Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 08:31
- Nahlásit

Strejda
Ve 04:15 Barbie pod oknem tklivě vyje a dožaduje se snídaně.
Otvírám okno a s budíkem v ruce žádám odklad....
- koukám, že Ty na to Hrabala nepotřebuješ

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 14:51
- Nahlásit

Tak se nám to tady na tom cz-pes nějak rozvdávalo. Včera jsem byla na svatbě další místní diskutérce. No a za týden má svatbu kynoložka, která zde sice asi není, ale na FB ano a taky má smečku posbíranou odevšad. Tak nevím. Jestli to tak půjde dál...

A co je tady nového?

worick
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 15:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak se nám to tady na tom cz-pes nějak rozvdávalo..Tak nevím. Jestli to tak půjde dál.. - nehrozí...
Včera jsem byla na svatbě další místní diskutérce. - vůbec nestíhám číst jinde, prozraď, komu?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 15:30
- Nahlásit

worick
Pumpě. Už nějakou dobu tu nebývá, tak nevím, jestli si ji pamatuješ.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 15:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Pumpě - pamatuju si, že tu bývala, ale už nevím, jakového má psa. A nechodí sem už proč? Znáte se osobně? Bože jo, když jsi byla na svatbě Ona je taky od Brna?

U nás dneska celý den prší, tedy doteď pořád prší, víc, míň. Ale u nás už bylo v zemi opravdu sucho, takže dobré, akorát mají všichni obr jetel, co je nutné posekat a nejde to sušit, při tom, co pořád hlásí za přepršky Soused posekal někdy v týdnu a od té doby mu to dvakrát zmoknulo trošku...no a po dnešku to vyveze na hnůj Já jim to říkala
Berunek zítra ráno má poslední ATB, musím zavolat, kdy na kontrolu s tou močí. A jelikož chodí, jako by měl nohu v sádře zrovna domluvím i ten rengen a ultrazvuk. Dokud to bylo ještě v nedohlednu, byla jsem celkem klidná, teď už se celá klepu, protože se bojím, co by mu všechno mohli najít

Včera jsem já s Woričkem, mamkou s Mandy, bráchou s krosnou na zádech a v ní malou Elou a s švagrovou....šlapali na Velkou Javořinu. Nebylo to moc, tuším jen 5km, ale kopec a kopec, místy teda pořádný stoupák (nešli jsme poprvé, ale tuto trasu právě jen z kopce) Teda Ela je ale super pohodové dítě (snad jí něco dávají ) celou cestu tam něco žvatle, vykřikuje, za těch 6h, co byli na trase, ani jednou nezařvala (a to jí zapoměli v autě jídlo ) My jsme pak vzali Mandy a jeli domů, oni s mamkou šlapali zase zpátky k autu, které tam nechali (nás Tom vyhodil, s Berrym to objeli po silnici a nahoře u restaurace na nás počkali ) Takže jsme celý den výletili Dnes žerem a válíme se

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 17:06
- Nahlásit

Vlčáčková
Jestli to tak půjde dál... Prej je nízká porodnost, tak třeba to dámy napraví.
worick
U nás dneska celý den prší U nás sem tam kapka, když už je ten den takový "pokažený" tak by mohlo klidně i více.
Včera jsem se celý den hrabala v hlíně.Všude jsem nasadila afrikány. Na ostatní letničky, jako petúnie apod., dlabu, stejně to beztak vždy chytne plíseň. Jen jsem jich nakoupila spoustu odrůd, z každé jsem nasadila pár semínek, ať je to rozmanité... jenže se mi ty nápisy smyly, takže vím prd co kde mám a jak to bude vypadat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 18:49
- Nahlásit

Rožnov se vydařil, včera nádherné počasí, dnes přeháňky, ale dalo se to. nevím, jak tam bylo odpoledne na soutěže, my jsme dovystavovali, zabalili a prchli Terezka má tímto víkendem svoje povinnosti splněné a v kruhu už je nikdo neuvidí

worick
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 19:25
- Nahlásit

Janiii
Terezka má tímto víkendem svoje povinnosti splněné a v kruhu už je nikdo neuvidí - jako, že bude uchovněná? Ste dobří, my to ani nezkoušeli Nemám na to nerva ani čas a u kluků to ani není nijak důležité...

Evey
Všude jsem nasadila afrikány. Na ostatní letničky, jako petúnie apod., dlabu, stejně to beztak vždy chytne plíseň - svatá pravda, dělám to úplně stejně, tam, kde mi něco vyzdechnulo, nedaří se tam kytkám, nasypu afrikány. Je to vděčná kytka, i pěkná, plno variet a nemusím je ani vysazovat, už se mi tam sami vyseměňujou

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 20:02
- Nahlásit

worick
jako, že bude uchovněná?
ještě nemají rtg, ale snad se zadaří

worick
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2014 21:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dneska jsem díky včerejšímu výletu, konečně stáhnula fotky
Včerejší výlet - odpočinek v restauraci a polovina vyráží na cestu zpět http://slecnakocka.rajce.idnes.cz/provizorky#
Ráda fotím podvečerní zahradu (tohle je ještě konec dubna) ale na fotkách to nemá až takovou atmosféru, jako ve skutečnosti
K Berunkovi se přišla lísat Gucci Beňula je posera a radši zdrhá, aby to moc nepřeháněla A zbytek (wistarie ještě ani nebyly moc rozkvetlé, teď už skoro odkvétají a já blbka je nevyfotila, už

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 00:15
- Nahlásit

worick

Znáte se osobně?
Koukám, že nemáš zrovna nejlepší den.

Ona je taky od Brna?
Nikoliv. Z jižních Čech. Vdávala se na nové rozhledně. Od první třetiny už mi bylo zle, bo mám závratě. Dneska se nemůžu zvednout ani ze židle!, jak mě bolí nohy.

U nás dneska celý den prší,
Tady taky. Psiska ani nechtěla jít ven. Nedivím se, při svatbě byla na hlídání. Jedna parta měla na společnost jednu fenečku a dva kocoury, druhá parta dobrmana. Z čehož plyne, že byli plni dojmů a asi se moc nevyspali, protože dneska chrápou jak zabití.
S tím jetelem to tu mám taky tak. Soused si ho pěstuje na mojí zahrádce. Má ho tak vysokej, skoro abych si vzala kompas, když tam jdu.

Berunek zítra ráno má poslední ATB, musím zavolat, kdy na kontrolu s tou močí. A jelikož chodí, jako by měl nohu v sádře zrovna domluvím i ten rengen a ultrazvuk.
Chudák Beruška malej. Držím palce, aby to bylo dobrý. Ale už se mi to vůbec nelíbí.
Nás taky čeká veterina - zase s Beníčkem. Budeme pokračovat druhou plastikou (asi, pravděpodobně) zubů na druhé straně tlamky. No a kardiovyšetření a testy na Cushingův syndrom.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 11:11
- Nahlásit

worick
Ráda fotím podvečerní zahradu
Ty, čéče, to jsou pěkné fotky.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 11:41
- Nahlásit

Strejda
Ty, čéče, to jsou pěkné fotky. - právě, že už ani ten foťák není nic moc, blbě zaostřuje....taky má nejmíň 15roků Jenže mi je líto ho vyhodit a kupovat nový...když ještě nekiksnul úplně
Jak pokračuje to učení hodin u Barbíny? (předpokládám teda, že Sally hodiny dávno umí, vzhledem k tomu, že má v boudě ty kukačky )
Vlčáčková
byla jsem celkem klidná, teď už se celá klepu, protože se bojím, co by mu všechno mohli najít.
Nás taky čeká veterina - zase s Beníčkem. Budeme pokračovat druhou plastikou (asi, pravděpodobně) zubů na druhé straně tlamky. No a kardiovyšetření a testy na Cushingův syndrom.
- zato ty vypadáš, že tě to tam vyloženě baví

Evey
a to mi připomělo: už jsi dlouho nepsala o výpomoci na veterině, chodíš ještě?

A to mi připomělo, že Kessie psala snad před měsícem, že se Táta ozve...a neukáže se tu ani ona, ani on...

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 12:16
- Nahlásit

worick
už jsi dlouho nepsala o výpomoci na veterině, chodíš ještě? Ale jo, zrovna v pátek byla kastrace.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 12:30
- Nahlásit

worick
Jenže mi je líto ho vyhodit a kupovat nový...když ještě nekiksnul úplně
Taky jsem takhle "přenášel" foťák, ale překonal jsem lakomost a koupil nový.

Jak pokračuje to učení hodin u Barbíny?
Vůbec jí to nejde. Ráno zase vyváděla. Sally zná hodiny i dny v týdnu. Ta mě z postele nevyhání předčasně.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 17:31
- Nahlásit

Vůbec jí to nejde.
neděláš někde chybu třeba v motivaci??

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:52
- Nahlásit

Drakopes
neděláš někde chybu třeba v motivaci??
No jo, dělám. Snažím se jí vysvětlit, že to musí chápat dialekticky, ale zjevně jí chybí teoretické základy pro takové úvahy. Asi ji budu ignorovat a ona si holt na žrádlo počká.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:00
- Nahlásit

Strejda
Zkus rozšířit informace o čase na další události během dne

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 01:20
- Nahlásit

Strejda

např. - asi kolem jedenácté hodiny zapnu holící strojek a holím se, přiběhne Erwínek a hlídá, jestli proud jde správným směrem (vzhledem k tomu, že jde o proud střídavý, je to jistě velmi náročné), Erwuška zalehne pode mnou, vrtí ocasem, nechá na sebe pršet úlomky rozsekaných vousů (pro něj to má asi velký význam - "jsme jedné krve, ty i já"); no a těší se, že se blíží vycházka - průzkum teritoria (docela velkého, musí to kontrolovat na etapy) - píše Yura

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 06:29
- Nahlásit

Drakopes
Věděl jsem, že mi tady někdo pomůže účinnou radou. Znovu jsem to Barbíně vysvětlil v celodenním kontextu se všemi souvislostmi. Únava z nevyspání - nesoustředěnost - podrážděnost - mizerný pracovní výkon - ztráta zaměstnání - hmotná nouze - Tesco granule.
Dnes byla ticho až do 05:45 a trpělivě čekala u branky.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 06:34
- Nahlásit

Strejda

(jenom jestli to nebylo tím, že dneska je tak nízká oblačnost, že je tma, jakoby slunce zaspalo)

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 06:42
- Nahlásit

Drakopes
jenom jestli to nebylo tím, že dneska je tak nízká oblačnost, že je tma, jakoby slunce zaspalo
Neber mi radost z prvního úspěchu. Uvidíme zítra.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 08:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Znovu jsem to Barbíně vysvětlil v celodenním kontextu se všemi souvislostmi. Únava z nevyspání - nesoustředěnost - podrážděnost - mizerný pracovní výkon - ztráta zaměstnání - hmotná nouze - Tesco granule. - doufám, že jsi na konci ty Tesco granule patřičně vypíchnul Šel jsi na to dobře, vždyť jsi říkal, že je na to žrádlo, tohle s ní muselo zamávat I když: já kupuju ty nejlevnější rybí (co rybu neviděly ) pro naše ryby a kočka i psi chodí užírat, jako největší dobrotu
Yura
asi kolem jedenácté hodiny zapnu holící strojek a holím se, přiběhne Erwínek a hlídá, jestli proud jde správným směrem -
a těší se, že se blíží vycházka - já se neholím ale Worka špioní u zadního okna do pracovny a když vidí, že se převlékám do jiného, než domácího oblečení, s řevem letí před barák, strhne s sebou Berrynka a tam pak stepujou u vchodových dveří

Drakopes
jenom jestli to nebylo tím, že dneska je tak nízká oblačnost, že je tma - u nás zatím hezky Včera sprchnulo mezi 18-19h, toho jsem využila, že jsem si za celý den konečně vzala něco k jídlu a pak jsem letěla s klukama po vesnici...a pak se mi krkalo celou cestu kouskem klobásy, co jsem si ugrilovala a s velkou chutí (hladem) snědla Pro výživáře: ještě jsem měla tři druhy sýrů, rohlík a hrušku

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 18:44
- Nahlásit

Yura Drakopes
asi kolem jedenácté hodiny zapnu holící strojek
Když jsem chodil na základku, tak jsem tímhle rád dráždil učitele. Ve slohových cvičeních na téma "kde pracují rodiče", jsem zásadně vynechával to kde a změřil jsem se na to, že táta chodí do práce až po obědě. Úderníci a stachanovci chodili do práce za tmy, tak byl můj táta automaticky divnej. Když se zjistilo, že učí v hudebce, bylo po senzaci.

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 06:01
- Nahlásit

worick - já opravdu s jednodenním někdy i vícedenním zpožděním dočítám... jen u nás se nic neděje, tak nevím, co bych měla napsat... v neděli jsem se vrátila ze Slovinska... bylo tam krásně a během 5ti dní jsem vyzkoušela jak hory, tak moře... Ležet u moře by mě tedy nebavilo... zatímco někteří sebou "buchli" k móřu, já už jsem přesvědčovala nějakého místního, aby mě naučil řídit jachtu... Tak jsem si to alespoň vyzkoušela. Kessička je zatím v pohodě, je fakt, že pomaleji vstává - po ránu... ale všude, kde leží, jsme jí dali koberce a podložku, aby nikdy neležela úplně na zemi... do boudy v takovém počasí už vůbec nejde... Teď zase přichází hektické období zkouškové a navíc v práci maturity a hned pak závěrečné zkoušky... ufff... moc se těším na 21. června, to bude snad po všem... letos se na nucenou dovolenou těším docela hodně...

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 06:34
- Nahlásit

Kessie
21. června
Co to je za datum?

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 08:16 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
21. června
Co to je za datum?
Příprava na prázdniny?
Když se zjistilo, že učí v hudebce, bylo po senzaci.

Nějaké foto z Rožnova by nebylo?

A co "Tátovi", kryli Barunku?

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 18:09
- Nahlásit

Strejda - no, 20. června dělám poslední zkoušku, tak doufám, že pak už budu "bez stresů" pak už jen dva týdny v práci a alou na dovolenou...

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 19:54
- Nahlásit

Kessie
20. června dělám poslední zkoušku
Před časem k nám do firmy docházela učitelka, která "emigrovala" z Austrálie. Nemohla tam sehnat práci, protože byla over educated. Tak to prosím Tě nepřeháněj.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 22:41
- Nahlásit

Kessie
já opravdu s jednodenním někdy i vícedenním zpožděním dočítám... jen u nás se nic neděje, tak nevím, co bych měla napsat... - prosim tě, jak můžeš napsat, že se u vás nic neděje(a vzápětí napíše, že se vrátila ze Slovinska ) U nás se dějou samé hovadiny a všechno tu máte vypsané - čtěte nebo nečtěte
Takže: dneska jsme dávali na kontrolu tu moč. Když jsem ji odebrala byla jsem ráda, nebyla kalná, jako minule. Ale prý tam ještě nějaké leukocyty byly, tak ATB druhé kolo
Drakopes
Alenko, vy jste s tím měli celkem bohaté zkušenosti - brávali kluci i dvakrát po sobě? Byl tam Tom, on se pořádně nevyptá, co a jak a na co to ukazuje, když ten krevní obraz byl dobrý. Jen ví, že minule tam byly bakterie, ty už tam teď nebyly jen ty leukocyty ještě. Jsem z toho nervozní, fakt jsem si říkala, že to vypadá dobře a snad to bude už OK, že mu ta ATB určitě zaberou, když ještě nikdy žádné nebral, no a není to tak úplně.... Ještě se utěšuju, jestli to byl něčeho zánět (třeba té prostaty) a táhnulo se to od Dášina posledního hárání(jsem si vzpoměla, jak to byla Dáša hodně nemocná, jestli od ní něco nechytnuli, asi příště vemu na kontrolu i Woričkovu moč) tudíž od prosince, mohlo by to už být celkem chronické. Tím nechci říct, že to je nějak dobré, ale pořád lepší, než rakovina Na rengen a sono jsme nakonec nejeli, protože tam nemají volný termín. Bude se to řešit zase až po tom dobrání ATB.

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání