Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:32
- Nahlásit

maxim
Gratuluji!

Máte doma i kočku? Jak vychází s Maxem?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:33
- Nahlásit

Ty oříšky tak dobře voní..........

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:35
- Nahlásit

Dííííky

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:38
- Nahlásit

baile

Děkujeme. Máme radost. byl tam polský rozhodčí a s posuzováním si dával fakt záležet

S kočkou je sranda. Ani jeden si od toho druhýho nenechá nic líbit jen tak. Někdy to u nás vypadá jak v ringu. ale vcelku pohoda.

baile
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:12
- Nahlásit

maxim
Já bych se právě bála, kdybych měla doma kočku. Andy by ji chtěl určitě honit, ta by si to nenechala líbit a mohla by mu vyškrábnout oko

baile
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:15
- Nahlásit

Ale možná mám zbytečný obavy. Když jedu k babičce na vesnici, tak tam je plno koček, musím si Endíka držet protože by je chtěl honit. Kočky se vždycky stráášně nahrbí a prskají, docela nahání strach.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:26
- Nahlásit

baile
Každej říká, že když chceš mít kočku i psa, mělo by ke staršímu psu přijít kotě. U nás to bylo právě obráceně. Kočce bylo už devět let, když jsme si Maxe donesli. On si nás okamžitě přivlastil a kočku odstrčil do pozadí. Jí to teda moc nevadilo, jenom někdy se mu mstí a útočí na něho. Ale vypadá to, že nijak zvlášť zle. Max si to ale nenechá líbit a všechno hned oplácí. Dokonce ji už dvakrát rdousil a strašně u toho vrčel. A představ si, ta kočka si z toho nic nedělala. Jenom oni dva vědí, jak to mezi nima vlastně je.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:28
- Nahlásit

baile
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:37
- Nahlásit

Tak hlavně že se nepovraždí

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:06
- Nahlásit

maxim
Moc gratuluji . To je krásný výsledek. Líp to dopadnout nemohlo.

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:37
- Nahlásit

Bubacek
Děkujeme

Radka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 07:41
- Nahlásit

maxim
Ahoj, tak veliká gratulace

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 08:08
- Nahlásit

Radka

Děkujeme

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 09:58
- Nahlásit

maxim
Oooooobr gratulace našemu kamarádovi Maxíkovi!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:41
- Nahlásit

cafina

Oooooobr díky

baile
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

cafina
maxim
Holky, nevadilo by vám, kdyby s námi šel na sobotní výlet i grifonek? Sice to není papillon, ale stejná velikost

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 10:54
- Nahlásit

baile
Mně by to nevadilo.

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 11:39
- Nahlásit

baile
Nám určitě ne!! Zvlášť jestli je to chlapeček, Sunny na něj zas zvedne nožičku, aby viděl , a pak ho přemluví k těm svým lítacím manévrům

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 13:35
- Nahlásit

cafina
Jenom aby si na její zvedání nožičky nedělal nároky Max, zná ju dřív

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:35
- Nahlásit

maxim
Jak ji znám, ta zblbne všechny naráz

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:36
- Nahlásit

cafina

Vidíš, ještě něco jsem chtěla. Nemusí den papillona pořádat jeden z klubů?

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:38
- Nahlásit

cafina
Jak ji znám, ta zblbne všechny naráz

Tak to jí bude Hanach vydatně pomáhat

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:48
- Nahlásit

maxim
Nemusí den papillona pořádat jeden z klubů?
Já myslím, že by zde měla být pouze "oznamovací povinnost"

cafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 15:44
- Nahlásit

maxim
A co Maxíkovi stránky? Kdy budou?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:39
- Nahlásit

baile
Tak nakonec to dopadlo fakt skvěle!!!!! v neděli se stal historický zlom a my zavběhli agilkity a jumping bez disku!!!!!! z toho v opnu jedna chyba a jumping čistej!! dokonce jsem si začla dělat iluze, že v tom jumpu tka 3 možná i budem, ale na konec nádherný 8 místo z 20!!!! protože přibili nějáký trestný za čas, ale pro mě stejně největší úspěch a rekord!!!!!!!! 57sekund nám trvalo překonání toho šíleného parkuru, který se nakonec ukázal takový docela úžasný....... takže nám vyšel!!!!! já jsem z toho hrozně šťastná ještě teďka! být 8 z 20 často i a2 a A3 psů je pro mě nádherný a navíc pořadí není nejdůležitější!!!!!! Já tady šílím a jsem hotová, proitožwe jsme byli 8........ možná by se někdo ještě rozčiloval a mrzelo by ho to!!!!! Poro mě je prostě důležitý vidět, jak moc to pejska baví a jak má pak radost i z té páničkové radosti!!!!!! Je to prostě fakt andáílek a podle mě ze sebe vydal všechno co mohl a rychlost mi přišla rychlááááááá Takže ještě teď při vzpomínce, když to tu ťukám do klávesnice mi buší srdíčko štěstím!!!!!!! Protože po tom, jak se mu na jiných závodech nechtělo bylo tohle moc krásné a myslím, že pro oba příjemné překvápko!!!!!!! zas jsem se něká rozepsala........ Doufám, že se na nějákých závodech uvidíme! škoda, že se nepořádají nějáké halovky přes zimu na moravě nebo tady někde poblíž... Praha jer pro nás fakt troššku z ruky...... Vy jste odkud a za koho cvičíte?????? Jinak nám čekání, než se dostanem na řadu nedělá problémy! Bow má super ložnici - klec kam se uklidí a sbírá síli protože je mu jasný, že když už je v ní bude následovat něco, na čem nám oběma záleží a tím má potom ještě větší radost, kd\yž se dostane ven a vydáí ze sebe maximum jako teˇfdka na závodech
maxim
Když se v agility disknem - diskvalifikujem tak většinou nasbíráme moc tzrestných bodů, buď za chyby (třeba shození la%tky) nebo za odmítnutí (oběhne překážku) nebo taky extra vysokej čas...... jindy se dioskne i zas vyvenčení nma parkuru, z útěku, taky se psa nesmíš dotkniout (kvůli tomu jsme se několikrát diskli, protože náš pan rozhodčí byl rodu mužského a on mínil zešílet z toho, že se opovážil jen se na něj podívat, když on má dělat slalom takže od té doby vybíráme tradšíi rozhodčí dtuhého pohlaví)... když to zkrátím, diskne se asi každej 3 a určo to pro nikoho není žádná trága!!!!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:01
- Nahlásit

papillon_girl

Teda ta tvoje radost je tak nakažlivá, že tady teď sedím s pusou od ucha k uchu a GRATULUJU !!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:12
- Nahlásit

maxim
já jsem asi blázínek a ta radost mě hned tak nepřejde Tohle byl prostě fakt jeden z nejhezčíhc výkendů, na který se prostě nezapomene! A jinak mocmocmoc děkuji!!!!!

baile
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:23
- Nahlásit

cafina
Grifonek: Kluk to je - jako buk Fenečky přímo zbožňuje.

papillon_girl
No to je super!!! Taky mám radost, že se vám tak dařilo. V sobotu ráno to vypadalo na déšť a byla děsná zima, tak jsem si říkala, jestli tam nakonec pojedete. To by bylo fajn, kdyby přes zimu byly závody v hale. My jsme totiž strašní zmrzlíci

Jinak jsem z Brna a chodím trénovat do Šlapanic u Brna. Ty jsi odkud? Asi jsi to už někde psala, ale já to přehlídla.

maxim
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:47
- Nahlásit

cafina
A co Maxíkovi stránky? Kdy budou?

Už brzo. Zatím tam toho moc není a my trošku zápasíme s tabulkama a doplňováním informací, ale teď budeme mít poradce, tak se na to vrhnem s plným nasazením

Radka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 07:27
- Nahlásit

papillon_girl
ahoj, taky velká gratulačka . Znáš FM Mokré Lazce, teď o víkendu pořádají v Hlučíně podzimní hpsinky - koukni
http://www.agilitymokrelazce.estranky.cz/

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání