Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 07:29
- Nahlásit

Radka
jo a koná se to každý rok, je to v hale. Já tam jdu na čumendu.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:04
- Nahlásit

baile
My jsme z Bruntálu a běháme za ALFU BRUNTÁL s Biluškou Kotkovou a kolik je vašemu papillonkovi? asi si to tu už taky psala, ale něják jsem to přehlídla
Radka
To je super! Hrozně ráda bych jela, ale te´d si zas dáme chviluk pauzu, aby ho to nepřestalo bavit! a v sobotu jedeme do Nymburku na zkoušky z Dogdancingu divize C freestyle, tak jsem docela zvědavá na to naše malý divadýlko

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:15
- Nahlásit

baile
Fenečky přímo zbožňuje
Bezva Jen aby to Maxík nějak skousl, že si Sunny zakládá harém
maxim
baile
Trochu jsem měla obavy, jestli nám sobota vyjde, květinka měla rýmečku, ale zapuzujem to Céčkem a je to mnohem lepší, navíc hlásili, že v sobotu se oteplí a svitne nám slunce, tak snad budem mít opět štěstí Na zkoušku trénujem zatím buď rychlovky venku, aby byla pořád v pohybu, nebo třeba dlouhodobé odložení doma na koberci (házela jsem kolem ní piškoty a musela u toho ležet-abychom to měli aspoň trochu za ztížených podmínek..)

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:15
- Nahlásit

papillon_girl

Tak vy i tancujete!!
Nemáš někde na netu video?

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:20
- Nahlásit

cafina
Max to snad snese. Nevím, jak moc je ten grifonek dominantní, ale Max hodně a navíc se mi zdá, že je rasista baví se jen s papillonky a to ještě jen s fenečkama a podřízenejma jedincama. Možná by mu neškodila nějaká menší lekce....
Jestli to Sunnynka vydržela s těma piškotama, tak je fakt dobrá a přejeme vám ÚSPĚCH
V sobotu musí být hezky, když přece jdeme na takovou ohromnou vycházku, ne?

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:25
- Nahlásit

maxim
No právě Ohromnou a hromadnou

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:27
- Nahlásit

papillon_girl
Moc blahopřejem!! Taky chci od příštího roku začít trénovat, tak se třeba pak někde potkáme na závodech

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:28
- Nahlásit

Radka
A co Porubské květinky? Nebudou taky agilitovat?

baile
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:29
- Nahlásit

papillon_girl
Jsou mu tři roky a taky tancujeme! Zatím jsme se účastnili jenom jedné akce v tanci se psem v Blansku, ale měli jsme úspěch - první místo v začátečnících! Teď vymýšlím další sestavu a asi se přihlásím na závody v Blansku konané v únoru. Dogdancing bych taky někdy chtěla zkusit, ale přijde mi to nějaké složité - ty divize a zkoušky...A taky mi přijde, že jsou tam samý profesionálové

baile
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:31
- Nahlásit

cafina
Snad bude květince líp. Strašně se těším na výlet. To bude velká smečka!

baile
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:36
- Nahlásit

maxim
Grifonek je taky trošku dominantní, ale myslím, že to bude v pohodě. Má fajn paničku, tak ta by si ho usměrnila. Už to vidím, Sannynka bude vepředu a za jejím zadkem tři psi I když jsem zjistila, že můj Endík má asi radši psy - když si má vybrat, tak si hraje radši se psem. Možná je homosexuál?

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:43
- Nahlásit

cafina
No nevím, poblíž nic nemáme a dojíždět do Ostravy se mi moc nechce, navíc po práci už bývá pozdě. My raději procházky po lese, po polích, to je kolikrát lepší než celé agi

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:47
- Nahlásit

baile
Možná je homosexuál?

To záleží na tom, jak si s tím psem hraje..

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:48 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

baile
Spíš si nechce komplikovat život
Radka
To chápu, nikde si tak člověk neodpočine jako na vycháce se smečkou

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:52
- Nahlásit

My taky s Maxem tancujeme, když o něho zakopnu ve dveřích do koupelny

baile
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:53
- Nahlásit

maxim
On je asi jak člověk - říká si, že kluci si spolu nejlíp vyhrajou (kluci drží při sobě), holky jsou dobré jedině na sex .
Ten by mi dal, kdyby věděl, co o něm tady píšu . Teď si netušíc žvejká na posteli souček.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:59
- Nahlásit

baile
On by ti to odpusti, vždyť tě miluje. V tom je právě výhoda psa, miluje tě vždy a za jakýchkoli okolností, někdy bohužel sobě ke škodě (tím samozřejmě nemyslím tebe, ale to jsi určitě pochopila)

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:01
- Nahlásit

cafina

To chápu, nikde si tak člověk neodpočine jako na vycháce se smečkou

Počítají se do smečky i moje dvě děti?

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:03
- Nahlásit

maxim
No, jestli si i tak odpočineš, tak joooooo

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:06 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

papillon_girl
Opožděně, ale přece: Móóóc gratulujeme k úspěchu a přejeme mnoho dalších takových a lepších.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:11
- Nahlásit

Radka
teď o víkendu pořádají v Hlučíně podzimní hpsinky

Ahoj, prosím Tě Ty tam pojedeš? V tom Hlučíně je to tam, kde pořádají výstavy? Napiš kdy, my bychom se tam mohli také kouknout. Děcka mají od čtvrtku volno a máme volný víkend.

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:23
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, přijďte, budu moc ráda. Je to na dětském ranči. To je ještě před hlučínským jezerem na kterém jsou výstavy. Je to na té samé cestě odbočka je značená a uvidíš tam plno lidí a aut. Já tam budu v sobotu na 100 pro. a poběží i Nikýskova dcera Ally PK a naše ségra Eset. Psi tam můžou bez problémů, tak klidně vem i akity - aspoň Tě líp poznám

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:25
- Nahlásit

Bubacek
jo ještě - začátek je v 8, tak my dorazíme asi kolem 9 a klidě mi brnkni na 732215366

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:29
- Nahlásit

Radka
Dobrá, ráda Tě uvidím a my mrknem na něco nového, o čem víme jen z doslechu. Navrhnu to doma jako menší výlet za nepoznaným.

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:53
- Nahlásit

Bubacek
Už se na Vás všechny těšíme

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:29
- Nahlásit

Dneska ráno jsem dostala málem mrtvici. Když jsem se vrátila se psem, stála moje mladší dcera v předsíni celá zelená, prý ať Maxe ani nenosím do vany, že je tam obří pavouk. No nazdar, já mám arachnofobii a teď tohle. No ale šla jsem se podívat, co mi taky zbývalo, že? Pane bože, pavouk nikde. Určo si ze mě to děcko po ránu dělá srandu. Ale měla důkazy, pohotově ho vyfotila a byl to fakt fešák. Ale kde je???? Odhodlaně jsem vzala plácačku, ale to jsem neměla dělat, okamžitě se přiřítil pes, kterej do té doby čekal pěkně na chodbě, špinavej jako prase a hodlal tu plácačku rozcupovat, protože ji nenávidí. Takže já polomrtvá hrůzou se psem visícím na plácačce jsem hledala tu příšeru.
Nebudu vás napínat, nakonec vylezl z odpadu, kam se před náma chudák schoval a fotka nelhala. Hrůůůůza.
Já je sice nenávidím, ale nezabíjím. Přiklopím je vždycky skleničkou, podeberu papírem a vyhodím z okna. Jsem za to na sebe náležitě hrdá, protože selou cestu k oknu mi vlastně leze po dlani, i když přes papír.
Do práce jsem odcházela klidná, protože byl pryč a nemusela jsem se děsit toho, že s ním budu muset bydlet. A holky, ty by se asi odstěhovaly.
Taky se tak štítíte pavouků? Už jsem si říkala, že bych měla jít na nějakou hypnózu, nebo mě jednou trefí.

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:47
- Nahlásit

maxim
Takže já polomrtvá hrůzou se psem visícím na plácačce jsem hledala tu příšeru.
Statečná toť žena
Taky se tak štítíte pavouků?
Taky taky

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:06
- Nahlásit

cafina
Statečná toť žena

To je nezbytnost. Když není nikdo jinej....
Můj bývalej manžel šplíchal i mouchu Biolitem

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:52
- Nahlásit

maxim
Já mám hrůzu z mravenců, teda ne z jednoho, ale jak si mám někam sednout do trávy, dlouze studuju, co pode mnou běhá
A pak taky z vos a včel. Když se schováváme při tréninku záchranných psů, často se nechtě vloudíme takovým zvířátkům poblíž domečku a to je pak velký úprk a velký ouvej

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:08
- Nahlásit

cafina
Tak to jsem na tom ještě dobře, štítím se jen pavouků. I když takoví zrzáci pod oděvem.......

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání