spokojeni všichni.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:22
- Nahlásit
Bubacek
Já jsem byla taky spokojená. Dostala jsem boty, ve kterých mi to snad už na agi nebude klouzat. mají bezva podrážku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 22:27
- Nahlásit
cafina
Ahojky
Koukala jsem zase na stránky útulku, ten pejsek 1160 je úplně neskutečně zvláštní kříženec. Vidělas ho ? Myslím jako ve skutečnosti.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:01
- Nahlásit
maxim
Ahoj,
no je takový anatomicky zajímavý, ale jinak miloušek každým coulem.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:09
- Nahlásit
maxim
Koukala jsem na vánoční fotky od vás, Maxík vypadal přešťastně - teda do té doby, než mu pelíšek obsadila kočka. Tak snad abys koupila ještě jeden, aby se o něj nehádali!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:45
- Nahlásit
cafina
No on by v něm asi stejně moc času nestrávil, tak ho zatím necháme kočce, budu mu ho brát hlavně do auta na cestu na výstavu, aby v něm měl soukromí a klid, ale pokud by v něm nechtěl být ani v tom autě, tak ho kočce necháme, je přece taky naše a oni se nějak domluví
Na předešlé straně jsem nechávala dva odkazy, dívala ses?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 08:51
- Nahlásit
cafina
no je takový anatomicky zajímavý
škoda že na té fotce není zboku. Ta hlava se mi zdá tročku větší nebo to možná dělá ta maska, no ale k hlavě může dorůst, vzpomínám si, že můj bývalej měl na základce taky větší hlavu, vypadal trochu jako razítko, nakonec k ní docela slušně dorostl i zbytek těla.
A ještě se mi na tom pejskovi líbí ty brejle.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:07
- Nahlásit
maxim
Dívala, fotky úžasný, to dcera fotografka?
Video s motýlkama mi bohužel jede jen zvuk - takže vlastně nejede
vypadal trochu jako razítko
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:20
- Nahlásit
cafina
Fotily to obě holky, každá něco.
Já jsem tam dala ten odkaz na to USA proto, že je tam napsaný, že tam můžou jen šampioni a je to v Americe. Člověk by čekal bůhvíjak nádherná zvířata a přitom vypadají jako tady a kolikrát se ani moc neumějí chovat. No abych nebyla zase moc ošklivá, pejsci jsou to pěkní, ale tady máme taky takový.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:28
- Nahlásit
cafina
Teď jsem se na to dívala znova a musím se trochu poopravit. Někteří trochu tahají v kruhu, ale na stole jsou vzorní. Max se pokaždé kroutí, nemá rád, když na něho sahají cizí lidi. Budeme to muset trochu natrénovat. Na příští procházce mi ho na nějakém "stole" posoudíš, jo?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:35
- Nahlásit
maxim
Bezva! Endík už taky trénoval nošení v cizí náruči
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:40
- Nahlásit
cafina
No to si ještě Max líbit dá, ale to posuzování... Do Olomouce to musíme vypilovat Asi zapojím i sousedy
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:42
- Nahlásit
cafina
Budeš mít na stránkách taky nějaký fotečky ze Štědrýho dne?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
maxim
Určitě zapoj i sousedy, uvidíš, že to bude mnohem lepší. Hlavně hodně chválit!!
Štědrý den jsem nefotila, lezla na mě choroba, neboť s sobotu před tím jsem fest prochladla, pak 2 dny v práci, bylo mi pod psa, takže jsem uhynula hned po rozbalení dárků a druhý den kromě dvou vycházek jsem celý den spala. Ani jsem neměla chuť na cukroví, jak mě bylo blbě Ale včera už dobrý, troufla jsem si i na trénink agi, i když jsem si dovolila jen na hodinu, stejně to stálo za to, květina jela jak fretka, dokonce vylepšila zase slalom. Pak všem ukázala, jak spolu natřepáváme látkový tunel a jely jsme domů zas do postýlky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:24
- Nahlásit
cafina
Tak to je mi líto, takovej nemocnej Štědrej den ale hlavně, že je ti už dobře.
S tím agi jste holky šikovný, máte to dobrý, že můžete často trénovat, budete brzo nejlepší
Chválení Maxe za kde co mi nedělá problémy. Je to ten nejchválenější člen naší rodiny, ani děti jsem tolik nechválila. Ještě že jsou už velký, protože se na mě zlobí, že ho mám nejradši, ale ony to nemyslí doopravdy Milujou ho taky a dokonce i můj přítel, zapřisáhlý odpůrce zvířat v domácnosti k nám chodí jen za ním. Přijde, sedne si, povolá Maxe a mazlí se, dokud nejde zase domů
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:40
- Nahlásit
maxim
Tak to vypadá, že je spíš Maxův přítel než tvůj ?! Ale Maxík je určitě rád středem pozornosti Květinka je taky ráda obletována.
PS: Hormony ji už zas lezou na mozek.. Přišli jsme do druhé půlky "březosti" - omezila jídlo na minimum a se vším dělá hrozný divadlo. Ale piškotky naštěstí může pořád, tak aspoň máme na co trénovat. A jinak.. Doufáme, že hlad je sfiňa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:50
- Nahlásit
cafina
Můj přítel má u mě vroubek, tak ho Maxovi přenechávám ráda
Představ si, mně se zdá, že Max už zase trochu zhubnul. I když dostává pořád ty štěněcí granule, už to pro něho není takový lákadlo, jako zezačátku. Ale jak píšeš o těch hormonech a nechutenství, je to možná i Maxův případ, protože teď nějak často obtěžuje stonožku...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 10:56
- Nahlásit
maxim
A nemáš možnost ho někde pravidelně vážit, abys viděla v reále, jak to s ním vypadá?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:04
- Nahlásit
cafina
Mám doma digitální váhu na potraviny. Už jsme to jednou zkoušeli, dala jsem mu na ni tác a na ten jsme ho posadili. nebylo to sice nic moc, ale šlo to. Jinou možnost nemám. Máš pravdu, udělám to takhle. zavedu si nějaký sešitek a budu ho pravidelně vážit a uvidíme. Nevíš náhodou, jestli ty běžné prášky na odčervení jsou i proti tasemnici?
Jo a ještě jeden dotaz. Mohla bych ti i zavolat, ale není to o zajíčkovi, co nechce odejít z křoví Máme u domu kocoura, není kastrovaný a Max mu poslední dobou pořád očuchává kuličky. Je tím úplně posedlej. Nevíš, proč by to mohl dělat?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:08
- Nahlásit
maxim
Prášky na odčervení - musí být na ploché (tj. třeba tasemnice) i na oblé červy. Jaké máš, třeba je znám?
Ke kocourovi vysvětlení nemám, ale na druhou stranu, když Max touží po stonožce, proč by nemohl chtít i kocoura!?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:11
- Nahlásit
cafina
Tak jsme ho zvážily. Má 4kg. To je na papillona akorát, jenom se mu pořád dají počítat žebra, není to prostě takovej ten pucek, co se líbí Jančíkovi. Ale stejně si myslím, že byl předtím trochu víc obalenej Je to už prostě asi takový typ. Sportovní
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:15
- Nahlásit
cafina
Na odčervení používám Caniquantel plus i pro ty venkovní kočky. Pravidelně je odčervuju, ale stejně se mi moc nelíbí, že k němu Max pořád čuchá. Dřív to nedělal. Já mám hlavně strach, aby od toho kocoura něco nechytil, teda pokud je to možné. Ale podle těch ksichtů, co po tom vždycky dělá, se mu ten kocour asi vážně líbí...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:51
- Nahlásit
cafina
Dneska jedeme s Maxem na návštěvu k Evě. Dostala jsem instruktáž k foťáku, tak se tam pokusím něco nafotit Štěňátka už budou větší a taky si musím vyfotit miláčka Isánka. Holky říkaly, ať si s sebou vezmu náhradní vodítko, pořád si ze mě dělají legraci, protože Isánek se mi moc líbí, je takovej kontektní, jako byl Max a tak jsem doma neprozřetelně vyslovila dotaz, co by řekly na dalšího pejsu...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:55
- Nahlásit
maxim
Zkus ho pravidelně vážit a uvidíš, třeba ještě trochu přibere. Každý má trochu jiný metr, jak by měl pes vypadat akorát. Důležité, aby mu nelezla páteř a pánevní kosti na zadečku, to už by byl moc hubený Cokoli nad je "sportovní typ"
Caniquantel je na obojí a je moc dobrý!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 11:57
- Nahlásit
maxim
Že by přibyl Maxovi bráška
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:10
- Nahlásit
cafina
No ta páteř a pánevní kosti mu lezly a ještě trochu lezou, vždyť sis nakonec taky sahala. Člověk by myslel, že ho týrám hlady Ale je to lepší, než dřív. Ještě ho zkusím trochu vykrmit. Ale zdravě.
Zítra máme agi, vyzkouším své nové ježíškové botky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:12
- Nahlásit
cafina
Že by přibyl Maxovi bráška
Asi ne, nemám odvahu.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 12:29
- Nahlásit
cafina
Tak já jedu. Zatím ahoj
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 18:31
- Nahlásit
maxim
Uf, dnes v práci opět šílenství.. Všichni už chcou zachraňovat ty odvrhnuté vánoční dárky a nechápou, že zatím žádný nepřišly, nebo se chcou ještě před novým rokem podívat na ty nebožátka. Hrůza! Snad bude zítra líp
|