Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 16:09
- Nahlásit

Potřebuji vyfotit čápy v hnízdě na vysokém komíně. Máte někdo nápad jak to provést tak, aby bylo vidět do hnízda? Napadá mě jedině malé letadlo s kamerou.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 18:01 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Evey
Máte někdo nápad jak to provést
Kdyby ses zeptala doma, tak je to vyřešené raz dva. Sice byste pak měli v domácnosti jednu až dvě kvadrokoptéry navíc, ale Tvůj požadavek by byl vyřešen přednostně a promptně.

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 20:20
- Nahlásit

Strejda
kvadrokoptéry Jsem si musela najít co to vůbec je. Má to malý dosah, ten komín je dlouhatánský.
Doma letadlo máme, kupovala jsem ho tátovi k narozeninám.

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 20:23
- Nahlásit

worick, Tá ta
Vylizování hrnců od krémů a pudinků... hlavně si kuchtícé osoba musí dát dostatečně záležet a nechávat tam dostatečnou zásobu, běda jak je to vše dohladka vyškrábáno...
Při dělání posýpky (drobenky) je třeba předem dávku navýšit dle počtu ujídajících osob. Mnohokrát se u nás stalo, že jsme ji mamce snědli a musela dělat novou.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 21:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Strejda
Sice byste pak měli v domácnosti jednu až dvě kvadrokoptéry navíc - ta mne napadla taky hned jen se přiznám, že jsem si nemohla vzpomenout, jak se ten vrtulníček jmenuje Asi jsi myslel tuhle, žééé?! To by ji vyšlo levněji, kdyby si objednala vyhlídkový let nad čapím hnízdem

Mnohokrát se u nás stalo, že jsme ji mamce snědli a musela dělat novou. - já zase měla strašně ráda těsto, když mamka dělala domácí nudle(u nás ,,lokšíky" ) Zajímavé je, že když je dělám, já, tak jen uzobnu, nějak to není ono Jak dávala proužky těsta do strojku na nudle, tak já jí ho uchytávala a polovinu sežrala. Sousedka má stejnou ,,úchylku" Onehdá bědovala, že nemá nudle, zapoměla koupit a mamka jí na to řekla, že s tím nadělá, tak ať si je udělá, že to má hned. A ona, že nemůže, protože by těsto sežrala dřív, než by nějaké nudle byla schopná vytvořit

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2014 21:56
- Nahlásit

worick
To by ji vyšlo levněji, kdyby si objednala vyhlídkový let nad čapím hnízdem
To by ji sice vyšlo levněji, ale na venkově patří k dobrému vychování kutilství a nezávislost na dodavatelích. Velmi by stoupla jejich prestiž.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:41
- Nahlásit

worick
A ona, že nemůže, protože by těsto sežrala dřív, než by nějaké nudle byla schopná vytvořit
Strejda
To by ji sice vyšlo levněji, ale na venkově patří k dobrému vychování kutilství a nezávislost na dodavatelích. Velmi by stoupla jejich prestiž. Ano, přesně tak to tu je.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:58
- Nahlásit

a co si objednat nějaký portálový jeřab a pronajmout si ho aspoň na dva měsíce - přece nebudete fotit jen jednou

URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:03 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

k předešlému: jsou to tyto stránky: http://kamery.humlnet.cz/cz/kamery/
a v levém sloupci dole najdete odkaz (asi 3.-4. odspoda) a případně si nahoře v tomtéž sloupci můžete navolit zrychlený běh některého dne zpět (video sekvence)

a když budete u toho prohlížení - úžasné jsou východy a i západy slunce ze Sněžky, východ slunce za Sněžkou z Luční boudy ... atd

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:10
- Nahlásit

Drakopes
Jsi geniální, to je nápad. Online webová kamera do hnízda. Tu bychom tam mohli na příští rok nainstalovat. Letos už je instalací nebudeme rušit.

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 17:16
- Nahlásit

Evey
Drakopes Jsi geniální, to je nápad
Odvolávám se proti rozhodnutí výběrové komise a žádám o přezkoumání. Přihlašuju ještě upoutaný balón a vzducholoď.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 17:49
- Nahlásit

Strejda
upoutaný balón a vzducholoď.
to myslíš fakt oboje? Jako že upoutaný baloun by se vznášel na místě a vzducholoď kroužila kolem? To je mrhání prostředky. Buď jedno nebo druhé. A vzducholoď by se dala využít ještě k vození cestujících. Jen pozor, aby je někdo kvůli chybějící letence nevyhazoval z okna

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 18:12
- Nahlásit

Drakopes
to myslíš fakt oboje?
Nabízím profesionální řešení. Balón ponese stacionární kameru a vzducholoď poskytne pohled z různých úhlů. Máš pravdu a přiznávám to nerad, vzducholoď by mohla být výletní. Mohla by tam být filiálka Myšákovy cukrárny.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 18:26
- Nahlásit

Strejda
a na balonu samozřejmě i meteostanice

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 21:06
- Nahlásit

Evey
Myslím, že to máš v podstatě v kupě. Teď už stačí pár telefonátů a je to. Ptáci jsou pod kamerama.

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 21:20
- Nahlásit

Evey
Příští rok byste se mohli domluvit na termínu s www.slavnostisvijanskehopiva.cz Zase si konkurujete.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 23:13
- Nahlásit

Strejda
Drakopes

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2014 06:56
- Nahlásit

Strejda,Drakopes
Úžasné, člověk si tu zadá úkol, jde v klidu spát a ráno si tu přečte výsledek. Hotový brainstorming.
Strejda
Příští rok byste se mohli domluvit na termínu s www.slavnostisvijanskehopiva.cz Zase si konkurujete. Se opičí, my byli dřív.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2014 21:23 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

na lavičce v parku

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 00:07
- Nahlásit

Drakopes
na lavičce v parku - gratulacééé velká Jak jsem tak koukla, první mně napadlo, že jste to nainscenovali tak, že Erwín půjde ,,náhodou" kolem a na lavičce oslava Tak jak to tedy bylo?

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 07:27
- Nahlásit

Drakopes
Oslavenci přejeme všechno nejlepší. On už nic jiného, než má, nepotřebuje. Má dobré lidi.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 07:59 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worick děkujeme
Pár kroků pod kopečkem je Kafárna Na kus řeči. U ní je spousta lavic pod slunečníky, ale my si raději bereme jídlo i pití sem k lavičkám. Za zády je velký psí trávník a případní kuřáci u vedlejší lavičky jsou dost daleko.
Erwin si už zvykl, že odcházím dolů a vrátím se a že nemá skákat, když něco nesu. Jediné, co musíme hlídat, je ten jeho vrtichvost zameták

Strejda děkujeme a doufáme, že se u té Kafárny sejdeme. Na ostatní (že, Radko) jsem už rezignovala

URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 09:32
- Nahlásit

Drakopes
doufáme, že se u té Kafárny sejdeme
Logisticky to není složité, ale naše zájezdové kalendáře zatím nejsou kompatibilní. Ale myslím, že to jednou musí vyjít.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 10:56
- Nahlásit

Drakopes
Na ostatní (že, Radko) jsem už rezignovala - vydrž Prťka, vydrž jednou to fakt vyjde. Vidím to k podzimku, spíš asi ne, jelikož teďka tu je brácha skoro 14dní, za tři týdny přijede znovu na Slavnosti....a pak srpen už nevím. Kdyby mu to vycházelo tak blbě, že by se nedostal dva měsíce...to už by jsme si do Prahy udělali konečně výlet bo by mamka bez Ely tak dlouho nevydržela. Ela už řádí jak černá ruka. Už co chvíli začne chodit, tak to s ní šije a dělá blbiny. Mamka ji v tom teda podporuje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 16:18
- Nahlásit

Drakopes
To jsou krásné fotečky. Ervínek je moc hezký pesan.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 19:37
- Nahlásit

Vlčáčková děkujeme

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2014 21:57
- Nahlásit

Teď jsem přišla ze zahrady...dopr...tam je už zase zima, to je fakt děsné tyhle výkyvy(to je ale divné slovo, tolik ypsilonů...nemám to blbě? ) Můj organizmus takové skoky nezvládá regulovat. Hned je bezmála 40st, z toho pic...a večer 9st

Včera jsme byli neteři na biřmování (respective měli jsme jít, ale kvůli švagrovi jsme to odkládali a odkládali a nakonec jsme šli až v půl šesté večer, jen jí předat dary - ne na to posezení) No ale protože jsme nevěděli co a jak to bude, nejeli jsme na výlet. Měli jsme jet dneska k večeru, protože mamka s bráchou byli u sestřenky na křtinách a obědě(já se těchto církevních akcí odmítám účastnit) Jenže volal Tomovi kámoš, že tenis odkládá až na 18h, tak jsme jeli hned po 13h, tudíž mamka nemohla jet. Stejně by se jí to nelíbilo šli jsme kus po zarostlé cestě kopřivama a jen lesem...a to se jí nelíbí, že nic nevidí Naštěstí jsme narazili na dva rybníky, kde se mohli kluci zchladit, protože jim bylo samozřejmě vedro

Jak jsem říkala, že není vůbec myší, tak teďka s tím teplem vyrazila Gucci na lovy a ani nechodila domů jíst, ani spát, jen se ochomítla kolem baráku, když jsem ráno byla s klukama a tři dny jsme ji skoro neviděli...Prostě jela normoš údernicky, na tři směny Kolem baráku nanosených desítky myší, každý den jsem teda vyhazovala několik celých+různé zbytky. Tom říkal, že večer, když já chrápu, přijde během hodiny i se třema...a kňourá pod oknem, aby jsme věděli, že je má Hraboše ale moc ne, spíš jen ty různé velké myšice. Teď se zchladilo (tudíž je jí asi taky i zima - jako mně ) a tak se po několika dnech konečně přišla ráno najíst a domů vyspat. Sežrala jeden a půl kapsičky(a to ona vždycky jen ďobne, mívá ji tak na třikrát ) a úplně bylo vidět, jak je groggy, sotva pletla nožkama. Odplížila se nahoru do pokoje a spala až do 19h

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 02:52
- Nahlásit

worick
první mně napadlo, že jste to nainscenovali

Je to složitější, den před oslavou Alenka sedí u počítače, Erwínek stulený v křesle za ní lehce klimbá, je po večeři; no a Alenka mně říká "ještě jsme neoslavili Erwínkovy narozeniny, měli bychom zajít na pizzu", Erwínek se probral a pravou tlapkou začal "hrabat" Alence do zad ("jo, jo, to je skvělý nápad"); určitě s tím počítal. Občas je s ním "ostuda", protože je inteligentní; např. přejdeme poslední blok domů, kde se nalézá prodejna moravských koláčů (Erwínek smí dovnitř); zdrhne celou délku bloku a jakmile vidí, že vyjdu zpoza rohu, klidně vejde do prodejny. Omluvím se, Erwínka odvláčím, zatelefonuju Alence, Alenka nakoupí, všeobecná spokojenost.
Podobně vypadá "Erwínku, když budeš hodný, tak se zastavíme u Pitbulla" (blízká prodejna psích lahůdek - Erwínek tam má statut VIP). Poslední blok bere tryskem za roh a pak šup dovnitř.
Také miluje servírky, samozřejmě největší favoritky jsou ty v Neklidu.

Vlčáčková
Ervínek je moc hezký pesan.

Spousta lidí se na něj alespoň usměje; řekl bych, že většině spoluobčanů, které potkáme, zlepší náladu. Chválí ho opravdu mnoho lidí, dokonce i cizojazyčně. Naposledy parta čtyř sličných mladých ruských slečen; když jsme se míjeli, řekl jsem na tu chválu s úklonou a úsměvem "spasíba" a slečna stejně s úklonou a úsměvem "pažálsta". - píše Yura

Tá ta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 14:57
- Nahlásit

Drakopes
Barunka gratuluje.
Hezký fotky.To zblajzne i ty olivy?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 16:28
- Nahlásit

Tá ta
Erwin posílá Barunce pozdrav, ať se koukne, jaký je ON frajer, kam se na něj hrabe nějaký od Hulína

.To zblajzne i ty olivy?
Alfréd jedl dobrovolně a rád jediné dvě zeleniny: olivy a kysané zelí.
Erwin žere všechno. Olivy i jednotlivě a rád

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání