Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 11:08
- Nahlásit

Drakopes
vedro, vedro, vedro .. - ani nemluv, my už máme nejmíň 6 dní po sobě přes 35, v noci to vůbec nechladne Je mi tak nechutné horko, že se mi ani psát nechtělo. Včera ještě fučelo, tak to alespoň trochu pomáhalo, ale večer vítr utichnul a já se marně, všema dveřma dokořán snažila zchladit barák. V noci jsem byla taky x krát vzhůru, protože jsem od horka nevěděla, co mám dělat. A to spím nahatá a vybacená na duchně...Na sebe balkonové dveře dokořán, dveře dokořán a v koupelně za rohem okno dokořán...nepomohlo nic. Ve tři hodiny jsem stála v těch balkonových dveřích a tím zjistila, že venku je fakt pořád horko...ona ta terasa je prostě rozpálená a předává to až do rána U vás ale sprchlo už několikrát mezi tím, co tady nic Tu jen peče a peče Od rána tu bylo peklo, zvenku jsem přišla úplně mokrá. Kluci jen zoufale funí, všechny dveře do průvanu. Každou čtvrthodinu ten debil na Pile přiloží pod kotel a velký továrenský komín nám zahulí supersmrad přímo do baráku Naštěstí pofukuje, tak to po pěti minutách nedýchatelna zase vyfouká. Jestli ho ještě napadne spustit sušku, tak ho vykastruju Začínají se nasunovat nějaké ,,pošmurky" tak to slunce už nepálí tak do plných. Ale nevím, jestli se donutím vylézt ven, dokud nezaleze úplně

Strejda
Jak jsem Tě viděla v nadpise, hned jsem si říkala, že jestli napíšeš, že je vám tam zima, tak mne klepne Panebože, to je někdo se samojedem na dovče, nebo ho tam mají?? Woriček by zhebnul...dočista...vždyť jen chodí a kňučí, ať s tím něco udělám. Se samíkem už jste se muchlovali?

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 15:47
- Nahlásit

worick
je vám tam zima
Tak to teda ne.
Panebože, to je někdo se samojedem na dovče, nebo ho tam mají?
Je to mazák, starousedlík. Chtěl jsem ho vyfotografovat už dřív, ale nechtěl mi pózovat. Než jsem připravil foťák, tak ho to přestalo bavit a šel do stínu. On se nepotřebuje moc muchlovat. Je spíš materialista.

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 17:37 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Odpoledne se vracím domů na kole. U cesty, u paneláků a pivovaru byla v příkopě velká laň. Auta brzdí, nikdo neví co má čekat. Stála v příkopě jaksi bez hnutí. Po pár metrech mi to nedalo, otočila jsem to, myslela jsem jestli není třeba sražená. Prdlajs, už se pásla o kus dál. Vůbec nic jí nevadilo. Chvíli jsem přemýšlela jestli ji mám zahnat zpět do lesa, ale to by musela přes cestu, kde byl v tu dobu docela provoz. Tak jsem nechtěla riskovat, že někomu skočí pod auto.
worick
Všude kolem prší či pršelo. U nás nic. Jen šedá obloha a dusno.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 19:08
- Nahlásit

Prší a prší a lehce se ochladilo ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 20:13
- Nahlásit

Leje ...
a jen taková kraťoučká zpráva nestačí, aby systém uznal, že tu je něco napsáno

worick
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2014 21:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Evey

U nás:30!mm Nic hrozného, všechny bouřky tak nějak kolem, nás chytnulo minimum, pořád jen okrajově, ale prostě 2h v kuse lilo pořádně...takže by mne vážně zajímalo, kolik napršelo těm, co jim pršelo to všechno, co nám ne Teď se to všechno nasunulo k Áji Venku je 20st, všchna okna dveře jsme měli dokořán, ale moc to nepomáhalo, až teď se pomalu barák chladí. V obyvču je pořád přes 28st Uklidila jsem při tom konečně celé patro, popřevlékala postele sobě i Tomovi. Oba máme luxusní dvoupostel (myslím jako velkou) já v pokoji pro hosty, on v ložnici, tak vlastně převlékám postel navíc ale neva, za ten komfort to stojí. Kdyby jste ovšem viděli ten bordel, co jsem tam na zemi měla nafoukaný z terasy, jak jsem se tento týden snažila větrat...bezdomovci pod mostem mají čistěj než v čem jsem tam spala já Fakt nepřeháním. Ještě mi včera několikrát vyletěla záclona ven a jak je dlouhá, tak ,,pozametala" terasu a pak mi to hodila dovnitř Měla jsem normálně už odpor v noci vstát a přejít bosýma nohama na WC
Si představte, že jak byl Berča nervozní z těch blesků(nehysterčí, ale nervozní je, pořád přechází sem a tam a neví, kam si lehnout...když navíc všude bylo pekelné vedro) tak za mnou pomalu (poprvé v životě) vyšel do patra - jak jsem to právě převlékala a všechno jsem mu tedy ukázala, prohlížel a očichával postele koupelnu a pak celou dobu asistoval, protože jsem tam měla francouzská okna dokořán, tak tam luftilo líp, jak dole, kde to nešlo, protože dovnitř pršelo. Nechali jsme dokořán otevřený jen obývák a pořád jsme to vytírali mopem...z parket, jelikož tam právě oba kluci leželi.

Ony ty srnky jsou už vážně dost oprsklé prostě se do civilizace rodí, tak se v ní učí fungovat

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:31
- Nahlásit

Do rána dalších 20mm.......máme 50! Tak to nenapršelo v součtu od začátku roku Sice deficit spodních vod to nezachrání, u nás už není ani jedna studánka - všechny se běhen pár let ztratily, ale buďme rádi za tohle, jinak by tu byla vážně asi Sahara

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 10:58
- Nahlásit

worick
šechny bouřky tak nějak kolem, nás chytnulo minimum,
U nás tedy docela rachot, i když přímo přes nás šel jen okraj. Sabinka-hrdinka hlídala bouřku na schodečku před obývákem a bojovala proti ní vleže. Astřička se bála pod stolem, ale že je velmi hluchá, bála se jen málo. Beník se bál u mě pod peřinou. Já jsem spala, akorát vachrlatě, protože jsem měla strach, aby psiska něco neprovedla - nezdrhla nebo tak - když jsou otevřené dveře. Ale takovou paniku nikdo nechyt. Jen když začalo pršet, Sabinka opustila velitelské stanoviště a šla do sucha.
Minule v noci byla bouřka a Punťa se jí snažil zabít na zahradě. Fakt vtipný, jak na ní vyběhl. Ale bouřka taky nebyla žádná posera, takže se vyhnat nedala.
deficit spodních vod to nezachrání
Říkal soused, když jsem se sem nastěhovala, že tu taky postupně mizí vody ze studní.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 17:33
- Nahlásit

Prosím, zahlasujte:
http://nadacevodafone.cz/programy/vpohybu/crowdvot ing/
pro projekt Nenechte mozek zahálet ... je to i pro naše děti
Děkuju

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:21
- Nahlásit

Drakopes
Máš tam hlas. Lze tam přihlásit i zvířata?

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2014 20:31
- Nahlásit

Drakopes
odhlasováno

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 07:27
- Nahlásit

Vlčáčková Lze tam přihlásit i zvířata? pokud má svůj mobil, ať taky hlasuje
děkuju Vlčáčková, děkuju Janiii

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 07:28
- Nahlásit

Drakopes
Prosím, zahlasujte
A je to

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 08:27
- Nahlásit

Drakopes
projekt Nenechte mozek zahálet ... je to i pro naše děti
Děkuju

taky jsem vám s dovolením zahlasovala
chápu to dobře že už chybí jen 7 hlasů aby se to realizovalo?
jestli jo tak ty určitě u Ešusky posbíráme kdyžtak to vyhodíme i tam

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 10:30
- Nahlásit

Drakopes
já už jsem hlasovala včera za sebe i Toma, jen jsem zapoměla písnout Chtěla jsem Vlčáčkové písnout s tím mobilem přesně to samé...ono se to nabízelo Byli jsme na návštěvě u příbuzných a ještě jsem letěla 6km s klukama, přišla jsem za tmy, tak jsem byla ráda, že žiju

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 11:55
- Nahlásit

Děkuju všem za hlasování, budu pak referovat, jak to proběhlo)

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 14:26
- Nahlásit

Evey
Čauky Miri, si představ, že nám místní řezník dal troje plíce Asi tím, že tady byly ty Slavnosti a oni vystupovali jako krojovaní, neměli čas na výrobu nevímčeho...tak jim zbyly i s hrtanem a kouskem srdce. Na kolik je sušíš v té troubě?

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 17:12
- Nahlásit

Evey
Na Bioslavnosti jsem udělal velký nábor, tak byl i kolega z práce. Podle popisu od kolegy ze Salimy Tě hledal u palačinek, ale žádná ženská se mu tam nezdála být správná. Ale pojede asi i příští rok. Jestli ovšem vyberete lepší kapely. Jemu by stačila ta cimbálovka.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 21:03 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Drakopes
Děkuju všem za hlasování, budu pak referovat, jak to proběhlo A stačí sesbírat těch 80 hlasů, nebo čím víc tím líp?
worick
Na kolik je sušíš v té troubě? Suším v sušičce, ne v klasické troubě. Máš? Nejdřív to ale švihnu do mražáku, aby se to dobře krájelo.
Strejda
No vidíš, na kolegu z práce jsem dočista zapomněla. Jakto že nedorazil? Kdyby přijel, tak by k takovému nedopatření nedošlo.
Jestli ovšem vyberete lepší kapely. Pevně doufám. Prý se jedná o nějaké zahraniční skupině.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 23:22
- Nahlásit

Drakopes
pokud má svůj mobil, ať taky hlasuje
Astra vždy telefonovala z mého. A vždy jen jedné osobě.

Já ale myslela, jestli se tam dá jako projekt přihlásit něco kolem zvířat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2014 23:22
- Nahlásit

Všichni zahradníci
máte letos švestky?

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 07:15
- Nahlásit

Evey
na kolegu z práce jsem dočista zapomněla. Jakto že nedorazil?
Dal přednost jinému programu. Měl něco důležitého na lešení.

Prý se jedná o nějaké zahraniční skupině.
To by taky nemuselo přinést nic dobrého. Ale třeba se to povede.

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 07:16 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Vlčáčková
máte letos švestky?
Pár. Tradičních pět.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 07:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Já ale myslela, jestli se tam dá jako projekt přihlásit něco kolem zvířat.
Zkus na těch stránkách zabrouzdat, mají tam spoustu zajímavých informací.
A co se týče množství hlasů, po splnění limitu by to mělo být jasné, ale proč nedávat najevo, že se nám to líbí

A taky něco o psech. Byli jsme dole na Moskevské v lahůdkách. Ob krám vedle je masna, kam chodíme pro maso. Před ní stal pan řezník a povídal si, stál zády k nám. A Erwinek k němu došel a zabořil mu čenich do dlaně. Chudák pán vylítnul, snad metrdvacet, jak se lekl)

a sousedi nabízeli "zopár slivek", tak asi mají

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 11:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Strejda
máte letos švestky?
Pár. Tradičních pět.
- bych to malinko upravila: tradičně míváme 5, i když v okolí jsou. Letos není v dědině snad ani jedna... v době kvetení bylo hnusně.
Dneska ráno se probudím a sluníčko, ale jak mžournu do skla skříně, vidím celý severozápad černotu. Otočím se tedy do okna a jo, mrak jako kráva. Říkám si,,to je divné, že by bouřka?", ale ticho, nic neburácí..." Nedalo mi to, jdu na comp a tam vůbec, ale vůbec nic. Hmm, tak asi nízká oblačnost. To už se to navalilo až na nás, zašlo sluníčko a vzápětí začalo pršet. Tedy žádný slejvák, spíš takové mrholení, tu víc, tu míň, ale s přestávkama až doteď. Pořád je takto pod mrakem, na teplotu jsem nekoukla, ale je příjemně chladno. Mě a klukům toto počasí naprosto vyhovuje, horší asi děcka a ti co mají dovolené u vody...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 13:36
- Nahlásit

Strejda Drakopes worick
Taky tu na stromě nevidím vůbec nic. Takže letos žádná domácí slivovice nebude!

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 13:38
- Nahlásit

Sally hárá.
Tajně jsem doufal, že už bude mít rozum přiměřený svému věku a vyprdne se na to. Tak ještě ne, no.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 15:20
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/veda-skoly/343102-psi-dokazo u-zarlit-jako-clovek-tvrdi-americti-vedci.html

A oni na to dělají vědecké studie. Mohli se zeptat, o Alfrédových žárlivých výstupech bych mohla psát disertaci. Když jsem si dovolila se bavit s člověkem, který měl psa (ne fenu), stoupl si přede mě a štěkal a štěkal. Některé psy ode mě odháněl, zvláště na jezevčíka Benjiho měl spadeno ...

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 15:56
- Nahlásit

Strejda
Sally hárá. Elza též.
Já jsem zase tajně doufala, že bude mít rozum a uzná, že je jí to stejně naprd, když k ní žádného psa nepustíme.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2014 16:09
- Nahlásit

Evey
Strejda
Sally hárá. Elza též. - huskyna Jersey také Onehdá byla u brány a poněvadž je dole plná a od půl metru už jsou šprlata s poměrně velkým rozestupem, kluci jí alespoň olizovali ksichta ušiska, což si náležitě vychutnávala, jinak si jí totiž ani nevšimnou Berry (jelikož sousedé vedle ní, teprve budují novou zítku a je to tam volně přístupné) se snažil od nich nějak k Jersey dostat, naštěstí tam trčí roxory a nezdál se mu ten přístup Už dva dny je zavřená na předním dvorku, jinak bych už měla obavy, že je tam budem zase v noci hledat

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání