| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Hanach
Objevila jsem nový velkoobchod pro psy a nakoupila jsem pro Maxika baštu a hračku-supr cena
Teda my se máme
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:20
- Nahlásit
Hanach
Už se mi zavírají oči, tak jdeme spinkat. Dobrou noc.
|
Hanach
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:28
- Nahlásit
maxim
Tak dobrou.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 08:15
- Nahlásit
Hanach
Objevila jsem nový velkoobchod pro psy a nakoupila jsem pro Maxika baštu a hračku-supr cena
Písneš mi pls adresu?? právě jsem si říkala, že bych už dost věcí potřebovala dokoupit, ale nevěděla jsem, kde......
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 09:33
- Nahlásit
Hanach
Prosím napiš adresu, také bych se ráda podívala a něco koupila. To víš více hlavá smečka něco spotřebuje.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:28
- Nahlásit
maxim
Já říkám, že za to může televize.
Svatá pravda! I moje 90-tiletá babička sleduje "Reka", a pak se mě ptá, jestli moji psi umí totéž. Já jí vždycky říkám, že mi splní, co mi na očích vidí, ale že chápat povely ze souvětí ještě neumí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:52
- Nahlásit
papillon_girl
Bubacek
Ahoj holky. Hanach se tady objeví večer.
Ten obchod bude ale 100% v Brně. Není to pro vás trochu daleko?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:54
- Nahlásit
cafina
No, já si říkám, že by u takových filmů měli vždycky do titulků napsat, že dovednosti psa jsou smyšlené a jakákoli podobnost s žijícím zvířetem je nemožná
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:27 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Ano, ano
Uf, dneska je zas nějak rušno, chodí jeden za druhým, samé staré zoufalé zanedbané trosky. Já bych těm lidem přála, aby taky skončili na stáří někde na ulici..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:35
- Nahlásit
cafina
To jsou pejsci, které posbírali policajti na ulici? Jak tam odkopnutí pobíhají?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:57
- Nahlásit
maxim
Tak, tak
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:59
- Nahlásit
cafina
U nás pobíhají psi pořád po ulici a přesto někomu patří
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 13:46
- Nahlásit
maxim
Já jsem myslela, že našla něco na netu. No o nic nejde. Za pokus to stálo. Zůstanu u stávajících.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:04 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Bubacek
To já ty granulky určitě vyzkouším. Říkala, že se po nich její pejsové mohli utlouct, tak třeba ten můj konečně taky něco sežere a zakulatí se, aby vyhověl i páně Jančíkovo vkusu
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:26
- Nahlásit
maxim
cafina
Tak teda dáme sraz v sobotu 27. 10. v 14h. před vchodem do KK Zetor? Souhlasíte? Napíšu si to do kalendáře.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:34
- Nahlásit
cafina
Nešla bys někdy ven i dopoledne některý všední den? Mám totiž od pondělí do středy školu až odpoledne, tak by bylo fajn unavit psa, aby pak spokojeně chrupkal. Třeba pokud bys jela na cvičák na Zetor, tak jestli bys měla chvilku času před nebo po výcviku...
maxim
Maxim tuším dopoledne pracuje, že?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:36
- Nahlásit
baile
Já souhlasím Řeknu to i Hanach, bude nás víc a nebudem se bát vlka nic
cafina
Ten vchod je tam, kudy se přijíždělo na KVP, že?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:38
- Nahlásit
baile
No jo, pracuje
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 15:04
- Nahlásit
maxim
Budem se těšit na Hanach!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 15:18
- Nahlásit
Bubacek
Já jsem myslela, že našla něco na netu.
Ty jo já si to taky myslela.... nevím, jak je to s tebou, ale takhle to prostěs blondůnama jako jsem já už je
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:42
- Nahlásit
maxim
baile
Sraz platí!! Určo A na Hanach se taky těšíme. Vchod je první zelená brána s cedulí KK Zetor. Holky, písněte mi prosím na mail ještě vaše telefony, kdyby se to nějak zdrželo, ať vám můžu dát včas vědět.
baile
To by bylo moc fajn, občas si jezdím ráno zacvičit, tak se květinka aspoň dorazí. Budu na to myslet, a případně tě budu včas informovat.
to all
Holky, dneska to snad všichni vypustili! Já už přijala 9 psů a odchytář už zas pro něco jel
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 16:42
- Nahlásit
papillon_girl
Nejsem blondýnka a z barvy vlasů si nedělej komplex. Nesoudím lidi podle barvy vlasů či vzhledu, ani podle rodičů.
|
Hanach
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:15
- Nahlásit
Je někdo doma?
Omlovám se, za ten velkosklad.Není na netu,ale tady kousek od nás.Myslela jsem hlavně na Maxe a tak jsem to napsala.Ale pokusím se něco najít i pro Vás.Mám dvě adresy a porovnám ceny a pak se uvidí.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:38
- Nahlásit
Hanach
Přečetla sis vzkaz o srazu? Půjdeš s náma?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:40
- Nahlásit
cafina
Musím se podívat na stránky útulku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
cafina
Co je to kryptorchid? viz.č.924/2007
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:45
- Nahlásit
Bubacek
VŠAK SRANDA......
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:12
- Nahlásit
maxim
kryptorchid je pes, kterému nesestoupily varlata do šourku. Kryptorchizmus je vada u psů.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
Bubacek
Ahá....to jsem nikdy neslyšela. Díky. Číhám tady u PC, že se někdo ozve, pusto prázdno a já bych tak komunikovala...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:59
- Nahlásit
maxim
Tak Bubacek mě předběhl Já jenom snad dodám, že je buď jednostranný nebo oboustranný a že je to vada dědičná, tudíž u pejsků s PP vylučující chovnost.
maxim
baile
Díky za kontakty, už se nemůžu dočkat! Zkusím domluvit ještě dalšího motýla s náma, ať se to může pořádně rozlítnout
|