Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 16:14
- Nahlásit

cafina

Tak to je ona příšera. I když takhle JEN na fotce to není ono!!!!

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 16:53
- Nahlásit

maxim
No fůůůůůj Teda bych se taky bála! A moooooč

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:39
- Nahlásit

cafina
A moooooč

Jo jo, málem jsem si cvrkla do textilu.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:52 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

maxim
Smekám před Tebou, jseš dobrá. Já, když na nějakou takovou či podobnou potvoru narazím tak jsem tvrdá jako rohlík a nemít odvážného syna tak nevím, nevím asi stojím na tom místě doteď. A to je mne kus ženské.

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:10
- Nahlásit

Bubacek
Asi ta hrůza, že bych musela s něčím takovým bydlet je silnější než všechno ostatní. A je zajímavý, že i když můj postřeh za běžných okolností je pod úrovní duševně i tělesně postiženýho člověka ( běžně kolem mě padají děti i předměty a já stojím a čučím ), jakmile se obyvákem mihne pavouk, je okamžitě zneškodněn

cafina
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:14
- Nahlásit

maxim
To se teprv pozná pravé nebezpečí

maxim
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:18
- Nahlásit

cafina

To je bez debat. V přítomnosti pavouka jsme v nebezpečí života!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:35
- Nahlásit

maxim
No FŮJ! Já nic extra proti pavoukům nemám, ale tohle je moc... Seš šikula!
Tančit jsme teď začli a bude to taková naše premiéra. Vodea na netu zatím nejsou, ale musím někoho pověřit, ať nás při zkouškách natočí a pak to na net musím dát!!!!
baile
Tak to moc gratulujeme! Musí to být asi pořádný šiukula, když to tak skvěle zmákl! My právě začnem naopak, nejdřív nějáký zkoušky ať to máme zvládnutý technicky a pak už jhen vymyslet něco originálního a vzhůru na první opravdový závody!
Jsou mu tři roky a taky tancujeme!
To je skvělá náhodička! tomu mojemu pometlu taky! A navíc oba tančí a běhajjí agi! To se fakt musíme někde potkat!

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 08:52 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Ahoj holky. Tak kdybyste měly zájem, Max byl v neděli uchovněnej - už na to máme i doklad

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:27
- Nahlásit

papillon_girl
To je bezva - stejný věk, stejné zájmy Snad se někdy uvidíme. Bruntál...kouknu se do mapy, jak je to daleko. Ach jo, 135 km, docela daleko . Ale třeba se potkáme na nějaké soutěži. Pak sem musíš napsat, jak probíhají ty zkoušky v dogdancingu. Někdy bych je taky chtěla zkusit.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:29
- Nahlásit

maxim
Snad ty čísla nejsou tak špatný, já tomu bohužel nerozumím, tak nemůžu posoudit.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:42
- Nahlásit

papillon_girl
Naši první soutěž mám natočenou, tak až zjistím, jak se dávají videa na web, tak sem dám odkaz

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:45
- Nahlásit

baile
Nejsou. Důležitý je, že je chovnej. Ale proto ho nemám, je to náš miláček. Rozhodně chci taky zkusit agi. Jenom se někam procpat. Všude je plno!!!

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 09:54
- Nahlásit

maxim
Agi je super, myslím, že Max v něm bude vynikat, je to čipera. Kdyby vás nikde nechtěli, tak to můžeš zkusit ve Šlapanicích, tam není problém s novými členy.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:02
- Nahlásit

Dnes maminka komentovala jednu známou, že si toho berňáka neměla pořizovat, když na něj nemá čas. Nebo že si měla pořídit něco malýho, třeba takovou Sunny. Pak se ale otočila a viděla, že Sunny během 15 min. od probuzení stihla rozcupovat jednu plyšovou hračku po celém obýváku a několik dalších rozesela po celém domě a několikrát poskákala hlavu ještě spících ovčáků, moudře proto prohlásila, že takovou Sunny teda ne, raději nějaké klidnější plemeno

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:09
- Nahlásit

cafina
To je teda fakt, aktivní Sunny radši do rukou aktivního pánečka.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:11
- Nahlásit

cafina
Stejně měla štěstí, že přišla do vaší rodiny. Nevím, co by dělala např. u staršího obézního páru, kteří by ji venčili jenom kolem baráku...

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:15
- Nahlásit

baile
Zdá se, že už je zas zdravá na 100%. Včera večer kroužila kolem nás v divokých kruzích půl venčící vycházky a to ji nikdo nehonil. Jenom potkala ježka a ten ji tak rozveselil, že se pak nedala zastavit. Někomu prostě stačí opravdu málo, aby byl na světě rád

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:17
- Nahlásit

baile
Nevím, co by dělala např. u staršího obézního páru, kteří by ji venčili jenom kolem baráku...

Myslím, že by je přivedla buď ke štíhlé linii nebo do blázince

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:20
- Nahlásit

cafina
Je to pěkná divoška

Lidi, co nemají na psa čas, by si asi neměli pořizovat žádnýho. Není to přece jen doplněk k jejich image.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:23
- Nahlásit

cafina
maxim
Nejhorší bývají ty americké hvězdy, které si pořizují čivavu jako doplněk. To pak chudák pes, pořád je tahán v náruči po obchodních domech a snad ani nezažije pořádné proběhnutí po lese.

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:24
- Nahlásit

maxim
Není to přece jen doplněk k jejich image

Taky to tak vidím. Mám takové tušení, že berňašku stejně časem budou chtít dát pryč. Ale ona je tak strašně hodná, že asi kdekoli jinde jí bude líp. Nebude mít sice trávník a kotec nejvyšší ceny i kvality, ale bude s lidma dohromady a ona o nic jiného stejně nestojí. Ach jo..

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

cafina
maxim
A taky nesnáším feťáky a různá individua, která si pořizují psa za účelem žebrání...To pak když jdu po městě a vydím ty podvyživené psy, chce se mi brečet. Často mívají štěňata, kterých, když dorostou, tak se jich zbaví - že už jim tolik nevyžebrají jako když byli malý.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:28
- Nahlásit

safra pardon, jsem byla tak rozčilená, když jsem to psala: opravuji vydím na vidím

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:33
- Nahlásit

baile
Jo a když se jim ztratí a vyzvedávájí si je u nás v útulku, platí za ně těmi vyžebranými pětikorunami Už jste někdy viděli pětistovku v ušmudlaných pětikorunách a korunách, fakt hrůza. Mám vždycky chuť sesypat to tak akorát do koše

cafina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 10:42
- Nahlásit

maxim
Hele, co jsem našla! Že by dcera?? URL

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:39
- Nahlásit

baile

To jseš jedna z mála, co si hlídá gramatiku. Když se tak dívám na ty ostatní témata, tak to naše v pravopisu evidentně vede

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

cafina

Jo jo. To je ta mladší. Blog ji ohromně baví, pořád něco sepisuje a mlátí do klávesnice jako zběsilá, já to ale nemůžu číst, dělá tam hrozný chyby a nechce to opravit, prý je to jedno
No asi má pravdu. Při té dnešní mládežnické znalosti českého jazyka a jeho zákonitostí...

maxim
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 11:46 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

baile cafina
platí za ně těmi vyžebranými pětikorunami

No ale zase na druhou stranu si pro ně alespoň přijdou a zaplatí. Jiní lidi mají peněz dost a nechají radši chcípnout fenu s vyhřezlou dělohou, než by zaplatili za operaci. Nebo je v tom útulku nechají.
Taky jsem viděla žebráky se psama. Ale vypadali celkem spokojeně. Asi to není úplný terno, ale jsou celej den s pánečkem a nemusí na něho čekat zavření v opuštěným bytě nebo v kotci. Nevím. Nevidím do toho do hloubky.

baile
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 12:53
- Nahlásit

maxim
Když se jedná o normální bezdomovce se psy, tak to ještě jde. Ale je mi na blití právě z těch feťáků - kolikrát jsem viděla, jak své psy mlátí, navíc mají i krátkosrstá plemena, která musí v zimě hodně trpět . Hned bych si ty jejich psy vzala domů. Nechápu jak to, ale vždycky mají tak pěkné psy...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání