Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 13:14
- Nahlásit

Všichni
kolega píše práci na téma Informatizace společnosti a ochrana soukromí člověka. A nějak se mu to nedaří. Nemáte náhodou zkušenosti s tím, že někdo si někde z netu nebo od jiné firmy nebo odkudkoliv stáhl Vaše data, byť třeba jen neveřejný telefon, a pak prudil? Třeba se spamy, s reklamou, s nabídkou nějakých podvodných akcí, ukradl Vám peníze z banky a tak? Nějaké konkrétní i nekonkrétní příklady?
Mohli byste mi to když tak napsat na mail? Díky.

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:46
- Nahlásit

worick
Vám asi čáknulo ne?
V noci pršelo, ale ne moc. Brzo ráno jsem odjel do Prahy a tam jen chvíli mrholilo.
V Orlici je hodně hnědé vody, ale pořád je v březích. Ve středu splavila voda na několika místech hlínu a kamení na silnici. Ale to se tady stává.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2014 08:06
- Nahlásit

Strejda
včera mrholilo celý den i u nás, s mylýma přestávkama. V podstatě jsme nevytáhli paty z domu a výsledek: nevyšplhalo se to ani na 4mm Woriček odmítnul večeřet úplně, Berry už od té narkózy pečlivě kontroluje, co je v jídle a podezření padlo i na ta chondra, takže to Tomovi přestal jíst. ATB ve frolíkách nejí už cca od soboty, já mu je cpu do krku, Tomáš v sýru. Včera mu zkoušel chondra zabalit do slaniny....neprošlo to A to je před tou narkózou normálně jedl v jídle Já ho přerazím. Nejí ani ráno granule, dostává malinko, fakt jen pohozené dno misky a sní tak polovinu. Nevím, jestli to dělají ty týdny braní ATB Výhodou je, že snad zhubne
Leonek už jí, ale úplně OK to není, ještě pořád ho to trochu nadrapuje. Slyšela jsem jak frká na chodbě, ale nic nablito jsem nenašla.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2014 23:08
- Nahlásit

Včera odpoledne jsem zjistila, že mražák nemá dovřená dvířka a vše je na kaši. Určité podezdření na viníka mám, ale nemohu to zde říkat nahlas bez důkazů. Naštěstí to byl jen malý 3 šuplíkový mražák, kde bylo převážně maso pro Elzu, trocha krůty a hlavně nová zásoba nanuků pro viníka. Takže všechno co nešlo hned spotřebovat letělo do popelnice.
Právě jsem dodělala svůj první dort v životě. No, cukrářkou bych být fakt nechtěla, tolik času jsem nad tím strávila ...doufám, že to bude poživatelné.

worick
Nejí míň kvůli tomu, že má podstatně menší zátež?
Vlčáčková
Žádné z popisovaných negativních zkušeností naštěstí nemám. Co vím, že se děje je prodávání dat z eshopů. Když si někde něco objednám mají k dispozici jméno, telefon... Když mi do týdne volá někdo s úžasnou nabídkou, tak vím odkud vítr vane.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 00:06
- Nahlásit

Evey
Nejí míň kvůli tomu, že má podstatně menší zátež? - ha, ha, ha...kéž by to tak fungovalo u mne Já čím jsem víc nadřená, tím míň žeru, páč už ani nemám sílu. Teďka, když máme prochajdy a výlety krátké, se cpu jako bych měla uražené dno už se na sebe nemůžu ani podívat
U Worička to tak funguje: když se nejde na prochajdu trucuje, či nemá hlad nevím, ale prostě nechce jíst. U Berrynka bych ale neřekla. Dneska jsme vyšli na prochajdu zahradou, zavelela jsem, že se jde nahoru, zadem kolem náhonu. Berry pošťouchnul Worička a letěli spolu bok po boku po cestě nahoru k domku, Berry pelášil jako střela, jak byl nadšený. Tak šťastného jsem ho už dlouho neviděla. Teď zase kulhá a Tom nadává... To je situace, debilní Musím něco vymyslet, aby ho to přestalo bolet, musí Zkusím pořádně mazat tím arnikovým olejem...když už vím co přesně mazat...Škoda, že nechce pít ten kopřivový čaj, tam prostě věřím(po lidských zkušenostech) že by mu to pomohlo. Hlavně do něj nějak narvat ta chondra, co teďka bojkotuje

Teda to s tím mražákem fakt nas..e Zachránila jsi alespoň něco z toho masa pro Elzu? To by mne trefilo, my tam máme hromadu toho bio masa(krůtí, hovězí, perlička, domácí kuřata a kachna od tchánů...) Pro kluky tam mám teďka prdlajz, zásoby došly, musím něco zase splašit. Objednala bych zase to z Krmme z Prahy, ale brácha jede místo domů, ještě na výlet někam do Jeseníků takže by mi to nemohl přivézt, navíc, jak teďka vozí ještě Elu a celý ten její cirkus, tak má auto na kopec nevím, jestli by mu tam ještě něco navíc vlezlo
Cukrářka.... ani nemluv Stále se pokouším něco klohnit a stále se stejným výsledkem Vlastně ne, určitý pokrok tam bude, skoro polovina už se dá požít Dort...tak to by byla teprve katastrofa

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 06:25
- Nahlásit

worick
Zachránila jsi alespoň něco z toho masa pro Elzu? nechala jsem jí jen dávku na dva dny, zbytek by se stejně zkazil a znovu mrazit jsem to dávat nechtěla. Naštěstí to nebyl ten hlavní mražák, tam by ztráty byly vyšší.
ještě na výlet někam do Jeseníků Kam konkrétně? Třeba by ti mohl vzít nějaké hovězí, ne?
Hlavně do něj nějak narvat ta chondra, co teďka bojkotuje
Jaký to chondro vůbec máte? Sirup? Měla jsem vzorek Aptus a ten Elze chutnal. Anebo bych to nabrala do stříkačky a dala mu to přímo do tlamy.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 07:00
- Nahlásit

Evey Měla jsem vzorek Aptus a ten Elze chutnal.
worick ta chondra, co teďka bojkotuje

Aptus Nílouškovi fakt zabíral a je to slaďoučký sirup. Oba kluci ho dostávali jen tak na dno misky. A než si na to zvykli, tak do stříkačky a do tlamy. A měli jsme jistotu, že tu svou dávku pravidelně dostali.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 07:47
- Nahlásit

Drakopes
Evey
vím, že kluci Drakopesovi měli Aptus, ale od lidského doktora, jsme dostali tip na ten koňský Alavis, který jemu zabral výborně na tenisový loket tak jsme si říkali, že když jemu to zabralo, mělo by i psu. Jenže je to prášek a Tom tvrdí, že mu ho žrát nechce. Vymýšlí (Berrynek ) protože např.včera mu to k večeři sežral, stylem: šunková rolka. Zhusta mu ji posypal a zaroloval. Konce ještě ohnul, aby se to nevysypalo...spíš ,,šunkové balíčky" to byly Zkouknu a pouvažuju o tom Aptusu. Stejně budu muset už něco dalšího objednat.
Kam konkrétně? Třeba by ti mohl vzít nějaké hovězí, ne? - jejdááá, já nevim kam a vůbec mi to necvaklo, že by mohl...Zkusím se ho zeptat, ale pochybuju. On, šetřílek, si nezajede ani kilometr

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 12:30 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Jenže je to prášek a Tom tvrdí, že mu ho žrát nechce. A je to rozpustitelné? Pokud ano, tak bych mu to dávala třeba rozmíchané ve vývaru stříkačkou.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 14:29
- Nahlásit

Evey
rozpustitelné právě ani ne, pořád to tam je jak písek. Ale to si myslím, že by psovi vadit nemuselo.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 17:57
- Nahlásit

worick by psovi vadit nemuselo.
to by ses divila, jak dovedou přecedit v tlamě. Erwin dokáže bleskově vylízat jogurt Jogobella a nechat uvnitř pečlivě olízané kousky ovoce.

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 19:22
- Nahlásit

worick
Hele a co ho to naučit jako povel? Já vždy přes zimu dám kůru Ortoprimu a Medvídě sice nemá tablety rád, ale nepere se... Je velký oportunista, takže pokud je následně odměna, tak je vše zcela v pořádku .

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 19:37
- Nahlásit

Nevím na koho se obrátit...Strejda nebo Táta?

Někdo tu nedávno dával odkaz na slovenské termály někde hned u hranic s ČR. Neuložila jsem si odkaz....

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 20:22
- Nahlásit

Noemi
Nevím na koho se obrátit...
Já jsem to nebyl.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 21:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Někdo tu nedávno dával odkaz na slovenské termály někde hned u hranic s ČR - byl to Táta, ale máš se ho navyhlížet. Kessie sliboval, že se tu ukáže a týdny běží a zase nic Najdu ti to...myslím, že tyhle to byly...teda jsem si skoro jistá http://sportoviska.zoznam.sk/plavanie-vodny-sport/ trenciansky/termalne-kupele-male-bielice-partizans ke
A nezapomeňte to naplánovat přes nás ne, že nás zase někudy objedete(jako Tátovi )
Hele a co ho to naučit jako povel?
- on ti Berunka doteď nedělal problémy s ničím, po té narkoze se začal chovat jako tele
Drakopes
to by ses divila, jak dovedou přecedit v tlamě. Erwin dokáže bleskově vylízat jogurt Jogobella a nechat uvnitř pečlivě olízané kousky ovoce. - ale vymýšlí mrcha rozmýchané chondro v mléku s Pribiňákem vylíže, ani mu nevadí, že se mu to tam matlá Prostě: v tom co mu neodolatelně chutná to zblajzne. Však vždycky říkám, že on na to jídlo, až tak není(vidět to na něm bohužel taky není )....no tak u toho už vymýšlí

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 22:13
- Nahlásit

Medvídě je právě strašně s jídlem opatrný, kromě toho, že je zmlsaný, tak je i krajně nedůvěřivý.
Člověk mu nese něco dobrého, je jedno, co to je a že už to předtím X krát konzumoval a smrdí to na 100 honů i mě (Používáte taky výraz "smrděl na 100 honů"?), vždy je třeba to velmi důkladně očichat, následně zvážit, jestli to vezme do pusy a poté rozvážně zkonzumovat. Jediná výjimka je čerstvá houska z krámu konzumovaná přímo před krámem

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 02:08 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Noemi

Používáte taky výraz "smrděl na 100 honů"?

Samozřejmě, je to prakticky idiom. Pro zajímavost - 1 hon = 125,496 metrů (strejda gůgl).
Alfréd postupoval stejně - "co mně to nabízíš? očuchám - uvidím". Erwínek zblajzne a nehodící se vyplivne. Každý hafan je originál. Stejně jako lidé. Už jsem psal o Erwínkovi pelášícímu naproti velké skupině dětí; pak se omlouvám paní učitelce ("on má každé odpoledne službu v dětském klubu, tak testuje, jestli to nejsou kamarádi"), a usměvavá paní učitelka na to "nic se nestalo, na něm je hned vidět, že je to přátelský pejsek". Před časem v Grébovce nastala obdobná situace (Erwínek se řítí s nadšením ke skupině dětí), ale tentokrát paní učitelka začne vykřikovat "stůjte!", "nehýbejte se!", "zůstaňte stát na místě!" (děti v pohodě, pes jakbysmet); pokusil jsem se o vysvětlení, ale výsledkem bylo, že "to ji nezajímá", "pes má být na vodítku" (v Grébovce to nařízení rád porušuju, protože je opravdu hloupé), pak jsem přestal reagovat na výkřiky "všichni pejskaři jsou magoři" (bylo to něco horšího, ale slušné vychování mně brání citovat). - píše Yura

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 05:51
- Nahlásit

Yura Drakopes
"všichni pejskaři jsou magoři"
Ano

Noemi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 14:04
- Nahlásit

Tenhle týden jsme měli veterinární intermezzo...Bylo by to na delší povídání, ale máma měla za úkol pořídit i odčervovací tablety. Jenže nebyl tam návod, jestli před jídlem s jídlem nebo po jídle, tak teď koukám na google a ty tablety mají docela zajímavé nežádoucí účinky:
Přestože se ve studiích provedených s tímto přípravkem neprojevily nežádoucí účinky, může se objevit anorexie jako společný nežádoucí účinek u přípravků obsahujících praziquantel.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 14:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Yura
no, nápodobně...já byla včera opět poučovaná od myslivce, že pes si nemůže dovolit řvát za plotem. Nevěděla jsem, jak to myslí, jestli nechce, aby tam řvali moji, nebo jeho, tak jsem se ho zeptala, kterého psa myslí. Asi teda myslel moje Ale řekl, cituju: to si pes nemůže dovolit tohle dělal na honě?! (nevím, kde je na honě plot ) Očividně ,,odborník"vůbec nechápe, že řvát kolem plotu není totéž, jako potkávat psy venku Když je jeho pes tak výborně snášenlivý a neprovokuje ty psy na honě, tak nevím, proč ho hned žene za plot, když jdeme kolem a je s ním náhodou u potoka A navíc, on se ho snažil několikrát od toho plotu odvolat a pes se mu tam pokaždé vrátil. Jelikož má cca 150kg, bála jsem se aby ho netrefil šlak a lifrovala jsem kluky pryč Chudák pes, ani za svým plotem si nemůže na psiska ,,zabékat" Většinou je zavřený až na dvorku za stodolou a přes ploty bokem kouká smutně, jak my jdeme ráno kolem....Sice dvakrát přes ten plot natrhnul Workovi hubu (nemá mu ji tam strkat) ale je mi ho líto...
Strejda
"všichni pejskaři jsou magoři"
Ano
- souhlas

Včera mi mamka vyprávěla, jak měla ,,rozhovor" s naší tetou Prý: ,,a proč si Radka nějaké dítě neadoptuje?!" Proboha proč by si ho měla adoptovat, přece kdyby ho chtěla, tak si ho vyrobila...,,Tak já myslím, že asi nemůže mít děti (a proto je nemá ráda) když za celou tu dobu dítě nemá.."(antikoncepce jí asi moc neříká ) Tak tím to dorazila Sama má děti tři a všechny nesou psychické následky, její ,,lásky k dětem" Vnučka co už má rozum, tam sama nechodí, další malý vnuk to má od dcery většinou zakázané...
P.S. není to pokrevní příbuzná, i když by se to mohlo tak jevit

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 14:23
- Nahlásit

Noemi
anorexie - fakt jo?! Snad to začnu žrát Vždycky, když ukazujou nějakou nebohou anorektičku v telce, tak nadávám jak je možné, že na mne tahle nemoc prostě nevleze... Ale já vím jak: vždycky je tam dodatek, že to postihuje dívky přehnaně ctižádostivé, soupeřivé, puntičkářské... a to je soubor vlastností, které se mi tedy vyhnuly obloukem Jestli takový člověk může existovat, tak jsem to já

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 17:21
- Nahlásit

worick
Vždycky, když ukazujou nějakou nebohou anorektičku v telce, tak nadávám jak je možné, že na mne tahle nemoc prostě nevleze.
Viď! Já mám taky spíš žravku. Makám po nocích a žeru a žeru a navrch ještě dvojnásobně žeru. A roste mi tím pádem břicho.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 09:45
- Nahlásit

Opět vás všechny zdravím po delší odmlce.
Žiju a řeším stejné každodenní problémy jako vy všichni ostatní
tady.
Bohužel koukám,že jak naší miláčci stárnou,tak se tady řeší zdravotní problémy stále častěji na úkor výletů a cvičáků....

Ani my nejsme vyjímkou a taky jsme řešili malý nezhoubný nádorek na zadní tlapce.
Ale už dobrý.Je to vyříznutý a příští týden jdeme už jenom na stehy.

Noemi
worick ti to našla správně a jenom doporučuji.
(před měsícem jsme tam byli opět a to i s tchány)
Ale už jsme si to koupili znovu a tentokrát radši už jenom sólo.

Bohužel jak to tam stoupá na popularitě, (majitel jásá) trochu se to v bazénech zahušťuje,ale to pro jednodenní autobusové zájezdy důchodců.
Ale to je naštěstí jenom do max.14.h. a není to každodenní pravidlo.
Jo a jestli máš svoje letadlo,můžeš si tam i doletět a zaparkovat si ho tam.
Hned vedle je totiž travnaté ,,svazarmovské" letiště.
Ale neboj.Je tam klid.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 11:03
- Nahlásit

Tá ta
no né, já koukám jako blázen Noemi ty umíš vyvolávat duchy!
Vážně Táto, já už se normoš chystala smolit vám maila, už jsem se o vás opravdu začínala bát Jsem ráda, že jste všichni OK, i Barunka určitě bude Takže histologie proběhla, když píšeš, že to bylo dobré? Štěnda jste asi zatím odložili, že jo?
Berrynek má zevnitř zadního stehna takový cucek (nevím jak jinak to napsat) není to bulka, není to bradavice, je to jakoby z kůže uzlík. Pomalu to roste, už to má skoro 2cm, má to skoro odjakživa. Nebudu to řešit, dokud to nevykáže nějakou horší změnu. Pár různých bradaviček má různě po těle a dělají se mu i nové. Jednu má na hrudníčku mezi předníma tlapkama(cca 3mm) ta je malá a asi ani moc neroste, druhá mu vyrostla za uchem (ta je zatím jen jako špendlíková hlavička) a onehdá jsem objevila na čenichu, ta zase vypadá jako z čenichových buněk, taková tmavá, zrohovatělá...I Woriček má - škaredou bradavici na lokti tu sem tam potřu betadinou. Ona vždycky trochu vyroste a pak si ji ukousne, nebo se nějak sama odtrhne a je zase malá a pořád tak dokola. Na druhém lokti mu taky tuším začíná rašit. Ne, opravdu to nejsou otlaky ) A na černém pysku má taky jednu malou,
růžovou
Dneska jsem brala kontrolní moč, držte palce, ať už je to dobré a nebudou 4tá ATB Dnes to bylo peklo Beruna se šprajcnul, že o s tim pytlíkem čůrat nebude a sednul si na prdel a kousal si zadní tlapku. Jsem ho kopla do zadku a ,,honem švihej značkovat, najednou nepotřebuješ?!?" Takhle jsme obešli celou zahradu jednou cvrknul, ovšem pytlík si sešoupnul někam do pr...a čůral mimo Povedlo se až na ulici, jenže to jsem pak musela strčit do trávy do stínu a obejít potok...tak doufám, že se tam zase něco nepomnožilo a nebude to zkreslené

(před měsícem jsme tam byli opět a to i s tchány)
Ale už jsme si to koupili znovu a tentokrát radši už jenom sólo
-
A to už ať vás ani nenapadne, naplánovat si to bez jízdy přes nás!!! Datum?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:07
- Nahlásit

worick
Štěnda jste asi zatím odložili, že jo?
Právě že ne.Doktor udělal to dělal v lokální anestezii a udělal šmik šmik a nazdar.Žádný problém.Klidně můžeme krýt.(jestli se tedy bude líbit ženichovi.Má trochu vyholenou nohu)
Barunka byla strašně hodná a trpělivá.Měl jsem spíš strach o sebe.Ale ustál jsem to taky bez ztráty kytičky.
Pak jsem si myslel,že si to Barunka rozkouše až to příjde k sobě a ona nic.Je zlatá.
Jo,takže ve výsledku pojedeme asi v pátek do Hulína.Takže to znamená,že kdyby jsi něco chtěla od bráchy(maso?) z Prahy,tak si klidně řekni.
Můžu ti ho dát i do elektrolednice.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:48
- Nahlásit

Tá ta
Takže to znamená,že kdyby jsi něco chtěla od bráchy(maso?) z Prahy,tak si klidně řekni. - no to bych fakt nerada se ,,svým masem" otravovala půl republiky stačí, že budu prudit Evey

Jo,takže ve výsledku pojedeme asi v pátek do Hulína - tak na tom je blbé, že vám ani nemůžu říct, aby jste přijeli S háravou Barunkou to by se asi kluci zbláznili. To asi nemáte zrovinka naplánovány ty lázně, když jede Baru na Moravu s váma?!? Ale když má tu nemocnou nožičku, to by se lázně šikly i pro ni, ne?

Zatím pořád čekám, s jakým výsledkem přijede Tom z veteriny. Obávám se, že když nadšeně nevolal, že dobrý, tak přiveze další ATB

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 18:35
- Nahlásit

Tá ta
Jo,takže ve výsledku pojedeme asi v pátek do Hulína. Jako pro štěňátka, jo?
worick
s jakým výsledkem přijede Tom z veteriny A?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 18:58
- Nahlásit

worick
aby jste přijeli
Ne neboj.To mě vůbec nenapadlo.Spíš bych ti to hodil třeba do Zlína,či tak nějak.

Evey
Jako pro štěňátka, jo?
Jak říká worick.
Vyrobit.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:59
- Nahlásit

Evey
Tá ta
Ne neboj.To mě vůbec nenapadlo...
Jako pro štěňátka, jo?
Jak říká worick.
Vyrobit.

Jako: ,,což vo to"...kluci by byli nadšení a výroba by je zajímala velmi
A s tím souvisí...no...jsem z toho trošku jelen Tak moč byla zase o něco horší jak minule, dle vetky, ale co konkrétně nevím. Minule říkala, že už tam byly jen dvě bakterie, tak je ještě nutné to ,,podržet" antibiotikama. Teď řekla, že je to horší, jestli někde něco nehárá? Tom se jí vysmál, že pořád někde něco hárá, v sobotu Worka vyl jak šakal...netušíme co kde objevil No...tak prý to bude asi tím, že ona se ta prostata pořád stimuluje...když to není kastrát...Hmmm, nerozumím tomu Kdybych tam dala na zkoušku Woričkovu, bude ten nález podobný? Výsledek: nechá se to zatím být, mám mu ještě vypláchnout předkožku. Ještě jednou se zeptám, jako asi úplný tydýt Oba naši psi mají v klidovém stavu na konci penisu žlutou hustou tekutinu, něco jako hnis. Je to normální fyziologické(asi chránící penis) nebo je to blbě? Na Workovi to vidím líp, poctivě se olíže a za chvilku to tam má zase. Berunkovi vetka koukla a řekla, že to vypadá jako, že má zánět předkožky, Worka to měl víc a řekla, že tam dobrý. Tak nevím, na co vlastně koukala a co viděla

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:20
- Nahlásit

worick
No...tak prý to bude asi tím, že ona se ta prostata pořád stimuluje...když to není kastrát...Hmmm, nerozumím tomu Já též ne, to by ale měla vysvětlit ta vetka.
Je to normální fyziologické(asi chránící penis) nebo je to blbě Tak to taky nevím, měla jsem vždy jen feny, zkusím se zeptat.

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání