Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:36
- Nahlásit

Bubacek
Díky za pochvalu fotky ale mohla být lepší (Max od maxim tam skoro nejde vidět - asi se nerad fotí ).
Škoda, že bydlíš tak daleko, taky bych chtěla poznat tvoji papillonku.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:37
- Nahlásit

cafina

Přesně jako Max ( viz.můj příspěvek za fotkou )
Doufám, že dnes strávíš u PC co nejvíc času, poslední dobou je tu nějak mrtvo

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

cafina
maxim
On byl Endík tak strašně spokojenej z té procházky, že první co udělal po procházce, tak tryskem přiběhl do pokoje za mamkou (asi se jí chtěl pochlubit, co všechno zažil), pak začal dělat takové přískoky, jako že chce pokračovat v příjemně načatém večeru, pak se válel spokojeně na zádech, až z toho všeho dostal obrovský hlad, tak se pustil do granulí (ten toho sežral, se divím, kam se mu to všechno vešlo).

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

baile
Bubacek
Radka
cafina
papillon_girl
Hanach

Až bude příští rok den papillona, tak se tam všichni sejdeme a pokecáme

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:44
- Nahlásit

baile

No prosím. Musíme se scházet častěji a ještě se z něho stane hyperaktiva a vyhrajete každou soutěž

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:52
- Nahlásit

maxim
to by bylo fajn potřeboval by trochu energie

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:53
- Nahlásit

maxim
Na den papillona jsem se chystala už dvakrát, ale jelikož tam se mnou nechtěl nikdo známý jet a samotné se mi nechtělo, tak jsem to vzdala. Ale teď když znám vás (maxim a cafina), tak snad to příští rok vyjde.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 08:59
- Nahlásit

baile

Určitě !!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:04
- Nahlásit

maxim
V pase je to samé jako v mezin. očkováku. Má jen jinou barvu a můžeš jezdit do zahraničí. Kdysi se mohlo jezdit na mezinar. očkovák dnes už jen s pasem. To vymyslela naše vrchnost(vláda a spol.).
To, že se ptáš je v pořádku, já se taky ptám, když nevím a i vícekrát.
Fotka je príma. Tak si lehá to naše mimčo, když si hraje.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:06
- Nahlásit

baile
maxim
Mohli bychom časem uspořádat i Den papillona u nás. Myslím, že sposta lidí z Moravy tam nejezdí, protože je to pro mě daleko. Co vy na to?

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:08
- Nahlásit

cafina

Nápad to není špatnej. Ale může být dnů papillona víc?

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:09
- Nahlásit

Bubacek

Takže když řeknu vetovi, že chci pro pejsu pas, tak mi tam přepíše všechno očkování z očkováku?

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:10
- Nahlásit

baile
Myslím, že když si k Enďáskovi pořídíš nějakou fešnou holčičku, která na něj bude čekávat na konci parkuru, budete mít každé vítězství v kapse

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:13
- Nahlásit

maxim
Myslím, že určitě ano. Jen pokud by to měla být zároveň bonitace, tak by být přítomen někdo, kdo má oprávnění pejsky uchovnit.

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:17
- Nahlásit

cafina
Myslím, že kdyby tam čekala na Endíka krasavice Sunny, tak by rovnou běžel k ní a ani by se nenamáhal běžet nějaký parkur

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:19
- Nahlásit

maxim
cafina
Jé, uspořádáme papilloní sraz v Brně!!! To by bylo bezva. Ale musely bychom najít nějaké místo (plácek), kam by se všichni vlezli. Myslím, že i v tom Mariánském údolí by to šlo, když by se to domluvilo s tou paní, která to vlastní (tuším Belcredi).

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:25
- Nahlásit

baile
cafina

Taky by to mělo být oplocený, abychom mohli ty ďáblíky pustit a nemusel se nikdo bát, že se některý zatoulá.
Na příští vycházce to musíme probrat

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:41
- Nahlásit

maxim
Napadl mě taky cvičák Zetor, tam jsou velké prostory a oplocené, ale asi by si za to účtovali velké peníze .

Kdy se bude konat další vycházka? Co takhle sobota či neděle 27. nebo 28. 10.? Klidně i pátek 26. 10., ale někde blízko Líšně, když se tak brzy stmívá (třeba Klajdovka).

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:46
- Nahlásit

baile

Napadl mě taky cvičák Zetor, tam jsou velké prostory a oplocené, ale asi by si za to účtovali velké peníze .

cafina tam má konexe.......

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:47
- Nahlásit

baile

Já bych brala tu neděli, v pátek jsem v práci a v sobotu chodíme na cvičák....

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:56
- Nahlásit

maxim
fajn, uvidíme jestli může cafina. Sice mám v neděli cvičák, ale Endík radši bude řádit s papíkama, jak ho znám a co bych pro něho neudělala

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:58
- Nahlásit

baile
maxim
cafina tam má konexe No jo, Cafina tam bydlí . Jak potkám naši nejvrchnější paní L., tak se zeptám, kolik by stál pronájem. Taky bych raději volila Den papillona za plotem, po zkušenostech z letošního ročníku

Já pátek a neděli pracuju a v sobotu jdem se Sunny na ZZO, tak bychom mohli leda odpoledne.
maxim
Od kdy do kdy v sobotu cvičíte?

baile
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:03
- Nahlásit

maxim
cafina
Jdu teď venčit. Tak snad by ta sobota šla. Aspoň na chvilku. Přeji hezký den.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:20
- Nahlásit

cafina

Cvičíme od 16.30 do 17.30 hod.

cafina
baile

Ale pro jednou by se určitě nic nestalo, kdybychom na cvičáku chyběli
Takže já se sobotou 27.10. souhlasím.

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

maxim
Já přesně nevím, kdy budou zkoušky končit, předpokládám tak kolem 14h. Ale pro jistotu bychom si mohli dát sraz na Zetoru, kdyby vám to nevadilo, a na vycházku bychom vyrazili od tam.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:53
- Nahlásit

cafina

Klidně. Dá se parkovat přímo v objektu? Tam jak se parkovalo na KVP ?

cafina
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:08
- Nahlásit

maxim
Uvnitř ne, to jenom při velkých akcích. Buď se dá zaparkovat podél cvičáku (když není výstava, místo najdeš určitě!) nebo na parkovišti nad cvičákem, co je za plotem, ale nezamčeno.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:11
- Nahlásit

maxim
prosím Tě kde a kdy bývá den Papilona? Mám jeden takový menší problém větších rozměrů. Já všude jezdím i s dětmi a tím větším zbytkem smečky. Myslíš, že to nebude problém?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:16
- Nahlásit

maxim
Takže když řeknu vetovi, že chci pro pejsu pas, tak mi tam přepíše všechno očkování z očkováku?
Nepřepíše všechna jen poslední očkování. Jó a taky je pas dražší než Mezinár. očkovák.

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:43
- Nahlásit

Bubacek
To, kdy se koná den papillona jsem se já dozvěděla na stránkách
www.kchmpp.cz v rubrice aktuality. Když tam nakoukneš, pořád to tam je. Já jsem byla letos poprvé, takže nevím, jestli se to koná pokaždé na stejném místě, ale datum konání bude asi každý rok
+- stejné.
Děti nejsou problém, ty já beru taky všude s sebou. Ale akity, to nevím. Mně by třeba nevadili, když jsou to takoví dobráci. Ale otázka je, jestli by neměli problém s ochraňováním toho vašeho štěnda před ostatními a taky co by na to říkali ostatní....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání