| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:12
- Nahlásit
cafina
baile
Hanach měla dobrý nápad, jak pojmenovat den papillona, až ho budeme pořádat v Brně , ale to já nemůžu prozradit, to vám řekne na srazu
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:17
- Nahlásit
maxim
No to teda nééééé! Já to chci vědět hneeeeed
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:21
- Nahlásit
maxim
Chci to taky vědět!!! Jak?!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:22
- Nahlásit
cafina
No tak jo. Ale znovu zdůrazňuju, že to byl její nápad : Brněnský motýlek
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:23
- Nahlásit
maxim
No proč ne!! Jen aby to nebyl Brněnský úlet
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:26
- Nahlásit
cafina
Nemaluj čerta.....
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:29
- Nahlásit
maxim
Právě jsem si vzpomněla, jak jsem na Dni papillona při soutěži pejsek žrout udupala Sunny trávu, aby se jí ty piškotky dobře sbíraly, ale strašně jsem tím vyděsila sousední motýlovou, takže už pak žádný jídlo nechtěla. A to já fakt nechtěla nikoho poškodit, mě ani ve snu nenapadlo, že může být motýl taková křehká bytost.. Kdo zná Sunny, pochopí, ta jde do všeho po hlavě
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:31
- Nahlásit
Pěkný název.
Chystám se jít o půl čtvrté na cvičák, ale nějak se tam mračí a trošku pršo-sněží , tak nevím, jestli pojedu. Abych nejela takovej kus cesty a pak by se spustil lijavec, že by se to zrušilo
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:32
- Nahlásit
cafina
To Andy by se taky lekl , ale pak by se do jídla zase pustil. Je to žrout!
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:36
- Nahlásit
baile
Vypadá to spíš na přeháňky. Navíc bude odpoledne hezky, mám to objednaný, protože chci jít po 16h na stopu A taky nemám přezutý gumy, takže sněžit ještě nemůže
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:39
- Nahlásit
cafina
Max by se určitě lekl taky, ale pokud by na zemi ležely piškoty, který běžně nedostává, tak by asi neodolal. To musel být ultra lehkej motýlek
baile
Tady je taky pěkně hnusně. Doufám, že ten sníh nebude ležet, to snad nejde v půlce října, ne?
Přece si nebudu přezouvat gumy na autě už teď. A to jedeme v neděli do toho Kladna
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:40
- Nahlásit
cafina
A taky nemám přezutý gumy, takže sněžit ještě nemůže
Vidím, že máme stejný problémy
Nemohla bys to hezky objednat i na tu neděli?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:42
- Nahlásit
maxim
ultra lehkej motýlek
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:43
- Nahlásit
cafina
Kam chodíš na stopy? Někde v okolí bydliště? Taky jsem zkoušela s Andym stopy, strašně ho to baví, ale je moc zbrklej a valí moc rychle, že občas přejde nějaký pamlsek...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:46
- Nahlásit
maxim
To už mám taky zařízeno, neboť kromě spousty jiných činností se jedu do Zbraslavi podívat na Mistrovství MSKS, tak mi přece nebude padat voda na hlavu (a sníh ani náhodou). Mám tam dostat "zlatýho výcvikáře", tak mám objednáno "výslunní"
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:50
- Nahlásit
baile
Chodím většinou u nás, ale když budeš mít zájem, můžem to někdy spojit s vycházkou. Teď mě mrzí, že nemám to instruktážní CD, co mě natáčela jedna mládežnice na táboře při vysvětlování začátků stopování, bohužel mi zatím od ní nepřišlo, ale bylo to s květinkou a moc jí to tam seklo!
|
baile
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:59
- Nahlásit
Tak mi někdy ukážeš stopování s květinkou na živo
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:02
- Nahlásit
maxim
cafina
Ahoj, zase po pár dnech nakukuju.
Maxovi budeme v neděli držet palečky.
Cafina - tak to už předem gratulujeme .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:05
- Nahlásit
baile
Tak jo
to all¨
Mějte si krásně, já budu na netu asi až v pondělí, až budu zase v té naší sběrně opuštěných duší. Přeji hezký víkend, Maxíkovi super vydařenou neděli a doufám, že tu v pondělí najdu horké výsledky! Držím palce
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:09
- Nahlásit
baile
cafina
To abychom na tu vycházku vyšly už časně zrána. Jestli budeme plkat jako minule, budeme mít co dělat, abychom nějaké ukázky stopování stihly...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:10
- Nahlásit
Radka
Díky. Jestli bude sněžit, mohli by nám tam udělit alespoň cenu za odvahu...
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:12
- Nahlásit
cafina
Budoucímu zlatému výcvikáři už předem gratulujeme.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 18:20
- Nahlásit
Na den papiho v Brně se hrozně těším! Bude to poprvý, co tam pojedeme, task jsem zvědavá, letos to prý bylo super!
cafina
Moc gratulujem!!!! Jak se vlastně se stopami začíná? Někdy bych to chtěla zkusit, ale nevím jak na to!
maxim
Jedete na agi do kladna? v kolikátkách jste? My jedem teďka o výkendu na dvoudenní závody do olomouce na trávě a protože u nás v Bruntále muselo už dneska nasněžit, je jasný, že zzítra bude i v Olmiku, takže by to chtělo něco víc než tu cenu oidvahy My jsme v A1, zatím na dvou závodech pokaždý disk! Je to takový malý pometlo!!!!!!! Tak teďka držte palce a´t nám to výjde!
Hanah
Jak se jmenuje tvoje chov. stanice? Nějká si neuvědomuju, jaký máte v Brně?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 20:17 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
papillon_girl
Uspořádat den papillona v Brně je zatím jen takovej nápad. Ale jak znám cafinu, ta nemá od nápadu k činům daleko, tak třeba se nápad stane skutečností.
Do toho Kladna jedeme na klubovku, agi zatím ještě neběháme, ale rozhodně chceme začít. Ale vám držíme všechny palce
Co to znamená, že na závodech pokaždý disk
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 10:41
- Nahlásit
papillon_girl
Do Olomouce jsem nejdříve taky chtěla jet, ale něco mi do toho přišlo. Jsem taky v A1, třeba se na nějakých závodech uvidíme.
Napiš, jak se vám dařilo. Mého psíka závody trošku nudí, protože to čekání na běh je pro něj šíleně dlouhý, a když pak už může běžet, tak je otrávený a děsně pomalý Takže sice nebýváme disk(diskvalifikováni), ale za ten čas nám připočítávají trestné bodíky.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 10:45
- Nahlásit
Včera jsem holky byla na cvičáku a bylo to super. Přišla jsem sama, takže tam byla jen trenérka agility a já. To se Endíkovi děsně líbilo, nemusel být přivázaný a mohl pořád běhat. Jsem se divila, kolik energie se v něm bralo. Škoda, že takhle neběhá na závodech. Večer jsem si myslela, že hned usne, ale ještě hodinu kolem mě poskaloval
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 11:08
- Nahlásit
baile
Max taky nesnáší čekání. Na výstavě jsme vždycky mezi posladníma a tak se stihne dokonale otrávit. Kdyby byl Endík na závodech první na řadě, třeba by pořád vyhrával
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 16:55
- Nahlásit
Ahoj všichni. Hlásím horké novinky.
Na klubovce v Kladně získal Max V1,CAJC, čekatelství klubového šampiona mladých a.........nechala jsem ho zbonitovat!
Podle toho, co říkala předsedkyně to vidím výborně, jistotu budu mít, až přijdou papíry a bonitační kód.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Náš lovec rybiček
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:32
- Nahlásit
A akvárium zeje prázdnotou