Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:24
- Nahlásit

cafina
Tak jsem se dívala na stránky útulku. Neměla jsi někdy chuť, vzít si některýho domů? Třeba to štěně ovčáka....
Mně se líbí č.0915/2007

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:40 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

maxim
915/07-to je pěknej drak, ten by se k Maxíkovi hodil
Já nutkání mám skoro každý den, ale doma je plno a všechny zachránit nemůžu. Kdysi jsme si odsud jednoho s přítelem vzali, byl to křížený no a malinois, těžký puberťák, útěkář a občas i agresor. Přítel měl velké oči, a pak se mu s ním nechtělo pracovat, takže jsem s ním cvičila a prala se já, byl to dost očistec, měl lidi totálně na háku.. Ani nevím, jak vlastně skončil, rozešli jsme se a pes za pár týdnů zmizel.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:57
- Nahlásit

cafina
To je smutný. Můj taťka má taky pejska z útulku. Snažili jsme se všechno mu vynahradit, ale stejně si myslím, že útulek a to co prožili předtím na nich nechá stopy, ať děláš co děláš.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:26 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit

Naštěstí nejsou jenom smutné příběhy. Moje kamarádka veterinářka má od nás 2 psy. Prvního si vybrala sama, jsou obě stejně šílený, běhají spolu agi a moc jim to jde! Druhého jsem jí vybrala já (když si ty nejúžasnější nemůžu vzít domů, tak je nutím známým, tak bacha ) měla to být holčička na mazlení, ale už taky běhá a jak!!

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:33
- Nahlásit

cafina
Tak to je fajn, když se ti pejsci dostanou k lidem, kteří se jim takhle věnují.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 15:48
- Nahlásit

maxim
A pak ke mně chodí paní na výcvik, má od nás 3 různé psy, ty nejhorší možné povahy, ale ona je naprosto miluje a snaží se se všemi cvičit. Občas se jí doma poperou, několikrát už ji kousli, ale ona je má pořád stejně ráda a bojule jak lev, aby byli co nejvíc normální a hlavně spokojení.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:01
- Nahlásit

cafina
Tak to ji obdivuju ! A co je to za rasy? Já jsem si myslela, že když někdo pomůže psovi z útulku, tak on je rád a je hodnej. Ale asi jsem naivní.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:04 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Představte si, že když se vrátím z práce později než obvykle a děti jsou tak hodné, že chtějí vzít pejsu ven samy, abych si mohla hodit nohy na stůl, tak ten potvor se tak dlouho vrací zpět ke dveřím a odmítá s nimi jít, že se nakonec stejně musím sbalit a jít taky !!

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:16
- Nahlásit

maxim
Jsou to kříženci, jeden pidi-ovčák po zemřelé paní, křížená stafordka a nově skoro-hasky. Pejsci z útulku bývají moc vděční, ale mnozí si nesou s sebou svou minulost jako těžký balvan a jen těžko si zvykají v novém prostředí. Tihle udělali v novém domově velké pokroky, ale pořád je to na míle vzdáleno chování "normálních" psů.
nakonec stejně musím sbalit a jít s nimi To je to "společenské" plemeno

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:28
- Nahlásit

cafina
Jasně. Společenské plemeno. Ale on to dělá jen tehdy, když přijdu pozdě. No, je to asi můj úděl. Vybral si mě jako náhradní matku...

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:31
- Nahlásit

cafina
pořád je to na míle vzdáleno chování "normálních" psů.

To je to, co jsem říkala. Ať se snažíš sebevíc, něco v nich zůstává.
Možná proto je někteří vrací zpět do útulku. Nezvládnou to.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:39
- Nahlásit

maxim
To ano, často je to ale i vina těch lidí. Pejska si vyberou podle obrázku, a když jim říkáme jaký je a co všechno bude potřebovat, všechno odkývou, všechno prý zvládnou a za pár týdnů je pes zpátky. O tom, že nám už několikrát vrátili 2-měsíční štěňátka, že se počůrávají, že všechno koušou nebo že jsou agresivní .. škoda mluvit. Někdy si říkáme, že nakoupíme plyšové hračky a budem je rozdávát těm, pro které nebudeme mít vycvičeného pejska do bytu k dětem

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:02
- Nahlásit

cafina

Já říkám, že za to může televize. A to se netýká jen těch útulkáčků. Tam dávají pořád filmy o psech, kterým k dokonalosti chybí už jen promluvit. Udělají všechno, co na očích většinou dětského hrdiny uvidí. Úplní superpsi.
Moje mladší dcera chtěla psa už dlouho, jenomže mně bylo jasný, že je taky zblblá televizí, kde už jí neřekli, že pes je hlavně starost.
Takže dokud jsem si nebyla jistá, že pejska chci i já, tak jsme si žádného nepořídili. A když jsme ho už měli, byla rozčarovaná, že jí pes nečte myšlenky a nechystá svačinu do školy.
Teď už je to v pohodě, pochopila, že film je film.
Ale někteří dospělí jsou horší než ty děti a nechají se taky zblbnout. A pak jsou plné útulky.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:06
- Nahlásit

Bubacek
maxim
ty jo včera mě Bowien svým ležením fakt překvapil! Na chvilku jsem ho vzala do postele, ale on si místo na klín vlezl pod peřinu, natáhl sde na bok a hlavu vystrčil ven...... a tak spal celou dobu..... až jsem začala vážně přemýšlet jestli je se mnbou v posteli člověk nebo normální papillon!!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 20:40
- Nahlásit

papillon_girl
Třeba byste měli zatopit.....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:07
- Nahlásit

papillon_girl
Ta naše malá papilonečka také spinká se mnou v posteli. A abychom se nepřetahovali o jednu peřinu tak máme každá svou.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 21:50
- Nahlásit

Bubacek

Tak to máš dobrý. To já se musím rozhodnout v jaké poloze budu dnes spát ještě předtím, než zalehnu. Potom skočím do postele, rychle se zakryju a už je tam pes. Nejraději spí na mé peřině přitisknutej těsně ke mně. Takže když si lehnu nepohodlně, musím se rozhodnout, jestli se mi bude špatně spát nebo odstrčím psa a naruším mu sladké sny. A co myslíte, jak to dopadne.......?

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:34
- Nahlásit

maxim
Špatně!Nevyspíš se ty ani pes,protože jej rušíš už jen tím,že horečně přemýšlíš!!Ahoj a pěkné sny!

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:41
- Nahlásit

Hanach
Nevěřím. Slyšela jsem ho chrápat...

No teda, sotva přijdeš a už dobrou noc?

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:56
- Nahlásit

Ahojki,netušila jsem,že se ještě ozveš.Mám radost

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:57
- Nahlásit

Hanach
Kluci jako buci

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:58
- Nahlásit

Hanach
No jo. Ještě jsem pořád vzhůru. Doufám že nevadí, že jsem sem šupla tu fotečku? Ale moc se mi líbí.

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:58
- Nahlásit

maxim
Zapomněla jsem ti tam dát tvého člena Maxiku.Jaký výlet to plánujete bezamne?

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 22:59
- Nahlásit

maxim
Žes ji tam šupla to mi nevadí,ale kde jsi ji vzala?

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:00
- Nahlásit

Hanach
Jak to bez tebe? Vždyť jsem ti říkala, že příště jdete s Hanynkou s námi

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:01
- Nahlásit

maxim
Ty taky všechno hned prozkoumáš.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:03
- Nahlásit

Hanach
Žes ji tam šupla to mi nevadí,ale kde jsi ji vzala?

No přece tam, kam jsi ji poslala

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:05
- Nahlásit

Hanach
Ty taky všechno hned prozkoumáš

To jo. Na internetu se pohybuju jen v oblasti informací o psech.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:07
- Nahlásit

Hanach
Kde vlastně mají kluci jako buci brášku?

Hanach
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:09
- Nahlásit

maxim
Objevila jsem nový velkoobchod pro psy a nakoupila jsem pro Maxika baštu a hračku-supr cena!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání