| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Stačí to takhle? - spróóósťáku Ne, stačilo napsat:,,hurá, zítra přijedou po půl roce mlaďoši...na týden" Hmm, to je celkem na málo...z takové dálky To si tyhle vnoučata taky moc neužijete jak mamka Elu. I když ta to má maximálně s dvouměsíčníma pauzama, ale i tak...
Vlčáčková
Co Vaši berňáci v tom vedru? Tady je to fakt děsný - nemluv, 38st Pracuju lemroidním tempem a využívám jakékoliv záminky, abych ze zahrady mohla utéct Kluci funí a kňučí byli jsme i na potoce - se zchladit, ale Worka na břehu vypíchnul ondatru a pak tam lítal v roští, místo aby se brodil, tak je za trest za barákem Pak se objevila Dášena(dírou po Argovi) a tak jsme místo pletí zalezli pod strom a tahala jsem jí klíšťata, načež šlohla Berrymu kost a zdrhla domů
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 20:04
- Nahlásit
stará zástavba má své ...
a malé chlubení mými dětičkami: URL
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2014 22:42 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Evey
Kessie
Díky za zájem.
Cesta dobrá,(D1) přivítání také.
Výsledek bohužel nejistý.
Vypadá to na podzimní repete.
Ta kost je odměna. (dostali ji oba)
Mimochodem,krásně voněla po uzeném a proto se mi špatně řídilo domů.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 07:49
- Nahlásit
Tá ta
Výsledek bohužel nejistý. Špatný den, nebo se jim v tom vedru nechtělo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:47
- Nahlásit
Tá ta
díkas za info, ale sluší jim to, jak tam tak spolu leží... No uvidíte, třeba štěnda budou, ani nevíte No a jak se ptá Evey...byla vůbec snaha, nebo to ani nebyl správný den. I jste dělali nějakou zkoušku? (jak se občas píše tu či na Fauně...progesteron a nevím co ještě...?)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 13:42
- Nahlásit
Evey
Volal mi brácha, že trčí v Karlově? a někde nad nima se žene bouřka, ať mrknu, jestli jde na ně, nebo můžou vyrazit. Houby je vidět, kam bouřka jde, ale koukám, že ji tam máš momentálně ty, v práci, že jo?!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 13:43
- Nahlásit
Tá ta
Ta kost je odměna.
Když jsem pracoval v Liberci, tak můj kolega dostával za odměnu ovoce. Někdy měl křížaly, někdy pomeranče.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 14:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Když jsem pracoval v Liberci, tak můj kolega dostával za odměnu ovoce. - ani se radši neptám, ,,za co"?! to byla odměna To asi chodil za nějakou zelinářkou ne?!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 14:01 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
,,za co"?!
Ano, uhodla jsi.
Byl ženatý a jeho žena spojila zdravou výživu a vhodnou motivaci.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 14:29
- Nahlásit
worick
že ji tam máš momentálně ty Něco tady letělo a přerušilo dodávku elektřiny.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 21:51
- Nahlásit
dámy mé milé jihomoravské,
neshání někdo z vašich známých - chlap - práci? technického zaměření, elektro vyhláška 50 nutná??
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 22:35
- Nahlásit
Evey worick
Špatný den, nebo se jim v tom vedru nechtělo?
Ne to ne.
Načasovaný to bylo celkem dobře.
Nejprve byla Barča odmítavá, ale za chvíli sama ženichovi nadbíhala,mysleli jsme, že bude vyhráno, on byl od počátku velmi akční. Bohužel nebyl nijak zkušený, měl čtyři prvničky, přičemž se to povedlo 1x za asistence zkušené chovatelky feny. Toto jsme nevěděli, mysleli jsme, že když už měl štěňátka, tak ví co a jak. Zkrátka to zkoušeli celé odpoledne, někdy i s naší asistencí, pak jsme přespali a zkoušeli to ještě ráno, ale spojit se jim nepodařilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 00:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
ještě ráno, ale spojit se jim nepodařilo - někteří říkají, že u chlupatých psů je to horší. Nevim, zkušenosti nemám Dášena je krátko-drsnosrstá a tam teda problém nebyl žádný, obskočil ji tady nejen Worka
Janiii
ať přemýšlím, jak přemýšlím...nikdo mne nenapadá Poptám se ti
Evey
Něco tady letělo a přerušilo dodávku elektřiny. - závidím tak, že jsem zelená jak Jožin z Bažin Ne teda tu dodávku elektřiny
Brácha večer dorazili domů a nechytlo je to
Děcka, nastratá na horko a chemické sračky jsem si objednala zmrzlinovač (Tom se smál, jestli mi nehráblo, že jsem byla asi moc na sluníčku...) Přesně On totiž(háklivý na záněty ) zmrzku nejí, nechá si ji vždycky úplně roztopit a oteplat A dneska jsme měli první, zkušební, domácí jahodovou zmrzlinku
Byla výborná recepty jsem hledala na NETu, ale jsou i v příručce: jahody, vajíčko, šlehačka, cukr a trochu mléka, které jsem pro ještě lepší chuť, nahradila jogurtem
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 06:06
- Nahlásit
Janiii - zatím naštěstí nehledáme, ale od nás ze školy každoročně odchází tak 20 kluků, co by technickým věcem měli rozumět a mají i tu 50tku hotovou... Můžu se zkusit popsat, loni tohle vylezli moji oblíbenci, jestli někdo z nich neshání práci... něco bližšího o tom?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 06:09
- Nahlásit
Tá ta - jééé, tak vy jste tam i spali... a já jsem si kolem půl sedmé, kdy jsem jela kolem Hulína k našim říkala, že už tam asi nebudete... Teda takovou dobrotu bych si taky nechala líbit... museli si pochutnat oba, co? Tak uvidíte, třeba se zadařilo, ani nevíte... Kdy to budete vědět? Jak se to tak vlastně pozná? (myslím dřív než u veta)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 06:11
- Nahlásit
worick - já jsem ujetá na koktejly... jsem si včera dělala jahodovo-banánový a byla jsem u vytržení... vedro je teda spalující, člověk by padl, ale těch dobrot v zahradě... paráda... jeden den přecpaná hráškem, druhej jahodama...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:53
- Nahlásit
Tá ta
ale spojit se jim nepodařilo Hm, tak to fakt štěňátka nebudou. Tak příště.
worick
závidím tak, že jsem zelená jak Jožin z Bažin Tak ta včerejší bouřka byla fakt jen na pát kilometrech. Dojela jsem domů a tam za celé odpoledne vůbec nekáplo.
Podařilo se ti nějak dohodnout to maso?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 11:03
- Nahlásit
Kessie
poslala jsem do emailu
díky!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
a malé chlubení mými dětičkami - nechceš ty říct, že s nima ještě nacvičuješ divadlo? To zase snad nějaká úča češtinářka ne?!
Evey
Podařilo se ti nějak dohodnout to maso? - za jedno strašné vedro, za druhé si brácha furt posunoval odjezd - první že v pondělí, pak úterý ráno, nakonec přijeli až večer....ne, nakonec jsem to zavrhnula, bo by to neklaplo
Předpověď u nás je pramálo optimistická, když to vidím, chce se mi brečet. Když jsem to počítala, tak od nějakého 20. března (a do té doby to taky za moc nestálo) do dneška 9,5mm. Zachránila by nás alespoň nějaká bouřka, ovšem podle toho, jak se to tu s bouřkama poslední měsíc vyvíjelo, to taky nevidím...
http://www.foreca.com/Czech_Republic/Velka_nad_Vel ickou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 16:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Zapoměla jsem napsat, že včera bylo rekordních 39st Pro ty, co nevěří a myslí, že přeháním, nebo nám to blbě měří...mám to potvrzeno i z auta, Tom byl v Hradišti a cestou zpátky mi hlásil, že asi zdechne, že je 39st! Dneska ,,jen" 33st, fučí totiž alespoň ochlazující severák (jelikož v Německu popršelo, že jo ) Teď jsme byli na potoce, každý den tam ubyde 10cm, voda je strašně teplá, přehřívá se, zasmrádá a množství bude za dva-tři dny kritické
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 21:53
- Nahlásit
worick
Dneska ,,jen" 33st, fučí totiž alespoň ochlazující severák
Hlásím slejvák a kroupy. Rány, že to snad mlátilo do pole před okna. Psiska to nemohla přeslechnout, tak tu vládlo dusné ticho. Dokonce i Beníkovi došla řeč a Dareček zapoměl vandrovat do Vlčáčka. Všechno to bylo pod stolem. I hluchá Astřička. Akorát Vlčáček byl v posteli a dělal tam hrdinu. Do té doby, než jsem ho z ní vyhodila, abych se tam nacpala sama. Protože co dělat, když nemůžu makat na PC. A to si fakt netroufnu od té doby, co dostal NB vypnutý ze zásuvky a od všeho ránu, že z toho měl šok a odmítal fachčit.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 21:54
- Nahlásit
Byla jsem v Jihlavě. Lilo jak z konve, ale než jsme skončili, bylo jak v prádelně a za 10 minut suché chodníky ...
s nima ještě nacvičuješ divadlo? jsme na ně dvě, ruku sdílnou nerozdílnou
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 09:43
- Nahlásit
Kessie
já jsem ujetá na koktejly... jsem si včera dělala jahodovo-banánový a byla jsem u vytržení.
Mňam.Můžu taky.
Nebo vychlazený pudink.Myslím že se jmenoval Amil?Amilo?
A nejradši vyškrabávám hrnec.
To třeba i po krému na dort.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 09:44
- Nahlásit
Vrchní ajťák od zákazníka přišel o psa. Ponurá nálada.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 10:22
- Nahlásit
Tá ta
Amil?Amilo? Amylon?
Strejda
Vrchní ajťák od zákazníka přišel o psa.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 11:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ponurá nálada - u nás taky - ráno ve vedlejší obci(té připojené) sedal vrtulník. Sedá na hřišti u školy, kde vaří teta. Hned jsem jí volala, co se stalo, ale nebrala to, takže mi bylo jasné, že je tam. Pak volala, že obecní zaměstnanci stěhovali na Teře nějaké skříňky ze školky a buďto paní spadla, nebo se to svalilo na ni...každopádně je mrtvá Oni se tam všichni znají, my je taky, jenom bych ji musela vidět, neznám je podle jmen, protože jak jsem už kdysi psala: je tam třeba 20příjmení a proto aby se rodiny odlišily, mají přezdívky a každý dlouho dumá, jak se ta osoba vlastně opravdu jmenuje. Třeba Kotasé, ale ve skutečnostli jsou to Lajzovi...atd.
A ke všemu: ani nekaplo! Abych nekecala, kaplo, ale kapky by se daly na metru spočítat Ani to nezměřilo Nebudu to rozvádět, musela bych být strašně sprostá. U koho pršelo, ani nepípněte...ostatně...viděla jsem radar
Strejda
Vrchní ajťák od zákazníka přišel o psa - Jakového, jak starého, co se stalo?
Tá ta
Vylizování hrnců od krémů a pudinků...to je snad český folklor ne?! Myslím, že můj brácha to nedělá, ale dělal to taťka, já, dělá to Tom.. My vlastně o hrnec doma bojujem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 12:13
- Nahlásit
worick
Jakového
Ridbeback
jak starého
9 let
co se stalo?
Dlouho nebyl v pořádku, byl u několika vetů a každý ho léčil na něco jiného. Chvíli to bylo lepší, pak se to zhoršilo a pořád dokola. Pomáhal mu Cortisone. Docela se to zlepšilo, tak snižovali dávku a pes se zhoršoval. Nakonec pes nežral, ležel, nikoho nepoznával. Jeli do Brna na magneticou rezonanci. Našli velký nádor v hlavě. Už to bylo na nic.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 12:50
- Nahlásit
Strejda
Našli velký nádor v hlavě. Už to bylo na nic - a dopr...
Ještě jsem zapoměla napsat, že jdu odpoledne na pohřeb příbuzné...byla už starší, ale rakovina..ledviny a pak už všeho
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 14:15
- Nahlásit
dejte pokoj ... (
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 14:37
- Nahlásit
Strejda
Nakonec pes nežral, ležel, nikoho nepoznával. Jeli do Brna na magneticou rezonanci. Našli velký nádor v hlavě.
To možná, ale doufám, že ne, čeká toho mého útulkáčka Beníka. Má Cushingův syndrom, nádor v mozku. Máme prášky, tak snad to bude OK. Ale člověk nikdy neví.
|