Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:23
- Nahlásit

baile
No jo. Já po Brně zase tak moc nechodím, tak do toho tolik nevidím. Ale co se týče týrání psů, nemusí to být zrovna feťáci. U nás na vesnici je to jedna hrůza a to jsou spořádaní občané chodící kolikrát i do kostela...

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:21
- Nahlásit

maxim
Hm, to je pravda. Mají to s námi lidmi pejsci těžký.

PS: Zítra mi kolem desáté držte palce, budu před celou třídou prezentovat jednu práci bojim bojim

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 18:45
- Nahlásit

baile
Já budu držet pěsti, to je štěstí

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 08:53
- Nahlásit

maxim
baile
To jseš jedna z mála, co si hlídá gramatiku

Já jsem teda ze školy už nějaký pátek a přiznám se, že pravopis často konzultuji s Wordem nebo s mobilem. Ale aspoň se snažím!!

normální bezdomovce se psy
Většinou jsem zažila, že ty svoje psy mají fakt rádi a starají se o ně vrámci svých možností. Ale když nastoupí nějaké zdravotní potíže, neumí to řešit a hlavně na to nemají, takže to už je pak velký problém. A tady myslím začíná to týrání..

PS: Včera jsme byli na posledním tréninku před zkouškou, zdá se, že sobota bude velmi veselá, neboť Sunny překypuje energií, než jsem stihla říct jeden povel, stihla ona udělat 3 cviky Ale byli tam i horší, tak snad nad námi pan rozhodčí přimhouří oko (nebo obě)

baile
I když pozdě, tak držím palce!!

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:02
- Nahlásit

cafina
než jsem stihla říct jeden povel, stihla ona udělat 3 cviky

Tohle dělá Max, když nacvičujeme doma
Vezmu do ruky pamlsek a on hned úslužně provede všechno, co umí bez ohledu na to, že jsem to po něm ještě nechtěla. Nejraději předvádí lehni, protože ví, že s tím má problémy, tak aby mi udělal radost a já už mu konečně strčila ten pamlsek do tlamy a dala pokoj.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:04
- Nahlásit

cafina
často konzultuji s Wordem nebo s mobilem.

To seš teda fakt zodpovědná Jiní to sem plácnou a nějakou gramatikou se nezatěžují.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:07
- Nahlásit

maxim
Nejraději předvádí lehni

Přesně!! Poslední cvik, co se učila, bylo odložení v leže za pochodu, takže to je teď jasný favorit!!

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

cafina
My máme s Maxem s tím lehni fakt problémy. Nechce se mu lehat a udržet ho tam je taky problém. Ale je pravda, že ten trénink není zase až tak intenzívní. Měla bych se asi polepšit.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 10:55
- Nahlásit

maxim
Určitě, párkrát za den lehni s nějakou dobrou mlsací motivací dělá zázraky

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:35
- Nahlásit

cafina
Což o to, to já bych párkrát za den zalehla, ale kdo bude za mě chodit do práce??

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:40
- Nahlásit

cafina
maxim
Tak holky, prezentaci mám za sebou! Hurá. Byl to stres, ale zvládla jsem to. Tak díky za držení pěstí .

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:42
- Nahlásit

maxim
Což o to, to já bych párkrát za den zalehla, ale kdo bude za mě chodit do práce??

Na to ani mlsací motivace není třeba

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:44
- Nahlásit

cafina
maxim
To samé dělá Andy. Snaží se získat pamlsek tím, že mi předvádí všechny cviky, co umí - a to jich umí hodně . Ale snažím se ho to odnaučovat, takže teď už je to celkem v pohodě. Např. když mu řekni popros a on místo toho udělá poklonu, lehni a pak "kutululu" (válení sudů), tak mu řeknu ne, počkám, až se uklidní, zopakuji povel a když ho udělá správně, tak teprv dám odměnu.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:44
- Nahlásit

baile
Tak to je moc fajn, že už to máš za sebou. Už mě mrtvěli palečky

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:47
- Nahlásit

Poslední dny Andyho pořádně trénuju, baví mě to a je to sranda. Asi před půl rokem jsem ho naučila <b>poklonu</b>, dlouho mu nešla, pořád si lehal a teď když se to konečně pořádně naučil, tak když mu dávám povel <b>lehni</b>, tak zas místo toho dělá poklonu, ach jo , asi se chce předvést, že je šikulka a že tu "těžkou" poklonu už umí.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:48
- Nahlásit

baile
maxim
Včera byla Sunny tak vystřelená, že jsem ji ani nemohla chytit za obojek před odhozením aportu. Nakonec jsem musela zvolit cvičení: necháš se chytnout, dostaneš pamlsek a pustím tě. Nakonec jsme to zvládli, ale měla jsem orosené celé čelo a musela jsem si stále opakovat: klid, klid, klid

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:50
- Nahlásit

těch <b> si nevšímejte, myslela jsem, že je to jak v html, že se ten text ztuční, ale teď koukám, že ztučnění textu se dá udělat jednoduše poklepáním na to tučné B

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

cafina
aport Andy ovládá suprově, ale někdy, když nemám v ruce pamlsek, tak mě provokuje, ať se s ním jdu přetahovat o ten aportovaný předmět a nechce mi ho darebák pustit

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

baile
Tak to se hláším k tobě do školy, protože poklonu zatím naučit neumím

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:56
- Nahlásit

baile
To, co napíšeš a zveřejníš, mužeš změnit kliknutím na ikonu změnit, co je pod zasláno, vedle citátu.

když nemám v ruce pamlsek
Myslím, že zadarmo nehrabe ani kuře, ani Andy a Sunny

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:59
- Nahlásit

cafina
jasně, a ty mě zase naučíš správnou chůzi u nohy a sedání k noze - on to totiž nějak fláká a když chci, aby si sedl k noze, tak mu musím rukou ukázat, jakože mě má obejít a pak si sednout k levé noze.
Může se při zkouškách rukama ukazovat? Třeba když řeknu lehni a naznačím to dlaní...On totiž hodně reaguje na pohyby mého těla.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:00
- Nahlásit

cafina
To, co napíšeš a zveřejníš, mužeš změnit kliknutím na ikonu změnit, co je pod zasláno, vedle citátu

aha, to mě vůbec nenapadlo Díky za radu.

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:01
- Nahlásit

baile
Jsme rády, že seš ráda. A že to máš šťastně za sebou

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:08
- Nahlásit

baile
cafina
Teda holky a kluci, vy jste tak šikovní... To máme s Maxem co dohánět. Aport už nám docela jde, ale musí mít náladu. Chození u nohy taky zvládáme, ale nejde nám odložení za pochodu, to trénujeme. A taky neposlouchá na dálku. Jako sedni a tak. No a o poklonu se nebudeme ani pokoušet

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:09
- Nahlásit

baile
Nevím, jak je to na ZOP, ZUP, ale dle NZŘ můžeš dávát jen předepsané posunkové povely, což je pouze tlesknutí dlaní na stehno při povelu "k noze" nebo mávnutí rukou na "lehni", a dle MZŘ žádné posunky nejsou povoleny.

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:19
- Nahlásit

maxim
Jsme rády, že seš ráda. A že to máš šťastně za sebou
díky

cafina
tak budu muset posunky postupně odstraňovat

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:22
- Nahlásit

cafina
Na těch sobotních zkouškách bude moje kamarádka dělat figurantku se psem. Myslím, že ji znáš - má žíhanou Besinku z vašeho útulku.

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:42 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

baile
No jasně!! Jsou holky obě strašně šikovný!! Besinka byla vždycky hodná, ale strašně divoká a úplně bez vzdělání a Saša s ní udělala obrovský kus práce. Kéž by takových lidí bylo víc!!!

baile
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:46
- Nahlásit

cafina
To jo, je fajn, že si ji vzala. Ona totiž nejdřív už žádného psa (po smrti jejího knírače) nechtěla, ale prý ji přemluvily kamarádky.
Besinka je fajn fenka, Endík se normálně větších psů bojí, ale nevím, jak to, ale Besinka se mu hned od začátku líbila. Chodíme spolu často venčit. Škoda, že se bude Saša stěhovat .

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 08:18
- Nahlásit

cafina
baile

Ahoj holky. Tak co, sobota platí? Už se těšíme

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání