Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 07:42
- Nahlásit

worick
po první narkoze s Alfredem jsem tvrdila, že již nikdy více. Dlouho byl jak prase po první ráně, krvavý pohled, nejistý krok .... Pak jsme si zvykli, zvláště když se u Alfína přidaly oblbováky na Silvestra. Ani u jednoho psa to nebylo hop a jsem v pohodě. Prostě zatnout zuby a nechat ho být ) Bacha na litování, berňáci jsou příliš inteligentní a rychle se naučí, jak s páníčky citově manipulovat

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 08:41 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
worick

Tohle je myslím přesné: ".. žádná sláva, ale taky žádné tvé děsivé vize"
Narkózu snáší každý pes jinak. Ovčanda Zina a Sally se jen motaly a když se probíraly, byli jsme s nimi, aby se někam nesvalily. A drželi jsme jim hlavu. Kdyby věděly, co jim to způsobilo, tak by to zakously a hotovo. Neli hrozně vyváděla. A Sally to chtěla za ní vyřešit okamžitým zakousnutím.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit

Motání ani krvavý pohled mi nevadil, s tím jsme počítali, ale to kňučení, to nás překvapilo. Ráno kňoural zase A hlavně, jako by se bál najíst a napít. Nic. Až ráno po dlouhém přemlouvání vylízal oslazené acidofilní mléko(trochu) a vzal si frolíka, tak to vypadalo dobře, jen k misce s vodou se odmítnul přiblížit. Vlezl u nás do potůčku, říkala jsem si bezva Strčil nos do vody a vystřelil odsud, jako by ho kousla zmije To už jsem se začínala bát. Ale na potoce se hnal k brodu, kam chodíme, ještě se přišel zeptat, jestli může a vlezl tam a pil, tak paráda. Když jsem mu hledala klíšťata na tlapkách, jak jsem šáhnula na zápěstí, začal kňučet, tak jsem myslela, že jsem na to přišla, že ho to bolí, jak mu s tím příšerně v té narkóze pokroutili, já jsem to viděla...vet zkoušel asi hybnost. Ale běhal, ani prakticky nepajdal. Akorát pořád sedal a zvedal zadní nohy, tu jednu, tu druhou. Na tom vyholeném pupku měl klíště. Vytáhla jsem, ale nepomohlo, taky to nebyl ten problém. Ještě mne napadlo, že mu to asi poškrabala při holení a štípe ho to, tak mu to natřu panthenolem...nic jiného na to myslím nemám, řepíkovou jsem tehdy dala mamce na palec a jinou jsem pořád nekoupila Teď by se zhodila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 11:28
- Nahlásit

worick
Nehli mu přitom s páteří?

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 21:33
- Nahlásit

worick
tak jak píše Drakopes, žádné děsivé vize. Hlavně že to není nějaký vnitřní orgán.
jestli nějak blbě, ale ten zařval a vyletě Ta co se dává do svalu je opravdu hodně bolestivá, obzvlášt, pokud nebyl úplně v pohodě a měl ten sval zatnutý.
Jsou i jiné možnosti uspání (kanylou do žíly) ale jsou to už dražší varianty, proto si myslím, že jen na takové krátké přispání se často volí tahle injekce. Ne každýmu to sedne...
Co třeba vývar, ten by taky nechtěl pít?

worick
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2014 22:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Jsou i jiné možnosti uspání (kanylou do žíly) ale jsou to už dražší varianty - vůbec nenabídli, asi si říkali, že tohle fakt stačí
cernej caj dneska s kámošema výletila u nás tak jsme se domluvily a já se k nim s Workou přidala. Bylo to ovšem všechno na knap a hlavně dneska všechno jinak Ráno Tom vyrazil do Uh.Hradiště na tenisový turnaj, byl asi 50m od baráku a začalo pršet, ale jel. Já jsem se, když bylo takhle, dala uklízet(pořádně) konečně celý barák I převlékat postele a tak. Teprve jsem dala do pořádku kuchyni, dělala tu ložnici a když jsem to vysávala, volal Tom, že hřiště zaplavené, turnaj odložený na zítra jede domů. Tím pádem mi doma oznámil, že s Kristýnou zítra nic, protože nás nebude mít jak zavézt, že jestli chci tak jedině dnes, ať se s ní nějak domluvim kde jsou a budou atd. a my u mapy dumali kterou trasu se k nim přidám a kde nás on s Berrynkem vyzvednou. Během 10minut jsme to vykomunikovaly tak, že fofrem, neb za chvilku budou v bodě, kde by jsme se přidali my. Já se letěla převléct a Tom potichu přitáhnul Worku do garáže, zatím co Berry spal za barákem. Woriček jak vidí výletní oblečení vždycky začne lítat a jančit. Teď z toho našeho ,,divného" chování tak znejistěl(že by jsme ho možná chtěli odvézt na veterinu a udělat s ním to, co včera s chudinkou Berrynkem) že i zapoměl vyvádět, ani nepípnul Jen se hodil na záda, že nejede, tak jsme ho s Tomam bez skrupulí lapli, hodili do auta a odfrčeli. Tom pak hrál s kámošem tenis u nás, Berry prý chrněl a chrněl, ani nezjistil, že tam nejsme(on myslel, že já jsem ještě doma a Worka bůhví kde zašitý) Já Tomovi tvrdila, že pak ho beze mne do auta nedostane. A nakonec, jak ho prý uviděl ve výletním oblečení, auto nastartované, tak vlítnul do auta, hrůza natěšený...že nechápe, jak to, že se nesháněl po tom, kde jsme my s Workou a smál se, že mu musel Worka volat Takže nakonec ho do auta možná nedostanu jen já protože já jsem ta svině, co ho dotáhla na veterinu Kristýn s kámošema toho měli už,,plný kecky", tak jsme jim nabídnuli, že je hodíme přes kopec k nám, do té rekre oblasti, kde můžou přenocovat v hotelu a ráno to odsud pěkně vede na Javořinu, kam mají namířeno. Takže jsme je ještě vezli, pak domů vyhodit kluky, ani jsem se nepřevlékala a tcháni si naporučili zmrzku, tak jsme se jim na ni zastavovali...dojeli jsme na obědovečeři po 18h - já už byla taky dost hotová hlavně jsem šilhala žízní a hladem Od tchánů jsme dorazili v 21h a já ještě honem vařila klukům večeři a porcovala do sáčků kosti, co jsme v pátek vzali u řezníka.... Konečně padla
Berunek granule ráno nechtěl, ale kosti si vzal, vodu pil v potoce. S Tomem vodu z misky pořád vůbec nechtěl, ale když jsme se vrátili z výletu, tak jsem jako vždycky zavelela ,,ke studni"! i už měl našlápnuto jindem že tam nepůjde, ale asi jak viděl, že to s ním nehodlám nijak řešit, tak nakonec šel a normoš pil Uvidíme, co ta vařená večeře dnes

Vlčáčková
Nehli mu přitom s páteří? - to by mohli, protože dokmasit ho na ten stůl, byl celkem záhul ale ráno šel hezky, ani nekulhal, tak asi ne

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2014 11:36
- Nahlásit

worick - honem všechno dočítám... v pátek jsem na vás moc myslela, k počítači se dostávám až dneska... jsem taky moc ráda, že se nějaká šílená vize nenaplnila... to je super...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2014 15:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Začnu večeří: Worka jak měl dva výlety po sobě, včera zase 9km, tak sežral svoji večeři, Berrynek skoro nechodil, tak mu tolik nechutnalo, takže snědl polovinu a Worka to dojel
Včera už byl Berry skoro normoš, dneska už vypadá v pohodě
Cernočajová Ferrinka je netykavka, ale naštěstí ji kluci neotravovali, hlavně se na ni nesápali dokonce Worka ani nevrkal na Berrynka. Jak dva dny jen chodil a chodil, tak je prostě úplně spokojený(snad ho budu půjčovat pošťačce )
Sranda jak byli cernej caj s kámošema v tom hotelu(je to takové rekreační středisko, žádný luxus ) tak tam majitelka má takové dva volně ložené alíky, kteří se pořád motají kolem, venku u stolů a tak. Místní jsou na ně zvyknutí, návštěvníci tam také hodně mají pejsky, nevím jestli to někdo řeší. Jenže Ferrině vadilo, že k ní pejsa čichá, ke všemu na ni chtěl naskočit, když jedli u stolu. Bylo raf a Kristýna má od Ferrinky prokouslé koleno! Viděla jsem to, fakt fest, ne jen škrábnuté, ale díru v koleni, opuchlou bambulu kolem...Jsem jí říkala, že si to hlavně měla pořádně vymačkat,to neudělala, ale vzhledem k tomu, že to prý i hodně krvácelo, tak snad to bude dobré Tím pádem ale změnila plány, prtože ona má ta kolena i tak špatná, jedno už operované(tuším to druhé) takže si s tím tolik km ještě na Javořinu netroufla a vzala to přes nás na vlak. Tak jsme měli návštěvu, vzácnou, to my máme jednou za 10let Ferrinka se mohla u nás proběhnout na volno, žuchla do bažinky, protože si myslela, že přes ten žabinec se dá přejít ale vůbec jí to nevadilo Pak jsme je s klukama vyprovodili k vlaku....pro mně to byl fakt skvěle strávený víkend Na zahradu jsem od pátku nešáhnula...alespoň se zase na práci budu i těšit
Kessie
v pátek jsem na vás moc myslela...jsem taky moc ráda, že se nějaká šílená vize nenaplnila. - děkujem moc a co teprve já...jsem šťastná, ani nevíš jak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 08:02
- Nahlásit

worick
dorwzili do brna asi pred devqtou vecr a prej moooc spokojeni, aj ola si pry libovala a nqkonc t zvladla a unava ji prepadla az v qutobuse

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 20:38
- Nahlásit

Co je s váma všema, co bouřky? U nás pochopitelně nic Jedna nás vyhnala ze zahrady po 16h, sprchnul milimetr a bylo po Potřebujem nutně popršet pořádně, už jsou zase praskliny v zemi a to ještě nezačalo pořádné léto Tedy u nás začalo dávno a dneska to bylo fakt něco, 32st. a pařák jako prase(před tou bouřkou, co najednou zmiznula ) Čekám na těch 40mm, co s tím pořád vyhrožujou...

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 21:36
- Nahlásit

worick
Co je s váma všema, co bouřky? No já ti to nechtěla říkat, ale když jinak nedáš...
V sobotu večer byla velká bouřka se spoustou, velkou spoustou vody.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2014 23:54
- Nahlásit

Evey
V sobotu večer byla velká bouřka se spoustou, velkou spoustou vody. - potforo tady prý taky trochu, ale na zemi to poznat nebylo a mne to s otevřenýma balkonovýma dveřma dokořán u hlavy vůbec ani neprobudilo, takže fakt nic moc teda

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 06:35 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worick
no dobře .. průběžně prší, v parku jsou místa, kde se už drží voda.
Mlátí to o parapet, takže mě to v noci budí, i když je okno zavřené.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 06:58
- Nahlásit

worick
hele, nechces vyzkouset tohle v kombinaci s tema kvasnicema?

a co sampon, uz si zkousela? sem se zapomela optat, jestli si ho nakonec vubec koupila - ale videla si moje vlasy po dvou mesicich pouzivani - na pohled uplne bezny, ne?

+ ti z domu poslu fotky, jak te mam zachycenou jak dlachnis piranu (je vtipny, ze ji tom pojmenoval stejne, jako ji rika muz

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
hele, nechces vyzkouset tohle - já si právě podobný vyrobila z toho hřebíčku (který má odpuzovat různou havěť) a rozmarýnu, který prý ta klíšťata. Ještě tam můžu přikápnout i tu eukalyptovou silici, kterou mám Účinek tedy ale nic moc nepozoruju, klíšťáci běhají vesele dál
Kvasnice já nedávám, bojím se té zvýšené dávky bílkovin, hlavně u Berrynka.
Šampon jsem zatím nekoupila, zatím se jen těším až vypotřebuju starý a budu moct koupit Jen jsem koupila tuhle masku http://www.krasa.cz/argital-maska-ze-zeleneho-jilu -argiltubo.html která je i na vlasy. Na vyzkoušení a když dobré, koupím i ten tuhý šampon. Je výborná, vlasy fakt po ní pěkné. Neber jak jsem vypadala Já jsem totiž neměla týden umytou hlavu! Normálně si umývám každý třetí-čtvrtý den....neděle byla 6! Jsem nestíhala
Fotky mi určitě pošli! Já už ti to chtěla písnout
Piraňa je oblíbené, taky používám

Drakopes
no dobře .. průběžně prší, v parku jsou místa, kde se už drží voda. - šak ten radar kontroluju pořád, tak to vidim I kvůli bráchovi...jak tam mají Tady zatím mrak na východě, alespoň nepeče už od rána A jinak Áji? Nepíšete co děláte, jak se máte? Ani ty ani Jirka Co Erwuška? Jak tak uvažuju, on už má dva roky?!? To už není žádné třeštidlo, to už je dospělý chlap

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:14
- Nahlásit

worick
a myslis, ze i kdybys jim kazdej den posypala zradlo lzickou tech pivovarskych kvasnic, ze v tom mnoztsvi by ty bilkoviny byli tak zretelne navic?

ta maska vypada dobre. Jestli si nemela tyden umytou hlavu, tak ja to nepoznam. ja si musim mit kazdy den, takze podle me si mela v poho hlavu

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:29
- Nahlásit

worick
Mám teď nějaké kšefty v Čadci. Včera byly přímo učebnicové přívalové deště.

(A doma zatím udělala myčka záplavovou vlnu pod parketama.)

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 10:55
- Nahlásit

Strejda
Mám teď nějaké kšefty v Čadci. Včera byly přímo učebnicové přívalové deště. - všechno vim jak furt čumím na radar i Slovensko (víc než Čechy) monitoruju, protože když už k nám konečně něco snad leze, většinou to bývá ze Slovenska.
(A doma zatím udělala myčka záplavovou vlnu pod parketama.) - no těpic co se stalo? Já mám naštěstí v kuchyni dlažbu, protože mít parkety, či jak někteří koberec tak to má životnost tak měsíc....jakové já jsem prase

cernej caj
a myslis, ze i kdybys jim kazdej den posypala zradlo lzickou tech pivovarskych kvasnic - já jim je před cca 3 rokama zkoušela dávat, v tabletách, normoš je jedli, ale výsledek žádný
A když jsme u toho: Berry přestal jíst večeře, jí málo, jen se nimrá, proto když mu tam Tom nasypal to chondro v prášku, tak toho polovinu nakonec snědl Worka, včera už to Berry nechtěl jíst hned, jak to viděl. Přitom já ten prášek ochutnala a je to bez chuti, bez zápachu. Asi ho přerazím. Stejně tak ATB. Už skoro 4týdny je jí ve frolíkách, úplně v pohodě. Po té narkóze, jak odmítal jíst cokoliv (si asi myslel, že ho chceme otrávit ) tak přestal jíst i frolíky, pak začal, ale jak tam narvu tu ATB pilulu, tak má podezření a vyflusne ho. Ráno jsem se nasr..., že mu takové nějaké výmysly tolerovat nebudu a narvala jsem mu tablety do krku s proslovem:,,no tohle mi dělat nebudeš, když nechceš ve frolíkách, budeš je dostávat do krku a hotovo, pro mne-za mne..."

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 11:33
- Nahlásit

worick
no těpic co se stalo?
Myčka nedávno oslavila 20. narozeniny. Je to už stará dáma, k tomu už inkontinence patří. Snad parkety vyschnou.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:42
- Nahlásit

worick
všechno vim jak furt čumím na radar No, to mi hoď prosím odkaz na ten chytrý radar, který ví i to, že má Strejda kšefty v Čadci.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 15:55
- Nahlásit

Evey
No, to mi hoď prosím odkaz na ten chytrý radar, který ví i to, že má Strejda kšefty v Čadci. -

Strejda
Myčka nedávno oslavila 20. narozeniny. Je to už stará dáma, k tomu už inkontinence patří - no tak to určitě kéž by mi taky tak dlouho něco vydrželo...cokoliv

U nás šílený pařák zase, protože vyšlo slunko. Za hodinu černo vlevo, vpravo, za náma....všechno směr, od kterého by mělo něco dojít. Bohužel jedna bouřka zleva, jedna zprava...u nás nic Do toho volá Alenka drakopesová a ,,dává mi k telefonu" liják, co jim tam šlopoce. Prý, že ať si toho taky užiju Domluvím s ní, že tu prd a za půl hoďky taková rosička na záda, konečně nás trošku ovlažilo v tom vedru....akorát jsem přemýšlela, jak se dá ,,rosa" pustit přes mobil Další obr mrak a bouře ženoucí se někam k Hodonínu, nám trochu vláhy pustila, dokonce to bylo měřitelného půl! milimetru Ne, to nepochopíte...to by jste tu museli zažít Jediný přínos toho byl, že jsem si udělala pauzu na oběd

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 17:49
- Nahlásit

dopoledne před desátou - foceno z kabinetu matematiky

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit

U nás taky nepršelo. Předpověď u nás nevyšla.
Já spěchala domů z práce, abych stihla posekat zahradu a bylo celou dobu jasno a teplo.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 00:29
- Nahlásit

Takže, k večeru najednou nebe vymeteno, na radaru už nic....říkám si,,a je po" šance na nějaký déšť zase snad zítra Tak jsem pracovala, po 19h jsem šla s klukama na prochajd a od jihu zase na obzoru mračna jako kráva. To už nic, jelikož to celý den šlo jih-západ, tak nás to z jihu vždycky podešlo. Když jsme se blížili domů, bylo to zakaboněné ne celém jihozápadě. Tom mi říká:bude bouřka. Já na to:,,ále prdlajz, to je tu tak celý den, to sem nejde" Prý jde. Jdu kouknout na radar a fakt změna: najednou to jde jih-sever a to přes nás. Nebyla to moc bouřka, spíš jen popršelo, ani to žádná sláva, ale přeci: za dnešek máme celkem 7mm

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 23:39
- Nahlásit

U nás včera katastrofička. 10 minut minimálně v kuse rachot bez přestávky, tak mi došlo, že to nepřistává letadlo, to by bylo kratší. Venku divný mrak a blíží se. Nic neteče, není nic vidět, jen slyšet šustot. Hm. Tak zavřu a do 3 sekund kroupy a vodopád. Nateklo mi skrz dveře do obýváku, to se nikdy nestalo.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 00:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Nateklo mi skrz dveře do obýváku, to se nikdy nestalo - skrz dveře až tak?!? to bych se teda bála V obyvču máš na zemi co? Snad ne parkety či plovoučku?
No tak u nás dneska ani nekaplo Ráno zataženo nízkou oblačností a zima, jen 14st. Pak se to vybralo, trochu chladněji bylo celý den, ale na kraťasy a tričko to stejně bylo

My se včera celkem vyděsili s Leonkem. Celý den spal doma, k večeru se přišoural za mnou do zahrady a blil a blil. Respective neblil, jen ho pořád nadrapovalo a jen voda, spíš sliny(napadl mne bezoár) Pak přijdu domů, po baráku dvě kaluže taky. O půl noci přišel s Tomem domů, lehnul si v hale na stolek a zase to s ním škubalo a sliny. Tom šel spát a že mám kočky vyhodit spát ven. Gucci chtěla i tak, šla jsem s ní do pracovny a nabídla jí ještě do misky kapsičku, Leonek se přišoural taky, tak jsem ho dala k misce, ať si veme i on. Pouštím Gucci a Leon už dole, že jde s ní ven. Mrknu, jesti jedl a místo toho v misce nablito To už jsem na nic nečekala, vzala půl tablety černého uhlí a narvala mu to do krku. A to teda už chtěl ven tuplem tak jsem ho pustila a pak ráno ho pořád pozorovala. Nepřišel za náma do pracovny jako vždy, nejedl, byl takový ,,pošůlaný" a šel spát zase na stolík. Po půldenním spánku přišel za náma ven a dostal pár kočičích granulí, co hážu rybám - na zkoušku, jestli je nevyvrátí. Snědl a nic. Pak byl s náma a taky jsme si vblití nevšimnuli a večer jedl na stole svoje kočičí granule a blít už jsme ho neviděli, tak snad už dobré. Jelikož minulý týden byla tu před barákem divná myš, která se jako by pásla na trávě, zatím co my tam všichni chodili kolem, další divná věc byla, že si jí nikdo nevšímal a za třetí, po cca hodině zatřepala nožkama a bylo po ní! Myslela jsem, jestli se tam tak divně nemotala, že měla třeba něco udělané od kočky. Po včerejšku mne napadlo, jestli nebyla otrávená?! Akorát nevím kdo a proč by to tu dělal? V polích? Napadli mne jen nejbližší sousedi naproti....ti mají občas ,,divné" nápady.... Ale tak už snad dobré, ještě ho budem sledovat...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 02:48
- Nahlásit

worick
Snad ne parkety či plovoučku?
Podlahu zrovna aktuálně rozebíráme v témátku o podlahách. Mám Thermofix kvůli psům. Páč staroši se občas počůrávají. Takže v pohodě. Ten se nezvedne, to je umělina celoplošně přilepená. Akorát říkal: "díky brouřko, že jsi mě umyla".

Ta myš teda otrávená být mohla. Měli jsme takovou doma. A já měla otrávenou Astřičku a soused kocoura do mrtva. Když jiný soused si tu posprejoval obilí nějakou sračkou chemickou.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 06:35
- Nahlásit

worick
po cca hodině zatřepala nožkama a bylo po ní jako, že by sežral tu mrtvou?
Akorát nevím kdo a proč by to tu dělal? V polích?Jó, dělají se různé divné věci, tráví se krtci, orli...

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 07:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
jako, že by sežral tu mrtvou? - ne, ne, těch co nechají ležet, už si nevšimnou. Některé tu leží dny, než se naštvu a jdu to sesbírat. Spíš, že sežral jinou, na které ještě nemuselo být poznat, že je jí blbě.

Vlčáčková
Když jiný soused si tu posprejoval obilí nějakou sračkou chemickou. - soused obilí stříkal, jako každý rok, ale to je na plevely, tedy alespoň si myslím. Snad jen, že by tam objevil nějakou hraboší kalamitu. Akorát, že to stříkal až po té motající se myši Ten z druhé strany oves nestříkal, letos ho má pěkný, bez plevelů. Ani jsem ho tu neviděla. S hraboši je to možné: že tu mohl být na kontrole, našel hrůzu myší (nevím, hrabošů letos právě kočky moc nenosí) a rozhodil něco na ně. o by byl průšvih teda pro nás
Evey
Jen jsem zatím neslyšela, že by to tu někdo na polích dělal. Ani žádné myší kalamity tu nikdy nebyli - každý má kočky, co po polích loví..

Vlčáčková
Podlahu zrovna aktuálně rozebíráme v témátku o podlahách. Mám Thermofix kvůli psům - aha, já tam nekoukala, protože podlahy mám vyřešené....vůči psům absolutně neideálně, ale oni stejně moc domů nechodí

a krtek
právě předevčírem ráno, jak Leon odpoledne pak blil, byl chudák krtek natažený před garáží Krtky očividně nikdo u nás nežere. Nevím, čí to byla práce, hlásili se všichni taky netuším, odkud je pořád nosí, já tu krtinec nikdy neměla, něco je občas nahoře u kompostu, ale na pěkný krtinec to ani nevypadalo, myslela jsem, že spíše taky hraboši..

worick
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 08:01
- Nahlásit

Co se počasí týče, stejné jako včera. nízká oblačnost, zavaleno, nejspíš i zima, na teploměr jsem ještě nekouknula. Utvořil se nad náma mrak a míří na nás, tak jestli se zase něco neposere, mohl by nás třeba trefit Bude to nejspíš zrovna, jak půjdu s klukama, ale neva, radši ať prší. 7mm předevčírem bylo nic, pod bramborama je sucho
Evey
Vám asi čáknulo ne? (i Strejdovi?) V telce říkali...

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání